Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

GTI 13-10-06 13:16

Re: Sibiu

Exact la parcarea aia ma gandeam si eu Bass-ule!
OK!Vinerea viitoare.

PaulMIG 13-10-06 13:16

Super, vineri ne vedem sigur. Lexani, sa vina si prietenu ala al tau!
Azi-noapte am visat ca mi-am cumparata o pisicuta cabrio cu hard-top din Germania cu 3250 euro. Si am venit cu ea la intalnire si cand sa dau niste "derive" m-or trezit astia din camera de la mine. De nervi nici la scoala nu m-am mai dus.:) Ciudat vis ca mie nu-mi plac cabrioletele deloc.

Radu hai sa mergem azi la biliard in Univers T. Poate vine si Gutza si te aduce el cu mashina din Zorilor. Scz de offtopic da nu mai am minute:)

Bassu_SIV 13-10-06 16:57

care are chef azi sa ne intalnim dati un buzz pe mess:D wasp_tuning

care vine sa dea un buzz sau un bip la 0723396384 sau 0748059973

PaulMIG 14-10-06 01:05

YYYEEESSS!!! Caminu' meu ii la 10 minute de mers pe jos de Expo Transilvania. Sahc-Sahc :)

tfsi 14-10-06 01:31

Quote:

Originally Posted by PaulMIG (Post 585157)
YYYEEESSS!!! Caminu' meu ii la 10 minute de mers pe jos de Expo Transilvania. Sahc-Sahc :)

si grasu ii la 180 de km de mers cu mashina. Sahc-sahc :)

:D :D :D

Bassu_SIV 14-10-06 04:36

si io am inceput antrenamentu pt liniutza:D m-am tras cu un audi b4 1.8 :d

tfsi 14-10-06 19:45

40 Attachment(s)
acuma m-am intors de la october tuning show cluj-napoca.dupa 3 ore in care m-am holbat cu mumuMIG la masiniile expuse,am facut ceva poze,calitatea nu e asa buna,pentru ca era plin plin de oameni,ma rog privitori impresionati de ecranele din tetiere (numai expresii "e belea masina" etc.).atentie sunt poze cu rezolutie mare.

tfsi 14-10-06 19:58

19 Attachment(s)
alte poze...:arrow:

tfsi 14-10-06 20:00

8 Attachment(s)
iar pentru cei ce apreciaza o masina adevarata!mercedes 190 2,5 evo (225 cp),contracandidatul direct a lui bmw m3 e30.

am uitat sa pun pozele...:arrow:

bulldog_cox 14-10-06 20:37

frumos......multe masini frumoase,tunate....cea decapotata de la hertz....e bestiala....frumos....

bulldog_cox 14-10-06 20:38

nci de mertzanu asta nu ma plang:)...super

sandrei 14-10-06 21:49

cel mai complet set de poze pana acum...felicitari tfsi ;) :-P

vlad_VSV 14-10-06 21:55

tfsi...mai pune filmulete daca mai ai.....;)

axxro 14-10-06 23:07

da' ati avut ce vedea pacolo........

mai multe poze cu matizu ala negru mat si fiat mai ai, ca mi se par interesante. espero ala albastru a fost prezentat aici pe forum de la inceputul modificarii lui, da jentile si evazarile aripilor mi se par penibile

lexani 14-10-06 23:58

Foarte misto masinile!

Mertzu` e chiar ceva de admirat...

Bassu_SIV 15-10-06 01:49

nasol ca finantele nu mi-au putut permite sa vin:(

PaulMIG 15-10-06 01:52

Ce s-a postat is doar jum din pozele de sambata. O sa le puna pe toate pe forum. Am luat eu aparatu si incerc sa mai fac poze sa compensez faptu ca n-am putut face rost de camera de furat privelisti:(

bassule la urmatoru show indesam banu in pusculita si ne prezetam cat mai multi. Poate la anu si reprezentam sibiu cu vreo mashina doua ;)

Bassu_SIV 15-10-06 02:00

ar fi o idee

tfsi 15-10-06 02:01

multumesc baieti pt aprecieri :D

o sa ma uit ce poze nu am uploadat si o sa completez lista.

PaulMIG 15-10-06 02:19

Bah Radu cat crezi ca tin niste baterii??? Pana mea mah ce ciuda mi ca nu mi-ai dat si incarcatoru!!!! Cum sa facem? Cate poze incap pe slot? Plm nu mai imi merge messu :|

tfsi 15-10-06 02:24

1 Attachment(s)
@mumu intra pe www.meebo.com

sufletul meu a ales mercedesul 190 ca fiind best car la fest.dar mai sunt si alte masini care m-au impresionat. inima imi bate pt puntoul hgt care l-am si pozat :).

v-am atasat o poza cu fisa de vanzare a ticoului ice age!

vlad_VSV 15-10-06 09:07

tfsi.....daca mai ai filmulete sa le pui aici...te rog mult....ms;)

PaulMIG 15-10-06 14:03

sry Vlad, din cate stiu eu (am fost cu el) nu mai sunt filmulete.

axxro 15-10-06 18:19

Quote:

Originally Posted by tfsi (Post 586143)
@mumu intra pe www.meebo.com

sufletul meu a ales mercedesul 190 ca fiind best car la fest.dar mai sunt si alte masini care m-au impresionat. inima imi bate pt puntoul hgt care l-am si pozat :).

v-am atasat o poza cu fisa de vanzare a ticoului ice age!

tunning.........offffffff.........

Bassu_SIV 15-10-06 19:21

deci sa ma astept la un cd cu pozele de la cluj saptamana viitoare?:D

PaulMIG 15-10-06 19:51

Din lipsa de baterii, azi nu am mai facut nici o poza, dar, las ca le scoti pe toate de la threadu "poze de la fest..." de la sectziunea cj si iti faci un cd:)

Bassu_SIV 15-10-06 20:20

ca tie ti-e greu sa faci un cd:D

PaulMIG 15-10-06 21:36

Promit ca itzi fac un cd cu toate pozele de la fest si tzi-l aduc special cu o funditza roz pe el. NU POT SA CRED CA O LUAT MATIZU BEST EXTERIOR!!!!!

tfsi 15-10-06 21:51

MATIZ POWER !!! hai sa ne luam toti matiz ca vad ca se premiaza....nu o fost chiar rau facuta mashina...dar parerea mea e ca meritau altele mult mai mult (ZOZ - pe care l-am si votat).

mult mai reusita mi se parea si almera lui sandrei (care initial din poze nu imi placea,pana nu am vazut-o pe viu).

GTI 16-10-06 00:09

1 Attachment(s)
Sugacilor!!!Cand v-am intrebat dak sa iau GTIu Laser Blue ati zis "Nuuuu!!!".Sugacilor.Si tie,tfsitule,ti-am zis sa-ti trimit si acumulatori da tu nu...sugativelor!!!

Imi place stergatoru ruginit de pe Tico...superb...tuning ce mai...din targ...

Mumu Senior,te-o surprins asta cu ZOZO :)Asta-i ZOZO?

PaulMIG 16-10-06 00:32

Sunt extraordinar de multe de obiectat!!!! La sectiunea interior, locu 3 sau 2 (nu mai stiu exact) o castigat octavia II care in afara de faptu ca avea embleme S-Line (absolut nici o legatura cu mashina si am numarat vreo 10) nu avea nimic, era standard. Numa ca era noua si "full-options" si o furat ochi publicului neavizat, deci acolo au primat banii, nu munca omului care se chinuie sa isi modifice mashina. Sincer mi se pare suspect faptu ca o castigat matizu la best exterior, mai mult nu comentez. Mie sincer mi-a placut foarte mult pisicuta visinie care am inteles ca are motor m3 si jantele de m6 ii stateau excelent, audiul A4 cu numar DRA, masina lu zozo si mai erau destule. Per total show-ul a fost foarte foarte bun tinand cont nivelul tuning-ului de la noi din tara si deci nota 10 organizatorilor si tuturor participantilor, mai ales celor care au batut cale lunga sa isi expuna mashinile. Sa speram ca pe viitor premile vor fi inmanate in urma examinarii masinilor de catre o comisie de specialitate si eventual premii speciale pentru cei votatzi de public. Pt ca public de genu "Ce tare ii trabantu"(Fiat 500), "hai sa iti arat matizu"(Tico Ice Age3), "Cea mai tare mashina"(Pontiac Solstice - Renaultu meu cu toba finala Bosal era mai tunat ca aia, dar, totusi, Pontiacu avea numar de concurs pentru Best Interior+Exterior), nu ar trebui sa aiba o putere de decizie atat de mare in evaluarea masinilor. Oricum o mai spun inca odata, e un pas mare si in directia cea buna!!! Cer scuze daca supar pe careva;)

Sorine, mie nu imi place laser blue, de 1000 de ori mai bine rosu sau negru. Am zis ca ne-o placut asa ca ii mai rar dar de ales niciodata. Parerea mea, plus ca lu' Radu ii place mai mult.

LOOOL mah =))))))) Ala-i bogatan :)))))))))

-ZZ- 16-10-06 15:02

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 587020)
Mumu Senior,te-o surprins asta cu ZOZO :)Asta-i ZOZO?

cine ? ce ? cum ? :shock: :shock: :shock:

privitzi si la poza matizului atat din fatza cat si din spate....sunt puse pe cluj pe undeva....o sa descoperitzi minuni....nu mai vbesc de anvelopele murdare si jantele din targ la promotzie 25 lei bucata......

PaulMIG 16-10-06 17:50

Ala in albastru din spatele la ala cu rosu is io si GTI o intrebat daca ala in rosu eshti tu, dar, defapt, ii un prieten de-al nostru.
In ceea ce priveste festu, intr-adevar pacat ca a dezamagit premierea, dar bine ca totusi s-a organizat, si a iesit cat decat bine...

Bassu_SIV 16-10-06 20:08

slaba activitate pe aici......MIGule te astept la liniuta:D

PaulMIG 16-10-06 20:21

De venit vin, dar as da orice sa fiu sambata inapoi in cj ca sunt invitat la un private party, dar renunt pentru voi:)

Bassu_SIV 16-10-06 21:50

ce dulce esti ...renunti la do'n'shoare pt noi?:D

GTI 16-10-06 23:47

ce VIP ai ajuns ba...ma rog...apreciez faptul k totushi iti faci loc in agenda pt noi...:D

lexani,n-am mai apucat sa dau flash :D
da nici o grija k te-am vazut :D

tfsi 17-10-06 00:21

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 587431)
cine ? ce ? cum ? :shock: :shock: :shock:

privitzi si la poza matizului atat din fatza cat si din spate....sunt puse pe cluj pe undeva....o sa descoperitzi minuni....nu mai vbesc de anvelopele murdare si jantele din targ la promotzie 25 lei bucata......

ZOZ-ule matizul avea jante speedline...ce era urat ca erau murdare...inauntru era un dezastru,numai cabluri iesite de sub bord....si scaunu sofer rupt (singurul care a ramas ca sa intre difuzoarele de discoteca comunala,no offence,parerea mea),erau doua baterii scoase afara...masina nu era lucrata cu grija,si era neingrijita.

sandrei 17-10-06 02:20

Oricum samuraiu meu merita BEST CAR :lol: :lol: :lol: :lol:

PaulMIG 17-10-06 02:47

Intr-adevar Sandrei, cum o zis Radu(TFSI), arata mult mai bine in realitate decat in poze samuraiu tau. Si mai, daca iti puneai embleme cu NISMO si cu GT-R, cum avea Skoda cu S-Line, sigur castigai :)

Chiar ca is dulce bassule(mi-au zis-o multe fete), dar aveti noroc ca mi-e dor de casa si de aia vin:)

All times are GMT +2. The time now is 22:41.

- Copyright 2026 4Tuning