Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/155904-masina-mea-opel-vectra-white-ghost.html)

gbry_el_05-RSG 18-11-11 11:44

Re: Maşina mea: Opel Vectra A - White Ghost

am trecut pe golf III pana e gata vectruta. +inca o amenda de 1000 roni. politia asta.....sapt viitoare sper sa fie gata. sa am totul in regula.

VaLeX 18-11-11 11:52

Cauciucuri de iarna ? Sau pt ce asa amenda :shock:

gbry_el_05-RSG 18-11-11 13:57

nu pt cauciucuri. pt acte. nu aveam dovada pt certificat dar aveam procesul verbal. omu era pus pe ciuguleala. oricum o contest.

4tuni 18-11-11 15:05

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4723254)
nu pt cauciucuri. pt acte. nu aveam dovada pt certificat dar aveam procesul verbal. omu era pus pe ciuguleala. oricum o contest.

cam degeaba si cu contestatiile astea....nu rezolvi mai nimic...

MihaiS 19-11-11 10:04

se rezolva. depinde de cum te tine papagalul. politistul este agent constatator. el constata ce vrea el. il poti actiona in judecata daca ai probe sau martori...

si tu poti spune ca ti s-a parut ca mirosea a alcool, ca ti-a vorbit recalcitrant, ca te-a jignit, ca a facut exces de zel, nu s-a prezentat....

4tuni 19-11-11 12:00

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 4725150)
se rezolva. depinde de cum te tine papagalul. politistul este agent constatator. el constata ce vrea el. il poti actiona in judecata daca ai probe sau martori...

si tu poti spune ca ti s-a parut ca mirosea a alcool, ca ti-a vorbit recalcitrant, ca te-a jignit, ca a facut exces de zel, nu s-a prezentat....

tu cand faci contestatia ea merge la comandant...el este seful agentului care ti-a facut procesul verbal.....atunci gandeste putin logic....cum poti tu sa rezolvi ceva cand,,,,mana pe mana se spala,,,,,vorbesc in cunostiinta de cauza.....si eu port,,,chipiu,,,,si iti spun cum merg treburile.....
numai bine..

Gabi 19-11-11 12:20

Eu cred ca esti un pic paranoic. N-ar fi nici primul, nici ultimul, atat din Craiova, cat si din tara, care contesta una sau mai multe amenzi. Punct!

MihaiS 21-11-11 09:06

cum "politistu" este agent constatator, si constata 343453 de nereguli si eu le pot contesta in instanta nu?
n-am zis ca daca contestezi procesul verbal castigi dar totusi de ce nu?
oricum cei mai multi "militieni" de la Rutiera, Circulatie deseori fac exces de zel. in special cei care si-au luat si ei caschete de un an doi....

1. nu cred ca poti sa opresti pe cineva, sa-i ceri actele fara a-i spui cine esti
2. n-ai nici un drept sa-i cauti prin torpedou, bord, buzunarele usilor.
mai avea putin sa-l caute si-n portofel sa-i ia actele care-i convin...
3. nu-s ce drept are ala sa-mi ridice capota la masina si sa ma ia la intrebari "ce e asta?" cu fiecare piesa a masinii. (probabil vroia sa se faca mecanic...)

nu-i nimik ca pana la urma toti suntem oameni si o sa ne mai intalnim si in alte imprejurari nu?

4tuni 21-11-11 11:25

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 4729445)
cum "politistu" este agent constatator, si constata 343453 de nereguli si eu le pot contesta in instanta nu?
n-am zis ca daca contestezi procesul verbal castigi dar totusi de ce nu?
oricum cei mai multi "militieni" de la Rutiera, Circulatie deseori fac exces de zel. in special cei care si-au luat si ei caschete de un an doi....

1. nu cred ca poti sa opresti pe cineva, sa-i ceri actele fara a-i spui cine esti
2. n-ai nici un drept sa-i cauti prin torpedou, bord, buzunarele usilor.
mai avea putin sa-l caute si-n portofel sa-i ia actele care-i convin...
3. nu-s ce drept are ala sa-mi ridice capota la masina si sa ma ia la intrebari "ce e asta?" cu fiecare piesa a masinii. (probabil vroia sa se faca mecanic...)

nu-i nimik ca pana la urma toti suntem oameni si o sa ne mai intalnim si in alte imprejurari nu?

daca tu crezi ca ,,militianul,,,care te opreste in trafic are dreptul sa iti ceara doar actele la control,te inseli.....el are obligatia de a constata si de a sanctiona orice nereguli care i se par lui suspecte....cred ca esti sofer si cunosti toate art de la sectiunea contraventii si amenzi...eu de cand lucrez in departamentul politie rutiere..adica de 12 ani...tot timpul m-am legitimat si si am sanctionat toate neregulile care le-am constatat...care au fost cuminti si intelegatori ca au incalcat regulamentul pot sa spun ca am fost si eu mai indulgent si au primit minimul de amenda...care au fost mai tari in papagal nu am decat sa le dau maximul de amenda..asta insemnand mai multe nereguli care daca il purifici mai amanuntit pe baiat le descoperi....iar in legatura cu ridicatul capotei iti dau un exemplu...am razie si opresc un cetatean....ma prezint ca asta mi-a intrat in reflex si cer sa imi prezinte actele....baiatul imi da actele el conducand un audi 80 modelul butoias de prin 87-88 cand s-au faut ....ma uit pe talon si am vazut ca acolo scria audi 80 si anul 1982...atunci m-am gandit ca in 82 nu se faceau butoiase..(noi la activitati ne vb si de autovehicule)..atunci am fost nevoit sa il controlez lsi la serii ,in final constatand ca baiatul avea probleme...i s-a facut dosar penal urmand sa raspunda in instanta..acesta nu este singurul caz ,,,am mai multe cazuri care au necesitat controlul intregii masini situatia impunand acest lucru,,daca esti corect si nu ai nimic de ascuns si cel mai important lucru daca esti o persoana cooperanta ai numai de castigat...daca esti cum ai spus tu tare in papagal iti spun sigur ca ai numai de pierdut ,,,si ce este cel mai rau,, iti pui toata rutiera in cap si ai sa fi oprit aproape in fiecare zi de cate un echipaj doar pt simplul fapt ca x care te-a oprit si tu ai fost tare in papagal s-a dus la sectie si le-a spus la toti colegii ca este unul tare in clont ia cand il vedeti oriti-l si bagatii bete in roate...este foarte simplu..si daca este sa iti gaseasca nod in papura iti spun eu ca iti gasesc....iti mai spun ceva...pune-te si tu doua minute in pielea militianului...tu sa iti faci serviciu si sa vina un mucos la tine si se te ia la 11 metri pentru ca l-ai oprit si l-ai controlat si ti s-a parut tie ca ceva nu este in regula..nu cred ca ti-ar comveni...si eu primesc injuraturi si amenintari gramada dar nu le bag in seama si incerc sa imi fac serviciul cat mai bine..sant pe principiul daca este o lege sa fie pentru toti

MihaiS 21-11-11 11:59

Quote:

Originally Posted by 4tuni (Post 4729811)
daca tu crezi ca ,,militianul,,,care te opreste in trafic are dreptul sa iti ceara doar actele la control,te inseli.....el are obligatia de a constata si de a sanctiona orice nereguli care i se par lui suspecte....cred ca esti sofer si cunosti toate art de la sectiunea contraventii si amenzi...eu de cand lucrez in departamentul politie rutiere..adica de 12 ani...tot timpul m-am legitimat si si am sanctionat toate neregulile care le-am constatat...care au fost cuminti si intelegatori ca au incalcat regulamentul pot sa spun ca am fost si eu mai indulgent si au primit minimul de amenda...care au fost mai tari in papagal nu am decat sa le dau maximul de amenda..asta insemnand mai multe nereguli care daca il purifici mai amanuntit pe baiat le descoperi....iar in legatura cu ridicatul capotei iti dau un exemplu...am razie si opresc un cetatean....ma prezint ca asta mi-a intrat in reflex si cer sa imi prezinte actele....baiatul imi da actele el conducand un audi 80 modelul butoias de prin 87-88 cand s-au faut ....ma uit pe talon si am vazut ca acolo scria audi 80 si anul 1982...atunci m-am gandit ca in 82 nu se faceau butoiase..(noi la activitati ne vb si de autovehicule)..atunci am fost nevoit sa il controlez lsi la serii ,in final constatand ca baiatul avea probleme...i s-a facut dosar penal urmand sa raspunda in instanta..acesta nu este singurul caz ,,,am mai multe cazuri care au necesitat controlul intregii masini situatia impunand acest lucru,,daca esti corect si nu ai nimic de ascuns si cel mai important lucru daca esti o persoana cooperanta ai numai de castigat...daca esti cum ai spus tu tare in papagal iti spun sigur ca ai numai de pierdut ,,,si ce este cel mai rau,, iti pui toata rutiera in cap si ai sa fi oprit aproape in fiecare zi de cate un echipaj doar pt simplul fapt ca x care te-a oprit si tu ai fost tare in papagal s-a dus la sectie si le-a spus la toti colegii ca este unul tare in clont ia cand il vedeti oriti-l si bagatii bete in roate...este foarte simplu..si daca este sa iti gaseasca nod in papura iti spun eu ca iti gasesc....iti mai spun ceva...pune-te si tu doua minute in pielea militianului...tu sa iti faci serviciu si sa vina un mucos la tine si se te ia la 11 metri pentru ca l-ai oprit si l-ai controlat si ti s-a parut tie ca ceva nu este in regula..nu cred ca ti-ar comveni...si eu primesc injuraturi si amenintari gramada dar nu le bag in seama si incerc sa imi fac serviciul cat mai bine..sant pe principiul daca este o lege sa fie pentru toti

i-ai cautat vreunuia in torpedoul masinii?
i-ai deschis vreunuia usa sa te uit tu ce are prin masina?
este un abuz. putea sa-l pofteasca sa-i deschida masina nu sa-si deschida cum vrea el usile, torpedo, capota probagaj sau a pus si el jumatate din bani cand s-a cumparat masina?

Greku`BWJ 21-11-11 12:09

Quote:

..sant pe principiul daca este o lege sa fie pentru toti

Aceste ultime cuvinte rostite de tine...sunt rostite degeaba...:))

1. Vrei sa fi filmat impreuna cu colegii tai cand iesiti sau intrati in tura, ca aveti FOLIE 100% negre inclusiv pe PARBRIZ, triple colantate,jante mari,etc ?...... si cand prindeti pe unu cu o masina ca sta de fata o luati la puricat impreuna cu proprietarul sa ii gasiti nod in papura...sau daca nu,singura rezolvare e mita sau o masa la restaurant impreuna cu colegii tai ?

2. Daca chiar esti politist si scrii in PV asa cum ai scris acel post,e clar, esti "bine de tot".

Scuze de offtopic dar m-am aprins prea rau cand am citit postul lu colegu de la rutiera :))

Gabi 21-11-11 14:12

Dl. politist, tu faci d-astea ? :lol: Colegii tai, de la Craiova, sunt AŞI in parcari de genul asta ! :wink:

MihaiS 21-11-11 15:17

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4730164)
Dl. politist, tu faci d-astea ? :lol: Colegii tai, de la Craiova, sunt AŞI in parcari de genul asta ! :wink:

Gabi eu stiu deja ce-or sa spuna sefii lor.... ERAU IN MISIUNE!!!!
vento-ul pe care il conducea domnul agent care nu s-a prezentat avea frate niste slicuri pe fata.... si mai spun ca sunt obligatorii anvelopele de iarna.
SUNT dar pentru noi, muritorii de rand....

Kahn 21-11-11 15:52

Quote:

.......daca esti corect si nu ai nimic de ascuns si cel mai important lucru daca esti o persoana cooperanta ai numai de castigat........

Ce ai de castigat in urma unui control amanuntit al masinii, mai ales, asa cum ai zis si tu, ai avea masina in regula???? O ora pierduta in frig, te mai murdaresti si pe maini ca sa-i dovedesti organului ca ai seriile si toate cele ok, un torpedo si un porbagaj ravasit???:rolleyes2

Ca fapt divers, am scapat cu 2 pachete de kent8 pentru jante, folii stopuri si toba cu niste pustani cu cate o linie pe umar. Asta s-a intamplat acum un an prin giulesti. Nu mi-a venit sa cred cat de foame va este.....

Scuze pt off

gbry_el_05-RSG 21-11-11 16:39

masina va fi in regula in toate privintele. oricum sunt constient ca amenzi tot o sa imi iau. se gaseste pt ce.:lol:

GJ 64 GAB 22-11-11 10:31

Mai terminati odata cu prostiile astea!

bobocu91 23-11-11 00:37

Gabi ce ai rezolvat la RAR cu omolagarile alea? Ti`ai recapatat certificatul?

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4730164)

Tin sa te contrazic, colegii aceia sunt din Bailesti si poza e facuta in aceiasi localitate...chiar sunt curios de unde o ai si eu nu am vazut`o. :lol:

gbry_el_05-RSG 23-11-11 16:24

da totul e gata. maine iau masina si apoi plec la slatina dupa certificat. sper sa fie totul ok cat mai curand. ca mi-e un dor nebun de ea.:oops:

Andutu TZH 23-11-11 18:22

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4735802)
da totul e gata. maine iau masina si apoi plec la slatina dupa certificat. sper sa fie totul ok cat mai curand. ca mi-e un dor nebun de ea.:oops:

Cred ca iti este dor si de consumul ei:))

minimal.madness 23-11-11 20:02

Adevaru e ca motoru de 1.6 8v consuma si mult ..:rolleyes2

gbry_el_05-RSG 23-11-11 22:42

adevarul e ca acum conduc un golf 3 1.8 gt. si imi ia cam 12% benzina in oras, fata de vectra 8-9% gaz e diferenta.

Dj_kyd 30-11-11 18:05

Tot vad masina cand ies din oras a iesit super...:D

gbry_el_05-RSG 01-12-11 20:53

2 Attachment(s)
a venit acasa...tre spalata si schimbate jantele. actele inca nu le-am luat. sper sa o rezolv cat mai repede...

dj_kid ms de aprecieri!

4tuni 01-12-11 20:58

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4753279)
a venit acasa...tre spalata si schimbate jantele. actele inca nu le-am luat. sper sa o rezolv cat mai repede...

dj_kid ms de aprecieri!

bine a venit akasa...sper sa rezolvi si cu actele

gbry_el_05-RSG 01-12-11 21:04

ms de urari. sper pe luni sa plec la slatina dupa certificat. apoi sa ma duc la politie si la financiar sa o declar si sa o trec pe numele meu. am in plan sa ii afc farurile negre...ca tot sta pe dreapta...e ocazia perfecta.

minimal.madness 01-12-11 21:05

Ar cam fi timpu :d
Si vezi cu bara fata.... in dreapta ..poate parca daca umbli putin la ea,o faci sa arate mai bine

gbry_el_05-RSG 01-12-11 21:16

1 Attachment(s)
hmmm...imagineaza-ti cum a intrat masina asta pe standul de itp....asta sa ai ce face seara asta...:lol:

Laure2fast 01-12-11 21:17

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4753346)
hmmm...imagineaza-ti cum a intrat masina asta pe standul de itp....asta sa ai ce face seara asta...:lol:

vrei sa ne arati ca e jeep???merge si mai jos :))

minimal.madness 01-12-11 21:18

Reglabila scrie pe tine

allexandru 01-12-11 21:22

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4753346)

iti spun eu cum am bagat-o pe a mea :))
am-as dat jos si am impins-o :))

minimal.madness 01-12-11 21:24

Voi puteti sa luati o reglabila si sa o ridicati s'o faceti jeep cand vreti si nu va luati.E maxim 250 euro.
Eu tanjesc dupa asa ceva , am cautat luni intregi dupa o reglabila si nu am gasit decat la SS Supersport .Pret ? Mai puneti 400 la aia 250.

gbry_el_05-RSG 01-12-11 21:31

ce reglabila vere....fixa. s-a terminat jmecheria. toata ziua cu cheia pe sub ea...ba jos, ba sus. am luat de pe la dezmembrari ornamentele de la spoilere...o sa le fac culoarea jantelor si o sa le montez pe masina.

minimal.madness 01-12-11 21:36

Pai din cate stiu eu,o cobori de sub capota din capatu telescopului.
Depinde de firma.

Laure2fast 01-12-11 21:40

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4753410)
Pai din cate stiu eu,o cobori de sub capota din capatu telescopului.
Depinde de firma.

gabriel e mai bagabont de fel si o coboara direct de pe bancheta din spate

gbry_el_05-RSG 01-12-11 21:40

nu. reglabila daca imi fac o fac eu. custom cu cheie pt reglaj. ca la bmw...pe piulita. dar momentan merge asa. din capatul telescopului se regleaza duritatea.

minimal.madness 01-12-11 21:42

Iti poti face si singur si eu nu stiam ? :rolleyes2
Cunosti pe cineva care face?

gbry_el_05-RSG 01-12-11 21:45

eu si un strungar bun. se face usor. iti tre timp si bani. cand o sa ma apuc o sa pun poze pe etape cu cote cu tot.

4tuni 01-12-11 22:02

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 4753308)
ms de urari. sper pe luni sa plec la slatina dupa certificat. apoi sa ma duc la politie si la financiar sa o declar si sa o trec pe numele meu. am in plan sa ii afc farurile negre...ca tot sta pe dreapta...e ocazia perfecta.

era bine daca o treceai pe tine de la bun inceput...apoi incet incet o faceai ca pentru tine...nu?
asa a trebuit sa mai faci niste drumuri aiurea fara rost...
cum rezolvi cu impozitul ca parca mi-ai spus ca e destul de mare...si ala nu a putut sa si-l plateasca?cred ca nici pe casa nu si l-a platit ca atunci cand mergi la finante sa platesti impozitul pe casa trebe sa il platesti si pe masina...

gbry_el_05-RSG 02-12-11 17:20

impozitul e vreo 80 ron pe an. nu e o suma mare. marti ma duc sa iau certificatul si fiscalul. sper sa o rezolv cat mai repede ca simt ca turbez fara ea. deja m-a ruinat de bani masina asta...2000 euro pe anu asta...bagati in ea.

Dj_kyd 04-12-11 17:30

Cam subtirel:p... ideea este sa nu intri in noul an cu datorii;)
+ ca 2000 de bucati se cunosc:shock:

All times are GMT +2. The time now is 10:27.

- Copyright 2026 4Tuning