![]() |
Re: Masina suprema
@pinky : te referi la evo X..el se lanseaza vara asta
|
Dap, corect.
|
eu sunt mai modest,m-as multumi cu un audi a8 4.2tdi 240 kw,326 cp...:)
|
da un S8 ce ar avea? :shock:
|
Poate ii place diesel
|
imi place si benzina,imi place si dieselul.dar eu ziceam ca sunt modest:)) de-aia am ales diesel si oricum la 326 cp mai conteaza ce e?dar daca vreti voi aleg s8...asa sa nu supar pe nimeni...:))
|
Exotica : SLR 722 (am vazut-o,nu cred ca o sa mai ocazia sa vad ceva atat de frumos)
Decapotabila : SL 65 AMG (for cruising :)) ) Curse : F360 Challenge Stradale Old School : Chevrolet Corvette '76 Realizabil : Golf GTi mkV (sau r32) sau der neu C-klasse Si ar mai fi limuzina sau off-road,dar nu ma pasioneaza prea mult! |
Masina/masinile visurilor mele(pe numele meu nu pe a lu tata...:))
Supercar:Ferrari 599 GTB Fiorano SUV:Audi Q7 V12 TDI/Porsche Cheyenne Turbo S Limo:Audi S8/A8L 6.0 L W12 Decapotabila:RS4 Cabrio Coupe:CL 65 AMG All time car:S6 |
:lol: Curse:peugeot 106Gti,vw poloGti,renault R5,vw golf vr6
Realizabil:peugeot 106Gti,vw poloGti,renault R5,vw golf vr6:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
omega lotus
|
Pentru mine, varianta Sport a Corollei, care din pacate, nu se mai produce(momentan)!:D
|
https://www.youtube.com/watch?v=TLd5l...elated&search=
asta ar fi ideala :) si preferata : https://www.youtube.com/watch?v=6PI9eg3X2A8 old skool ;) |
masina suprema si cea mai buna masina din lume vine chiar din Japonia si se si vinde doar acolo.Este vorba despre toyota century.Intrati pe youtube si scrieti toyota century si ascultati reportajul facut in marea britanie
|
nu ma pot decide...
Toyota Camry 2007, TVR Tuscan, Wiesmann, Mitsubishi Grandis, Daihatsu Materia, Fiat Grande Punto eSSe eSSe... sunt prea multe:) |
hmmm... Mercedes G-Class .. o combinatie perfecta intre sportivitate si eleganta... sau ceva mai acceptabil (ca pret) Range Rover... :dribble::dribble::dribble::dribble:
|
un sl320 tipu asta mai vechi:)
|
frate eu as vrea o masina americana mai exact o muscle car un ford mustang ,chevrolet ,nu le stiu p toate dar ceva mare v8 cel putin,stiti voi cee vreau sa zik!
|
Audi RS4:)))))))))))))))))))))))))))
|
G55 Amg :d :d :d :d :d
|
Sunt de acord ca masinile Japoneze au un potential urias,de acord ca cele europene au supercars de temut...dar as alege mai presus de orice un Camaro SS din 65-68,un Plymouth Hemi-Cuda,Dodge Chalenger R/T sau Charger R/T..sau un 67 GT500,sau Shelby Cobra...chiar si variantele mai noi(Camaro din 2007,Shelby GT sau Saleen). Ma uit in primul rand la design,mie imi place enorm de mult cum arata astea,sa nu mai vorbim de puterea care se poate scoate din ele....eu unu niciodata nu o sa vreau sa particip intr-o cursa de indemanare sau un drift...mie imi ajunge o linie de juma de mila....nu vreau sa merg cu 300 la ora pe sosele,dimpotriva,imi ajunge 80-100(sa mai vad lumea)....iar senzatia imi place la nebunie(in state am condus o perioada lunga de timp un Mustang GT 2006)
|
(L) Cea mai tare masina ar fi Maserati-ul asta, unicat, carui iam luat volan timp de o plimbare,
Maserati 4200 GranSport MC Victory n°137 V8 90° 4244cc Biturbo 32s 400cp @ 7000tr/min 451Nm @ 4500tr/min Cutie Semi-auto 'CambioCorsa' 1680kg 4,2kg/cp 94.251 ch/L 290 km/h 0-100 km/h: 4.7sec Vopsea F612 Scaglietti from Ferrari Spoileri din carbon 'albastru' Interior Piele, Alcantara si Carbon |
cine zice de american muscle-uri nu stie ce vorbeste:D...nu cred ca sunt 5 persoane care sa poata sa conduca o masina ca aia...cel putin nu la cat duce motorul...vorbiti din filme frate, abea modelele noi sunt mai ok...cu toate ca si alea au mari probleme, evolutia isi zice cuvantul un cuda...e o piatra, un scaglieti e un diamant...
masina suprema e o masina de care sa te bucuri...nu un mclaren f1 lm, sau un mustang twin supercharged...apropo un integra face un muscle car ambele fiind modificate https://youtube.com/watch?v=bwRh5BPhSJw :D fwd vs rwd...2000cmc vs 6700(minim) turbo versus monstru de supercharger... mustangul din 2005 nu are suspensie independenta...vreti mai mult? corvette z06, viper, srt8 isi iau bataie de la nissan r35... intr-adevar sunt masinute frumoase muscle-urile vechi dar nu sunt absolut deloc practice...e ca si cand ai face jogging in baie:) pe o distanta de 5 km |
Quote:
Scuze ca te intreb: Ai condus tu un American Muscle?!?Eu am petrecut aproape 3 ani in state si am lucrat intr-un atelier care se ocupa cu reconditionarea lor,intradevar,nu vorbim neaparat de viteza,comfort,curbe..stabilitate s.a.m.d...dar muscle cars au vraja lor,ma repet,nu e vorba de viteza care o ating(chiar daca se pot prepara si astea si pot sa ajunga la viteze mari....iar daca mai pui si arcurile sport....mai lucrezi si la frane....mai are rost sa mai zic?)intotdeuna vei avea posibilitatea(cu bani seriosi ce-i drept)sa aduci o masina americana la standardele celorlalte(la fel si invers). Imi pare ciudat sa dai cu pietre in ceva ce nu cunosti neaparat,in 2006,la atelier a fost readus la viata un Chalenger...spune-mi de ce batea Supra,350Z,Skyline,M3 la un sfert de mila?..dude..in ultima vreme sunt solutii pt. orice. Dar de altceva e vorba,daca poti intra intr-un Charger aranjat frumos,iesi cu el pe o sosea buna si accelereaza(nu foartre mult,iti ajunge 100km/h)si iti vei da seama de ce anume vorbesc eu. PS> SCUZE DE OFFTOPIC!!! |
masinile americane nu scot timpi extraordinari pe circuit si nu se pot compara cu europenele care au cc, cp si consum daca vrei mult mai putini.
multe functioneaza pe post de polizor ceea ce face sa piarda multa vreme..etc. doar nu iei o masina pt 400 sau 402m, nu!?:shock: dar au un aspect frumos si un sunet diaboloic. on: vectra opc>un vis mai apropiat si m5 e60>mai indepartat! |
cred ca aleg un M5
|
iti dai seama ca daca ma bag in seama vis-a-vis de asa ceva poate ca am mers cu asa ceva...ideea e alta ca e vorba de masina suprema...fara modificari...si sa nu fie neaparat ceea mai rapida pe sfertul de mila...spre exemplu iau un motor v8 de muscle car un supercharger...amestec bine mai arunc si un sasiu, 4 roti cu tot cu restul ansamblului pun un scaun si o caroserie de fibra de sticla...ce obtin dragster american...si da dragsterul este o varianta improved a unui muscle car...;) daca asta e masina suprema, e destul de aiurea...o masina care e construita cu putin mai multa tehnologie decat o dacie 1300 niciodata nu va insemna ceva...bun te referi la un chevy bel air sau la un cadillac vechi da intr-adevar alea sunt frumoase...dar charger, mustang, cuda...mi se par niste masini care intr-adevar ar trebui sa aiba priza la americani, dar nu si la noi...
|
ptr mn masina care mi-o doresc cel mai mult...m5 E60 :X..si mai realizabil 325i e46...
|
Mercedes G :)
|
Aston Martin - DBS .Si lux si sport in acceasi masina
|
shelby gt 500 sau ariel atom
|
stiu ca pentru multi ar suna ciudat, dar masina suprema pentru mine este maserati ghibli generatia a doua...
|
Este o masina superba! Nu mi se pare deloc ciudat... personal, sunt fan a' generatiei Biturbo! :D
Si, vezi ca am citit in Germania un articol ce spunea ca va fi reeditat Ghibli-ul! |
Masina de vis.. 2008 Mercedes-Benz CL 65 AMG alb perla cu interior din piele cafenie ! :X
|
Mercedes S-classe Amg S63 shi imi permit al doilea vis Lexus ...
|
BMW 760 Li! Masina suprema pt mine!Are putere si lux!
|
Ummm...scuze daca e offtopic..dar acum cateva zile am intrat la cateva reprezentante BMW in Germania...si ce sa vezi....X6....eu personal(chiar daca nu se inscrie in categoria "masini supreme" am ramas fara cuvinte,am auzit doar de el dar niciodata nu am vazut unul face to face,daca e sa facem un topic care sa se refere doar la tancuri de acest gen.....X6 (parerea mea) e primul pe lista,sa nu mai aud de Hummer,Chayene, s.a.m.d.,deci da,daca vorbim de SUV-ul suprem,eu votez X6 all the way.
PS. tot in Germania era si un seria 1 coupe alb....la fel..fara cuvinte... |
peugeot 406 , 3.0L
|
legile lui murphy nu permite asa ceva... o masina suprema asa ca nu va mai chinuitzi :)
|
Toate masinile "de la nefese" :lol:
|
sa aiba celular :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning