![]() |
banuiesc ca de economie, a facut-o asa, sa nu dea banii pe kitul ala scump de pe net :lol:
poate la ei de unde-i masina kitsch se scrie altfel si nu-l deranjeaza pe omu' :twisted: :oops: |
1 Attachment(s)
P.I.M.P.
|
ce Impala 67 frateeeee :yikes: :peace:
Yhaaa mada faka :2gun: :pistoles: |
1 Attachment(s)
pun si eu ceva autohton...:D :)
|
hei, care-si da cu jetu' in fata fetelor :oops:
de ce nu mai sunt asemenea curse si in tara:?: pt ca Banatu-i fruncea :wink: si dosu' :arrow: din poza :twisted: |
Re:
Quote:
Da cu Fiatul meu n-ai? |
ci fiatu este filmuletz :D l pun diseara ;)
|
1 Attachment(s)
Suna bine... :D
|
Dc dreq nu am venit si eu?!?!?!?!Sigur iar fi plakut si la masina mea sa fie gadilata de cucoanele din imagine :P
|
Oradea
1 Attachment(s)
am fost la Oradea si m-am gandit sa pun si eu o poza facuta de me sper sa va placa :) ms all
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
poza
1 Attachment(s)
poza
|
1 Attachment(s)
hmmm, cabrio?
|
1 Attachment(s)
un motor de motor :) poza facuta de me ... be a maniac!!! :!:
|
Camaro, nice shit.
sunt curios cand e gata cum va arata si stie cineva unde se afla firma sau baietii care o construiesc?? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
aia e masina lui Zozo...si daca n ma insel e pontiac firebird...O sa o vedeti cu siguranta cand va fi gata. :)
|
mda inafara de motor, nu am inteles nimik din masina aia, la oradea. ce era cu ea acolo? pt ce?
|
sebi{ am fost la Oradea :) pacat ca nu ma crezi si laso cu sectiunea pt copii :)) please :!:
florin_cars ms ca iti place :) |
:lol: :lol: si-a gasit florin prieteni noi :lol:
|
Mai stii mai ? poate si-a gasit mai Corse ...
|
pai am fost mai Sebi... dar nu stiu cine o construieste, desi adresa aia de pe parbriz trebuia sa-mi dea o idee DUHH :oops:
mai Corse ce nu intelegi, era Tuning & Sound expozitia, pai asta e o masina in lucru, sa vada si altii cum se face asa ceva, si isi arata si baietii maiestria lor, ce-i asa greu :shock: |
Re:
[quote=\"2fastboy\"]sebi{ am fost la Oradea :) pacat ca nu ma crezi si laso cu sectiunea pt copii :)) please :!:
stai linistit nu te ataca asa ca n-ai motive,cit despre masina aia unu la mina nu era nimic de laudat ca ai fac poza cu ea pt ca am impresia ca tot rr-ul a fost la oradea si doi la mina am impresia ca nu va fi trminata niciodata,cred ca e doar o demonstratzie la ce ar tre sa-i faci la o masina nu cred ca cineva finiseaza asa motorul atit timo cind el nua are inca caroseria |
masina aia nu o sa fie terminata dar arata bine motoru pararea mea :!:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Primul Type-R care arata mai bine modificat serios decat stock (pt mine) :o :o :o WOW
|
1 Attachment(s)
Za new: Need For Speed - Most Wanted
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Simpatic...
|
1 Attachment(s)
O bestiutza...
|
1 Attachment(s)
No comment!
|
1 Attachment(s)
Unii oameni chiar o intind la extrem...
Ma intreb...oare ce simte omul asta cand merge catre masina lui ?! Daca vi se pare urata in poza,inchipuitzii-va balta de voma care am lasato langa ea dupa ce i-am facut poza ! :)) |
a mai fost postata pe forum 'masina' asta pe la kitch`uri,da parca era cu un alt spoiler
|
MAH,poaza asta am facuto EU personal cu mana mea tremurandah...habar n'am de o mai fo postata,de fapt nu ma mir,la cat e de penibila...
Oricum am crezut ca Timisoara are kitchuri...dar Dumnezeu fereasca-ne de Bucuresti...ca pestele in apa,parca's pe planeta lor ! |
1 Attachment(s)
bag shi eu :o
|
:shock: Cea mai tare masina de weekend
http://www.jackals-forge.com/lotus/340r/blue_340r.jpg |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Lotus 340 R , 340 exemplare am gasit pe mobile in jur de 50.000europeni