Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/15650-tuning-and-styling-intrebari-sfaturi-etc.html)

vlad_VSV 09-05-07 19:18

Re: Tuning & Styling :: Intrebari, Sfaturi, Etc

cand bagi bani in masina nu mai ti socoteala, ca daca te apuci sa socotesti te ia cu draci :D :D

NightRider 09-05-07 20:02

depinde de la masina la masina...daca vrei ceva kit de caroserie original ,adica bara fata, bara spate, praguri si poate eleron, is intre 400- 1200 euro...si tre sa te gandesti ca tre si vopsite..so alti bani. Daca vrei ceva "custom" ar fi al nostru Smoke care cu asta se ocupa, si un pret iti poate da el :)... Jenti depinde de marime, nush cat ai acuma, sau cat poti pune max, dar is de la 300 ron in sus..foarte in sus :))... si nu mai zic de cauciucuri...Sigur nu trebuie sa incepi chiar asa radica, poti sa iti faci niste ajustari gen vopsit bandouri, schimbat stopuri , faruri, pleoape, folii, adica asa-numita "stilizare" :)..preturi acolo de ex folii cevs bun cam 160euro sau poti sa gasesti tipi care pun mai eftin :) etc...Sper ca nu te-am speriat :P....

PS. Sa ma completeze/corecteze cineva sa nu dezinformam d-soara :)...

Toate cele bune, NightRider

tekno 09-05-07 20:50

Quote:

Originally Posted by AnaxoR (Post 892881)
cu numar! ca ma intereseaza.pls

audi 100 (c4), model a6... frumoase masinile astea, inafara de o suspensie sport si niste jante elegante nu iti trebuie nimic mai mult ca sa arate bine... ce motor ai pe el?
ai grija de ea sa nu o lovesti ca sunt scumpe ca dracu piesele de caroserie la modelu' asta!

AnaxoR 09-05-07 21:34

intr-adevar masina este superba.motor 2.5 v6 la 160 cp
acum insa am o problema cu ea...mi-i se supraincalzeste motorul.dupa nici 5 km parcursi ajunge la 100 grade.e la service acum...sper sa o rezolve curand

RA_2fast4u 09-05-07 21:58

Quote:

Originally Posted by AnaxoR (Post 893255)
intr-adevar masina este superba.motor 2.5 v6 la 160 cp
acum insa am o problema cu ea...mi-i se supraincalzeste motorul.dupa nici 5 km parcursi ajunge la 100 grade.e la service acum...sper sa o rezolve curand

probabil ai ramas fara apa in vasul de expansiune :)

tuningul incepe incet :)) daca ma intelegi... iti pui o janta... dupa aceea poate vezi ca i-ar mai trebui o folie... dupa ceva timpi mai prinzi un ban ii schimbi un far... in alta zi poate te prinzi ca deh... iti trebuie mai multi ponei, iti pui un chip ... in alta zi intrii pe net si vezi o un spoiler pe net si te hotarasti ca u got to have it.. pui banii sub perna ceva timp si iti tragi si un spoiler... si tot asa.. depinde cum iti curg fondurile si cat esti tu dispus sa bagi in car :)

AnaxoR 09-05-07 22:03

este apa :) oi fi eu incepatoare dar nici chiar asa..termostatul la fel este ok.cei de la service ziceau de ceva termo contact sau bulb....in fine.

AnaxoR 10-05-07 00:06

bun,deci ce ma intereseaza pe mine deocamdata sunt urmatoarele: niste jenti si un sistem audio bun.ceva sfaturi va rog+preturi evident

alexufo 10-05-07 01:53

tekno spune bine.jante,suspensii,muzica si o grila sport ...se cere la masina aia

silviu_gsi 10-05-07 04:48

e prea eleganta sa o faci agresiva,bine spus ufo ce sa pui pe ea si sa nu uitam de folie,bafta si la cat mai multi bani pt masina

NightRider 10-05-07 07:40

Quote:

Originally Posted by AnaxoR (Post 893670)
bun,deci ce ma intereseaza pe mine deocamdata sunt urmatoarele: niste jenti si un sistem audio bun.ceva sfaturi va rog+preturi evident

jenti pe cat? ce dimensiune ai acuma la masina ? cum ziceam..Noi incep de la 300-350 ron in sus...sistem audio bun? un bass e 4-5 mil , boxele componente f is cam tot atata, un amplif de marca cam pe la 6-8 mil, head bun de la vre-o 6 mil in sus, astea-s preturile care le stiu eu :)

tekno 10-05-07 10:25

1 Attachment(s)
this is the shit ;)

romanov 10-05-07 20:26

imi poate spune si mie cineva unde se gasesc sisteme de evacuare in cj si eventual niste preturi sau un site informativ.mersi

cristbmw 10-05-07 22:28

cine stie bmw din anul 1999 ,523 M_pachet,ce fel de euro are?in acte este trecuta D4

silviu_gsi 10-05-07 22:30

daca e d4 atunci e euro 3,evacuare e destul de buna la sturimex,bafta

cristbmw 10-05-07 22:36

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi (Post 895188)
daca e d4 atunci e euro 3,evacuare e destul de buna la sturimex,bafta

mersi fain

romanov 10-05-07 23:40

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi (Post 895188)
evacuare e destul de buna la sturimex,bafta

niste detalii te rog

silviu_gsi 10-05-07 23:46

pai cauta si u pe net si vezi ca au site,ai acolo adresa si un nr de telefon si mergi te interesezi ce vrei ,uite un nr de tel:0740-166.499,0264-415.670

CJ-01-WOB 11-06-07 11:54

Quote:

Originally Posted by romanov (Post 894952)
imi poate spune si mie cineva unde se gasesc sisteme de evacuare in cj si eventual niste preturi sau un site informativ.mersi

Sturimex , vorbeste cu Florin
in marasti , fabricii, cum treci pe sub pod imediat pe stanga (asta in cazul in care nu s-au mutat)

smoke 11-06-07 12:41

amu is pe dreapta
.. se intra pe stradutza paralela cu fabricii..

draculas 09-10-07 12:54

Re: Prezentati-va masina personala.

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 1133436)
nu ma intelege gresit dar ''caii putere'' nu se masoara asa la liniute
Pana nu se pune o masina pe stand eu raman la concluzia ca o masina are atatia cai cat declara producatorul , cai care in timp scad !.

Iar celor care isi adauga virtual zeci de cai cu ''tobe sport'' , ''filtre sport'', eleroane sport , cozi de rechin sport ,venturi de are prin capote aripi si sus pe cupeuri , bari de torsiune si alte ghidusenii care impulsioneaza caii sa creasca le recomand standul Dyno !

Peace !

ce vorbesti vere ! CD-ul de la oglinda si stikeru nike i dau masinii cel putin 20 de cai si daca-i mai pui si o emblema de m-power deja esti jupanu jupanilor bati bugatti veyron ..
P.S. in romania sa castigi la masina 50 hp reali investesti cel putin 5000 EU asa ca.... vechituri de opeluri si golfuri nu prea vad eu sa aiba asa investiti in ele dar cine stie mai sunt nebuni :)

ZanDer 09-10-07 16:59

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 1140483)
ce vorbesti vere ! CD-ul de la oglinda si stikeru nike i dau masinii cel putin 20 de cai si daca-i mai pui si o emblema de m-power deja esti jupanu jupanilor bati bugatti veyron ..
P.S. in romania sa castigi la masina 50 hp reali investesti cel putin 5000 EU asa ca.... vechituri de opeluri si golfuri nu prea vad eu sa aiba asa investiti in ele dar cine stie mai sunt nebuni :)

Pe baza a ce afirmi treburile astea ?

draculas 09-10-07 20:47

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1140861)
Pe baza a ce afirmi treburile astea ?

pai uite logica mea cine are 5000 de euro sa investeasca intr-un cadett sau golf din ani 90 ca sa scoata 50hp isi ia una care are stock cai aia putere in plus iar la ce preturi aberante sunt in romania nici nu e de mirare

smoke 09-10-07 20:59

deci... 5000 de E bagati intr-un kadett.. e lejer 300 de cai.. putine masini l-ar bate... golf... vr6 cu 5000 in el... e avion biturbo.... iar putine masini il pot face... nu mai zicem nimic de un abarth sau o lancia delta... 50 de cai... se scot mult mai moca.. daca masina are un motor de baza bun..... iar cu astea noi... chiar bagi 5000 de E poate sa scoti 100 de cai... si inca o idee... omu face ce vrea cu banii lui... si daca ii vine baga 5000 E si intr-o dacie.. expemple multe in tara... si ce?! exemple dacii turbo.. motoare schimbate... 1310... si multe altele... and .... io le doresc bafta la toti...

P.S: pt care nu ma crede puneti la bataie 5000 E .. si vedem ce putem face dintr=un cotez :)))0

smoke 09-10-07 21:01

deci... 5000 de E bagati intr-un kadett.. e lejer 300 de cai.. putine masini l-ar bate... golf... vr6 cu 5000 in el... e avion biturbo.... iar putine masini il pot face... nu mai zicem nimic de un abarth sau o lancia delta... 50 de cai... se scot mult mai moca.. daca masina are un motor de baza bun..... iar cu astea noi... chiar bagi 5000 de E poate sa scoti 100 de cai... si inca o idee... omu face ce vrea cu banii lui... si daca ii vine baga 5000 E si intr-o dacie.. expemple multe in tara... si ce?! exemple dacii turbo.. motoare schimbate... 1310... si multe altele... and .... io le doresc bafta la toti...

P.S: pt care nu ma crede puneti la bataie 5000 E .. si vedem ce putem face dintr=un cotetz :)))

draculas 09-10-07 21:17

ok smoke explica-mi si mie de unde scoti tu 300 hp la cadettu ala si cum pui tu twin turbo pe vr6 cu 5000 euro ? cred ca exagerezi

smoke 09-10-07 21:40

kadetu meu are motor de 2000cc din cate stiu.. aia e 115 sau 130 de cai.. de acolo vezi specificatii pe calibre si vezi cate is peste 400 de cai... iar cu vr6 cauta pe net ce au facut altii.. si se poate.. poate nu twin turbo.. da unu pui sigur .. crede-ma... exemplu pe bmw... kit 3000 E 1000 de cai... sau poate ma lasa mem.. si vb de pisicutze si ursuleze.... sunt posibilitati mai greu cu omologarile.. si siguranta :)),

n-o lua in nume de rau... chiar se poate.. si sunt inclusiv kadett-uri in tara peste 300 de cai... :)

draculas 09-10-07 22:14

nu am zis ca nu se poate am spus ca pentru asa putere 5000 euro este prea putin ca si suma investita eu pentru 250 cai la roata la evo am bagat peste 40k usd in motor de aceea te intreb ,pentru ca dupa ce stiu eu de preturi si despre ce trebe facut la un motor sa suporte peste 200 hp fata de ce da fabrica trebuie modificat motorul pentru ca nu rezista la presiunea care o creeaza o turbina mai mare

draculas 09-10-07 22:23

eu am facut asa :
kit turbo Garrett GT 35R 4000
stroker kit 2.3l cu refacut de motor 8500
exaust 1000
ecu motec 5000
fuel rail 350
injectoare de 1500cc 1000
MSD ignition 800
intake hks 1200
new head cosworth 2500
modificatu chiuloasei 1200
2 pompe de benzina de 500cc wallbro 1300
modificatul franelor 3000
Came HKS de 270 1500
Supape cu arcuri de titan 400
plus consumabile plus manopera
si acuma masina e praf :( deh bine ca am avut asiguare pe modificari si mi-am scos bani acuma dezbat daca sa-mi iau altu sau sa sa-mi vad de treaba mea

smoke 09-10-07 23:45

frumos frate.. ce ai pus mai sus.. da zi la lume si ce masina... intradevar se paote.. la noi e mai moca pe rondiuri.. nici nu tin mult... da gandeste-te ca un motor de kadett gasesti in 500 e 2l turbo twin cam.. si dupa cat crezi ca bagi sa fie in 300 de cai?avand in vedere ca e 200 de cai stock si sa stii ca e mai moca in ro.. din ce vad ca ai pus mai sus.. probabil ca si mai proasta executia... ..oricum bafta in continuare... vad ca esti impatimit rau :)),

bafta... si la mai mare, Smoke out

draculas 09-10-07 23:54

masina a fost un evo 8 din 2005 si motoru arata cam asa http://myspacetv.com/index.cfm?fusea...deoid=14656080
tipul cu masina asta imi e prieten si si-a facut acelasi setup pe masina cum am avut eu
si adaug aici masina avea antilag pentru launch si ambreiaj triplu carbon

CicioNE 10-10-07 20:44

din vr6 scoti enorm de multi cai ...am vazt biturbo de 630 cai....acum ce ii sigur ca o trecut mult peste 5000 de euro ! !:D

CJ19TZU 23-10-07 21:05

lol. prietena-mea s-a-nvartit cu masina in drum la 60 la ora, cand nu era eleronul pe masina de 1 noiembrie anul trecut. la mine a fost mai bine ca mi-a apasat mai tare rotile din spate si am scapat. in fine. maine trebuie sa-mi iau scaunele de la tapitat. sunt tare curios cum vor iesi :):?:

MadManOvi 23-10-07 22:02

=))))) Nici nu vreau sa ma gandesc unde erai de nu erau neoanele. ;)
rRomania ... vant puternic ... eleronul te tine in viata! :o

smoke 23-10-07 22:08

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 1164355)

ce rau esti :)),

ALEX_Agressor 24-10-07 20:29

Quote:

Originally Posted by smoke (Post 1164364)
ce rau esti :)),

trebe sa mi pun si eu pe Trabant un eleron daca zici ca iti da stabilitate,conteaza culoarea eleronului sau prinderea?:shock:

CJ19TZU 24-10-07 21:10

Quote:

Originally Posted by ALEX_Agressor (Post 1165892)
trebe sa mi pun si eu pe Trabant un eleron daca zici ca iti da stabilitate,conteaza culoarea eleronului sau prinderea?:shock:

nu fi rau :P vorba lui Smoke. eu asa stiam ca un eleron iti ofera forta de apasare pozitiva acolo unde este amplasat (pe portbagaj, bara spate, praguri sau bara fata). tu la ce zici ca e bun?

CJ19TZU 24-10-07 21:14

Quote:

Originally Posted by MadManOvi (Post 1164355)

nici nu ma mai zbat sa-ti dau o replica :P. sunt prea entuziasmat pentru scaune. maine ma duc sa vad cum au iesit ;). poate o sa pun niste arcuri pt ejectare la buton, in caz de vant puternic ;). (sper ca am incheiat subiectul cu eleronul, ca deja va intindeti :P)

MadManOvi 24-10-07 21:20

Hai ma omule revino'ti! Un eleron care are rol functional, nu doar estetic, costa de la cateva mii de euro in sus (nu mii de lei vechi), asta pe langa faptul ca e proiectat special pt un anume tip de masina.

Eagle_flyaway 25-10-07 02:55

acuma nu te intinde si tu cu eleronu de mii de euro ......:-P

GMan 25-10-07 10:48

Lasa-l sa se intinda dak il tine plapuma . Eleron de mii de euro la un motor de 75 de cai :))))))))))))))))))))))0

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning