![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
ooo da,prinde forma;)
|
Quote:
ne vedem la sibiu ......maxim am spuss |
1 Attachment(s)
o poza mai clara cu stopurile:shock:
|
ce e drept .. e ca e tare greu sa scoti un e36 mai ...Altfel...
dar asa nimerim noi ..masini dificile.. acum facem un e46 custom si o alfa 156.. alta masina greu de modificat maine sper sa punem pozele finale cu acest proiect |
Quote:
|
Quote:
|
hai frate pune poze ca sunt curios cum ti-a iesit :D:D:D
|
8 Attachment(s)
stopurile :shock:
|
Quote:
Asteptam poze frumoase de la SHOW:) |
are niste forme super!intr-adevar un costum frumos!!!stopurile sunt pe masura!asteptam cu interes poze!8)
|
3 Attachment(s)
dupa cateva luni bune de stres.....primu show GLL TUNING SHOW SIBIU
atasez cateva poze cu masina enjoy;) |
ahhh , din toate partile e superba , bv ai facut ceva ff frumos !
|
dragi tovarasi hai sa va aud cum spuneti ca a iesit peste asteptari masina lui motz....un 10+ pentru pisi, pentru motz si pentru cei ce au lucrat pe ea.:twisted:
|
1 Attachment(s)
Deci a iesit...cum se zice...SUPERB:bat:...AWESOME:bat: Bv Motz i-ai lovit stii u :))
Si asta nu e tot...TO BE CONTINUED... :arrow: Attachment 1537685 |
da mot este foarte frumoasa cu atat cu cat nu este "iem"
putin bara aia fata pare mai patratoasa dar poate ca in realitate ii mai ok bafta si poate iei si niste cupe |
Quote:
|
12 Attachment(s)
|
maaammaaa cum arataaa:o, a meritat sa o ti-i atata timp in garaj ca sa iasa in felu asta...e BOMBA....felicitari tuturor care au muncit la "monstrul" asta...felicitari mai ales tie motzule pt rabdare, a meritat, cred ca acuma esti foarte mandru:D
|
Mandru e putin spus e cel mai mandru e in extaz :))
|
A iesit excelent!! E crimiala :shock::shock::shock::shock::shock:
Felicitari! O chestie nu-mi place , capota vine prea mult peste faruri si se vede ciudat la semnalizari. |
Deosebita si unica, felicitari
|
bravo motzule... sper ca nu ai venit fara vreo cupa de la sibiu... nu de alta, da stii ce am vb la hala vineri dupamasa:))
|
felicitarile mele pentru ce ai realizat, am 3 sugestii sper sa fie cu folos:praguri m e46, bandouri late, prelungire peste semnalizari
|
f frumos, am vazut si making of :p dar parca arata ciudat la capota ca nu se aliniaza cu semnalizarile
|
Prelungirea peste semnalizari o sa vina in curand,precum si o surpriza la bara fata!
|
10 Attachment(s)
Custom E36 ... desi nu toata lumea apreciaza asta ;)
felicitari Motz pentru proiect ... a iesit super si CEVa poze de la mine :rolleyes2 |
f frumoasa..mici retusuri ...schimbate bandourile puse pragurile si o sa rupi gura targului...;)
|
Quote:
Daca proprietarului ii place , este fix tot ce conteaza.Nu are legatura ce zic eu cu gustul lui. Cu siguranta masina o sa mai sufere schimbari si sunt convins ca in sensul bun, intr-o alta ordine de idei, initiativa lui "motzu" este de apreciat. Critica (nu rautatea) are si ea un scop creativ pana la urma. Va salut si am sa urmaresc cu interes evolutia proiectului. |
GATA!
M-am saturat de toti avocatii apararii si moloz cu roaba. Stau sa sterg 235454 de pagini dupa voi ... ca nu sunteti in stare sa va vedeti lungul nasului. Inafara de Motzu, nu mai raspunde nimeni pe topicul asta, in legatura cu masina! Gata cu caterinca, cu intepaturile, cu scandalul. Mi-e scarba! SCARBA! Romani ... |
Quote:
Ia in considerare criticile constructive si nu baga in seama internautii care nu stiu decat sa bage de vina la masinile altora. Tie trebuie sa-ti placa, asta este cel mai important lucru. |
Quote:
imi asum greselile facute dar se vor remedia nu e problema toate cele bune;) |
foarte tare motzule ;) de departe cel mai frumos e36 din romania 8) si proiectul continua ..stay tuned:arrow:
|
sper ca e work in progress...
sunt prea multe idei una peste alta pe o singura masina si ca sa fiu gentil, unele linii se bat cap in cap... |
Ce-i cu bandourile alea pe laterala cand pe bara lipsesc??:-D
|
a iesit foarte bine!intr-adevar custom..singurul lucru care am citit ca se va rezolva este badboyul care se oprestela semnalizare...in rest numai bine!
|
se rezolva si bar aspate..cel putin delimitarea difuzorului cunegru ,pleoapele, linia de sus a spoilerului fata care e cam patrat... si o buza suplimentara ca sa numai arate asa patratos in fata
|
Imi pare rau sa iti spun dar arata mult mai bine cand ai luat-o decat acum cu exceptia spatelui unde stricau triplele si bara, daca ii puneai o bara ///M sau difuzorul,praguri si eleronul pe luneta(eventual si bandourile de ///M) cred ca era mult mai bine!
Asta este doar parerea mea si sunt convins ca tu ai facut`o exact cum iti place tie! Gusturile nu se discuta! Oricum nu pot sa nu apreciez munca depusa,nervii si banii investiti! Sanatate si mult succesc in continuare! Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
mie imi place masina asa....tie iti place m,eu am vrut sa ies din tiparu ala si in mare parte am reusit cu mici modificarii la care acum se lucreaza multa bafta si tie si sa ne vedem pe la showuri ca cel din sibiu;) |
6 Attachment(s)
revopsit bara spate
revopsit bara fata plus rotunjit liniile ei si o sesiune photo underconstruction enjoy;) |
motzule tu vrei sa faci victime pe aici?:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning