Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11 - VL 02 ABU (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/151800-oltcit-club-11-vl-02-abu.html)

jimmy_rph 22-03-11 22:23

Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU

ai grija cu soda asta. uneori 'ataca' aluminiul si-l face sa arate ca si cand ar fi matuit...

Dr.Dre 23-03-11 00:47

Quote:

Originally Posted by Dj.Klaus (Post 4192287)
ps. azi am dus blocul motor si chiuloasele de 1.1 la spalatorie.au iesit cat de cat bine,dar mai e de lucru.cu ce iese cel mai bine uleiul intarit de pe aluminiu

cu soda...eu l-am dus la spalatorie si tot asa nu s-a luat apoi l-am dat cu apa cu soda si zici ca e nou.[/QUOTE]
pune o poza sa vad si eu cum arata.daca ai

Quote:

Originally Posted by jimmy_rph (Post 4192418)
ai grija cu soda asta. uneori 'ataca' aluminiul si-l face sa arate ca si cand ar fi matuit...

poate sa se si matuiasca ca oricum il vopsesc,numai sa se ia uleiul ala de pe el

Dj.Klaus 23-03-11 17:38

8 Attachment(s)
pozele sunt cu telefonul. nu am camera. ce pot sa spun e ca e ca si nou si nu s-a matuit. poti sa-i intrebi si pe Bogdan(baiatul cu oltcitul cu TEI) si pe Marius(baiatul cu oltcitul cu GEK) care l-au vazut curatat.

jimmy_rph 23-03-11 18:05

la fel a iesit si la mine, spalat in motorina...

Dj.Klaus 23-03-11 18:10

Quote:

Originally Posted by jimmy_rph (Post 4194480)
la fel a iesit si la mine, spalat in motorina...

depinde cum arata inainte sa se inceapa curatenia. la mine cum avea 2 degete de ulei si paf amestecat pe el,nu stiu daca se rezolva nu motorina. mi s-a desprins odata filtrul de ulei si mi-a sarit foarte mult ulei pe el,deci iti inchipui cum arata. eu sunt super multumit de cum a iesit. din pacate asta e treaba cea usoara de acum incepe montatul setului,axe,culbutori,supape si altele :rolleyes2

Dr.Dre 23-03-11 19:03

14 Attachment(s)
ms dj.klaus,a iesit super bine blocul motor,o sa il curat si eu pe al meu cu soda.cand l-am dus la spalatorie ,le-am dus si 2 litri de motorina si tot nu a iesit toata mizeria de pe el.sper acum sa iasa.azi am lasat masina de fata cred ca vreo 4-5 dinti ,daca nu mai multi.avand in vedere ca nu am motorul pe ea si e lasata f mult(10 cm de la praguri si de la bara fata pana la pamant).urmeaza sa pun gume si pe jantele 7.5 j si sa le urc pe masina,sa vad sa nu imi atinga in aripile de pe fata,dupa care masina va pleca pe pltaforma pana la un tinichigiu unde voi reface aripile spate,adica taiat aripa si contraaripa si refacute evazarile din tabla groasa,sunt f late si mari jantele astea,si mai mult de atat nu le pot evaza cu cricul,si oricum imi ating in contraaripi.asa ca asta e ultima metoda.cred ca vor iesi ceva de genu cum le are valib.motorul se odihneste la racoare,alaturi de doamnele muraturi :D

julaikos 23-03-11 19:48

Înălţimea corectă se face doar cu maşina echipată...după ce îi pui motorul s-ar putea să constaţi că e prea jos şi că nu-ţi lucrează suspensia,chiar şi cu amortizoare scurte

Dr.Dre 23-03-11 20:35

clar nu va ramane asa,asta e doar de proba sa vad daca imi ating rotile in aripi,dupa care o voi ridica la loc ;)

bobocu91 23-03-11 22:18

Nu stiu cum ai curaj sa o faci asa "low" la cum sunt drumurile in Romania...sau la tine sunt bune? :lol:

E vorba aia "low & slow" dar nici prea low ca e pacat de ea...

Bafta in continuare si spor la treaba!

Dr.Dre 23-03-11 23:23

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 4195459)
Nu stiu cum ai curaj sa o faci asa "low" la cum sunt drumurile in Romania...sau la tine sunt bune? :lol:

E vorba aia "low & slow" dar nici prea low ca e pacat de ea...

Bafta in continuare si spor la treaba!

ee sunt bune pe naibi drumurile la mine.doar pe principala e nou drumul ,dar printre blocuri e cam cu hopuri,dar masina va fi doar de weekend si de intalniri,si atunci voi merge cu 40 la ora 8) .are 10 cm garda la sol,eu vroiam si mai low,dar momentan ramane asa(am prieteni cu ele si mai joase,pe masini de zi cu zi,si se descurca).sa pun si jantele pe fata si atunci vad cu cat se mai ridica sau se mai coboara

Dr.Dre 26-03-11 01:42

26 Attachment(s)
azi,am indreptat jantele fata,le-am pus gume/echilibrat si le-am urcat pe masina.rezultatul e mult peste asteptarile mele.acum masina e joasa la blana(4 cm pana la pamant din bara fata si din traversa de la motor:twisted:)nici nu am putut sa prind telescoapele jos,ptr ca sunt prea lungi.nebunie.clar nu pot sa merg asa cu ea.asa de lasata va fi doar la show-uri,in rest voi merge cu o garda de 10-15 cm ca sa nu sparg bara si pragurile.

privat4u2 26-03-11 01:43

Bv bv...inca o data mult respect pt munca depusa.

yg.alex 26-03-11 01:59

cel mai smecher oltcit :X

maxim like :D

low is not a crime !

Dr.Dre 26-03-11 02:03

va multumesc ptr urari.asta e unu dintre motivele ptr care il tin in viata ;) si nu il duc sa faca conserve si burlane din el

Dumitru Cristian 27-03-11 23:16

interesant ce faci tu ;)
iti dau o idee.. daca tot i-ai modificat forma de jos (pe laterale) ar fi o idee sa-i "indrepti" si usile... sa fie la linie cu pragurile... nu in forma de "(", mai degraba ceva gen "|" :rolleyes2

darck_angel64 27-03-11 23:25

ar strica curbura specifica usii si mai mult...

Dr.Dre 27-03-11 23:29

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 4205279)
interesant ce faci tu ;)
iti dau o idee.. daca tot i-ai modificat forma de jos (pe laterale) ar fi o idee sa-i "indrepti" si usile... sa fie la linie cu pragurile... nu in forma de "(", mai degraba ceva gen "|" :rolleyes2

stiu ce vrei sa zici,dar e complicat,si vorba lui dark,decat sa stric ceva mai bine o las asa.sa o fac toata laterala dreapta nu ar da frumos.mie unu imi place cum e acuma ;)

bobocu91 28-03-11 10:46

Crezi ca nu o sa frege in viraje? In poze sta pe loc dar in mers este altceva...sau va fii super rigida.

Arata bine pana acum spor la treaba in continuare!

Dr.Dre 28-03-11 15:32

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 4206073)
Crezi ca nu o sa frege in viraje? In poze sta pe loc dar in mers este altceva...sau va fii super rigida.

Arata bine pana acum spor la treaba in continuare!

ms,ms.acum e lasata la blana,dar nu va ramane asa,la primul hop as sparge tot.am lasat-o asa de joasa doar de proba sa vad daca imi atinge in aripi,si sa pot modela buza aripilor dupa gume.oricum va fi super rigida,am telescoape monroe scurte pe gaz

Dr.Dre 31-03-11 17:19

3 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=JY1YR...eature=related cred ca asa voi vopsi masina.imi place la nebunie contrastul dintre jante negre cu buza alba si masina alba cu geamuri ,stopuri si faruri fumuri 8) (ma gandeam la albul blanc glacier de pe logan ph2).stie cineva cat costa vopseaua asta de pe logan,si unde o pot gasi(la reprezentantele dacia cred ca,costa dublu)

yg.alex 31-03-11 18:55

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4216069)
https://www.youtube.com/watch?v=JY1YR...eature=related cred ca asa voi vopsi masina.imi place la nebunie contrastul dintre jante negre cu buza alba si masina alba cu geamuri ,stopuri si faruri fumuri 8) (ma gandeam la albul blanc glacier de pe logan ph2).stie cineva cat costa vopseaua asta de pe logan,si unde o pot gasi(la reprezentantele dacia cred ca,costa dublu)

nu e prea alb? zici ca a cazut in lapte :)) o nuanta de crem ceva acolo...cum are bora bora :D

Dr.Dre 31-03-11 19:04

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4216263)
nu e prea alb? zici ca a cazut in lapte :)) o nuanta de crem ceva acolo...cum are bora bora :D

da sau cum are bora bora,si albul ala e f misto.

sambata imi refac aripile spate...tine-ti aproape :D

lancer 01-04-11 19:12

dre dar cu bieletele cum stai ... nu iti bat in semiaripa? mi se pare totusi mult prea lasata ..chiar si pentru show (vedem dupa ce o mai inalti cum vine)... oricum jantele alea fac totul ..dar daca le vopsesti asa cum le are golful ala ... cam pierzi din efect ..:)) si la cum se prezinta o sa iese excelent

sRn- 01-04-11 21:32

O da , e criminal golfu ala , fara nici o ezitare as face-o la fel .(scz ca ma bag)

Dr.Dre 02-04-11 00:15

Quote:

Originally Posted by lancer (Post 4219098)
dre dar cu bieletele cum stai ... nu iti bat in semiaripa? mi se pare totusi mult prea lasata ..chiar si pentru show (vedem dupa ce o mai inalti cum vine)... oricum jantele alea fac totul ..dar daca le vopsesti asa cum le are golful ala ... cam pierzi din efect ..:)) si la cum se prezinta o sa iese excelent

bieletele nu bat in semiaripa,doar cand iau viraj maxim imi ating undeva sus.o sa pun o poza sa vezi unde,dar daca tai putin tabla aia unde imi atinge si o indoi in sus,nu mai am treaba

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 4219424)
O da , e criminal golfu ala , fara nici o ezitare as face-o la fel .(scz ca ma bag)

stiu si mie imi place Golf V -ul ala,si cred ca ar da bine si olteanul meu,in combinatia aia de culori(sau mai bine zis nonculori).mai nou ma uit la toate loganurile ph2 albe de prin oras si imi place din ce in ce mai mult nuanta de alb de pe ele(cele care sunt spalate,ca murdare sunt oribile)

sRn- 02-04-11 17:19

Dar cred ca daca faci la fel la buza nu da la fel , ca se vede marimea buzei la golf si la tine.. :) , poti cauta altele :))

Dr.Dre 17-04-11 16:46

15 Attachment(s)
intr-un final am refacut si eu aripile spate din tabla de 1.25.sa renuntat la contraaripi ca sa incapa jantele fara sa imi atinga.acum pot misca masina in voie fara sa mai atinga pe undeva rotiile.am sudat in cate 3 puncte aripile fata in partea de sus si va veni astupat acel sant cu kit de fibra.am aranjat usile sa dea la linie,am astupat gaura de la antena.oficila am terminat cu tinichigeria,urmeaza sa o antifonez pe sub aripile spate prin interior si pe la motor si cand voi avea finate intra la vopsit.intre timp o sa ma apuc de motor.niste poze mai profi (Nikon D60)

trafy-vr6 17-04-11 16:57

Poze cu interiorul nu pui ?:))))

Dr.Dre 17-04-11 17:07

e o poza si cu "interiorul" adica un scaun si un volan + multe prostii aruncate prin masina ;)

yg.alex 17-04-11 18:12

am vazut si eu oltcitul live....arata mult mai smecher decat in poze. jantele alea fac 50% din masina. MAXIM LIKE!!!

bravo razvane, felictari. multa munca, dar si satisfactia e mai mare. o sa rupi la multi oameni gatul cu oltcitul tau ;)

toate respectele mele

frankie_let 04-05-11 14:20

noutati ceva razvan?:D

Dr.Dre 04-05-11 19:36

mai nimica,momentan masina e pe caramizi la jumate de metru de pamant,dar cum a fost urat pe afara,nu am apucat sa o termin de antifonat pe sub aripile din spate.dar cum vine caldura o dau gata

viruszatu1 05-05-11 08:31

ce frumos va arata, felicitari pentru ce faci la ea ...

Dr.Dre 05-05-11 15:18

merci ;)

darck_angel64 05-05-11 17:55

masina se prezinta foarte bine, acum asteptam rezultatul final :lol:

Dr.Dre 20-06-11 14:41

ieri am terminat cu antifonatul pe unde era puntea si rezervorul,am vopsit si puntea(poze diseara),dar acum am nevoie de o schema ptr am monta toate acareturile pe ea.in principiu stiu cum vin montate,nu e mare filozofie ca doar eu le-am demontat,dar ca sa nu gresesc ceva,nu mi-ar strica o schema...are cineva :D

Alex_19Mig 20-06-11 16:37

Incearca sa faci ceva cu Bad boy-ul caci este prea drept.
Uite cum vine la Laur frumos curbat.....

julaikos 21-06-11 15:23

ce schema tata....sunt cam antiprost toate rahaturile pe oltcit :lol: important e sa nu pierzi suruburile :lol:

ca fapt divers ti-as recomanda la montare sa cumperi si un set de horsuruburi,ca sa fie toate de aceeasi natie ;)

Dr.Dre 22-06-11 01:15

am rezolvat-o cu mecanicul care mai imi face la oltcit.vine el maine si imi asambleaza puntea si o si pun cu el sus pe masina.le-am dibuit si eu cum vin prinse,dar mai bine o face el ca sa nu am probleme.am rezolvat si cu platforma si vineri merge la vopsit.acum am la opel niste probleme cu AC-ul si am cam demontat tot bordul,sa vad daca pe acolo imi pierde freonul...nu mai stiu cum sa ma impart intre doua masini :shock:

bobocu91 22-06-11 09:00

O mana la una cealalta la alta... :lol:

Care va fii culoarea la final, nu`mi amintesc sa fii citit ceva despre asta...sau este secret? :D

Mult spor!

All times are GMT +2. The time now is 18:37.

- Copyright 2026 4Tuning