![]() |
Re: E30 - Coupe white
Quote:
|
:) de unde stiu eu ca nu v-ati vorbit intre voi :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar chiar nu ne-am vorbit, nici nu am mai vazut ursu lui frumos de o vreme! :shock: |
Quote:
|
Azi a ajuns la garaj , incepe treaba ;la motor, la restul jantelor...am si un set de arcuri pe care trebuie sa le probez!! Wish me luck:D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Asadar am inceput treaba din pacate insa nu am apucat prea multe ca a venit ploaia :) si cum garaju a fost ocupat cu alte masini am stat la adapost si am pregatit 2 jante de vopsit! 2 more to go!:twisted:
Ceva poze:) |
jantele de pe spate din a patra poza sunt intoarse?...daca da...nu le vinzi?
|
Quote:
|
Quote:
p.s..nu te-ai gandit sa afumi putin si semnalizarile din aripi...ar da mai ok..parerea mea.. |
Quote:
Saptamana asta care vine mai fac multe operatiuni care erau in asteptare pt ca masina nu a mers si din lipsa de scule am lasat sa astepte. |
Si putina dixtractie ...tot de la garaj de azi;)) E30 2,7 turbo drift spec :twisted::twisted:
Nu sunt eu la volan ...dar am avut placerea sa ma dau si eu putin:D si este si un film ...o sa revin cu el:D Enjoy:!: https://www.youtube.com/watch?v=vx_HTsKtTP0 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ne vedem! |
1 Attachment(s)
o idee...... nu este prea stralucit Vt-ul dar am zis sa ajut :-P:arrow:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa vor arata jantele si sper ca Alin sa se tina de cuvant si sa-l faca la fel ca in VT :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
arata bine culoarea gir pe ursu care a fost la competitie...dar a fost bine si culoarea care ati aleso :d...felicitari pt eforturile depuse si pt show-ul de la suceava
|
Quote:
Mie imi pare rau ca nu amn reusit sa ajung cu asta micu alb:D dar va ajunge la urmatoarele cu siguranta;) insa numai in parcare ...sa priveaasca:oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Inca putin si e gata:twisted: Azi au venit piesele,maine vin ultimii cuzineti si pote fi fxat la locul lui motorasul!
Abia astept!:D |
De azi este din nou pe strazi cu motorasu refacut! Multumesc celor care m-au ajutat sa o rezolv (Cata, Ila, Joker, Alex)!
NE vedem in trafic:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps. du-te de dimineata ..sa nu stai la coada mult :) |
Quote:
Sper sa se respecte programarile! |
nu prea se respecta...se decaleaza..asa ca mai bine tot de dimineata te duci:D
|
Quote:
|
pentru orice eventualitate ar trebui sa le dai un telefon sa fii mai sigur ca sa nu pieryi timpul degeaba:???:
|
Am vazuto si eu azi :D, arata bine si ingrijita, km fara numar cu motorul in starea actuala ;)
|
Quote:
Din pacate la RAR nu este program cu publicu cica azi asa ca luni mi-am facut programare la prima ora! Merg dupa cartea de identitate azi si luni dupa certificat! |
cum arata cand ai luat`o si cum a ajuns ... Felicitari ptr ambitie si ptr idei ... la catzi mai multzi km fara incidente. :)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Ceva poze de pe intalnirea pasionatilor din Piatra Neamt... Intre timp am schimbat si stopurile, am pus cele originale stock@:D |
Eu am o atractie ptr ursi :))) nu pot sa zic ca nu-mi place ... chiar daca nu este intr-o stare excelenta mie tot imi place. :))))
Lasa Ali ... stii doar vorba aia: Graba strica Treaba ... stii ca stai si asteptzi dar macar il faci bun. Te Salut ! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning