Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anonymous Motorsport (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport.html)
-   -   Membrii Anonymous Motorsport (https://forum.4tuning.ro/186-anonymous-motorsport/15381-membrii-anonymous-motorsport.html)

ice_wysss 25-12-09 10:47

Re: Membrii Anonymous Motorsport

Craciun fericit, va ureaza ShadowS Team Rm-Valcea!

kos_YRC 25-12-09 13:59

Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din traista lui darile mosului langa brad si langa foc sa va umple de noroc. CRACIUN FERICIT

Cosmin- Yea Racing Club

Ernest 25-12-09 14:41

va multumim pt urari si noi va uram toate cele bune sanatate si sa ne vedem cu bine la anul ! LA Multi Ani !!!

ClaudyuNSL 31-12-09 15:46

No Speed Limit va ureaza .....

Sarbatori fericite, multa sanatate, noroc si bucurie alaturi de cei dragi si fie ca Noul An sa va indeplineasca toate dorintele.

*** La Multi Ani! 2010 ***

b 84 nos 07-09-10 22:26

hei e la mn nos'u acum :D:D:D

TOBA^ 16-09-10 18:08

Care nos-u e la tine? Membru anonymous? Masina? Numarul de inmatriculare?:)))))

ClaudyuNSL 17-09-10 14:06

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3662643)
Care nos-u e la tine? Membru anonymous? Masina? Numarul de inmatriculare?:)))))

:))) TOBA omu se referea la ursu cabrio care a fost in doua culori si interior alb, acum e negru care avea NOS la nr si parasolar cu Anonymous :lol::lol: de ala zice omu

b 84 nos 17-09-10 21:15

exact de nos'u ala spuneam. Io o am de cateva luni imi spuneti si mie va rog ce stiti despre masina ca sunt si io curios pe unde a umblat si despre ia istoricul ei ms

TOBA^ 20-09-10 16:36

Iti dai seama ca m-am prins ca masina e la tine ...:)
Cat despre istoricul masinii ce iti pot spune este doar perioada cand 'a fost masina la noi in club:o masina intretinuta foarte bine de catre membru nostru cu o valoare sentimentala si financiara foarte mare!
Restul poate iti spune Costin NOS-u!

B|shOp-VR6 20-09-10 21:31

Eu stiu ca dupa ce a fost vanduta de catre Costin al nostru, masina a suferit un accident. Se gaseau si ceva poze cu ea pe net.

b 84 nos 23-09-10 19:34

adica ce accidenti??? imi sputeti spune si mie mai multe va rog sau lasati licurile de pe unde mai sunt poze cu ia

B|shOp-VR6 23-09-10 21:50

Mai intai sa ne asiguram ca vorbim despre aceasi masina, BMW-ul ursulet cabrio? Sau de care vorbim?

ClaudyuNSL 23-09-10 21:56

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 3679067)
Mai intai sa ne asiguram ca vorbim despre aceasi masina, BMW-ul ursulet cabrio? Sau de care vorbim?

da man, omul a cumparat ursuletul cabrio care a fost in doua culori cu interior alb...fosta masina a lu NOS-u

B|shOp-VR6 23-09-10 22:35

Pozele nu stiu unde mai sunt ca a trecut ceva timp.. dar a fost lovita in spate si lateral spate.. vizualizez si acum pozele, era cu roata stramba si apoi erau poze cu ea pe rampa.

ilhanutzu 15-11-11 19:30

Salut baieti! Oricine poate sa isi puna parasolar cu Anonymous motorsport? Am gasit pe cineva care are parasolar in + spune ca poate face rost .http://www.1tuning.ro/masini_tunate/...#pb_1yfh6m5lx6

PS:Acum am vazut ca are doar 14 ani

TOBA^ 16-11-11 17:41

Noi de cand am infiintat Asociatia avem acte ,iar pana acum avem 2 persoane care au fost date in judecata pt ca nu au vrut sa isi dea jos parasolarele false!!! deci nu se poate pune parasolar fara sa fi membru!!! Multumim ca ne-ai dat adresa celui care falsifica!!:D

ilhanutzu 16-11-11 17:45

Cu placere! Multi nu inteleg ce semnificatie are parasolarul,ca reprezinta un club si poate fi pus doar daca esti acceptat.

TOBA^ 16-11-11 20:08

sunt insemnele unei asociatii club sportiv,niste insemne iregistrate ...

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning