Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 05-05-10 23:00

Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3336724)
Foarte frumoasa calibra cataline:) sa o stapanesti sanatos caci eu nu am apucat sa te felicit pentru achizitionare:) app ar merita sa renunt la al meu espero pentru o calibra? caci ma bate gandul:)

ms frumos !!!merita...si ti-o pot repeta de 1000 de ori !!! dar nici espero nu-i de aruncat...e o masina foarte buna , o masina spatioasa si foarte fiabila , pe cand calibra iti ofera mai multa sportivitate in toate (pozitie in scaun ,tinuta de drum , putere etc) !!!

banzay 06-05-10 08:45

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3332141)
banzay asa arata toba...

Mersi pt poza :) Mai da voi faceti treaba buna acolo, chiar imi place cum a iesit :) sa aveti spor!

electric_style 06-05-10 18:18

azi pusei evacuarea la loc , iar ceea ce-am gasit in catalizator e de nedescris...era in proportie de 70% infundat !!! acum masina trage ceva mai bine ,creste mai repede in ture , iar sunetul e ca si cum as avea deja toba sport pe masina !!!:twisted:

electric_style 09-05-10 19:51

azi inca 2 victime pe aeroport!!! opel tigra 1.6 16v 110cp si rover 45 2.0 16v 150cp cabrio !!!:twisted:

electric_style 14-05-10 17:30

3 Attachment(s)
2 poze de azi (dupa ce-o spalai putin) ps: cali saptama viitoare se pregateste pentru o vopsea noua !!!:D

GJ 64 GAB 14-05-10 17:32

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3359986)
2 poze de azi (dupa ce-o spalai putin) ps: cali saptama viitoare se pregateste pentru o vopsea noua !!!:D

Ce vopsea ? O revopseşti ?
Mor după jantele tale :X

electric_style 14-05-10 17:37

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3359995)
Ce vopsea ? O revopseşti ?
Mor după jantele tale :X

da , o revopsesc !!! vopseaua v-a fi un rosu aprins ,iar staplii , capota si plafonul negru lucios !

ps: cu folia si vopseaua...va arata ceva de genul :

DaBotta 15-05-10 13:33

Ce frumoasa ii masina asta. Pfoai chiar arata beton. Electric daca asa iti iese masina ii bomboana :).

P.S. Mai vrei toba ?

matiu13 15-05-10 17:35

pai nu-ti mai iei pisica de bulgaria?k am vazut pe celalalt forum ca dupa ce ti-ai bagat-o la vanzare vroiai sa o dai pe pisica aia de bulgaria....

electric_style 15-05-10 18:30

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 3362330)
pai nu-ti mai iei pisica de bulgaria?k am vazut pe celalalt forum ca dupa ce ti-ai bagat-o la vanzare vroiai sa o dai pe pisica aia de bulgaria....

da, intradevar am avut niste probleme grave in familie si am fost nevoit s-o bag la vanzare , insa totul a trecut cu bine si masina NU se va mai vinde niciodata , iar legat de "pisica" aia a fost un post din lipsa de ocupatie...!!! pisicutzele intradevar imi plac ceva ceva nu pot sa zic, dar poate sa arate ea in toate felurile...daca e pe bulgaria = 0 !!! nu ca as avea ceva cu cei ce au masini pe BG ,dar o masina imariculata la bulgari niciodata nu va fi cu adevarat masina ta !!! (scz de offtopic)

electric_style 15-05-10 18:35

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3361692)
Ce frumoasa ii masina asta. Pfoai chiar arata beton. Electric daca asa iti iese masina ii bomboana :).

P.S. Mai vrei toba ?

astepta sa vezi rezultatul...!!! ps:uitate pe profilul meu si vezi cum am revopsit oltcitu in totalitate cu spray-ul si mi-a iesit de nota 10,dar pe cali o voi vopsi la compresor, mai ramane sa gasesc un cuptor pe aici prin oras...ca sa iasa totul ca la carte !!! masina o pegatesc si o revopsesc eu impreuna cu fratemeo!!!:D

ps: toba nu o mai iau ca am o promisiune de la prieten pentru una de inox cu silencer !!!

ss_seby 17-05-10 20:35

Daca gasesti un cuptor prin craiova sa dai si tu un anunt...caut si eu asa ceva, si nu prea stiu de niciunul. Si apropo..iti vazui masina azi..impecabila..bomba de masina...statui lipit de geamu de la taxi pana nu te mai vazui deloc..la piata mare :D

electric_style 17-05-10 20:44

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3368077)
Daca gasesti un cuptor prin craiova sa dai si tu un anunt...caut si eu asa ceva, si nu prea stiu de niciunul. Si apropo..iti vazui masina azi..impecabila..bomba de masina...statui lipit de geamu de la taxi pana nu te mai vazui deloc..la piata mare :D

pai stau prin zona "piata mare"...si ms frumos pentru aprecieri !!! cuptor am gasit la euroserv pe centura craiovei...acum ramane sa vad cand e liber cuptorul s-o pot vopsii si eu !!! te anunt prin PM cand rezolv si la ce pret !!!

DaBotta 17-05-10 20:50

Am vazut astazi in Sinaia calibra aia ce ai pus-o tu in poze. Vai ce bine poate sa arate

electric_style 18-05-10 12:07

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3368144)
Am vazut astazi in Sinaia calibra aia ce ai pus-o tu in poze. Vai ce bine poate sa arate

arata demential calibra aia...imi stapaneste desktopul de 1 luna de zile !!! :D

http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...6-9444702.html

electric_style 19-05-10 20:26

5 Attachment(s)
cateva poze...nimic nou!!! doar ca astept cu nerabdare noua vopsea :D! pana duminica sper sa-i pun folia...8)

ss_seby 19-05-10 20:31

Frumos frumos. Merita condus continuu. Cand o bagi la vopsit?

electric_style 19-05-10 20:39

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3373773)
Frumos frumos. Merita condus continuu. Cand o bagi la vopsit?

astept sa ma sune cei de la service...sa ma anunte cand o pot baga la vopsit !!!

ss_seby 19-05-10 21:11

Super bine atunci iti urez multa bafta si cat mai multe zile de condus fara probleme :)

electric_style 20-05-10 00:07

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3373906)
Super bine atunci iti urez multa bafta si cat mai multe zile de condus fara probleme :)

aceleasi urari si pentru tine !!!

electric_style 26-05-10 00:29

2 Attachment(s)
din pacate saptamana asta n-am reusit sa pun folia...ci doar sa schimb un far si capota:evil:...din cauza unui mosh penal care nu se uita niciodata in spate !!! rezultatul fiind :

ps: capota trebuie sa-mi vina poimaine...are deja bad boy facut , dar mai necesita cateva retusuri si finisaje, farul l-am schimbat deja , iar spoilerul s-a curatat foarte usor de acele stersaturi !!!

banzay 26-05-10 09:11

Iti vine sa ii faci sa inghita cheile masinii! Dupa cate munca bagi, vine unu deasta si ti-o F...te! Bine macar ca s-a rezolvat...

GJ 64 GAB 26-05-10 13:21

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3390502)
Iti vine sa ii faci sa inghita cheile masinii! Dupa cate munca bagi, vine unu deasta si ti-o F...te! Bine macar ca s-a rezolvat...

Se poate întâmpla oricui... Tot răul spre bine... :)

electric_style 26-05-10 17:53

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3390502)

moshu s-a pierdut cu firea si incepuse sa tremure, abea mai vorbea...numai zic ca eu faceam ca trenu' si ala mai sa cada jos din picioare !!! dar n-are nimic...a fost doar o mica avarie !!!
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3391095)
Se poate întâmpla oricui... Tot răul spre bine... :)

mda..ai dreptate se poate intampla oricui chiar si fara sa te astepti !!! maine imi vine capota si ma apuc s-o finisez!!! ps : urmeaza un un badboy look foarte agresiv !

willy_d 26-05-10 22:33

imi pare foarte rau pt. ce-ai patit ,foarte nasol,tot timpu tre' sa fie un prost,iti pui angel eyes ? sau raman originalele?

banzay 26-05-10 22:38

@GJ 64 GAB: ai mare dreptate. se poate intampla oricui si...oricum. De ex. cand aveam matiz stateam linistit la semafor, aveam masina in spate, scapa piciorul de pe ambreiaj -> bufnitura, nici nu stiam ce se intamplase :)

Dar fata de o masina stock, aici pui mana tu si faci, bagi bani in ea, si sa vina unul si intr-o secunda iti strica munca de 1-2-3-n saptamani... Cred ca as inebuni si eu, electric, daca s-ar intampla asa, dar vorba aia, oameni suntem, avem capul pe umeri, ne calmam repede :)

Electric, ai vopsit un oltcit doar cu sprayu? :lol:

GJ 64 GAB 27-05-10 13:52

Dacă nu se întâmpla accidentul poate nu îşi lua capotă cu bad boy, deci, de asta zic, TOT RĂUL SPRE BINE!...

Nici mie nu mi-ar conveni să-mi lovească cineva maşina :D... dar suntem oameni şi toţi greşim şi plătim la un moment dat !

Să vedem Bitch-ul încruntat !

electric_style 27-05-10 16:41

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3392678)
@GJ 64 GAB: ai mare dreptate. se poate intampla oricui si...oricum. De ex. cand aveam matiz stateam linistit la semafor, aveam masina in spate, scapa piciorul de pe ambreiaj -> bufnitura, nici nu stiam ce se intamplase :)

Dar fata de o masina stock, aici pui mana tu si faci, bagi bani in ea, si sa vina unul si intr-o secunda iti strica munca de 1-2-3-n saptamani... Cred ca as inebuni si eu, electric, daca s-ar intampla asa, dar vorba aia, oameni suntem, avem capul pe umeri, ne calmam repede :)

Electric, ai vopsit un oltcit doar cu sprayu? :lol:

da, oltcitu e vopsit in totalitate doar cu sprayul !!! initial am zis ca o vopsesc doar pentru itp si sa fie cat de cat curata pana vine vara !!! cand am vopsit-o eu...era prin prin ianuarie pe o vreme extrem de rece si foarte umeda !!!

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3394023)
Dacă nu se întâmpla accidentul poate nu îşi lua capotă cu bad boy, deci, de asta zic, TOT RĂUL SPRE BINE!...

Nici mie nu mi-ar conveni să-mi lovească cineva maşina :D... dar suntem oameni şi toţi greşim şi plătim la un moment dat !

Să vedem Bitch-ul încruntat !

intradevar daca nu se intampla incidentul asta...poate ca o mai lungeam cu badboy-ul , dar acum sunt nevoit sa trec direct la badboy look!!! urmeza poze :D

dydy-andrey 06-06-10 17:39

iti vazui si eu azi pe aeroport masina...
defapt masinile
asa frumos, cu calibra pe dreapta si oltcitu pe stanga, usurel asa :D
f frumoase amandoua
ai grija de ele
salut

electric_style 06-06-10 20:15

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 3420589)
iti vazui si eu azi pe aeroport masina...
defapt masinile
asa frumos, cu calibra pe dreapta si oltcitu pe stanga, usurel asa :D
f frumoase amandoua
ai grija de ele
salut

ms frumos , dar oltcitul e in grija lu' fratemiu din vara trecuta !!! :D ps: tu erai baiatu cu golfu' 3 care dadeai ture p'acolo (mai aveai cu tine in masina 3 baieti parca)...ingrijit si golful tau !!! bafta !

electric_style 14-06-10 18:42

6 Attachment(s)
intre timp...am renuntat la acea capota cu badboy look si am achizitionat o prelungire din fibra !!! urmeaza sa o prind in popnituri (acum e prinsa doar prin inchiderea capotei)...dupa care va fi incarcata cu fibra si ceva mai agresiv badboy-ul !!

ss_seby 14-06-10 19:28

Cataline frumoasa masina mai ai :) si pe aeroport te-am vazut , dar ai stat asa cuminte cu prietena retras:P what happened?

electric_style 14-06-10 20:12

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3440928)
Cataline frumoasa masina mai ai :) si pe aeroport te-am vazut , dar ai stat asa cuminte cu prietena retras:P what happened?

nu prea eram bine dispus...si oricum nu prea aveam cu cine sa ma dau !!! victime am ceva ceva la activ ...cum ar fi : rover 45 150 cp, 2 x calibra c20ne , peugeot 406 2.0 benzina , opel tigra 1.6 110cp , audi a4 b8 quattro 3.0 tdi 240cp ,m-a facut la 2 masini (treapta 1-2 am stat paralel) ,bmw 318 e36 , bmw 320 150 cp ,golf4 tdi 1.9 !!! sunt destule...si cred eu ca ajunge!!! nu mi-am luat masina de curse, ci o masina de zi cu zi:D !!! dar pentru un c20ne sunt super incantat de cum trage si multi zic ca am SFI dupa ce-i bat :twisted: !!! de cele mai multe ori m-am dat cu masini peste 120 cp , iar rezultatul mi-a fost favorbil !!

ss_seby 14-06-10 20:28

oho...bravo:)) dar nu te-ai dat cu al meu espero 1.5 "DCI " nu GLX, dar ne dam daca imi dai 50 de metrii avans:> , joia de vine sa fii mai bine dispus, vin si eu si o sa ma bag cu tine in seama :) caci data trecuta mia fost cam rusine :"> dar nust de ce ca nu e felul meu

electric_style 14-06-10 23:10

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3441087)
oho...bravo:)) dar nu te-ai dat cu al meu espero 1.5 "DCI " nu GLX, dar ne dam daca imi dai 50 de metrii avans:> , joia de vine sa fii mai bine dispus, vin si eu si o sa ma bag cu tine in seama :) caci data trecuta mia fost cam rusine :"> dar nust de ce ca nu e felul meu

ma dau si cu tine:D !!!

electric_style 23-06-10 17:09

5 Attachment(s)
azi masina a primit kit xenon 6000k 35w Philips(trebuie sa repozitionez balastul din drepta) si un filtru de aer sport (cu debitmetru custom) !!! pot spune ca masina e ceva mai vioae , iar sunetul face toti banii !!! ps: filtru este un EUFAB (asa scrie pe el)...urmeaza sa-i pun unul K&N !!!

electric_style 23-06-10 20:50

2 Attachment(s)
poze de acum 5 min !

Flow_Flexatu 23-06-10 21:01

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3464815)
poze de acum 5 min !

frumos,frumos :D asa intuneric e deja la voi :D ?!! e diferenta mare,asai? nu se compara cu cele stock..

electric_style 23-06-10 21:15

Quote:

Originally Posted by Flow_Flexatu (Post 3464856)
frumos,frumos :D asa intuneric e deja la voi :D ?!! e diferenta mare,asai? nu se compara cu cele stock..

cele stock parca's niste lumanari pe langa xenon !!! nici cu faza lunga nici cu proiectoare aprinse nu se mai observa nici o diverenta !!! faza scurta pe xenon face cat toate 3 !!! il recomand tuturor...si pentru look , dar cel mai mult pentru vizibilitate...face toti banii!!!

electric_style 29-06-10 18:02

7 Attachment(s)
zilele astea masina a primit un mic upgrate legat de muzica...si anume :

-Tweetere Pioneer
-Subwoofer Hifonics 500W RMS
-Amplificator Crunch 500W RMS
si un stick pentru USB...ca m-am tot saturat sa schimb cd-urile !

ps: NO BASS...NO FUN !!! sunt super incantat de claritatea si acuratetea sunetului din masina mea (prietenii cunosc):D

All times are GMT +2. The time now is 11:13.

- Copyright 2026 4Tuning