![]() |
Re: Street Racing Squad
ce suparat a fost colegul :)) a plecat asa repede
mai care vati luato in cap aaa ia ziceti ia hai in fata clasei |
.....asta e :(.....
|
stiti cum e , cand iti ridici acoperisu` la o casa, pui o coroana de brad si sarbatoresti, dar noi mai avem pana la acel moment de a "ridica acoperisu" parerea mea, or sa mai fie schimbari cred, nu va grabiti ca apoi sa regretati
|
New Member->Alex
car->Nissan 100 NX engine->1.6 16v HP->90 Bine ai venit!!! |
M-a batut un mic gand....sa mai schimbam locul de intrunire....va rog frumos,veniti cu idei...din toate se vor alege 3 si se vor vota....locatia cu cele mai multe voturi->locul de intrunire
|
WELCOME ALEX, niste poze cu masinuta? nu am rabdare pana la intalnire :">
|
3 Attachment(s)
poze cu "jucaria" lui alex
P.S->chiar e de vanzare,cu 2200E,sau variante cu Matiz:D |
la carol puteti veni ori cand..nu o sa fie nici o problema ..nu port pica nimanui...a fost decizia mea de a iesi din club...sper sa nemai revedem si sa nesalutam ...din partea mea nu sunt probleme...cu respect va mai astept pe la carol...respect S R S....bafta in continuare...
|
Quote:
|
=))...aoloo ,tu cu gara de est a ta=))
|
E foarte linistit, de asta zic acolo. puteti sa faceti orice ca nu se ia nimeni de voi:lol: locuri de parcare sunt garla.
|
3 Attachment(s)
salutari tuturor ..Eu sunt posesorul "jucariei" rosii.Un loc de meet-ing :-?..ar merge liberty center..AFI ?Gara de est este departeee rau si nu cred toti ar fi dispusi sa bata drumul pana acolo :)
|
departe pentru unii,cat de cat bine pentru altii.ar fi bine: acum la gara de est, vinerea viitoare la carol, urmatoarea vineri la billa floreasca si tot asa. bun venit alex !
|
mersi de bunvenit andy.
|
Am dat cateva idei de locuri de intalnire, acum mai ganditi-va si voi, de cele mai multe ori am fost mai aproape de militari gen,carrefour orhideea,afi palace,mie unul tot la carol mi se pare cel mai bine adica imi pare a fi la mijloc. mai dati-va si voi cu parerea ... respect SRS
|
Quote:
Sunt foarte bune locurile de meet ce le-ai enumerat.Am spus si eu mai sus ca ar fi bun AFI palace , Liberty Center si ..Carol unde mi se pare perfect :) |
am revenit dupa o mica pauza... vreau sa urez bun venit noilor veniti in club, sper sa ne vedem la kt mai multe intruniri.... respect SRS
|
liberty center
AFI sus in parcare sau afara in cea mare din spate mai e omv calea rahova avem si spalatorie:D poate spalam si noi masinile odata si odata carol piata presei libere mall baneasa - liber la liniute casa alba vitan -avem si liber la liniute unde mai vreti:P eee bine asa |
Bun asa, destule idei, acum sa ne hotaram pe care le alegem sau poate le luam aleatoriu ... "conducerea"(tazz si tank) spuneti si voi o parare si stabiliti cum facem ...
|
parerea mea e ca, cel mai bine e sa discutam face 2 face. sincer de la inceput am zis sa avem mai multe zone k sa nu iasa discutii... eu zic sa ne vdm vineri si discutam... dak e sa ploua, eu zic sa ne vdm la afi in parcarea subterana, si dak e frumos...ma gandeam la herastrau, k e si metroul aproape pt cei kre vin pe jos.. una alta prin parc... zic k e o locatie buna pt discutii. o sa vb cu tazzu sa vedem ce stabilim. tineti-mi pumnii maine k am examen :P bafta tuturor
|
Quote:
bft la examen ......si sa vi cu berea aia dupa examen :) |
daca zic kaufland din sebastian ? se supara cineva?:P stiu un loc unde nu se intalneste nimeni in kaufland si nu ne baga nimeni in seama in parcarea aia, e mai acate de civilizatie :P
|
vin cu bere fara alcool k doar suntem soferi :-"
|
Si eu cu cico ca nu`mi place berea de nici un fel :))=))
|
Vineri,AFI Palace e ok;;)?....daca nu ploua ne intalnim afara ,pe partea cu Bvd Timisoara,si daca ploua,ne bagam sub acoperis:D....daca sunteti de acord,scrieti aici...o sa notez tot ce ati zis voi(toate locurile) si discutam vineri:D....respect SRS
|
Quote:
daca ajung taziu ma pedepseste mama =)) si nu ma mai lasa cu golani :P:P:P |
nu e man....8-8 juma:)).....e tarziu....si tu esti cu grisuletu' pe geam:))?
|
Quote:
:))) |
boss....te inteleg perfect....:D:))....unde e de baieramuri,hop si noi:))
|
a zis cineva baieram? :D :>
|
Quote:
|
da...buna idee:)):D...careva sarbatorit din club;;)?
|
si mie mi se pare la fel de bine dak ar fi la carol->spatiul destul de mare , sunt bune si cele enumerate de andy(dar si pt unii este destul de departe si nu ma gandesc numai la mn ci si la altii cum este tazz tyby si cei fara permis)
|
Quote:
La Multi Ani de pe acu bai Gheo':lol: |
dak ma numesc gheorghe asta nu inseamna k este vina mea k asta este nume de familie nsi nu se pune, dekt la numele mic si nastere k ar fii ziua mea;)....dar oriqm ms ult:))
respet SRS |
sa sti ca sunt da nu fac cinste :P ca nui vina mea ca mi-a pus nasi numele asta de gheorghe-ane:)))=))
eu sunt mai chitros asa:P |
Chitrosule...sa te prezinti cu un bax de cola la cutie vineri :)), glumeam! Oricum La Multi Ani pentru Gheorghe, George care dintre voi sunteti cu unu din numele astea! Sper sa ne vedem vineri ...Bafta si Respect => SRS .va pupa Jean :* :) :)
|
2 Attachment(s)
Si niste poze cu ultima creatie la care am mesterit ieri vreo 2 ore si astazi de la 9 seara pana la 12, se vad cam prost ca-s facute cu telefonul cand o sa mai dau jos o sa mai fac si alte poze sa vedeti cam cum arata "instalatia":
|
bv andy, te-ai descurcat pana la urma. si yo m-am ocupat de mici detalii la tank.. o sa vedeti vineri :D La Multi Ani Gheorghe si derivatii lui
|
bv ma bv voi ati facut cevva eu mai mult am stricat:)))
mi-am stricat stalpi fata de la bmw =)) am vrut sa ii tapitez cica negru =)) si acum se vede plasticul oricum nu mai fac pe tapiterul si iau alti ms ms pt urari ne vedem maine cu un bax de cola la cutie :P:P:P sa vad poate am treaba sau sunt invitat :) oricum ar trebui sa vin nu |
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning