Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   DOLAR RACER Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/163403-dolar-racer-baia.html)

vlad_:P 15-11-10 22:27

Re: DOLAR RACER Baia Mare

oooo Buju, vicepresedinte :P:P:P...nu erai mai tare de erai prim-ministru?(mana dreapta a presedintelui) ca si Boc? :P:P:P

bujuKYL 16-11-10 14:42

e bine si asa vlad! nu sper la ceva mai mult si asa departe:D...

razvy258 29-11-10 14:20

5 Attachment(s)
ce ziceti de masina o cunoasteti?

cristi.mk4 29-11-10 16:37

ms mult razvy

Paco4golf 30-11-10 20:18

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3815057)
sunt rugati toti membrii $DOLAR RACER$ sa dea add la id'urile lideriilor!...cristidolaru22-Presedinte Club, si buju_13ava-VicePresedinte club...pentru a putea discuta mai multe si a pune punctul de plecare la mult mai multe intalniri a membriilor $DOLAR RACER$!!!... va multumesc cu stima si respect VicePresedinte Bogdan (Buju).

Bujule tu esti b0c sau lemn?=))

Ma pe elena udrea nu o luati la voi ?:)) =))

cristi.mk4 30-11-10 21:33

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 3858709)
Bujule tu esti b0c sau lemn?=))

Ma pe elena udrea nu o luati la voi ?:)) =))

:)):)) nujtiu nujtiu nujtiu

Dany.bilan628 30-11-10 23:14

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3858929)
:)):)) nujtiu nujtiu nujtiu

varianta corecta era "nu stiu, nu stiu d-astea":lol:

bujuKYL 01-12-10 14:45

ha...ha...ha...vreau sa fac o prietena dar nu gasesc!...pe Udrea o iei tu sus la masina paco...si mergi pe drumu Nistrului;))...sa te promovezi si pe tine k pe romania;)):P

AnDrEiCa 05-01-11 20:05

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3811006)
tuningul nu se face in 24ore...trebuie si bani pentru a face asa ceva, parerea mea! fiecare isi pune pe masina cum are bani! timpul nu ni-l ia nimeni

mi-ar sta cu asa ceva pe masina? doresc pareri cine vrea...si indrumari c cine mi-ar putea face asa ceva:D

Incearca ceva custom,sa pui in aplicare propriile tale ideei,caci altfel o sa zica lumea ca ai copiat pe altu.

bujuKYL 05-01-11 20:59

de parca as fi singurul in tara! la noi in romania sunt cam 20 loganuri cu aproximativ acelasi kit tuning, vreo 10 opel astra cam 30 de calibra...si multe altele...singura varianta la care m-am gandit ar fi ca sa ma uit la mai multe modele si din, sa zic 10 modele sa incerc sa combin sa sucesc si rasucesc pana reusesc sa fac unul !...la asta m-am gandit, dar asa din gandul meu nu stiu daca mi-ar iesi ceva calumea!...

cristi.mk4 05-01-11 21:01

buju ai revenit in forta......

AnDrEiCa 05-01-11 21:07

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3957263)
de parca as fi singurul in tara! la noi in romania sunt cam 20 loganuri cu aproximativ acelasi kit tuning, vreo 10 opel astra cam 30 de calibra...si multe altele...singura varianta la care m-am gandit ar fi ca sa ma uit la mai multe modele si din, sa zic 10 modele sa incerc sa combin sa sucesc si rasucesc pana reusesc sa fac unul !...la asta m-am gandit, dar asa din gandul meu nu stiu daca mi-ar iesi ceva calumea!...

Daca tu imi arati nu 30 de calibre cu aceelasi kit, ci 20 ,eu iti dau bani sa-ti faci masina cum vrei tu:lol:

bujuKYL 05-01-11 21:33

1 Attachment(s)
poi ia zi tu cate calibra sunt in tara cu bara aia pe fata incarcata care arata ca dracu!...

AnDrEiCa 05-01-11 21:34

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3957372)
poi ia zi tu cate calibra sunt in tara cu bara aia pe fata incarcata care arata ca dracu!...

Hai ca aia e alta categorie :lol::lol:

bujuKYL 05-01-11 21:37

hai ca incet o sa incerc si eu sa imi fac opelul...si cred ca deocamdata raman la ideea aceasta! sa ma inspir din mai multe kit'uri!...ce zici?

MM11AJJ 06-01-11 12:57

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3957389)
hai ca incet o sa incerc si eu sa imi fac opelul...si cred ca deocamdata raman la ideea aceasta! sa ma inspir din mai multe kit'uri!...ce zici?

destul de interesant kitul ,ai putea trece pe la Roby de la protuning sa vezi poate are si el ceva matrite

bujuKYL 06-01-11 18:03

daca te referi la ala de calibra nu-mi place! cat despre roby am auzit k tare mult are de lucru!...si mai mult de 2 saptamani nu pot lasa masina spre exemplu! eu fac "naveta" cu ea la munca!...

MM11AJJ 06-01-11 18:57

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3960002)
daca te referi la ala de calibra nu-mi place! cat despre roby am auzit k tare mult are de lucru!...si mai mult de 2 saptamani nu pot lasa masina spre exemplu! eu fac "naveta" cu ea la munca!...

ma refer la ala care l-ai pus tu cu o pagina in urma

bujuKYL 06-01-11 20:37

este cat de cat frumos! sunt altele si mai frumoase;)...dar vezi tu pe la noi nu se acepta prea jos...pentru ca ii tare "bibi" drumurile "noastre toate"!!!

MM11AJJ 07-01-11 11:11

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3960556)
este cat de cat frumos! sunt altele si mai frumoase;)...dar vezi tu pe la noi nu se acepta prea jos...pentru ca ii tare "bibi" drumurile "noastre toate"!!!

atunci un set de jante frumoase ,o grila fara semn ,o evacuare ,o folie si gata o astra care arata bine ;)

botdriver 07-01-11 20:08

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3960556)

sfat: lasa astra asa ii bertone ii foarte frumos nu trebuie sa-i faci nimic eventual jante ,suspensie si evacuare

bujuKYL 07-01-11 22:00

suspensii am, evacuare am "Monza" si filtru de aer tot "Monza"...grila fata o las asa, doar ca o sa vopsesc semnul in negru!...ce-mi lipseste este folia..care urmeaza cat de curand(care ma poate ajuta chiar si luna asta), niste angel eyes, si jante sunt in cautarea lor pe 17 dak are careva sa ma anunte!

AnDrEiCa 08-01-11 08:29

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3963747)
suspensii am, evacuare am "Monza" si filtru de aer tot "Monza"...grila fata o las asa, doar ca o sa vopsesc semnul in negru!...ce-mi lipseste este folia..care urmeaza cat de curand(care ma poate ajuta chiar si luna asta), niste angel eyes, si jante sunt in cautarea lor pe 17 dak are careva sa ma anunte!

Pune niste poze ,sa vedem si noi despre ce e vorba.

bujuKYL 08-01-11 21:02

sincer nu prea am poze cu ea! am sa fac si am sa postez! "botdriver"...o cunoaste!...daca are timp poate face el ceva descriere!...

botdriver 09-01-11 12:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3966587)
sincer nu prea am poze cu ea! am sa fac si am sa postez! "botdriver"...o cunoaste!...daca are timp poate face el ceva descriere!...

poi ii opel astra bertone cabrio,un model care mie imi place

MnezO 12-01-11 11:04

La alegerea jangtelor iti recomand sa alegi jante care stau bine pe masina si sunt in contrast cu designul masinii. Nu fa cum fac altii pun jante pe masina doar pentru ca-s negre si alte prostii si chinezarii !

bujuKYL 12-01-11 16:56

la ce m-am gandit eu...mai am putin de asteptat:D cam costa !

MnezO 12-01-11 17:04

Eu nu am deloc niste jante scumpe sau stiu eu ce jante in voga etc ! Dar daca masinii ii sta bine cu ele de ce nu ! Asta e mentalitatea mea

bujuKYL 13-01-11 16:45

1 Attachment(s)
mar interesa ceva de genu! le ador!!!...cam la ce pret se duc, cam ce zici?

MnezO 13-01-11 18:50

Tocmai ce ziceam, Ele arata frumos dar se potrivesc cu designul masini ?

Paco4golf 13-01-11 19:27

imi plac mult mai tare cele din poza care e pusa de ROBOTDRIVE :D

bujuKYL 14-01-11 13:44

ce a pus "botdrive" sunt de la opel! eu vreau ceva de la BBS, ma atrage pe mie in mod mai special! nu ma atrage culoarea lor negru-rosu, dar imi plac ca aspect si design, si iarasi pe partea cealalata sunt jante si la 500 euro noi!!! dar calitate din parti, ar merge zic eu si BBS ce le-am postat eu, dar probabil nu culoarea aceea, sau poate ca da, interioru imi este negru cu gri "poate poate ar merge"...deocamdata raman sa caut si sa mai strang ceva "leuti"

cristi.mk4 19-01-11 11:47

3 Attachment(s)
sunt pe cale, de a achizitiona un set de proiectoare cu grila......

nujtiu ce sa fac...sa le iau, sau nu

nu as vrea nici sa imi incarc masina numa sa fie......

Ce pareri aveti ????

atasez ceva poze......(pozele sunt luate de pe net)

razvyrulz 19-01-11 12:39

Vezi ca ai INTERCOOLER, e pozitionat in spatele grilei dreapta, daca vei pune proiector, vei obtura partial traseul de aer catre Intercooler.

MnezO 19-01-11 13:21

Exact ce a zis razvan am vrut sa zic si eu !

Dany.bilan628 19-01-11 13:35

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4000707)
Vezi ca ai INTERCOOLER, e pozitionat in spatele grilei dreapta, daca vei pune proiector, vei obtura partial traseul de aer catre Intercooler.

poate sa cofetareasca putin si sa-l mute in centru

cristi.mk4 19-01-11 14:11

e mai complicat sa mut intercooleru......

nujtiu ce sa zic.......ma gandesc ca, oricum intra aer prin jumate grila de la proiector

bujuKYL 23-01-11 12:44

cristi nu se aude nimic de nici o intalnire??

cristi.mk4 23-01-11 13:59

sunt in sesiune...... dupa ce termin sunt mai liber...vedem Salut

MnezO 23-01-11 18:29

Nu vreau sa ma bag in seama aiurea! Dar ca membru intr-un club cum sunt si eu, intalnire de club nu se pot face la voi fara un om lipsa ?

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning