![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
oricum ai un logan de nota 10, toba si janeteles chiar de efect!;) |
Quote:
chiar suna beton loganu.... ce mai .....CRISSDESING ;) si acuma si locu 3 la baia mare ... e ceva... aspect , niste caluti , esti pe drumu cel bun Evo keep up the good work si felicitari inca odata :-) 8) |
da , sunet marfa ,lucrare de calitate
mult succes in continuare la curse si la modificari:tenisclap |
Quote:
provocati-va la ursus "aici e romania" si asa miscare nu prea se vede pe aici prin urmare pofta buna la ursus:-P :lol: |
stiti versul acela " te-am vazut spre vegas,pe pegas erai"?:lol: :twisted:
|
ce prostii asculti tuh:oops:
:lol: :lol: |
:oops: :oops:
diversitatea trebuie acceptata asa ca ascult de toate:twisted: |
Quote:
|
Quote:
"mergeam acasa linishtit...cand....ma calca unu pe mana" :lol: |
esti foarte dragutz
nu am sa continui pentru ca nu vreau sa te jignesc de ce nu-ti scoti mainile de pe unde le tii si nu scrii o provocare in tema cu masinile provoaca si tu o masina tu oricum esti unul dintre cei cativa pe care ii provoc la o linie dreapta cu prima ocazie cand voi fi in tara:evil: :2gun: |
acuma ma gandesc ca nu te-ai shucarit ca tzi-am continuat melodia...stii ca asha se continua :)
ok..tu ma provoci la o linie dreapta...eu la o..serie de linii curbe ;) shi evident la un ursus dupa :) |
Quote:
deocamdata linie dreapta ,linii curbe mai vedem( daca inseamna drift) pentru ca nu ma pricep la "linii curbe " si nu stiu daca golf e masina potrivita despre ursus dupa ,nu cred ca e cazul sa ramane deci la linia dreapta :evil: :twisted: :-P |
Quote:
|
Quote:
nu are importanta nu vad legatura dar asa pentru linistea ta sa zicem ca sant independenta:-P santem offtopic aici sant provocari tu cum stai cu linia dreapta?:twisted: |
Quote:
|
Quote:
eu insist sa vorbim despre masini si accelerare:-P chiar daca voi considerati ca fetele nu au nicio legatura cu asta:evil: :chick: |
Quote:
apa plata poate deocamdata ramanem la provocari auto:chick: |
Quote:
las ca vine adela in arad si iti scoate ea provocarile din cap ;) :lol: |
Quote:
flex...nu e nimeni drifter pe aici, cel putzin nu ma simt :) ma refeream la un circuit...shi daca zici ca golfu nu e facut pt curbe...putem lua karturile :D Numa sa vad ce tot prezintzi acolo...sa vad in realitate cum te descurci...daca da...jos palaria...daca nu...imi cumperi ursus :lol: deci...daca vii in arad pana nu murim de frig..te provoc la un circuit -1 vs 1- cu karturile. |
Quote:
ma bag si eu la kart ca sa avem sanse cat de cat ....poate se mai ofera si restu fetelor ...;) 8) |
Quote:
eu te astept (sper cat de curand) la o linie dreapta nu inteleg de ce te sustragi si incerci sa te scoti vei avea ocazia sa vezi "ce tot prezint eu acolo" si pana la "jos palaria" prezinta si tu masina cu care vei veni la start si cunparati tu singur un ursus pana vei demonstra ca meriti sa-ti cumpar eu unul :chick: ;) |
1 Attachment(s)
:D fie nu ma mai sustrag :lol:
curand... |
Quote:
|
Frumoasa masina ta morghen;)
Dar nu cred ca m-am intimidat :-P Ramane in picioare oferta |
Quote:
Bine,facem incalzirea cu o linie dreapta cu tine pana vine morghen Poate intre timp se ma aduna si altii:rolleyes2 ;) :twisted: |
Tristan,tot voiai tu sa te dai cu un GTI....;)
|
ooooooo goody goody... un gti la horizont :lol: numai ca poate o sa itzi trebuiasca mai mult de un gti.... :lol:
|
Quote:
|
Hm.Ala era al PBN.Da e praf si pulbere,curgea ulei de peste tot din el la nici 8000 de km,toti prostii i-au dat talpi pe unde l-au dus.La noi a dat unu un drive test,a iesit spre peugeot,i-a dat,prima curba a luat-o,ca nu a apucat sa ia viteza mare,dar in drept cu intrarea din spate de la selgros a vrut sa faca dreapta,la un pic peste suta.Is 90 de grade cu arc scurt acolo.A incercat sa intre la rasu' bordurii,pe dreapta.Ce bou!Poate reusea sa iasa numai ca s-a speriat si a frinat.Rezultat:Haldex a dat cu el de bordura.Nu tare,n-a pus-o pe capac,dar a barberit ambele roti din stanga,un brat si a strambat puntea din spate.Masina era asigurata,normal.Din ce vezi ca oamenii nu se invata minte:la o zi dupa ce mi-a venit mie masina a aparut sa se inscrie la un drive-test cu GTI.Canci-problema,mosu'!Nici pe o suta si pe locul din dreapta.;) Regret ca nu eram inca la astia pe atunci,eu nu-l lasam sa scape asa usor.
|
Ciobani mah.... asta este
Zii la Bogdan sa pregateasca un R32 sa vedem ce poate :lol: |
Ar vrea el sa poata pregati asa ceva...;)
|
Quote:
https://youtube.com/watch?v=QalvD7KSC...elated&search= Priveste si invata :sad: |
Caut Logan 1.6 16v STOCK pentru liniutza, rog doritorii sa imi trimita PM sa stabilim cum si cand :D
|
Quote:
p.s 1.4 mpi:-P |
lol man..........
|
Quote:
|
asta dak e ala de 90 cai..si parca presimt k e peste 100:shock: nu ma mai bag:lol: :lol:
|
Quote:
Nush ce sa zic, am facut si cu Evo, si el si-a bagat ceva banutzi in masina, si... nu ii merge rau, dar sa zicem ca mai trebuie sa mai bage :rolleyes2 Fac cu tine daca vrei, np, eu niciodata n-am refuzat pe cineva, chiar cand stiu sigur ca pierd. It's fun :-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning