![]() |
Re: DACIA ALB-NEGRU? FARA MANERE?
Quote:
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!!
Quote:
mai stau putin cu sunetul, astept niste jante frumose (sper cromate) si dupa aia vb de sunet si interior! cam asta e pasul urmator! |
Decorul poate...;) ...cine stie :D:D
|
si nici ala ca eu nu stau la bloc!:)
de ce nu ne arati o poza cum arata masina ta acum? poate arata mai bine decat in desenele alea.....cine stie....;) acum fara caterinca sunt oribile pozele alea 2! daca e deseneaza si tu ceva realizabil.... |
eu unul nu stiu ce este asa interesant la aceasta masina , poate faptul ca a aparut intr-un videoclip ? neah , nici. o dacie cu capota / plafon si portbagaj vopsite negre cu niste praguri destul de nasoale si capace la roti. hmm , nu-mi place.
fara suparare. |
deabia astept sa le vad pe maicutze la tv :twisted:
|
Nice vb man!!
|
Felicitari TAU sti ca team felicitat in tot ce ai vrut si vrei sa faci si te voi felicita in continoare. ;) multa bafta in continoare in tot ce doresti sa realiziezi ;)
|
vretzi sa fiu carcotashi .. :0 ... nu e prima ;) ... in videoclipu lu ... la familia vorbe .. apare o berlina care se da cu frana de mana ;)
|
Quote:
|
felicitari frate ,cineva care isi tuneaza masina cu fortele proprii...inca o data felicitari
|
Felicitari, urari, vb mari si toate natiile de expresii calduroare le-ai primit deja de la mai tot forumul...ce pot sa zic ..te cunosc, te respect, si sunt mandru ca facem parte din acelasi TEAM.
Din poze ..videoclipul pare incendiar si ...ai grija de masina ..ca de FETE nu duce lipsa :P |
Moderatorul nu doarme , doar ca nu am timp sa stau dupa toate prostiile de aici .(Nu sunt tot timpul online ...)
Dak eram cumva prin preajma , si vedeam, cu siguranta stergeam. Nu mi se pare deloc normal comportamentul acestor persoane , dar trebuie sa ne obisnuim cu ei ...sigur sunt si ei buni la ceva ;) |
Quote:
anyway,pt ca ai sters posturile mele,vreau sa zic si io ca sa-mi fac damblaua :P RESPECTELE MELE robert pt masina,pt curajul tau de a modifica o dacie,si nu in ultimul rand pt ceea ce ai relizat(ce era si ce e acum).uite ca a venit si rasplata prin aceasta aparitie intr-un videoclip.BV BV BV P.S. acuma stii ca tre sa uzi masina....stii tu...riscul tuningului :P |
cand ai plecat acasa ... ai luat fetele cu tine ? :D:D:D:D:D
|
mda vroia sa zica moderatorii dar cum nu prea se gandeste si la mine ... da moderatorul nu doarme....
P.S. Imi pare rau ca nu am vazut shi eu asta :-s ca stergeam sry |
gata videoclipul?? k mor d nerabdare!!!
TAURASULE.....acum poti sa cauti nishte sponsori acum. k esti bun pt reclama frate, chiar pt imagine. p bune, ia inceark, mai ales k mai ai interiorul d facut. |
E super bestie pentru o Dacie
|
bv taur ... stii prea bine k te felicit... ;) :D
doar te-am felicitat si la standul EVo de la prisma/... cand ti-am zis o treaba..cu facutu dintr-o dacie masina..;) bafta in continuare cu interiorul .. pune-i tapiserie de piele :D :P si plafonul si bordul sa fie de catifea ;) salut |
Quote:
bine zis robert! :peace: |
sir nenea:
1. dacia ta este monocroma, mai precis galbena si sunt convins ca asa va ramane (nu mai zic ca e stock-stock) 2. n-am afirmat nicaieri ca ai facut constanta de ras, ci numai ca s-a suparat lumea de acolo pe tine, pentru ca te-ai apucat sa faci misto de masina lui x-ray si mai ales sa afirmi ca nova ta e mai buna pt ca e mai noua si ca....va arata mai bine :rolleyes2 robert, scuze de offtopic, continuam pe privat sir nenea, ma gasesti pe yahoo la quick_5hifter ca sa continuam discutia |
1 Attachment(s)
Lumeeeeeee inca o Dacia alb-negru se anunta venind spectaculoasa :D ... glumeam ma laudam si eu singur ....bajetzi uite mi-am pus si eu la punc umpik Nova mea si momentan arata cam asa ...o sa atasej o poza momentan si dupa ce o termin vin si cu celalalte ... TAU-le am si eu o intrebare : tu ti-ai schimbat talonul la masina pt doua culori nu? :?: k mi-as face si eu capota plafonu si portbagajul negru dar si asa ma jecmanesc astia ca ma prind cu folie pe toate geamurile dar sa o mai fac si jumi-juma :D ... sper sa va placa si astept pareri ...:lol: :lol: :lol:
By ReLLaXX: Deschide un subiect nou despre masina ta si ramai on topic aici. Data viitoare se sterge (mut daca am unde) fara avertisment. Bafta! |
de ce nu-ti faci tu un nou topic? (ne place...este nova!)
|
io zic ca este dragutza shi mai mult este singura berlina care apre intr-un videoclip!bafta taule shi sa o stapaneshti cu sanatate!
|
Quote:
1. aripi modificate( uita-te mai atent si vezi ce lipseste) 2. intradevar nu am inca jantele schimbate dar pana atunci uite-te la cauciucuri! 3. doar vopseaua o vezi tu ca este schimbata? la capota vezi ceva diferit? poate usor preungita( eeee oricum nu se vede, nu?) 4. la plafon nu vezi nimic in afara de faptu ca este negru? ( ia vezi lipseste si de aici ceva?) 5. la masca aia mica intre faruri ai vazut ceva?(norma ca nu) 6. desenul pe capota nu face parte din tuning? pt tine ce inseamna tuning? muzica si volan! te rog eu frumos daca tot esti asa de invidios lasa-ne frate te rog eu.... chiar nu vreau sa iti vad posturie aici cu cat de mult te oftici tu, fa un bine te rog eu! nu vezi ce iubit esti tu in ct? nu am nimic cu tine dar nu mai incerca sa ma ataci prin sarcasmul tau...... merci..... |
Bravo TAU-le tocmai vroiam sa-mi vand masina (dacia model ca si al tau),dar m-am cam razgandit-nu am citit tot (poate ai mai spus undeva) ....cam cat ai bagat in ea???-nu vreau sa te copiez dar am nishte idei si nush cam cum stau preturile...asa .....ca punct de plecare.In rest felicitari si abia astept videoclipu...tineo tot asa :D
|
Quote:
|
BabyBlue: Eu zic sa nu fi rautacios shi daca e ceva zici simplu nu imi place nu sa incepi cu povesti shi romane.... Hadios
|
felicitari tau si sper sa ridici dacia cat mai sus
|
scuze mai inteles gresit eu ma bucur cand vad un posesor de dacia ca baga bani in masina dar nu e nici o problema nu o sa ne mai intalnim pe forum
|
si cine zice ca nu sunt iubit in cta stai u linistit ca nu am nevoie sa ma iubeasca un necunoscut care nici nu stie cum arat
si stai linistit ca sunt fff iubit in cta |
eu nu prea vad o dacie facuta sport...mai degraba ceva in genu dub style...vopsea speciala...jante babane...un ICE sa-tzi cada ochii shi sa-ti sara plamanii...ceva de genu asta...dar mai bine iau alta masina:D
|
Quote:
2 nu se vede asa de bine dar presupun ca ai cauciucuri cu balon mic 3 da alea le-am observat de mult stai linistit 4 parca sa zic ca lipseste antena 5 da ca e vopsita si ca are plasa sa zic pe romaneste si ca a disparut emblema dacia 6 masina ta am urmarit-o de la prima pagina si am apreciat masina de la bun inceput si eu nu am zis ca e urata ci doar ca mie nu imi place atata tot scuze daca te-am ofensat cu ceva si iti doresc tot bine din lume p.s. eu stau la caminele agronomiei daca vrei sa imi zici ceva fao te rog in faza si poate cu ocazia asta voi vedea si eu masina live astept un p.m. peste vreo 2 sapt ca eu maine plec acasa ca imi iau vacanta si nu am cum k? |
a ieshit bine mashina...singurul dezavantaj este k e....dacie, oricum felicitari pt ce ai facut...
la motor??faci ceva??ai facut?vei face? |
cata_tm: fii mai relaxat in afirmatiile pe care le faci, pentru ca "ulciorul nu merge de multe ori la apa" (sper sa intelegi aluzia), mai ales ca tu esti si recidivist.
SirNenea: acelasi lucru este valabil si pentru tine, pentru ca nici tu nu esti ingeras. Si pentru toti cei care citesc acest thread: intelegeti, o data pentru totdeauna, ca cel care-si prezinta masina, modificata sau nu, scumpa sau nu, ruginita sau nu (etc.), nu o prezinta ca sa faceti voi remarci de genu' "a iesit misto, pacat ca e Dacie" (a se vedea mesajul lui fiat500). Acel om care e in stare sa bage cateva zeci de milioane intr-o Dacia, sau intr-un Oltcit, NU E TAMPIT, ci doar curajos.Acel om, din partea mea, are tot respectul pentru ca l-a tinut matzu' s-o faca! Continuati |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5961-dacia-sport-turbo-pil.html https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5998-ext-dacia-nova.html Cat despre Tau - tot respectul ! cum a zis si Gabi, e un om curajos ! |
ok gabi stai linistit ca nu mai injur dar adevarul e ca el ma provocat si daca eu am zis ceva cel indreptatit este TAU sa imi zica nu altcineva nu dar promit sa nu mai injur niciodata
|
bai ce aveti cu omul???? Ati uitat ca suntem in Romania? Fiecare face cum ii place, si dupa posibilitati ($$$), asa ca BAFTA in continuare
|
Quote:
saptamana viitoare sper sa revin cu poze cu masina cu jantele puse!:) |
cool TAU-le ,BRAVO TZIE AI "LUCRAT" MAJINA BINE JI AI APARUT JI-NTRU-N VIDEOCLIP T APRECIEZ FRATE,DA' AKU P BUNE PUNE-I NIJTE JANTE KLUMEA.AJA PT SUFLETZELU' TAU!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning