![]() |
Re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Maine duc cateva piese la tapitier ! O sa refac fetele de usi , volanul, nuca schimbator si aripioara uzata de la scaun . Imbrac si tunelul central si partea de jos a bordului in piele :shock::shock:. Sambata ar trebui sa fie gata ! Ma gandesc cum sa astup pata de rugina de pe portbagaj , poate pun un stiker . |
poxipolul poate este o idee buna ;)
lumea pe 4tuning moare sa culce maisnile la pamant.....ma dispera expresia asta.pune-o pe burta.culc-o la pamant. unele maisni cum este si asta se foloseste zi de zi,nu este numai de show. si eu as vrea sa fie mai lasata,dar iarna sau la gropi cand ma arde sa ajung undeva nu se rupe si inima odata cu masina? |
Quote:
Ma si enervez repede daca prind o groapa . Eram aproape de a cumpara un Nissan terano numa ca sa nu mai chinui masina iarna .. bine ca a vandut ala masina :D In configuratia asta cu rotile de iarna e mult mai joasa decat cu cele pe 19 si atinge oriunde !!! Am atins in parcare la mall in cacaturile alea de speedbumps ..... cat de inalte sunt habar n-am . Ma obisnuiesc si eu putin cate putin sa merg cu ea joasa . o s-o mai cobor dar nu extrem ( poate doar pentru o sedinta foto va fii jos la max ) si asa e greu cu jantele pe 19 ! Daca mai cumpar o masina atunci o cobor cat poate suspensia :D Distractia costa ! |
Quote:
Arata bine,poti sa prinzi numerele cu banda,sa scapi de suportul de numar. Bafta! |
Este foarte misto masina ta si vreau sa te felicit pentru munca depusa, se vede ca masina este lucrata si foarte ingrijita.
Ma tot gandesc si eu la E39-ul meu sa-i trag un kit complet M(bara fata,bara spate, praguri si oglinzi) si bineinteles niste roti pe 19 sau chiar 20", dar imi este foarte frica de gropile din Buc si mai cu seama de hotii de pe aici... . Bafta ! |
trebuie sa imbini utilul cu placutul.daca ai o masina pe care nu o poti folosi decat in anumite conditii care mai este placerea?eu m-as duce si la wc cu masina mea,imi este drag de ea si investesc toti banii in ea.daca nu pot pleca cu ea unde am eu chef care mai este placerea?
nu este masina de show,este masina de zi cu zi si in consecinta asa o folosesc.si mie imi place sa fie joasa cu suspensie sport jante de 19,dar nu trebuie de 10 ori s ama grabesc undeva sa o duistrug.este destul un drum si poti face masina praf.nu risc. |
Quote:
Cum se incalzeste putin si dispare apada montez rotile si facem pozele :D Quote:
Pe 20 " e prea mult , pe 19 ar fii limita !! La voi acolo e mai greu ca se fura pe capete dar barile nu cred ca ramai fara ele ! Oglinzile si eleroanele sunt cautate :D Quote:
Vedem , poate imi iau inca un set de jante pe 17 sa le folosesc cand merg la drumuri lungi :shock::shock::shock::shock: |
Quote:
pui alt portbagaj :D nu te complica cu curatat rugina sau chesti de genu :D:D:D altu si vopsit !:D frumoasa culoare :D frumoase jante :D |
Quote:
Am si eu ceva probleme dar jos la haion ca e Touring .. e una din bubele lor |
1 Attachment(s)
Rugina e superficiala , sub stema s-a format . Nu mai vopsesc acum nimic , la iarna o revopsesc toata . Ma gandesc la daytona violet sau techno violet :D
Am pus sus si tips-ul la evacuare , nu sta perfect dar asta e !! . Nu vreau sa tai din difuzor acum . Voi taia cand schimb evacuarea . |
Quote:
Am vb cu Skillzu pentru un stiker ! Sa vedem ce-o fii . |
de ce nu ai pus tips cu 2 iesiri ? :(
|
Stema cu ///M nu te-as sfatui sa pui .. bate spre tiganie, iar un tips cu doua iesiri rotunde discrete cred ca se vedea mult mai bine (gusturile nu se discuta)
Numai bine .. |
Quote:
Quote:
|
Da' prin Bucale cand ziceai ca vii? :lol:
|
7 Attachment(s)
Quote:
Am montat ornamentele de prag si o parte din plasticurile negre . cu ocazia asta am curatat si tapiteria . Am montat si ecranul pentru senzorii de parcare si am tras firul la centrala in portbagaj . |
Progrese ... acum vad si eu cum arata tapiteria... nu e rea deloc ! telefonul ala e functional ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Telefonul l-am luat pentru cotiera neagra :D are tot ce trebuie pentru a functiona dar mai trebuie legat dar mai e pana atunci ! |
Quote:
|
[QUOTE=SAX1987;3960965]Tapiteria e ok , acum refac si volanul si nuca schimbatorului imbrac tunelul central si partea de jos a bordului . va arata destlul de ok . Repar si aripioara uzata de la scaun si gaurile ramase in urma schimbarii manerelor .Mai ramana tavanul si podeaua care le fac iarna care vine !
salut , cat tea dus pe tine interiorul? am gasit unul identik ca al tau aici la bazar tipul e din timisoara masina e cu volan pe dreapta si cum vreau sa vin luna asta acasa cu masina mam inteles cat de cat cu el dar acum ma pus putin pe gand faza cu schimbatul de manere si sa iti ramana gauri ! la mine nu a fii asa grav daca nu schimb si panouriile la usi ca eu am tot interiorul negru ! Daca mai stii vreun interior piele in stare buna anuntama |
O sa iti dau pe PM numarul si ID ul unui baiat care are interior sport de vanzare in Timisoara .
Costa intre 400 si 500 e . Azi am mai cumparat ceva nimicuri care imi lipseau , maine merg dupa interior !! |
Quote:
|
frumos E39:):)
ma gandeam si eu sa imi pun SMD.... nu ai cumva niste poze cu ele montate si aprinse? a-si vrea sa imi fac cat de cat o idee cum arata de la distanta, daca nu arata ca o faza scurta aprinsa sau daca se vede perfect cerculetul ca la CCFL. daca ai poze baga te rog. mersi:) |
maniak dar tu ce masina ai fratelo :D ? Ori am eu pierderi de memorie ori nu am stiut niciodata :)))
scz de off Sax :D ! |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
================================================== ======= Ca sa nu mai zica nimeni ca masinile joase nu pot circula peste tot pun poze pe unde am umblat eu cu masina zilele astea .:D Am atins doar de 2 ori :shock: cred ca am atins de mai multe ori la mall in Timisoara !!! Am facut cam 700 km in care am scos un consum de aprox 8 L/100km . Am luat piesele de la tapitier , maine pun poze la toate si incep sa le montez ! |
Da nu zici nimica de alea,sunt bune sau nu ?
|
Da , sunt OK , una avea un piciorus lipit :shock: dar nu era unu din cele importante !!
Le-am montat deja pe fetele de usi, in Deva ! Trebuie sa vb cu tine de un torpedou negru .. |
tare secretos esti :)) ma uit maine sa vad daca e bun..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Variabilele sunt mult prea mari. |
13 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
================================================== ======= Am inceput sa montez tunelul si partea de jos a bordului , inca mai am de asezat la piese . Maine sper sa termin cu interiorul ! |
Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara
a iesit bine ... dar ce sa intampalt cu nuca d la schimbator ?
|
Nuca a trebuit imbracata toata , nu s-a putut dezlipi emblema . mai am de aranjat putin fetele de usi dar sunt multumit de lucrare .
|
auzi dar la voi acolo nu e frig? sau esti masochist si iti place sa lucrezi la -12 grade :lol: ..
|
Sunt si masochist :D dar azi erau 7 grade cu plus .
Pana acum de cand lucrez la masina azi a fost cel mai cald ! |
Personal mi s-ar fi parut mai finut si mai in ton cu interiorul ala din piele cusaturile negre la volan si schimbator...
|
Quote:
doar ca nuca aia de la schimbator arata dubios,nu urat,doar dubios:lol::lol: |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning