![]() |
baieti scuzatima ca ma bag poate ca nu ar trebui insa nu vad de ce toti dati vina pe ALEX, ce le face el. dc persoanele care trebuiau sa le faca sunt neseriosi.ati vazut alex se zbate sa le obtina. :?
|
Nu se mai spune nimic deoarece din discutiile pe care le-am avut la Bacau cu Alex am inteles ca a gasit el o firma care le face la niste preturi foarte bune.
Daca el nu reuseste, in Suceava cei de unde am vb eu de abia asteapta sa dea drumul la treaba. |
Nu ne legam de Alex. Numai sa ne spuna daca poate face ca daca nu eu deja in Suceava mai trebuie sa spun doar faceti-le si se apuca de treaba.
|
bine ati venit printre noi.
|
mdea, despre asta era vorba?
|
sal
bine ati venit. sper sa petrecem clipe frumoase impreuna. :tetter: :pelvic_th :peace:
|
ok am inteles, scuze ca m-am bagat
|
salut....vai tu laura chiar un topic trebuia sa faci? :lol: ...lol...
|
pai tu amy..yo ti-am mai zis...oboseala si neatentzia au fost de vina :D ce sa fac...asta e..se mai intampla :wink:
|
se mai intampla....oricum nu cred ca sa suparat nimeni....nu?
|
nu se supara nimeni :D oricum bun venit in tha club :)
|
asa e aleks, doarr4u are dreptate in bucuresti sunt foarte multe locuri unde ne putem intalni iar pana in primavara sigur vor fii mai multi membrii in club. 8)
|
sal
toata lumea trage de fetele astea si ele nu ne baga in seama .. :P
|
cam aja-i!! mai lasa-tzi fetele sa respire! poate se sperie ca saritzi pe ele si pleaca din club :D
|
spunea mertan ca stie pe cineva...
|
aleks eu zic ca daca nu reuseste sa le faca alex23gam sa se ocupe de ele stefan. ok asta e parerea mea. sa nu il mai implicam si pe ala si pe ala. dc nu reuseste sa le ia alex eu zic ca stefan ar fii cel mai indicat sa se ocupe. parerea mea :D
|
bun venit la anamdoua. :)
|
Re: sal
Quote:
|
ce masini participa la curse?
e club,e membri deci e masini.de \"curse\"?
cine reprezinta clubul la curse? poze,caracteristici? |
aleks a participat la suceava bmw
stefan cu fosta lui masina fiat coupe si altele :D |
Dak tot stresam fetele poate se supara .....As vrea sa intreb ceva pe cele 2 fetite cumincioare de la noi din club :P :lol: 8) .... ce masinute au ????? :D
|
Cred k o sa facem una weekendu asta .... k eu vin in Buc .....ajung Vineri seara ... si cred k pe sambatao sa ne intalnim ....
|
tine aproape codrin44
|
am fost 3 zile la rand, am sunat 3 zile la rand mi-a intrat mesageria vocala si nimic nu-s de gasit baietii aia.. am vb cu cineva de acolo unde au spatiu si am inteles ca foliaza niste masini dar macar la tel trebuiau sa raspunda...
Stefane eu mai ma duc si maine daca nici maine nu rezolv poti sa le faci tu. iti dau eu un tel sa-ti zic ce am facut |
asteptam. sa vedem ce zice stefan.
|
in curand voi participa si eu. :D
|
sal
1 Attachment(s)
si eu in curand.
|
masinutze de jucarie =))...am glumit lol.....avem si noi cu ce sa ne plimbam :P...... :wink:
|
las ca e bun asha.
|
Re: sal
1 Attachment(s)
Quote:
|
astept cu nerabdare.
ma voi alatura si eu daca reusesc sa`mi iau carutza :D |
pai ce asteptzi. vb cu aleks savezi daca le mai fac. daca nu, le faci matale.
|
doarr4u17 jentile de pe oltcit is pe 3 sau pe 4 gauri?
|
mertan intereseaza-te te rog la prietenul tau, si spune-ne un pret infomativ.
sigla e monocroma, sau bi-colora ( intreaba in ambele variante ), iar dimensiunea e in jur de 12 / 25 cm. si vorbim pe urma sa vedem cum facem, k? |
din alea burago?
|
nu prea raspunde nimeni la intrebari p aici :wink:
|
suntem timizi :peace:
|
o sa umple tara de camere, bagam pwla in comisioanele p care l incaseaza pt cumpararea lor :evil: :evil:
|
he he.. se misca treaba bine :wink:
anul viitor s-ar putea sa vedem mai multi p la curse :wink: |
sal
4 gauri 4x108 jante pe 15 cauciucuri 205 50 r15
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning