Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11RL - B 01 UXD (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/147949-oltcit-club-11rl-01-uxd.html)

julaikos 28-11-11 07:25

Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD

Nu e asa usor sa faci din tabla chioara partea de jos a aripii si sa mai si arate a oltcit dupa aia...
Pentru o luna,doua sau 6 daca o faci,e facuta si gata,in general se rezolva problemele astea legate de itp etc...
:lol:

lancer 28-11-11 09:53

:) normal ca nu e usor .. oricum mai usor mi se pare ca se lucreaza prin schimbarea integrala a elementului mai ales atunci cand il ai ... avantajele sunt net superioare la lucrari de durata + ca se poate reface si semiaripa foarte usor ... oricum in cazul tau cam banuiesc eu de ce le-a fost frica baietilor sa se bage ... aveai si aripile umflate si le-a fost frica ca nu o sa vina bine la montare + ca aveau ceva de tras si de impins ca sa o aduca la forma .. sau cel mai bine daca tot a fost faza cu semiaripa .. o faceai pe aia cat de standard puteai puneai aripa noua si umflai pe urma iar ...dar era munca mai multa si dupa cum ai zis si tu nu se justifica pretul ... + chestia aia veche care ma scoate din minti "e oltcit - merge si asa" ... cand oare o sa dispara mentalitatea asta la romani ca daca e masina veche trebuie sa se lucreze de mantuiala

b01uxd 29-02-12 00:46

peste aproximativ 2 saptamani aduc masina in bucuresti. daca vrea cineva sa cumpere rollcageu sa imi zica...sa stiu daca il las in masina sau il demontez si il las in magazie. daca intereseaza pe cineva farurile, le dau la schimb pe un set de faruri frantuzesti tipla sau 200 ron, si capota cu bad boy schimb pe schimb cu o capota normala tipla. Cumpar 2 stopuri (stanga-dreapta) noi.

p.s. bara fata(fie asta care o am acu fie aia de la 4tuning days din 2010) schimb pe schimb cu o bara trs tipla

Alex_19Mig 29-02-12 11:39

Cu un set de stopuri te pot ajuta eu.nu sunt noi,dar sunt intro stare excelenta.
Roll-cagul ce bani?

b01uxd 29-02-12 13:10

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 4906834)
Cu un set de stopuri te pot ajuta eu.nu sunt noi,dar sunt intro stare excelenta.
Roll-cagul ce bani?

cusca 300 lei....farurile nu ma intereseaza neaparat sa fie noi, dar sa fie perfecte ....sa se vada luciu ala de plastic proaspat fara zgarieturi fie ele si superficiale

jimmy_rph 29-02-12 13:29

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 4906354)
farurile, le dau la schimb pe un set de faruri frantuzesti tipla sau 200 ron

fara sa crezi ca vreau sa-ti stric vanzarea, dar 200 de lei costa o pereche de faruri NOI in magazin...
bafta

b01uxd 29-02-12 13:34

Quote:

Originally Posted by jimmy_rph (Post 4907001)
fara sa crezi ca vreau sa-ti stric vanzarea, dar 200 de lei costa o pereche de faruri NOI in magazin...
bafta

ai observat ce faruri vreau sa dau la schimb pe 2 faruri bune?

Dr.Dre 29-02-12 13:49

pune mai multe poze cu rollcage-ul sa vad cum vine prins si cum arata in masina,ca mar interesa pe mine

jimmy_rph 29-02-12 13:55

atunci imi cer scuze! am si uitat ca masina are faruri cu lupa. in cazul asta, pretul e f ok!
bafta!

julaikos 29-02-12 14:26

Farurile le vreau eu mare boss :P

bobocu91 29-02-12 14:29

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4907102)
Farurile le vreau eu mare boss :P

Dar tu ai deja da sansa si altora... :evil: :lol:

Aaaa...si in plus te si pricepi la modificarile de genu`... :lol:

b01uxd: Ti`am raspuns la mesaj, asta daca nu te grabesti sau cum preferi tu, sunt lucrurile tale.

lancer 29-02-12 15:32

a se considera up ... daca iulica vrea farurile e clara problema ... stie el ce lucrare a facut acolo ..:P

don_eduardo37 29-02-12 17:58

Capota cred ca o vreau eu, am o capota aproape tipla, are 3 puncte de rugina superficiala sub curbura pe partea stanga, in rest e dreapta, nu e stramba in nas, nu are groapa acolo unde toti au obiceiul sa-i dea cu podu' palmei, eu am renuntat la ea ca nu mai imi iesea aliniamentul cu aripa stanga, dreapta vroia, stanga nici moarta, daca vrei, fac niste poze din toate partile si din stanga si dreapta si fata si spate.

julaikos 29-02-12 18:07

Ma,le vreau fiindca le vreau,si vad ca m-am anuntat primul,oricum si pe mess am lasat un mesaj,dar am zis sa fie totu la vedere sa nu se supere careva daca m-as fi bagat cu japca in fata altora... :P

bobocu91 29-02-12 18:52

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4907462)
Ma,le vreau fiindca le vreau,si vad ca m-am anuntat primul,oricum si pe mess am lasat un mesaj,dar am zis sa fie totu la vedere sa nu se supere careva daca m-as fi bagat cu japca in fata altora... :P

Gata ti le cedez tie... :rolleyes2 :lol:

ON: Care sunt planurile tale cu masina cu atatea "schimbari majore" (daca le pot numii asa) ? :D

Alex_19Mig 29-02-12 20:04

Quote:

Originally Posted by bobocu91 (Post 4907555)
Gata ti le cedez tie... :rolleyes2 :lol:

ON: Care sunt planurile tale cu masina cu atatea "schimbari majore" (daca le pot numii asa) ? :D

Dintr-un set de faruri schimbari majore faci doar putin la aspect ,dar sunt sigur ca pe iulica il intereseaza mai mult functionabilitatea farurilor decat aspectul.

julaikos 29-02-12 20:31

intrebarea lui sigur nu avea legatua cu scopul pentru care vreau eu farurile :))

b01uxd 29-02-12 22:11

acum am ajuns sa vad si eu mesajele....vreau sa aduc masina la o stare cat mai apropiata de cea de fabrica....am ajuns la concluzia ca bad boy lookul e o tiganie iar farurile cu lupa de asemenea.....poze la cusca nu am cum sa fac pt ca nu am masina aici(pt cine stie ...este cusca de pe ybo)
@julaikos: ai faruri la schimb sau le vrei contra sumei modice de 200 de lei sau ne intelegem noi:D
@ don_eduardo: ataseaza o poza cu capota aia pls...mentionez ca a mea desi nu cred ca se observa in pozele atasate mai demult nu e finisata perfect unde e kitu si fibra(are mici gaurele), pt un ochi ager e deranjant

Danniel 01-03-12 06:19

Salut sunt interesat de rollcage dami un bip sau mesaj cu nr tau de tel ca am catev intrebari despre el dar in principiu il vreau, dani, nr ti l-am trimis pe privat :)

b01uxd 01-03-12 12:44

farurile merg la julaikos iar cusca iese de la vanzare. raman bara fata si capota dar doar la schimb

b01uxd 01-03-12 16:14

Quote:

Originally Posted by alex.sparco (Post 4908827)
Mie nu mi se pare tiganie.Mie chiar imi place...

normal ca tie iti place...tu ai 16 ani. Si mie imi placea.

don_eduardo37 01-03-12 19:41

8 Attachment(s)
Ia pozele, ti-am facut mai multe poze sa vezi despre ce e vorba. cele din lateral pentru a-ti da seama daca e diferenta sau nu, eu cand am pus-o pe masina dupa ce am dat-o jos, m-am tot chinuit s-o aliniez pe stanga insa parca avea roata de rezerva sub ea, asa statea, mosu meu zice ca el o pusese bine, acum nu stiu ce sa mai zic, vezi pozele si tragi concluziile

b01uxd 01-03-12 20:59

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4909475)
Ia pozele, ti-am facut mai multe poze sa vezi despre ce e vorba. cele din lateral pentru a-ti da seama daca e diferenta sau nu, eu cand am pus-o pe masina dupa ce am dat-o jos, m-am tot chinuit s-o aliniez pe stanga insa parca avea roata de rezerva sub ea, asa statea, mosu meu zice ca el o pusese bine, acum nu stiu ce sa mai zic, vezi pozele si tragi concluziile

sorry dar dupa cum arata mai trebuie bagat ceva chit prin unele locuri curatata rugina si chestiile astea costa bani ca doar nu le fac eu(si da ai dreptate pare curbata in zona unde ar veni roata). eu caut ceva care trebuie doar slefuit si vopsit. ms oricum de interes!

Alex_19Mig 01-03-12 21:03

Niko ploiesti .Cumperi o capota noua si "stii o treaba".

don_eduardo37 01-03-12 23:12

App, daca vrei, pune o poza cu interiorul capotei la tine, ideea e de a vedea cum e prinsa prelungirea acolo, ca tot a venit flexul....:twisted: sper sa imi aduca si aparatul de sudura si vedem ce iese....tot am o capota mai proasta care e mai buna de ciopartit, asta o pregatesc, o matuiesc bine, ce se vede acolo si observi ciobiri , e vopsea in plus, o matuiesc, o curat si o grunduiesc si hop cu ea pe masina pana o termin pe cealalta de carpit. Totusi vreau sa vad cum e prinsa prelungirea la tine la capota sa stiu ce am de facut.:lol:

b01uxd 19-03-12 23:26

Duminica aduc masina in Bucuresti si am o nelamurire: hayon clean total sau hayon cu gaurile pt butucu de deschidere si gaura pt stergator acoperite? mai nou nu imi mai place nici hayonu, nici capota nici farurile si nici ca am astupat gurile de aerisire de sub parbriz. Sunt pur si simplu nesatisfacut :rolleyes2!

Pastylat 19-03-12 23:34

raspuns: FARA HAYON ! :D:lol::lol:

julaikos 20-03-12 07:15

Eu unu mi-as fi pus inapoi stergatorul pe spate,i-am dus dorul de cand am trocariciu verde...
Haion clean am eu ,dar inca nu stiu daca-i de dat :D

b01uxd 20-03-12 08:36

Quote:

Originally Posted by Pastylat (Post 4940701)
raspuns: FARA HAYON ! :D:lol::lol:

ar fi cea mai "usoara" varianta:)

b01uxd 20-03-12 08:40

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4940819)
Eu unu mi-as fi pus inapoi stergatorul pe spate,i-am dus dorul de cand am trocariciu verde...
Haion clean am eu ,dar inca nu stiu daca-i de dat :D

eu stergatorul pe hayon l-as pune absolut degeaba pt ca nu am oglinda centrala....nici nu imi aduc aminte sa fi avut vreodata la oltcit si m-am invatat fara. Iar varianta pt hayonu de pe masina am pe cel original pe care l-as mai modifica nitel....asta e treaba ca nu stiu cu care sa vin.

Alex_19Mig 20-03-12 13:57

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 4940691)
Duminica aduc masina in Bucuresti si am o nelamurire: hayon clean total sau hayon cu gaurile pt butucu de deschidere si gaura pt stergator acoperite? mai nou nu imi mai place nici hayonu, nici capota nici farurile si nici ca am astupat gurile de aerisire de sub parbriz. Sunt pur si simplu nesatisfacut :rolleyes2!

Gusturile se mai schimba...

Poti incerca la haion sa pastrezi pastrezi butucul si sa cauti pe cineva care lucreaza in fibra sa faca suportul din haion sa fie pentru numar mic tip C (moto) gen passat,golf,jetta, america..
Bara fata-spate ai putea sa o tai cam pe la jumate si sa o prelungesti in jos si pe fata sa elimini aceea "priza de aer".
Cel mai bine ar fi sa iti faci niste ideii,le pui pe hartie te decizi cam ce ti-ar place si cauti pe cineva care lucreaza calitativ in ale fibrei-tinichigeriei-vopsitoriei. Sunt destui in Bucuresti...bani sa ai;)

don_eduardo37 20-03-12 14:22

Eu zic ca elimini stergatorul si inscriptiile cu oltcit si club, sa-i lasi busonul de deschidere si locasul pentru numar asa cum e. Apropos, cand ai sa vezi pe careva ca a facut ce ti-a zis si i-a iesit bine, atunci fa ca el, dar numarul pe spate de moto mi se pare o idiotenie, adica ia vezi cati au facut asa, zic sa spui pas la asta cu numarul. si sa-l lasi cum e cu lampile alea a lui originale.
De vopsit presupun ca ai s-o vopsesti, ce culoare alegi?:lol:

julaikos 20-03-12 14:25

Imi place cum gandesti,daca cineva a facut ceva se poate face in mai multe exemplare,daca nu nu :lol:

don_eduardo37 20-03-12 14:33

Ai inteles gresit 'nea Iulica, am zis ca poti face ceva daca chiar ti se pare frumos, de exemplu alex zice, ar fi misto daca.....si de ce el n-a facut asa daca lui ii placea, asa poate ca era buna ideea, omul mi se pare normal sa primeasca idei care s-au pus in practica cat de cat....numarul ala de moto se lipeste ca nuca in perete pe hayon-ul de oltcit, e un fel de al treilea stop dar pe mijloc, pune 3 dreptunghiuri in hayon si e superb.....n-am zis ca sa vezi ca n-ar fi si ca nu stiu ce, dar daca era o ideea buna cred ca faceau multi treaba asta cu numarul de moto, da o idee faina e alta, cu numar de moto pe sortul de la roata stanga spate:)), e o idee.
Eu am zis cum am facut eu, am sa pun acus o poza cu spatele de la mine, adica daca colegul vrea sa duca masina o idee mai spre modelul original, zic ca fara stergator si fara inscriptii, restul sa lase cum e... n-am dat o idee care n-o fost utilizata in diferitele moduri mai mult sau mai putin.
Si la urma toata stim vorba aia: Invata din ceea ce face altul, din greselile sale, nu dintr-a tale. Eu ce sa spun mai incolo?:lol:

Alex_19Mig 20-03-12 14:50

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4941320)
Ai inteles gresit 'nea Iulica, am zis ca poti face ceva daca chiar ti se pare frumos, de exemplu alex zice, ar fi misto daca.....si de ce el n-a facut asa daca lui ii placea, asa poate ca era buna ideea, omul mi se pare normal sa primeasca idei care s-au pus in practica cat de cat....numarul ala de moto se lipeste ca nuca in perete pe hayon-ul de oltcit, e un fel de al treilea stop dar pe mijloc, pune 3 dreptunghiuri in hayon si e superb.....n-am zis ca sa vezi ca n-ar fi si ca nu stiu ce, dar daca era o ideea buna cred ca faceau multi treaba asta cu numarul de moto, da o idee faina e alta, cu numar de moto pe sortul de la roata stanga spate:)), e o idee.
Eu am zis cum am facut eu, am sa pun acus o poza cu spatele de la mine, adica daca colegul vrea sa duca masina o idee mai spre modelul original, zic ca fara stergator si fara inscriptii, restul sa lase cum e... n-am dat o idee care n-o fost utilizata in diferitele moduri mai mult sau mai putin.
Si la urma toata stim vorba aia: Invata din ceea ce face altul, din greselile sale, nu dintr-a tale. Eu ce sa spun mai incolo?:lol:

Alex zice...mda doar de aceea este forum sa ne dam cu parerea...
Acelasi lucru ca si in postul de mai sus ..sa faca cineva ca sa aiba alti ce copia.Fiecare avem ideii diferite ne plac lucruri diferite si incercam sa facem lucruri diferite fata de ce am mai vazut. "Sortul" avea mama prin bucatarie daca bine imi aduc aminte.:lol::lol:
Oriunde postezi pe orice alt topic faci referire la masina ta sau incerci sa o aduci cumva in discutie,dar pentru ce? doar are si ea topic separat....sau poate sa ne amintim doar ca o mai ai?:rolleyes2

lancer 20-03-12 14:55

eduardo ...sincer pentru orice e un inceput ... modifica o poza in photoshop ...vezi cu iese si dupa aia vezi daca se merita sa pui in aplicare sau nu ... eu cunosc pe cineva care a cipartit si modificat bara fata doar pentru ca i-a placut cum dadea intr-o poza in photoshop si nici macar nu a definitivat-o sa arate ca acolo ..adevarul ca poza e una si cand te lovesti de niste probleme reale e altceva dar asta nu inseamna ca trebuie sa te apuci de taiat pana nu prevezi si anumite aspecte (eduardo te simti???) ... ontopic ... uxd daca am timp incerc sa modific virtual un spate de oltcit pentru numar mic sa vedem ce iese ...poate da bine + ca se poate pastra si sistemul de iluminare ... sau inca o idee pusa in aplicare care iese din aria clean ...facut ca la golf cu acel ornament in partea superioara a numarului ...mie unul imi place si asa

don_eduardo37 20-03-12 15:06

Da, ma foarte simt, stiu despre ce vorbesti, dar mie mi-a placut cum a dat, singurul lucru neterminat la bara respectiva e ca nu am pus plasa ca n-am avut la momentul respectiv si sa o scot de pe ala de fibra nu prea mi-a dat mana... cam atat, oricum era mai bine decat cu cele 2 spoilere care oricum erau sparte, unul sus si unul jos.
Ce n-am mai terminat e singurul lucru, ca au ramas goale pe dinauntru zonele dintre prelungiri si spoilerul de baza, da, nu i-am pus capace acolo dar nu sunt taiate stramb sau mai stiu eu ce.
Bun, am zis ca nu raspund nimanui dar ma simt obligat, alex, nu stiu ce sa zic, da, probabil si tu prin masina pui sortul mamei de la bucatarie, sau mai stiu eu, poate in loc de aparatorile de cauciuc de la roti sa nu stropeasca.... ma gandesc eu asa...
De ce dau exemplu cu ce am facut la masina eu, simplu, ca am facut eu, nu ca doar am gandit eu si i-am zis altuia sa faca, mi se pare oarecum normal sa dau o idee pusa in practica, nu doar visata.
De exemplu lancer a pus poza ca idee cu spoilerul, o idee care mi s-a parut buna, am urmat-o... dar o pus ceva, o aratat ceva.
Mai stiu eu o vorba si daca ma gandesc mai bine, daca taceam, filosof ramaneam, na, ce sa mai spun.

Alex_19Mig 20-03-12 15:15

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4941360)
Da, ma foarte simt, stiu despre ce vorbesti, dar mie mi-a placut cum a dat, singurul lucru neterminat la bara respectiva e ca nu am pus plasa ca n-am avut la momentul respectiv si sa o scot de pe ala de fibra nu prea mi-a dat mana... cam atat, oricum era mai bine decat cu cele 2 spoilere care oricum erau sparte, unul sus si unul jos.
Ce n-am mai terminat e singurul lucru, ca au ramas goale pe dinauntru zonele dintre prelungiri si spoilerul de baza, da, nu i-am pus capace acolo dar nu sunt taiate stramb sau mai stiu eu ce.
Bun, am zis ca nu raspund nimanui dar ma simt obligat, alex, nu stiu ce sa zic, da, probabil si tu prin masina pui sortul mamei de la bucatarie, sau mai stiu eu, poate in loc de aparatorile de cauciuc de la roti sa nu stropeasca.... ma gandesc eu asa...
De ce dau exemplu cu ce am facut la masina eu, simplu, ca am facut eu, nu ca doar am gandit eu si i-am zis altuia sa faca, mi se pare oarecum normal sa dau o idee pusa in practica, nu doar visata.
De exemplu lancer a pus poza ca idee cu spoilerul, o idee care mi s-a parut buna, am urmat-o... dar o pus ceva, o aratat ceva.
Mai stiu eu o vorba si daca ma gandesc mai bine, daca taceam, filosof ramaneam, na, ce sa mai spun.

Da pai daca cineva nu a facut-o deja nu se poate face? aaaa pai nu ai de unde copia treaba asta.:lol:
In catalogul de piese pentru Oltcit nu scrie de nici un "sort".
Exact! Vise,ganduri,ideei doar ce naiba :lol:
Urmeaza in continuare ideiile altora care au fost puse in practica si la final o sa te trezesti cu o copie.

lancer 21-03-12 10:22

s-a ajuns cam departe ..oricum ce voiam sa subliniez eu e altceva ... eduardo una zice si alta face (pana acuma da are un spoiler care nu exista pe alt oltcit ..tot datorita unei idei pe care a pus-o in aplicare...oricum astept sa vad cum arata terminat) ...asta am vrut sa subliniez ... ideile sunt idei ... fie ea si o vorba ... de aia e forum sa ne impartasim ideile ... plecand de la ideea lui alex se poate face ... cel putin o poza virtuala dar poate alex nu stie sau nu are timp ...dar intotdeauna o idee e buna pana la proba contrarie ... asa ca in final si sa termin cu chestia asta ... orice modificare poate sa fie cea mai nasoala pentru toti dar daca in ochii proprietarului e cea mai tare merita un minim de apreciere pentru ce a facut... sunt destule kich-uri pe strazi acum e treaba fiecaruia cum isi face masina si daca o da in kich sau nu ..gusturile nu se pot discuta

b01uxd 21-03-12 16:07

numar model de america pe oltcit? lol. Pentru ce sa fac asa ceva? eu am de ales si nu ma pot decide intre hayonul clean care il am montat pe masina acum si hayonul original cu spatiul si lampile de iluminare pentru numar. spoilere de fibra si alte kitchuri ordinare nu au ce cauta pe masina mea.

All times are GMT +2. The time now is 04:15.

- Copyright 2026 4Tuning