![]() |
Re: DOLAR RACER Baia Mare
oooo Buju, vicepresedinte :P:P:P...nu erai mai tare de erai prim-ministru?(mana dreapta a presedintelui) ca si Boc? :P:P:P
|
e bine si asa vlad! nu sper la ceva mai mult si asa departe:D...
|
5 Attachment(s)
ce ziceti de masina o cunoasteti?
|
ms mult razvy
|
Quote:
Ma pe elena udrea nu o luati la voi ?:)) =)) |
Quote:
|
Quote:
|
ha...ha...ha...vreau sa fac o prietena dar nu gasesc!...pe Udrea o iei tu sus la masina paco...si mergi pe drumu Nistrului;))...sa te promovezi si pe tine k pe romania;)):P
|
Quote:
|
de parca as fi singurul in tara! la noi in romania sunt cam 20 loganuri cu aproximativ acelasi kit tuning, vreo 10 opel astra cam 30 de calibra...si multe altele...singura varianta la care m-am gandit ar fi ca sa ma uit la mai multe modele si din, sa zic 10 modele sa incerc sa combin sa sucesc si rasucesc pana reusesc sa fac unul !...la asta m-am gandit, dar asa din gandul meu nu stiu daca mi-ar iesi ceva calumea!...
|
buju ai revenit in forta......
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poi ia zi tu cate calibra sunt in tara cu bara aia pe fata incarcata care arata ca dracu!...
|
Quote:
|
hai ca incet o sa incerc si eu sa imi fac opelul...si cred ca deocamdata raman la ideea aceasta! sa ma inspir din mai multe kit'uri!...ce zici?
|
Quote:
|
daca te referi la ala de calibra nu-mi place! cat despre roby am auzit k tare mult are de lucru!...si mai mult de 2 saptamani nu pot lasa masina spre exemplu! eu fac "naveta" cu ea la munca!...
|
Quote:
|
este cat de cat frumos! sunt altele si mai frumoase;)...dar vezi tu pe la noi nu se acepta prea jos...pentru ca ii tare "bibi" drumurile "noastre toate"!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
suspensii am, evacuare am "Monza" si filtru de aer tot "Monza"...grila fata o las asa, doar ca o sa vopsesc semnul in negru!...ce-mi lipseste este folia..care urmeaza cat de curand(care ma poate ajuta chiar si luna asta), niste angel eyes, si jante sunt in cautarea lor pe 17 dak are careva sa ma anunte!
|
Quote:
|
sincer nu prea am poze cu ea! am sa fac si am sa postez! "botdriver"...o cunoaste!...daca are timp poate face el ceva descriere!...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
La alegerea jangtelor iti recomand sa alegi jante care stau bine pe masina si sunt in contrast cu designul masinii. Nu fa cum fac altii pun jante pe masina doar pentru ca-s negre si alte prostii si chinezarii !
|
la ce m-am gandit eu...mai am putin de asteptat:D cam costa !
|
Eu nu am deloc niste jante scumpe sau stiu eu ce jante in voga etc ! Dar daca masinii ii sta bine cu ele de ce nu ! Asta e mentalitatea mea
|
1 Attachment(s)
mar interesa ceva de genu! le ador!!!...cam la ce pret se duc, cam ce zici?
|
Tocmai ce ziceam, Ele arata frumos dar se potrivesc cu designul masini ?
|
imi plac mult mai tare cele din poza care e pusa de ROBOTDRIVE :D
|
ce a pus "botdrive" sunt de la opel! eu vreau ceva de la BBS, ma atrage pe mie in mod mai special! nu ma atrage culoarea lor negru-rosu, dar imi plac ca aspect si design, si iarasi pe partea cealalata sunt jante si la 500 euro noi!!! dar calitate din parti, ar merge zic eu si BBS ce le-am postat eu, dar probabil nu culoarea aceea, sau poate ca da, interioru imi este negru cu gri "poate poate ar merge"...deocamdata raman sa caut si sa mai strang ceva "leuti"
|
3 Attachment(s)
sunt pe cale, de a achizitiona un set de proiectoare cu grila......
nujtiu ce sa fac...sa le iau, sau nu nu as vrea nici sa imi incarc masina numa sa fie...... Ce pareri aveti ???? atasez ceva poze......(pozele sunt luate de pe net) |
Vezi ca ai INTERCOOLER, e pozitionat in spatele grilei dreapta, daca vei pune proiector, vei obtura partial traseul de aer catre Intercooler.
|
Exact ce a zis razvan am vrut sa zic si eu !
|
Quote:
|
e mai complicat sa mut intercooleru......
nujtiu ce sa zic.......ma gandesc ca, oricum intra aer prin jumate grila de la proiector |
cristi nu se aude nimic de nici o intalnire??
|
sunt in sesiune...... dupa ce termin sunt mai liber...vedem Salut
|
Nu vreau sa ma bag in seama aiurea! Dar ca membru intr-un club cum sunt si eu, intalnire de club nu se pot face la voi fara un om lipsa ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning