![]() |
Re: Dj16xxs... Bmw E30
sa se auda tare? "eviscereaza catalizatorul", scoate`i pietrele, carbunii aia din el.. si sudeaza la loc..
sa vezi ce tare se aude dupa.. ;) |
B-E-A-U-T-I-F-U-L... sa/l stapanesti sanatos si fara incidente...
cateva intrebari daca se poate...: -am inteles ca ai jante pe 17 ...nu iti ating in aripa? de unde ai stiut ca se potrivesc? -toate piesele care le ai pe urs...ti le-ai comandat printr-o firma sau ai fost tu afara? ai cautat pe un catalog sau pe net? -de ce ai schimat bara fata ? asta parca e si un pic mai sus decat pragurile... sau asta e si ideea ;) ms anticipat si...great car... |
Quote:
piesele le-am luat de pe la magazinele de piese de schimb/tuning sau de la sh...depinde de piesa bara de fata o sa vina la linie cu pragurile cand o sa cumpar buza de bara(lama)....si am schimbat-o ca aia nu-mi placea ...nu se vedeau rotile din fata....cu bara aia trebuie sa ai jante de minim 8 toli si distatier de 20 mm sa dea bine. |
superba masina am vazut o la mare...prin neptun
|
1 Attachment(s)
Quote:
scoate toba intermediara si pune un "silencer" final / un "amortizor" de sunet (in poza e fostul B 69 HAI ) |
nu exista sunet mai placut si mai misto decat al vechiului HAI
|
ot:aproape de adevar.vezi wrc.si apoi tot in categoria bmw avem m5-ul e39......si .....si....multe multe alte bmw-uri.
un bmw are un sunet aparte.daca e scos in evidenta e superb.sunt multe bmw-uri care se aud superb si foarte putine care se aud k un 'cazan'. :lol: on-topic-piticule ce ai mai facut cu ursu? un eleron ceva ? :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
un prieten de al meu are traseu borla, fara serpi, si suna f bine cu exceptia ornamentului final, pe o bara spate ca a ta, el a vrut un ornament sa zic, patrat asa,cu colturi rotunjite ...nu stiu cum sa explic intra intr-o rezonanta nu prea frumosa.. dupa 3000-3500 rpm , si cum soferul o duce pana in 6800 iti dai seama ca e cam mare galagia. o sa remediem si aspectul asta care nu e tocmai bun in orice caz bafta in continuare |
am urmarit de la inceput toate posturile.. incredibil cum a iesit masinutza asta.. felicitari proprietarului.. bafta in contiunuare cu tuningul..
|
Quote:
|
Quote:
|
|
super ii vine eleronu ;)
|
Chiar ca...arata super eleronul ala pe easi culoarea e tare...si jantele...arata bine masina ;)
|
Salut ..ai un urs formidabil , imi place la nebunie. E facut cu mult bun gust si stil..Cine are valoare , are si se vede...Vreau si eu inele cromate pt ceasuri, de unde pot face rost ? ai tu cumva ? si cam atat pt moment..cu respect Razvan
|
Quote:
inelele le-am luat de la un tip care are anunt la bazar!!! uita-te ca sunt mai multi care vand asa ceva!!!....multa bafta!!! |
salut , in primu rand vreau sa te felicit pt masina , am vazut-o azi pe la chiriac si este superba !!!!! Mult noroc in continuare
|
3 Attachment(s)
alte poze....ca am cam lipsit!
|
Quote:
|
Quote:
|
investesti in motoru asta? :D
|
Quote:
nu am gasit nimic sa merite si rezonabil(ma refer la motor)...am mai multe variante,dar astept....ca stii ca graba strica treaba,nu? |
asa e stai cuminte si asteapta o oferta extraordinara, asa se face.ala mai lipseste ca in rest masinutza e boboc.
|
frumos fok...am citit de la inceput pana aici,a meritat...multa bafta piticule :p
|
Quote:
sambata o sa mai pun niste poze cu ceva mici modificari!!! |
Domne nu ti'am mai vazut masina de mult...sper sa ne vedem duminica....sa mai vorbim
|
Quote:
|
sal!vrea si un prieten faruri angel eyes ca ale tale spunemi cati bani is cu tot cu transpot cu tva,noi suntem din Timisoara
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze de azi de la cursa!
|
salut!vrea si un prieten sa-si cumpere faruri angel eyes ca ale tale,spune-mi cat te-a costat cu tot cu tva,taxe..etc...,uite id meu de mess fito_tuningboy
|
am eu faruri la 300 euro setul noi noute,daca cumperi mai mult de 3 seturi mai discutam ceva la pret.0723.77.67.67
|
pot sa zic macar atat...e unul din cei mai frumosi ursuletzi din tara,dak nu cel mai frumos...:-)
Numai bine! |
Quote:
ps txa:ai ajuns cu bine? |
Quote:
imi cer drepturile de autor ;) pacat ca n-am facut mai multe...:cry: vorbim si facem.. ce zici mi-a placut prestatia ta bafta in continuare;) |
1 Attachment(s)
bai frate scuza-ma,da' te mai tin vre-o 3-4 luni cu piesele alea in vama.nu e vina mea .stii.....da' ti le aduc...pe bune. :lol: :lol: :lol: si oricand ai nevoie...iti audc orice.stutzuri de invervier,pistoane spiralate,turbine tronconice...
|
Quote:
|
masina de nota 11 ...cat de tare poate sa arate 11x ..bv si bafta in continuare ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning