![]() |
Re: Spl Team
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
din cate am auzit ieri seara concertele incep vineri si se termina duminika...so cred k pana la urma o sa fie la sala sporturilor :)
|
Domnule mare instalator , nu m-am referit la ceilalti instalatori , ci m-am referit la tine . Avand in vedere cand faci o comparatie si lucrezi in domeniul respectiv...ar trebui cel putin sa stii sa faci o comparatie corecta ,.... si astfel rezulta cunostiintele tale in domeniul audio.
Plus de asta nu am vazut nici un INSTALATOR sa se laude "eu fac, eu dreg... " si cand colo nu e in stare sa isi faca singur o masina de SPL, se duce la alti instalatori. Te rog nu te mai lauda cu munca altuia ;) Cu stima si respect Andreea_V! |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sandu tati,cine ti-o pus muzica ? :lol: :lol: |
Citeste pe forum si ai sa observi cine ia pus muzica ;) .
Bafta! |
Quote:
|
Eu am vorbit frumos, cred ca mi se poate raspunde la fel... acum nu ca am ceva cu tine, dar te rog sa vorbesti frumos ;)
E un forum public ....totusi.... Dar nu am ce sa iti cer daca cei 7 ani de acasa sunt lipsa ;). Nu cred ca mai are sens sa discutam! Bafta! |
Quote:
|
Se pare ca acum putem vorbi normal...
Deci am zis asta deoarece am citit tot ce tine de oradea posturi... si pur si simplu asa reiese... Trecand peste asta stiu ce inseamna sa bagi bani in 3 masini ;) Si politicos iti spun ca ma opresc cand doresc eu, nu imi da nimeni ordin sa ma opresc ;) Bafta! |
Quote:
|
Chiar nu poate nimeni sa-l baneze pe asta de tot o tine una si buna cu politetea lui ? Mai Andreea_V, nu ma iau de tine, dar mai stau si eu pe alte cateva forumuri, si sincer, sunt `nspe mii de oameni ca tine care ataca, si apoi se ascund dupa libertatea exprimarii, si decenta etc... Nu trebuie sa fii nesimtit si brutal cu cineva, sa folosesti vorbe dure ca sa jignesti pe cineva, ci asa cum faci si tu, ironizezi de la un nivel mult prea inalt oameni cu experienta, si nu stiu in ce masura si modesti... Vezi tu, si modestia asta e de mai multe feluri, dar pana la un moment dat.. la o adica, nu se poate spune despre SoundIdentity ca-i un nimeni in drum, si ce-i al lui, e al lui, si cu munca lui se poate mandri, daca a facut-o in asa fel incat sa nu-i fie rusine sa si-o etaleze. Si sunt sigur ca nu`i genul de om care sa te traga in piept. Asa ca tot nu cred ca s-a inteles, de fapt care e scopul tau aici ? Spune lucrurilor pe nume, nu latra, si apoi sa te ascunzi.. Eu cel putin am vazut ca Sandu are un topic in care accepta critici, pareri, etc.. de ce nu prezinti acolo in mod obiectiv ceea ce te deranjeaza ?!
Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
Lasa Joe ca si eu lucrez in comert si stiu cum este ... asa este peste tot ( concurenta ) poate asa vb si tu de el,mie mi se pare normal,dar cand vine unu ca si andreea aia sau cum o ( il ) cheama si te acuza fara sa stie ce vb ii nashpa.Fac pariu ca ai fi reactionat la fel.Scuze de interventie. :rolleyes2 |
Joe, dar cu tine glumea, cel putin eu asta inteleg.. in fine.. ar fi cazul sa se stearga post-urile cu pricina, si sa se faca curatenie..
Pana una-alta.. ziceti mai cu cine ma vad maine si stam la o bere dupa masuratori ? :D |
Quote:
cum era? ceva de genu, intr-un mic rezumat: Eu am preturile cele mai bune, eu sunt cel mai bun in domeniu, eu le stiu pe toate, restu` au preturi mari, restu` fraieresc/tzepuiesc, restu` is niste zero(0), etc era ceva de genu`. hai va rog io fain frumos sa trecem peste toate astea, si sa lasam toate polemicile astea rau-voitoare. era vorba de SPL team pe aici...nu de dispute intre membrii forumului. Fiti oameni de oameni...si dovediti ca aveti coloana vertebrala ;) |
Quote:
|
Quote:
chiar iti dau io bere ;) sa vedeti ce ''mica'' surpriza draguta si frumoasa am ...provizoriu pana luni ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Parerea mea este ca aici pe forum toate le poti lua ca pe o gluma .. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tzii minte tu scrii pe forum cam din toamna anului trecut si atunci ma porcaiai pe mine in prim plan pe laci horguem ca lucreaza naspa pe cosmin citez :cosmin are magazin??..pe zozo ca e tzepar si fraier etc doar tu ai fost cel cinstit si cel mai ieftin....ba mai lasate cu chestiile astea ca numa nu te vezi pe tine doar cum sa critici pe altu...atunci am aparut io si tzi-am dato zdravan pe toate topicurile tale dupa aia am sarit toti pe tine si fata in fata pe prostriile tale si te-ai retras ca nu ai avut dreptate si ai porcait pe toata lumea etc etc...asa ca nu esti tu virgin de barfe si nu te scoate ca mai sunt multe in afara de net...ca jbl asa ...ca mnc in magazin...si multe alte barfe legate de produse.....io am terminat nu mai spal rufe in fata nimanui dar mai bine intrerupem asemenea discutii si sa isi vada fiecare de treburile personale...fara da si poate ;) |
" viteaz " :D fiecare stie dreptatea lui , cosmin eu si acuma zic ca are atelier nu magazin . :P ...sunt multe lucruri care e greu de inteles mai ales daca nici nu vrei , iar mnc nici acum nu gasesti la mine in magazin asta nu inseamna nimic doar ca eu nu vreau sa vand ....:D :D :D hai mah si fati masina sa vedem maine ce stie ;) da si tu pina maine un download la decibeli de pe net sa ocupi calculatoru si sa avem ce masura maine si nu tot ma f..e pe mine ;)
|
Quote:
|
mai garas esti tu de ce zici ca eu sunt porc ? :D eu nu ma pun la masurat ca nu am cu ce :P si internetu am prin DIAL UP nu RDS nu pot nici macar downloda decibeli :D
|
Quote:
|
Quote:
*offtopic.. ce nasol ca plooo :( |
Quote:
|
Quote:
|
las ca se mai intampla :D cu tipul inveti si tu :D te invatam....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A, si naspa ca ploua.. daca nu ma rupe somnu`, nu pot adormi cand tuna, ma trezeste zgomotul de fiecare data cand atipesc.. Si oai doamne ce proaspat oi fi dimineata, ca am ore de condus de la 6.30... |
Apropo de tipa aia care danseaza in avatar, parca zice Peace in Magyar :D:D:D:D Mie asa mi se pare :D
|
Quote:
|
Update: parca merge si varianta "Piszkos mocsok" :) :) :)
|
Hai ca deja m-am enervat hai sa iti pun problema in fata,marele car audio :
1. Masina este facuta de GZ fiindca tu nu esti in stare, trebuie sa te duci la un instalator "adevarat" ca sa poti sa scoti 150 si ceva de decibeli 2. Masina e facuta prost, cum sa faci o incinta in asemenea hal, cu cateva mici erori. 3. La cate mii de watti sunt in masina trebuia sa scoti multi db 4. La 3 difuzoare de 18" numai 151db? cred ca este o rusine pentru SPL!!!! 5. Nu mai ma fa pe mine varza ,deoarece nu stii cate cunostiinte am in domeniu, nu te crede zeu ca nu esti . Iar pe viitor te rog sa iti masori cuvintele si ai grija pe cine faci mutant. Ma repet inca odata "ITI VORBESC FRUMOS, IMI VORBESTI FRUMOS" si asta pentru ultima oara... 6. Daca doresti sa sune acea masina te rog vino la mine sa iti arat ce inseamna lucratura adevarata,poate o sa inveti si tu ceva despre acustica si despre muzica in general! 7. Nu mai vorbiti toti asa aiurea fara sa fiti documentati . Punct! Cu stima si respect Andreea_V |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning