![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
|
Quote:
|
azi pusei evacuarea la loc , iar ceea ce-am gasit in catalizator e de nedescris...era in proportie de 70% infundat !!! acum masina trage ceva mai bine ,creste mai repede in ture , iar sunetul e ca si cum as avea deja toba sport pe masina !!!:twisted:
|
azi inca 2 victime pe aeroport!!! opel tigra 1.6 16v 110cp si rover 45 2.0 16v 150cp cabrio !!!:twisted:
|
3 Attachment(s)
2 poze de azi (dupa ce-o spalai putin) ps: cali saptama viitoare se pregateste pentru o vopsea noua !!!:D
|
Quote:
Mor după jantele tale :X |
1 Attachment(s)
Quote:
ps: cu folia si vopseaua...va arata ceva de genul : |
Ce frumoasa ii masina asta. Pfoai chiar arata beton. Electric daca asa iti iese masina ii bomboana :).
P.S. Mai vrei toba ? |
pai nu-ti mai iei pisica de bulgaria?k am vazut pe celalalt forum ca dupa ce ti-ai bagat-o la vanzare vroiai sa o dai pe pisica aia de bulgaria....
|
Quote:
|
Quote:
ps: toba nu o mai iau ca am o promisiune de la prieten pentru una de inox cu silencer !!! |
Daca gasesti un cuptor prin craiova sa dai si tu un anunt...caut si eu asa ceva, si nu prea stiu de niciunul. Si apropo..iti vazui masina azi..impecabila..bomba de masina...statui lipit de geamu de la taxi pana nu te mai vazui deloc..la piata mare :D
|
Quote:
|
Am vazut astazi in Sinaia calibra aia ce ai pus-o tu in poze. Vai ce bine poate sa arate
|
Quote:
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...6-9444702.html |
5 Attachment(s)
cateva poze...nimic nou!!! doar ca astept cu nerabdare noua vopsea :D! pana duminica sper sa-i pun folia...8)
|
Frumos frumos. Merita condus continuu. Cand o bagi la vopsit?
|
Quote:
|
Super bine atunci iti urez multa bafta si cat mai multe zile de condus fara probleme :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
din pacate saptamana asta n-am reusit sa pun folia...ci doar sa schimb un far si capota:evil:...din cauza unui mosh penal care nu se uita niciodata in spate !!! rezultatul fiind :
ps: capota trebuie sa-mi vina poimaine...are deja bad boy facut , dar mai necesita cateva retusuri si finisaje, farul l-am schimbat deja , iar spoilerul s-a curatat foarte usor de acele stersaturi !!! |
Iti vine sa ii faci sa inghita cheile masinii! Dupa cate munca bagi, vine unu deasta si ti-o F...te! Bine macar ca s-a rezolvat...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
imi pare foarte rau pt. ce-ai patit ,foarte nasol,tot timpu tre' sa fie un prost,iti pui angel eyes ? sau raman originalele?
|
@GJ 64 GAB: ai mare dreptate. se poate intampla oricui si...oricum. De ex. cand aveam matiz stateam linistit la semafor, aveam masina in spate, scapa piciorul de pe ambreiaj -> bufnitura, nici nu stiam ce se intamplase :)
Dar fata de o masina stock, aici pui mana tu si faci, bagi bani in ea, si sa vina unul si intr-o secunda iti strica munca de 1-2-3-n saptamani... Cred ca as inebuni si eu, electric, daca s-ar intampla asa, dar vorba aia, oameni suntem, avem capul pe umeri, ne calmam repede :) Electric, ai vopsit un oltcit doar cu sprayu? :lol: |
Dacă nu se întâmpla accidentul poate nu îşi lua capotă cu bad boy, deci, de asta zic, TOT RĂUL SPRE BINE!...
Nici mie nu mi-ar conveni să-mi lovească cineva maşina :D... dar suntem oameni şi toţi greşim şi plătim la un moment dat ! Să vedem Bitch-ul încruntat ! |
Quote:
Quote:
|
iti vazui si eu azi pe aeroport masina...
defapt masinile asa frumos, cu calibra pe dreapta si oltcitu pe stanga, usurel asa :D f frumoase amandoua ai grija de ele salut |
Quote:
|
6 Attachment(s)
intre timp...am renuntat la acea capota cu badboy look si am achizitionat o prelungire din fibra !!! urmeaza sa o prind in popnituri (acum e prinsa doar prin inchiderea capotei)...dupa care va fi incarcata cu fibra si ceva mai agresiv badboy-ul !!
|
Cataline frumoasa masina mai ai :) si pe aeroport te-am vazut , dar ai stat asa cuminte cu prietena retras:P what happened?
|
Quote:
|
oho...bravo:)) dar nu te-ai dat cu al meu espero 1.5 "DCI " nu GLX, dar ne dam daca imi dai 50 de metrii avans:> , joia de vine sa fii mai bine dispus, vin si eu si o sa ma bag cu tine in seama :) caci data trecuta mia fost cam rusine :"> dar nust de ce ca nu e felul meu
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
azi masina a primit kit xenon 6000k 35w Philips(trebuie sa repozitionez balastul din drepta) si un filtru de aer sport (cu debitmetru custom) !!! pot spune ca masina e ceva mai vioae , iar sunetul face toti banii !!! ps: filtru este un EUFAB (asa scrie pe el)...urmeaza sa-i pun unul K&N !!!
|
2 Attachment(s)
poze de acum 5 min !
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
zilele astea masina a primit un mic upgrate legat de muzica...si anume :
-Tweetere Pioneer -Subwoofer Hifonics 500W RMS -Amplificator Crunch 500W RMS si un stick pentru USB...ca m-am tot saturat sa schimb cd-urile ! ps: NO BASS...NO FUN !!! sunt super incantat de claritatea si acuratetea sunetului din masina mea (prietenii cunosc):D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning