![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
ai grija cu soda asta. uneori 'ataca' aluminiul si-l face sa arate ca si cand ar fi matuit...
|
Quote:
pune o poza sa vad si eu cum arata.daca ai Quote:
|
8 Attachment(s)
pozele sunt cu telefonul. nu am camera. ce pot sa spun e ca e ca si nou si nu s-a matuit. poti sa-i intrebi si pe Bogdan(baiatul cu oltcitul cu TEI) si pe Marius(baiatul cu oltcitul cu GEK) care l-au vazut curatat.
|
la fel a iesit si la mine, spalat in motorina...
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
ms dj.klaus,a iesit super bine blocul motor,o sa il curat si eu pe al meu cu soda.cand l-am dus la spalatorie ,le-am dus si 2 litri de motorina si tot nu a iesit toata mizeria de pe el.sper acum sa iasa.azi am lasat masina de fata cred ca vreo 4-5 dinti ,daca nu mai multi.avand in vedere ca nu am motorul pe ea si e lasata f mult(10 cm de la praguri si de la bara fata pana la pamant).urmeaza sa pun gume si pe jantele 7.5 j si sa le urc pe masina,sa vad sa nu imi atinga in aripile de pe fata,dupa care masina va pleca pe pltaforma pana la un tinichigiu unde voi reface aripile spate,adica taiat aripa si contraaripa si refacute evazarile din tabla groasa,sunt f late si mari jantele astea,si mai mult de atat nu le pot evaza cu cricul,si oricum imi ating in contraaripi.asa ca asta e ultima metoda.cred ca vor iesi ceva de genu cum le are valib.motorul se odihneste la racoare,alaturi de doamnele muraturi :D
|
Înălţimea corectă se face doar cu maşina echipată...după ce îi pui motorul s-ar putea să constaţi că e prea jos şi că nu-ţi lucrează suspensia,chiar şi cu amortizoare scurte
|
clar nu va ramane asa,asta e doar de proba sa vad daca imi ating rotile in aripi,dupa care o voi ridica la loc ;)
|
Nu stiu cum ai curaj sa o faci asa "low" la cum sunt drumurile in Romania...sau la tine sunt bune? :lol:
E vorba aia "low & slow" dar nici prea low ca e pacat de ea... Bafta in continuare si spor la treaba! |
Quote:
|
26 Attachment(s)
azi,am indreptat jantele fata,le-am pus gume/echilibrat si le-am urcat pe masina.rezultatul e mult peste asteptarile mele.acum masina e joasa la blana(4 cm pana la pamant din bara fata si din traversa de la motor:twisted:)nici nu am putut sa prind telescoapele jos,ptr ca sunt prea lungi.nebunie.clar nu pot sa merg asa cu ea.asa de lasata va fi doar la show-uri,in rest voi merge cu o garda de 10-15 cm ca sa nu sparg bara si pragurile.
|
Bv bv...inca o data mult respect pt munca depusa.
|
cel mai smecher oltcit :X
maxim like :D low is not a crime ! |
va multumesc ptr urari.asta e unu dintre motivele ptr care il tin in viata ;) si nu il duc sa faca conserve si burlane din el
|
interesant ce faci tu ;)
iti dau o idee.. daca tot i-ai modificat forma de jos (pe laterale) ar fi o idee sa-i "indrepti" si usile... sa fie la linie cu pragurile... nu in forma de "(", mai degraba ceva gen "|" :rolleyes2 |
ar strica curbura specifica usii si mai mult...
|
Quote:
|
Crezi ca nu o sa frege in viraje? In poze sta pe loc dar in mers este altceva...sau va fii super rigida.
Arata bine pana acum spor la treaba in continuare! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=JY1YR...eature=related cred ca asa voi vopsi masina.imi place la nebunie contrastul dintre jante negre cu buza alba si masina alba cu geamuri ,stopuri si faruri fumuri 8) (ma gandeam la albul blanc glacier de pe logan ph2).stie cineva cat costa vopseaua asta de pe logan,si unde o pot gasi(la reprezentantele dacia cred ca,costa dublu)
|
Quote:
|
Quote:
sambata imi refac aripile spate...tine-ti aproape :D |
dre dar cu bieletele cum stai ... nu iti bat in semiaripa? mi se pare totusi mult prea lasata ..chiar si pentru show (vedem dupa ce o mai inalti cum vine)... oricum jantele alea fac totul ..dar daca le vopsesti asa cum le are golful ala ... cam pierzi din efect ..:)) si la cum se prezinta o sa iese excelent
|
O da , e criminal golfu ala , fara nici o ezitare as face-o la fel .(scz ca ma bag)
|
Quote:
Quote:
stiu si mie imi place Golf V -ul ala,si cred ca ar da bine si olteanul meu,in combinatia aia de culori(sau mai bine zis nonculori).mai nou ma uit la toate loganurile ph2 albe de prin oras si imi place din ce in ce mai mult nuanta de alb de pe ele(cele care sunt spalate,ca murdare sunt oribile) |
Dar cred ca daca faci la fel la buza nu da la fel , ca se vede marimea buzei la golf si la tine.. :) , poti cauta altele :))
|
15 Attachment(s)
intr-un final am refacut si eu aripile spate din tabla de 1.25.sa renuntat la contraaripi ca sa incapa jantele fara sa imi atinga.acum pot misca masina in voie fara sa mai atinga pe undeva rotiile.am sudat in cate 3 puncte aripile fata in partea de sus si va veni astupat acel sant cu kit de fibra.am aranjat usile sa dea la linie,am astupat gaura de la antena.oficila am terminat cu tinichigeria,urmeaza sa o antifonez pe sub aripile spate prin interior si pe la motor si cand voi avea finate intra la vopsit.intre timp o sa ma apuc de motor.niste poze mai profi (Nikon D60)
|
Poze cu interiorul nu pui ?:))))
|
e o poza si cu "interiorul" adica un scaun si un volan + multe prostii aruncate prin masina ;)
|
am vazut si eu oltcitul live....arata mult mai smecher decat in poze. jantele alea fac 50% din masina. MAXIM LIKE!!!
bravo razvane, felictari. multa munca, dar si satisfactia e mai mare. o sa rupi la multi oameni gatul cu oltcitul tau ;) toate respectele mele |
noutati ceva razvan?:D
|
mai nimica,momentan masina e pe caramizi la jumate de metru de pamant,dar cum a fost urat pe afara,nu am apucat sa o termin de antifonat pe sub aripile din spate.dar cum vine caldura o dau gata
|
ce frumos va arata, felicitari pentru ce faci la ea ...
|
merci ;)
|
masina se prezinta foarte bine, acum asteptam rezultatul final :lol:
|
ieri am terminat cu antifonatul pe unde era puntea si rezervorul,am vopsit si puntea(poze diseara),dar acum am nevoie de o schema ptr am monta toate acareturile pe ea.in principiu stiu cum vin montate,nu e mare filozofie ca doar eu le-am demontat,dar ca sa nu gresesc ceva,nu mi-ar strica o schema...are cineva :D
|
Incearca sa faci ceva cu Bad boy-ul caci este prea drept.
Uite cum vine la Laur frumos curbat..... |
ce schema tata....sunt cam antiprost toate rahaturile pe oltcit :lol: important e sa nu pierzi suruburile :lol:
ca fapt divers ti-as recomanda la montare sa cumperi si un set de horsuruburi,ca sa fie toate de aceeasi natie ;) |
am rezolvat-o cu mecanicul care mai imi face la oltcit.vine el maine si imi asambleaza puntea si o si pun cu el sus pe masina.le-am dibuit si eu cum vin prinse,dar mai bine o face el ca sa nu am probleme.am rezolvat si cu platforma si vineri merge la vopsit.acum am la opel niste probleme cu AC-ul si am cam demontat tot bordul,sa vad daca pe acolo imi pierde freonul...nu mai stiu cum sa ma impart intre doua masini :shock:
|
O mana la una cealalta la alta... :lol:
Care va fii culoarea la final, nu`mi amintesc sa fii citit ceva despre asta...sau este secret? :D Mult spor! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:37. |
- Copyright 2026 4Tuning