![]() |
Re: Mercedes CL65AMG vs BMW M6
asa ca chestie...este dintr-o revista de la mercedes si nu cred ca estre bull-sh*t.....nu stiu cum isi trateaza celelalte firme clientii...dar nu cred ca o fac ca Mercedes...PAREREA MEA.
"mobilo-life - the warranty and mobility package ... Weather you have lost your key, are having problems starting the car or have had a breakdown which cannot be repairedimmediately, the mobility package ensures that you will still reach your destination - in 23 European countries. Under certaincircumstances, we will even meet the cost of an airline ticket. And if help takes longer than expected, we will put you up in a hotel of your choice. But don't get too excited - after all it's very rare for a Mercedes to break down. ... mobilo-life even includes a 30-year warranty against rust perforation from the inside, subject to conditions. This is a service we are only too happy to provide - after all, Mercedes cars are known for their quality and long life. ..." Asta reprezinta defapt firma "Mercedes-Benz"... Ce-ti trebuie frate sportivitate? Avem noi circuite in tzara? Modelele AMG sunt total diferite de modelele M de la BMW... in general variantele astea au cuplul mare ca sa poti depasi usor pe autostrada...foarte multi nu inteleg asta...asta este scopul celor de la AMG...nu ca al celor de la M Power care fac masinile probabil pt. circuite...dar mai mult de 20% din detinatorii de M-uri sigur nu s-au dus cu ele pe un circuit...si nici n-or sa se duca...asa ca... |
Parerea mea e ca nu poti compara BMW cu Mercedes! Mercedes e o masina mai luxoasa cumparata in special de oameni de afaceri...etc....pe cand BMW e o masina sport!Si Mercedes cu ajutorul AMG incearca sa faca si masini sportive....sa castige din clientii BMW.....
|
Quote:
|
Stiti care e lucrul cel mai fain? 50% din cei care dau cu parerea nu au vazut in realitate un amg si 95% nu au mers niciodata cu un amg! :D
|
uite eu nu-mi dau aiurea cu parerea...;)
|
uite de asta refuz eu sa votez...
k sa nu-mi dau asa cu parerea doar ca sa ma aflu in treaba... |
eu optez pt m6 pentru ca este demential, ca sa nu mai zic de motor care a fost ales motorul anului si de cutia cu 7 trepte care ofera cele mai rapide schimbari din lume, fiind mai rapida si decat cea a lui enzo, asta e parerea mea dak o sa-mi dati in cap asta e, eu oricum sunt fan bmw si nu as da un m6 pe nici un mercedes
|
ce-i drept m6 e O IDEE mai rapid ca CL-ul65AMG!alegera desigur e subiectiva ptr fiecare insa CRED CL-ul sigur bate m6 la stil si LUX!BMW e mai mult inclinat spre sportivitate.oricum cred k 80%din posesorii de m6 nu stiu sa se foloseasca de intrega putere a masinii
|
mama ce as alege cl-ul..motoru ala face ca un spitfire! insa m6 suna ca un ceas elvetian,exact,curat,perfect! si cred ca e si mai rapid cel putin pe circuit asa ca..m6,grea decizie totusi,respect pt mercedes ca au trecut de 600 cp cu un coupe de lux, e nebunie curata!!
|
plus cutia de pe m6 care e ...E si gata,stiti si voi
|
2 Attachment(s)
avand in vedere ca s-am mai produs niste schimbari pe la Mercedes, comparat si voi m6-le care e un model mai recent decat CL-ul (fara prea mari schimbari din 2000 pana azi, deci model de 6 ani) cu astea...
http://www.worldcarfans.com/print.cf...7.001/lang/eng - varianta Carlsson http://www.rsportscars.com/eng/cars/brabus_cl.asp - varianta Brabus :lol: :lol: :lol: daca ramane macar un fan mercedes neimpresionat eu mananc tastatura asta din fata mea...:lol: :lol: :lol: later edit : mai e si CL 63-ul AMG - http://www.rsportscars.com/eng/cars/cl_63_amg.asp |
Quote:
|
CL 65 AMG are de doua ori cuplul M6-ului:shock:
|
Quote:
(offtopic...gluma...etc. ;) ) |
votat bmw.................
|
..se pare ca chiar nimic nu s-a schimbat... pentru toti copiii cifrele de cp, nm, v-max si 0-100 fac ca o masina sa fie mai buna ca alta. Trist. Ce conteaza felul in care dezvolti puterea, plaja de turatii pe care te joci, feelingul pe care ti-l da o suspensie buna sau o directie precisa? Pentru cineva care nici n-are permis sau care e blocat la 50 la ora logic ca singurul lucru care conteaza e PUTEREA. Evident ca cei ce chiar isi permit astfel de masini si trec dincolo de passat tdi vad lucrurile mai nuantat... Dar dati-i inainte, eu nu imi voi mai raci gura:P Chiar nu dispare odata thread-ul asta??? Pt amatori, exista dragstere de 2000 de cai la 30.000$, rup orice masina de pe strada. Pentru cine vrea mai mult... exista masina sport.
|
eu refuz in continuare sa votez... pentru ca e o prostie comparatia asta...
|
|
la 180.000 de euro , CL nu are Aer conditionat automat inclus in dotarile standard?:):):) nu cred....
|
ce-i drept voi vorbiti de timpi pe circuit... ca m6 e mai bun etc..
ganditi-va asa : nu o sa scoate-ti voi timp cu m6 cat scoate un profesionist cu piciorul rupt. Deci ar trebui sa va rezumati mai mult la Look and Power... ca in rest nu va prea vad Schumacher-i pe voi...nici macar in devenire. Am ales CL! Ps: nu, nici eu nu's Schumacher. Ps2: si vorbea cineva ca pe strada nu mergi doar drept sa alegi cl-ul...da...corect ce zici, DAR!.. nici nu iei viraje la 150+km/h sau hai sa zicem 100+ na! deci comparatia pe circuit de asemenea nu-si are rostul. |
clar cl pt ca e o masina ce imbina luxul cu sportivitatea.Dar nu cl-ul vechi.
|
BMW clar,asa ca taceti
|
Quote:
|
intre timp a aparut noul cl care nu se compara nici pe depare cu nici o alta masina....E BELEA!!!
M6 RAMANE MULT IN URMA CL ULUI IN ORICE COMPARATIE. ASTA E DOAR PAREREA MA PERSONALA |
Quote:
|
doua masini,de`a dreptul impresionante ... BMW arata mult mai bine la exterior,decat Mertz`ul ... insa la CL cifrele vorbesc :D ... sunt fan BMW dar chiar sunt indecis intre aceste doua Coupe`uri care imi plac fffff mult:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
eu zic ca mai bn s-ar compara 65 amg cu B6(alpina), iar CL brabus cu G-power M6...
|
bmw! pe circuit sta mai bine... mertzu costa fffff mult si nu aduce mare lucru in plus...
|
Quote:
|
da, nu am zis k CL este slab.. din contra, este fenomenal insa nu isi justifica banii
|
Quote:
|
Quote:
|
BMW M6 deoarece este mult mai usoara decat CL65AMG, are performante asemanatoare si arata mult mai bine:-)
|
Quote:
|
Quote:
ontopic: am ales CL65 pt ca are un design aparte si este mult mai performant! si totusi... este un mercedes cu pretentii de luxurism si sportivitate! .. nu este o chestie hidoasa cu motor mare si sigla BMW |
Quote:
|
MERCEDES....cealata care incepe cu 6 ce era??? aaa NUSH :))
|
Quote:
cl este peste m6 la aspect. varfurile de gama de la mercedes sunt exceptionale mai ales la interior si exterior. |
cu toate ca sunt proprietar m3, intre cele doua as alege cl65amg. mi se pare mai bestie decat m6. parere personala.:P
|
totusi e un pic cam fortata comparatia in primu rand unu e motor aspirat unu motor biturbo..de ce nu ai pus CL55AMG de 500 cp?in al doilea rand sunt construite pe doua platforme diferite CL pe s-klasse 6 pe platforma de seria 5 pe locurile din spate din CL se poate sta comod dar cele de pe seria 6 nu prea..
pana la urma aleg si eu CL ofera un echilibru intre performante si confort si arata un pikut mai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning