![]() |
Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul
Zi ca nu is cauciucuri BCT ! ! ! Am avut eu pe masina BCT si zici ca mergeam cu trenul asa galagie faceau
|
Adaugam urmatoarele completand lista celor propuse :
- Eleron reglabil Gt wing 250 2011 edition - Stopuri leduri clean Smoke - A.D Tuning 2011 edition - Faruri Angel Eyes - A.D. Tuning 2011 edition - Set Pedale Sparco - Jantele echipate - Scaunele tapitate complet Astazi urmeaza sa ma duc dupa fibra ca sa elimin iluminatoarele de la tripla si sa fac reparatia la bara. En`joy that , urmeaza husa capota. |
2 Attachment(s)
vazut-placut-satisfacut :D
( scz claritatea ) |
No coment.Superba masinuta.Ma omoara interioru si vopseaua 8)
O singura chestie zic eu pe viitor pentru ca vad ca de abia le'ai schimbat : jantele.La cum arata masina ta,parca ar da mult mai bine bine un set de jante 10j spate si 8.5j fata buzate.Un Borbet A,B,T,Brock B1...s.a.m.d.Sau niste BBS'uri RS sau Style 5 :oops: Per ansamblu,felicitari,tine'o tot asa.Mult noroc in tot ce faci! Salut! |
Multumesc minimal.madness,caut de multa vreme Brock B1 insa nu am gasit decat / 16 si cu un J care nu ma avantajeaza deloc.... multumesc de incurajari si ma bucur ca place multor pasionati.....
Ieri am montat si Alarma... proiectul continua... |
Sunt pe 16" 9J 4x100 si pe 17" 10J 5x??? exact ca cele de pe calibra .Are un prieten de aici.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
PSD-ul -> Night Team Racers
|
superba! bafta in continuare in tot ce ti-ai propus. sper sa o vad live la 4tuning days!
|
Multumesc frumos, pentru moment se afla in proiect husa de capota + inelele prindere suplimentara urmand a monta suspensia KW reglabila duritate-inaltime si cutia modificata.
|
gasesti pe ebay husa de capota cu 60 e , neagra.
|
boss fara suparare , dar parerea mea este ca dadea mult mai frumos fara acel eleron ! nu zic ca nu e frumos , dar parca nu-si gaseste locul pe masina asta ! sper sa nu te superi ...e doar o parere! in rest n-am ce zice...masina e boomba ! multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus !
|
dany_let : are prelungire , husele de / ebay sunt pentru capote stock! asta-i cu badboy-ul care draQ ii stie cotele deci trebuie lucrata / masina cu sablon, sper sa se descurce Micky Tuning ca daca nu ii sparg nasul :)
Style : eleronul e un gand de mic,nu e masina de drift ce-i drept insa consider ca ii umple golul care consideram ca-l are curul,lateral,fata incendiar din spate nu`mi place insa nici noi nu suntem perfecti:) |
Mie unu imi place eleronu,cel mai important e sa iti placa tie ca pana la urma tu te dai cu ea nu noi!
Bafta |
Quote:
|
Si eu vroiam eleronul mai mic putin in lungime insa,in momentul in care l-am contactat pe cel care la desenat/proiectat si creat si i-am spus ca doresc sa il modific sa il mai scurtez nu mi-a spus decat atat " decat sa`mi tai tu munca si calculele trimite-mi eleronul inapoi pentru ca am client instant la el si suport eu transportu " ma facut sa ma razgandesc si nu am de ce sa imi para rau.
Sa nu fie doar de desing ci si eficient,sa isi faca treaba. |
Quote:
|
Man eu sunt de alta parere. Eleronul e de acolo se potriveste cu kitul.
Culoarea nu mai zic eeeee bomba. Ce nu ma incanta pe mine rotile si culoarea lor. Nu ar merge mai bine ceva cu buza? |
Aoleu,e nasol daca te-ai luat de jante:D
|
Mie unul īmi plac jantele astea , cele cu buză deja au devenit din ce īn ce mai dese , montate pe diferite maşini . Pānă la urmă or să devină plictisitoare :)
Părerea mea ! |
Quote:
bai sincer nu vreau sa supar pe nimeni. doar mi-am spus parearea. Si sunt din ce in ce mai dese jantele cu buza dar pe unele masini numai alea dau bine. |
mie imi place si eleronu` si culoarea masinii si jantele ...si mai ales culoarea jantelor.....deci masina asta are 10 puncte din 10....Bv Tony....
|
am stat aproape jumatate de zi sa citesc toate posturile de la topicul asta, iar acum m-am hotarat sa las si eu o impresie.
Multe si sincere felicitari pentru toata munca pe care ai depus-o ca sa o aduci la forma respectiva! Este una dintre cele mai frumoase calibre pe care le-am vazut vreodata! toate accidentarile pe care le-a avut de suferit nu si-au meritat rostul, oameni prosti si nerecunoscatori vor exista intotdeauna, insa te admir pentru fiecare moment in care te-ai zbatut pentru ea, dar mai ales pentru rabdarea de care ai dat dovada. Asta da iubire pentru masina ta! Este geniala, m-ai lasat fara cuvinte! Mii si mii de sincere felicitari! |
PSD-ule, te-am vazut la stiri, pe Antena3 parca, la accidentul lui Banica Jr. Din toata vorbaria alora de la tv eu nu am observat decat masina ta :))
|
3 Attachment(s)
Credca lumea admira mai mult masina ta :lol:
|
Ce tare:))))
|
Da... si din pacate mi-am schimbat impresia in totalitate despre Banica JR asta. Un infatuat,un basinos,un.. nu are rost sa-l calific insa e etichetat.
Au fost si in Libertatea,Click sursa fotografii Night Team Racers,click-ul punand watermark si asumandu-sile.... so: WTF :) http://videonews.antena3.ro/action/v...or-in-capitala |
Quote:
|
Ma speriasem.Credeam ca ia-i dat de ai julito :)
Lasa mai Tony.Tu sa fi sanatos.Si masina in stare exceptionala. |
Multumesc maestre...
|
4 Attachment(s)
Felicitari Tonny!!!...Number one baietzii!!!...
Felicitari pentru cupe si pentru munca depusa!!... |
Multumim frumos maestre si ne bucuram ca v-am avut alaturi de noi atat in cadrul evenimentului cat si la intoarcere, prea frumoasa coloana si foarte placuta conferinta intre 01.02.03.04.05,"Prietenii" stiu de ce :)
|
Quote:
|
Receptie 01,over :)
|
10 Attachment(s)
Am participat cu Calibra PSD-ul la Salonul Tuning Auto-Moto Rm Valcea la Centru De Expozitii si Evenimente Sofianu organizat cu sprijinul Shadow Racing Team.
In urma participarii am obtinut un rezultat mai mult decat multumitor pentru palmaresul PSD-ului si al clubului Night Team Racers, locul I la Best Interior si Best Engine NTR-ul locul II. Ne-am simtit minunat in cadrul evenimentului,a fost ecaterinca maxima iar drumul de intoarcere demential cu sprijinul lui GAD-u,Dark-ul si Adi-Celica. Mergem mai departe pentru a deveni mai performanti. Multumim d-nului Sofianu,staff-ului Shadow Racing Team,baietilor de la bar,fotografii ..... |
Felicitari pentru cupele obtinute , si la mai multe :) Sper cand mai ai drum pe la Turnu Magurele , sa ma cauti pentru o sarma :) , ca sa vad si eu masina . Felicitari pentru ea , este extraordinara la toate capitolele .
|
Quote:
Sper sa mai putem repete 01,02,03,04,05 si la mai multi:-P:-P... |
frumoasa foc :X:X mai ales din poza aia de la spate...
totusi ce-i cu bandourile alea? parca-s suflecate:???: |
+1 chiar arata bine :)
|
Proiectul continua !
01. - Comandat husa baterie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning