Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/162874-violet-dog-e39-528i-pack-hamann-hm2-19-wheels.html)

SAX1987 04-01-11 16:37

Re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3952342)
foarte bine dau jantele pe ea :D
puneo cu botu pe asfalt... bafta!!

Mersi ! Va fii trantita , mai putin sa vina caldura !:D

Quote:

Originally Posted by all3ex_wly (Post 3952734)
nu tine.mai ales ca l-ai lipit pe frig.este bine vreo 24-48 de ore sa stea la caldura dupa ce il lipesti.crede-ma ca am experienta,de cand ma chinui eu sa le lipesc.pana laurma am, reusit cu silicon de lipit.dar tot nu tine o vesnicie.maxim un an.solutie finala va fi solutie pentru parbriz.

O sa-l lipesc si cu banda si cu poxipol . Sper sa tina .

Maine duc cateva piese la tapitier ! O sa refac fetele de usi , volanul, nuca schimbator si aripioara uzata de la scaun . Imbrac si tunelul central si partea de jos a bordului in piele :shock::shock:.

Sambata ar trebui sa fie gata !

Ma gandesc cum sa astup pata de rugina de pe portbagaj , poate pun un stiker .

all3ex_wly 04-01-11 17:25

poxipolul poate este o idee buna ;)

lumea pe 4tuning moare sa culce maisnile la pamant.....ma dispera expresia asta.pune-o pe burta.culc-o la pamant.

unele maisni cum este si asta se foloseste zi de zi,nu este numai de show.
si eu as vrea sa fie mai lasata,dar iarna sau la gropi cand ma arde sa ajung undeva nu se rupe si inima odata cu masina?

SAX1987 04-01-11 17:36

Quote:

Originally Posted by all3ex_wly (Post 3953380)
poxipolul poate este o idee buna ;)

lumea pe 4tuning moare sa culce maisnile la pamant.....ma dispera expresia asta.pune-o pe burta.culc-o la pamant.

unele maisni cum este si asta se foloseste zi de zi,nu este numai de show.
si eu as vrea sa fie mai lasata,dar iarna sau la gropi cand ma arde sa ajung undeva nu se rupe si inima odata cu masina?

Eu folosesc masina zilnic, mai merg si la o comuna invecinata aici unde nu s-a reparat drumul de 15 ani :shock: De cand merg cu suspensia sport merg cu 40 -50 km / h pe acolo :shock: Si tot e prea tare , toata masina vidreaza !
Ma si enervez repede daca prind o groapa . Eram aproape de a cumpara un Nissan terano numa ca sa nu mai chinui masina iarna .. bine ca a vandut ala masina :D

In configuratia asta cu rotile de iarna e mult mai joasa decat cu cele pe 19 si atinge oriunde !!! Am atins in parcare la mall in cacaturile alea de speedbumps ..... cat de inalte sunt habar n-am .

Ma obisnuiesc si eu putin cate putin sa merg cu ea joasa . o s-o mai cobor dar nu extrem ( poate doar pentru o sedinta foto va fii jos la max ) si asa e greu cu jantele pe 19 ! Daca mai cumpar o masina atunci o cobor cat poate suspensia :D

Distractia costa !

mareo 04-01-11 18:17

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3953406)
o s-o mai cobor dar nu extrem ( poate doar pentru o sedinta foto va fii jos la max )

Nu ar fi rau... 8)

Arata bine,poti sa prinzi numerele cu banda,sa scapi de suportul de numar. Bafta!

serban_pc 04-01-11 18:25

Este foarte misto masina ta si vreau sa te felicit pentru munca depusa, se vede ca masina este lucrata si foarte ingrijita.
Ma tot gandesc si eu la E39-ul meu sa-i trag un kit complet M(bara fata,bara spate, praguri si oglinzi) si bineinteles niste roti pe 19 sau chiar 20", dar imi este foarte frica de gropile din Buc si mai cu seama de hotii de pe aici... .

Bafta !

all3ex_wly 04-01-11 18:40

trebuie sa imbini utilul cu placutul.daca ai o masina pe care nu o poti folosi decat in anumite conditii care mai este placerea?eu m-as duce si la wc cu masina mea,imi este drag de ea si investesc toti banii in ea.daca nu pot pleca cu ea unde am eu chef care mai este placerea?
nu este masina de show,este masina de zi cu zi si in consecinta asa o folosesc.si mie imi place sa fie joasa cu suspensie sport jante de 19,dar nu trebuie de 10 ori s ama grabesc undeva sa o duistrug.este destul un drum si poti face masina praf.nu risc.

SAX1987 04-01-11 18:48

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 3953547)
Nu ar fi rau... 8)

Arata bine,poti sa prinzi numerele cu banda,sa scapi de suportul de numar. Bafta!

Numarul de fata il lipesc sigur , cel de spate ramane cu suport dar nu asta din poze , altul mai normal si fara crom ..
Cum se incalzeste putin si dispare apada montez rotile si facem pozele :D

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 3953568)
Este foarte misto masina ta si vreau sa te felicit pentru munca depusa, se vede ca masina este lucrata si foarte ingrijita.
Ma tot gandesc si eu la E39-ul meu sa-i trag un kit complet M(bara fata,bara spate, praguri si oglinzi) si bineinteles niste roti pe 19 sau chiar 20", dar imi este foarte frica de gropile din Buc si mai cu seama de hotii de pe aici... .

Bafta !

Mersi !mai am mut de munca , sper sa termin interiorul saptamana asta !
Pe 20 " e prea mult , pe 19 ar fii limita !! La voi acolo e mai greu ca se fura pe capete dar barile nu cred ca ramai fara ele ! Oglinzile si eleroanele sunt cautate :D
Quote:

Originally Posted by all3ex_wly (Post 3953618)
trebuie sa imbini utilul cu placutul.daca ai o masina pe care nu o poti folosi decat in anumite conditii care mai este placerea?eu m-as duce si la wc cu masina mea,imi este drag de ea si investesc toti banii in ea.daca nu pot pleca cu ea unde am eu chef care mai este placerea?
nu este masina de show,este masina de zi cu zi si in consecinta asa o folosesc.si mie imi place sa fie joasa cu suspensie sport jante de 19,dar nu trebuie de 10 ori s ama grabesc undeva sa o duistrug.este destul un drum si poti face masina praf.nu risc.

La mine nu-i problema ca nu ma duc nu stiu unde ca drumul e prost . Merg oriunde dar mai incet si cu mare grija :D Cum am mai zis , DISTRACTIA COSTA !

Vedem , poate imi iau inca un set de jante pe 17 sa le folosesc cand merg la drumuri lungi :shock::shock::shock::shock:

Marian_nebunu 05-01-11 08:32

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3953184)
Mersi ! Va fii trantita , mai putin sa vina caldura !:D

O sa-l lipesc si cu banda si cu poxipol . Sper sa tina .

Maine duc cateva piese la tapitier ! O sa refac fetele de usi , volanul, nuca schimbator si aripioara uzata de la scaun . Imbrac si tunelul central si partea de jos a bordului in piele :shock::shock:.

Sambata ar trebui sa fie gata !

pui alt portbagaj :D nu te complica cu curatat rugina sau chesti de genu :D:D:D

altu si vopsit !:D

frumoasa culoare :D
frumoase jante :D

Rebel_Boy 05-01-11 17:51

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3953184)

Orice i-ai pune pe portbagaj mai intai curata rugina aia deja existenta daca nu vrei sa ai surprize peste un an doi .. rugina e ca ciuma ;)
Am si eu ceva probleme dar jos la haion ca e Touring .. e una din bubele lor

SAX1987 05-01-11 17:54

1 Attachment(s)
Rugina e superficiala , sub stema s-a format . Nu mai vopsesc acum nimic , la iarna o revopsesc toata . Ma gandesc la daytona violet sau techno violet :D

Am pus sus si tips-ul la evacuare , nu sta perfect dar asta e !! . Nu vreau sa tai din difuzor acum . Voi taia cand schimb evacuarea .

SAX1987 05-01-11 18:04

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 3956585)
Orice i-ai pune pe portbagaj mai intai curata rugina aia deja existenta daca nu vrei sa ai surprize peste un an doi .. rugina e ca ciuma ;)
Am si eu ceva probleme dar jos la haion ca e Touring .. e una din bubele lor

Asta vreau sa fac , curat si pun chit dar nu vreu sa matuiesc jumatate de portbagaj :shock: Am si o stema cu ///M dar n-as vrea sa o pun :shock:

Am vb cu Skillzu pentru un stiker ! Sa vedem ce-o fii .

vladigrec 05-01-11 19:08

de ce nu ai pus tips cu 2 iesiri ? :(

Rebel_Boy 05-01-11 19:22

Stema cu ///M nu te-as sfatui sa pui .. bate spre tiganie, iar un tips cu doua iesiri rotunde discrete cred ca se vedea mult mai bine (gusturile nu se discuta)
Numai bine ..

SAX1987 05-01-11 19:56

Quote:

Originally Posted by vladigrec (Post 3956868)
de ce nu ai pus tips cu 2 iesiri ? :(

Pun cu 2 iesiri cand schimb toata toba :shock:!

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 3956900)
Stema cu ///M nu te-as sfatui sa pui .. bate spre tiganie, iar un tips cu doua iesiri rotunde discrete cred ca se vedea mult mai bine (gusturile nu se discuta)
Numai bine ..

Stiu unde bate sema ///M :D Toba ramane asa deocamdata !

B-99-SAA 05-01-11 21:47

Da' prin Bucale cand ziceai ca vii? :lol:

SAX1987 06-01-11 17:00

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3957425)
Da' prin Bucale cand ziceai ca vii? :lol:

Nu stiu :D

Am montat ornamentele de prag si o parte din plasticurile negre . cu ocazia asta am curatat si tapiteria . Am montat si ecranul pentru senzorii de parcare si am tras firul la centrala in portbagaj .

crysty.bobok 06-01-11 22:29

Progrese ... acum vad si eu cum arata tapiteria... nu e rea deloc ! telefonul ala e functional ?

SAX1987 06-01-11 22:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3960930)
Progrese ... acum vad si eu cum arata tapiteria... nu e rea deloc ! telefonul ala e functional ?

Tapiteria e ok , acum refac si volanul si nuca schimbatorului imbrac tunelul central si partea de jos a bordului . va arata destlul de ok . Repar si aripioara uzata de la scaun si gaurile ramase in urma schimbarii manerelor .Mai ramana tavanul si podeaua care le fac iarna care vine !

Telefonul l-am luat pentru cotiera neagra :D are tot ce trebuie pentru a functiona dar mai trebuie legat dar mai e pana atunci !

crysty.bobok 06-01-11 22:53

Quote:

Tapiteria e ok , acum refac si volanul si nuca schimbatorului imbrac tunelul central si partea de jos a bordului . va arata destlul de ok . Repar si aripioara uzata de la scaun si gaurile ramase in urma schimbarii manerelor .Mai ramana tavanul si podeaua care le fac iarna care vine !

Telefonul l-am luat pentru cotiera neagra are tot ce trebuie pentru a functiona dar mai trebuie legat dar mai e pana atunci !
Am inteles... am vorbit si eu astazi cu tipul la care faci tapiteria ... cred ca pana la urma mai inchid putin ochi si o rezolv si eu cu interiorul in primavara asta !

yvan_yonut 07-01-11 12:30

[QUOTE=SAX1987;3960965]Tapiteria e ok , acum refac si volanul si nuca schimbatorului imbrac tunelul central si partea de jos a bordului . va arata destlul de ok . Repar si aripioara uzata de la scaun si gaurile ramase in urma schimbarii manerelor .Mai ramana tavanul si podeaua care le fac iarna care vine !

salut , cat tea dus pe tine interiorul? am gasit unul identik ca al tau aici la bazar tipul e din timisoara masina e cu volan pe dreapta si cum vreau sa vin luna asta acasa cu masina mam inteles cat de cat cu el dar acum ma pus putin pe gand faza cu schimbatul de manere si sa iti ramana gauri ! la mine nu a fii asa grav daca nu schimb si panouriile la usi ca eu am tot interiorul negru ! Daca mai stii vreun interior piele in stare buna anuntama

SAX1987 07-01-11 20:07

O sa iti dau pe PM numarul si ID ul unui baiat care are interior sport de vanzare in Timisoara .

Costa intre 400 si 500 e .

Azi am mai cumparat ceva nimicuri care imi lipseau , maine merg dupa interior !!

yvan_yonut 07-01-11 21:47

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3963430)
O sa iti dau pe PM numarul si ID ul unui baiat care are interior sport de vanzare in Timisoara .

Costa intre 400 si 500 e .

Azi am mai cumparat ceva nimicuri care imi lipseau , maine merg dupa interior !!

intra pe id meu yvan_yonut_86 si vb

Maniak22 08-01-11 21:17

frumos E39:):)

ma gandeam si eu sa imi pun SMD.... nu ai cumva niste poze cu ele montate si aprinse? a-si vrea sa imi fac cat de cat o idee cum arata de la distanta, daca nu arata ca o faza scurta aprinsa sau daca se vede perfect cerculetul ca la CCFL. daca ai poze baga te rog. mersi:)

crysty.bobok 08-01-11 22:05

maniak dar tu ce masina ai fratelo :D ? Ori am eu pierderi de memorie ori nu am stiut niciodata :)))

scz de off Sax :D !

SAX1987 09-01-11 21:47

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3966635)
frumos E39:):)

ma gandeam si eu sa imi pun SMD.... nu ai cumva niste poze cu ele montate si aprinse? a-si vrea sa imi fac cat de cat o idee cum arata de la distanta, daca nu arata ca o faza scurta aprinsa sau daca se vede perfect cerculetul ca la CCFL. daca ai poze baga te rog. mersi:)

Sunt mai interesante decat CCFL ul .

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3966763)
maniak dar tu ce masina ai fratelo :D ? Ori am eu pierderi de memorie ori nu am stiut niciodata :)))

scz de off Sax :D !

Si eu vreau sa vad masina lui:shock:
================================================== =======

Ca sa nu mai zica nimeni ca masinile joase nu pot circula peste tot pun poze pe unde am umblat eu cu masina zilele astea .:D

Am atins doar de 2 ori :shock: cred ca am atins de mai multe ori la mall in Timisoara !!!

Am facut cam 700 km in care am scos un consum de aprox 8 L/100km . Am luat piesele de la tapitier , maine pun poze la toate si incep sa le montez !

BMnWA 09-01-11 22:27

Da nu zici nimica de alea,sunt bune sau nu ?

SAX1987 09-01-11 22:31

Da , sunt OK , una avea un piciorus lipit :shock: dar nu era unu din cele importante !!

Le-am montat deja pe fetele de usi, in Deva ! Trebuie sa vb cu tine de un torpedou negru ..

BMnWA 09-01-11 22:42

tare secretos esti :)) ma uit maine sa vad daca e bun..

Rebel_Boy 10-01-11 10:55

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3969997)
Am facut cam 700 km in care am scos un consum de aprox 8 L/100km

8% mixt sau doar extraurban ? .. in oras cum stai cu consumul ca pe mine nu ma lasa sub 15% :rolleyes2 am ceva nasol la ea da nu stiu ce ca nu da nimic pe tester :sad:

BMnWA 10-01-11 11:20

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 3971088)
8% mixt sau doar extraurban ? .. in oras cum stai cu consumul ca pe mine nu ma lasa sub 15% :rolleyes2 am ceva nasol la ea da nu stiu ce ca nu da nimic pe tester :sad:

ar trebui sa fie sondele.. am 12 consum in oras la 728i automat e38..

vladigrec 10-01-11 12:26

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3971151)

:O:O asa mic ??? al meu 320i imi papa atat, poate acum cu frigul si mai mult :O:O

Skillzu 10-01-11 16:45

Quote:

Originally Posted by vladigrec (Post 3971316)
:O:O asa mic ??? al meu 320i imi papa atat, poate acum cu frigul si mai mult :O:O

Mai depinde si de oras, si de stilul de mers, si de orele la care mergi.

Variabilele sunt mult prea mari.

SAX1987 10-01-11 17:08

13 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 3971088)

Am scos consumul asta in regim mixt si am mers destul de tare , nu am menajat-o deloc :D In Timisoara imi consuma si mie 12 in rest sta in jurul lui 10 mixt cand merg pe aici local . Bineinteles ca daca pun jantele pe 19 va consuma cu 2 l in plus:D
Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3971151)

Tu cate BMW-uri ai defapt ?:shock:
Quote:

Originally Posted by vladigrec (Post 3971316)

Depinde cum mergi cu ea !
Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3972070)
Mai depinde si de oras, si de stilul de mers, si de orele la care mergi.

Variabilele sunt mult prea mari.

Domul Skillzu , cum facem sa-mi trimiti si mie stikerele ?:shock::D

================================================== =======

Am inceput sa montez tunelul si partea de jos a bordului , inca mai am de asezat la piese . Maine sper sa termin cu interiorul !

crysty.bobok 10-01-11 18:17

Re: BMW E39, M-look, style 132 19'' wheels... Timisoara

a iesit bine ... dar ce sa intampalt cu nuca d la schimbator ?

SAX1987 10-01-11 18:49

Nuca a trebuit imbracata toata , nu s-a putut dezlipi emblema . mai am de aranjat putin fetele de usi dar sunt multumit de lucrare .

Rebel_Boy 10-01-11 19:33

auzi dar la voi acolo nu e frig? sau esti masochist si iti place sa lucrezi la -12 grade :lol: ..

SAX1987 10-01-11 19:37

Sunt si masochist :D dar azi erau 7 grade cu plus .

Pana acum de cand lucrez la masina azi a fost cel mai cald !

Tazmaniak 10-01-11 20:07

Personal mi s-ar fi parut mai finut si mai in ton cu interiorul ala din piele cusaturile negre la volan si schimbator...

JusT_SaY_BoBo 10-01-11 21:09

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3972866)
Personal mi s-ar fi parut mai finut si mai in ton cu interiorul ala din piele cusaturile negre la volan si schimbator...

nu nu,mie mi se pare ca arata foarte bine asa.
doar ca nuca aia de la schimbator arata dubios,nu urat,doar dubios:lol::lol:

SAX1987 11-01-11 10:51

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3972866)

Era sa fac si tunelul cu cusaturi /// M , bine ca nu l-am facut ca arata prea incarcat .
Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3973132)
nu nu,mie mi se pare ca arata foarte bine asa.
doar ca nuca aia de la schimbator arata dubios,nu urat,doar dubios:lol::lol:

Si mie imi pare putin dubioasa dar momentan ramane asta , trebuie sa-mi ajunga si manerul franei de mana imbracat in piele .

All times are GMT +2. The time now is 02:09.

- Copyright 2026 4Tuning