![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Neah, in oradea este doar un singur M5. Doar unul din cap in coada, restul sunt doar kituri.:)
Am mai pus mi se pare ca tot pe topicul asta poze cu M5ul lui Trompi. |
Uite ca am gasit pozele ce le-am mai pus dar nu pe topicul asta.
Asta este singurul M5 din Oradea, restul ori sunt in trecere ori sunt numai kituri. [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920005.jpg[/IMG] [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920001.jpg[/IMG] |
Pai de asta am zis.
E unul singur. |
Mai este Oradea un Seria 6 (nu dau numele) , la exterior are toate elementele de M6 dar motorul este un banal 3.0 benzina. Voi ce parere aveti ?
BH09SSS , nu e frumos sa pui poze cu masinile altora care contin numere fara aprobarea lor ;) |
wtcvictim macar culoarea?nu e cel albastru nuu??acela cred ca e M6 adevarat.....sau nu stiu bine aici....???
|
DEC'u ? :)
P.S.Dar este si un M6 in Oradea.Cabrio. |
Quote:
Iar despre seria 6, ma gandesc ca te referi la ala bleumarin decapotabil MAX. Nu? Nu stiu absolut nimic despre masina aia, dar e frumoasa. |
Quote:
Sincer mi se pare aiurea , sa ai peste tot badge-uri de M , iar masina sa traga mediocru, de 250cp , pana si un G5 GTI DSG ii da lectii de condus.. |
Le confunzi SSS.
MAX-ul e M adevarat. DEC-ul e vrajeala. |
Aha... m-am prins... eram si eu mirat.
|
cate M5-uri sunt? am vazut parca 3, nu mai tin minte sigur, unul stiu 100% sigur ca a fost la verisorul meu la nunta dar mai mult de 3 nu sunt, nu cred. Iar la performante, nu ai ce sa compari M5-ul cu Quattroporte-ul. Si apropo, nu poti spune cuiva ca nu stie ce inseamna o masina faina, o masina frumoasa este o masina frumoasa numai pentru cine o considera frumoasa, pentru frumusete nu exista o regula, valerutzz, doar pentru ca tie ti-o place, nu inseamna ca e frumoasa, uite, de exemplu sunt oameni caruia le plac oltcit-urile si acuma va intreb pe voi, este frumoasa? Dar Jaguar E-Type Coupe?
|
sunt multe masini scmpe in oradea, da cele mai misto is galardo portocaliu, si mai nou am vazut prin oras un R8, ia-m facut poze o sa le pun in curand.
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa am auzit shy eu de 3 M5`uri....mi`am intrebat si prietenii,shy ei cunosc 3 M5`uri adevarate in oras....am sa incerc sa le pozez
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mai , voi faceti diferenta intre M5 si Seria 5 cu pachet M ? |
2 Attachment(s)
Mda`.....ink o masina scumpa adusa de vecinu` meu:))=))....masina este in nufaru`....pozata din casa de la terasa;)...am sa shy intreb cati caluti are sub capota:D
|
nice... ma gandeam ca e a ta :)
glumesc |
Quote:
Masina frumoasa ;) |
Quote:
apropo BH-XX-PST, lambourghyni murcielago roadster il stiati?;) |
rectific::lol:
lamborghini murcielago spider |
am vazut acu seara lamborghiniul ala galben .. ia dat in gura in decebal.... a rasunat tot decebalul :)
|
uitati r8-u din oradeahttps://www.youtube.com/watch?v=EjH-FTDmDcg
|
Quote:
Defapt, cu toate M-urile. Pe langa ca are 7 embleme doar in exterior, o recunosti dupa bari, jenti (dar acestea le pot avea si cele care au doar look-ul de M5), 4 tobe si sa nu uitam de acel mic "fender grill", nu mai are gaura pentru cheie la portbagaj(s-ar putea ca unele modele de BMW seria 5 sa nu aiba nici ele loc pt cheie la portbagaj, mai ales daca au keyless entry), oglinzile sunt diferite. |
Quote:
|
Quote:
|
WTF?? pai io stiam ca e un singur R8 in oradea,ala inmatriculat PST a lu Pompi ..? is this deh second one? :)
|
Nop.
Tot acela e. Inainte sa fie inmatriculat. |
Aham...
Inainte sa fie inmatriculat. Filmuletul de pe youtube este demult pus acolo. |
Mai exact de vreo 8 luni :)
|
din cate stiam io r8 lui Pompi e alta culoare, poate ma insel nu stiu sigur
|
Foarte frumoasa masina, trebuie sa fii langa ea ca sa ii vezi cu adevarat frumusetea.
|
ii pe vine un nou murcielago care va fi aceluiasi stapan care mai are unul. culoare ALBA :) tot 700 CP va fi ceva unicat
|
da foarte frumoase masinile no coment
|
Quote:
Bravo lui :lol: |
daca isi cumpara asemenea masini stai linistit ca nu se streseaza cu datoriile pe care le are sau nu le are .. am auzit ca si`ar fi comandat SLR sau urmeaza .. oricum treaba lui ;)
|
Quote:
Nici editie limitata NU EXISTA! Basme din astea nu s-a auzit nicaieri... nici la americani, nici la arabi, si romanul zice ca el are Murci unicat cu 700CP :-P |
hahahahahah ... se mai gaseste unu altu care stie mai multe :D Lamborghini Murcielago LP640 (640 CP) mai mult decat cel normal de 579 cp .. si nu inteleg de ce ii imposibil de 700 ... si aici chiar nu are rost sa vb de filtre - tobe sport ca nu ii dacie :)) si o resoftare iti da si CP nu numai Nm .. putina documentatie si ai fi putut fi la subiect .. te`am salutat
|
nsx-ul mai e in oradea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning