Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/146356-masina-mea-opel-calibra-psd.html)

DaBotta 25-04-11 11:19

Re: Maşina mea: OPEL CALIBRA - PSD-ul

Zi ca nu is cauciucuri BCT ! ! ! Am avut eu pe masina BCT si zici ca mergeam cu trenul asa galagie faceau

PSD-ul 26-04-11 18:43

Adaugam urmatoarele completand lista celor propuse :

- Eleron reglabil Gt wing 250 2011 edition
- Stopuri leduri clean Smoke - A.D Tuning 2011 edition
- Faruri Angel Eyes - A.D. Tuning 2011 edition
- Set Pedale Sparco
- Jantele echipate
- Scaunele tapitate complet

Astazi urmeaza sa ma duc dupa fibra ca sa elimin iluminatoarele de la tripla si sa fac reparatia la bara. En`joy that , urmeaza husa capota.

sias 16-05-11 14:53

2 Attachment(s)
vazut-placut-satisfacut :D

( scz claritatea )

minimal.madness 21-05-11 02:12

No coment.Superba masinuta.Ma omoara interioru si vopseaua 8)
O singura chestie zic eu pe viitor pentru ca vad ca de abia le'ai schimbat : jantele.La cum arata masina ta,parca ar da mult mai bine bine un set de jante 10j spate si 8.5j fata buzate.Un Borbet A,B,T,Brock B1...s.a.m.d.Sau niste BBS'uri RS sau Style 5 :oops:

Per ansamblu,felicitari,tine'o tot asa.Mult noroc in tot ce faci!
Salut!

PSD-ul 21-05-11 15:18

Multumesc minimal.madness,caut de multa vreme Brock B1 insa nu am gasit decat / 16 si cu un J care nu ma avantajeaza deloc.... multumesc de incurajari si ma bucur ca place multor pasionati.....

Ieri am montat si Alarma... proiectul continua...

minimal.madness 22-05-11 02:17

Sunt pe 16" 9J 4x100 si pe 17" 10J 5x??? exact ca cele de pe calibra .Are un prieten de aici.

electric_style 22-05-11 19:59

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4342167)
Sunt pe 16" 9J 4x100 si pe 17" 10J 5x??? exact ca cele de pe calibra .Are un prieten de aici.

pe 17" sunt 10j cu 8.5J 5x110

DriftingCalibra 15-06-11 19:36

10 Attachment(s)
PSD-ul -> Night Team Racers

gbry_el_05-RSG 15-06-11 21:57

superba! bafta in continuare in tot ce ti-ai propus. sper sa o vad live la 4tuning days!

PSD-ul 16-06-11 18:51

Multumesc frumos, pentru moment se afla in proiect husa de capota + inelele prindere suplimentara urmand a monta suspensia KW reglabila duritate-inaltime si cutia modificata.

dany_let 17-06-11 08:33

gasesti pe ebay husa de capota cu 60 e , neagra.

electric_style 17-06-11 18:23

boss fara suparare , dar parerea mea este ca dadea mult mai frumos fara acel eleron ! nu zic ca nu e frumos , dar parca nu-si gaseste locul pe masina asta ! sper sa nu te superi ...e doar o parere! in rest n-am ce zice...masina e boomba ! multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus !

PSD-ul 17-06-11 20:45

dany_let : are prelungire , husele de / ebay sunt pentru capote stock! asta-i cu badboy-ul care draQ ii stie cotele deci trebuie lucrata / masina cu sablon, sper sa se descurce Micky Tuning ca daca nu ii sparg nasul :)

Style : eleronul e un gand de mic,nu e masina de drift ce-i drept insa consider ca ii umple golul care consideram ca-l are curul,lateral,fata incendiar din spate nu`mi place insa nici noi nu suntem perfecti:)

kta ford focus 29-06-11 09:39

Mie unu imi place eleronu,cel mai important e sa iti placa tie ca pana la urma tu te dai cu ea nu noi!
Bafta

ALpinE1991 29-06-11 14:11

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 4404572)
boss fara suparare , dar parerea mea este ca dadea mult mai frumos fara acel eleron ! nu zic ca nu e frumos , dar parca nu-si gaseste locul pe masina asta ! sper sa nu te superi ...e doar o parere! in rest n-am ce zice...masina e boomba ! multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus !

De acord! Sper sa nu te deranjeze si parerile PUTIN contra :) in rest ai o masina demna de admirat si fotografiat :)) felicitari!

PSD-ul 01-07-11 01:23

Si eu vroiam eleronul mai mic putin in lungime insa,in momentul in care l-am contactat pe cel care la desenat/proiectat si creat si i-am spus ca doresc sa il modific sa il mai scurtez nu mi-a spus decat atat " decat sa`mi tai tu munca si calculele trimite-mi eleronul inapoi pentru ca am client instant la el si suport eu transportu " ma facut sa ma razgandesc si nu am de ce sa imi para rau.

Sa nu fie doar de desing ci si eficient,sa isi faca treaba.

ALpinE1991 01-07-11 09:59

Quote:

Originally Posted by PSD-ul (Post 4434972)
Si eu vroiam eleronul mai mic putin in lungime insa,in momentul in care l-am contactat pe cel care la desenat/proiectat si creat si i-am spus ca doresc sa il modific sa il mai scurtez nu mi-a spus decat atat " decat sa`mi tai tu munca si calculele trimite-mi eleronul inapoi pentru ca am client instant la el si suport eu transportu " ma facut sa ma razgandesc si nu am de ce sa imi para rau.

Sa nu fie doar de desing ci si eficient,sa isi faca treaba.

Am inteles. Oricum era doar o parere. Ti-am zis masina e "strong" :) poate o sa o vad si eu livee

alexu_bad_boy 01-07-11 19:50

Man eu sunt de alta parere. Eleronul e de acolo se potriveste cu kitul.
Culoarea nu mai zic eeeee bomba. Ce nu ma incanta pe mine rotile si culoarea lor. Nu ar merge mai bine ceva cu buza?

gabi boldeanu 01-07-11 22:49

Aoleu,e nasol daca te-ai luat de jante:D

GJ 64 GAB 02-07-11 01:35

Mie unul īmi plac jantele astea , cele cu buză deja au devenit din ce īn ce mai dese , montate pe diferite maşini . Pānă la urmă or să devină plictisitoare :)
Părerea mea !

alexu_bad_boy 02-07-11 13:46

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 4436901)
Aoleu,e nasol daca te-ai luat de jante:D

dc man se supara daca spun ceva de jante?
bai sincer nu vreau sa supar pe nimeni. doar mi-am spus parearea.

Si sunt din ce in ce mai dese jantele cu buza dar pe unele masini numai alea dau bine.

Mozzo 02-07-11 23:46

mie imi place si eleronu` si culoarea masinii si jantele ...si mai ales culoarea jantelor.....deci masina asta are 10 puncte din 10....Bv Tony....

ma_shina 03-07-11 17:03

am stat aproape jumatate de zi sa citesc toate posturile de la topicul asta, iar acum m-am hotarat sa las si eu o impresie.

Multe si sincere felicitari pentru toata munca pe care ai depus-o ca sa o aduci la forma respectiva! Este una dintre cele mai frumoase calibre pe care le-am vazut vreodata! toate accidentarile pe care le-a avut de suferit nu si-au meritat rostul, oameni prosti si nerecunoscatori vor exista intotdeauna, insa te admir pentru fiecare moment in care te-ai zbatut pentru ea, dar mai ales pentru rabdarea de care ai dat dovada. Asta da iubire pentru masina ta!

Este geniala, m-ai lasat fara cuvinte!

Mii si mii de sincere felicitari!

Mr.Extasy 10-09-11 12:13

PSD-ule, te-am vazut la stiri, pe Antena3 parca, la accidentul lui Banica Jr. Din toata vorbaria alora de la tv eu nu am observat decat masina ta :))

DJBOSS 10-09-11 13:16

3 Attachment(s)
Credca lumea admira mai mult masina ta :lol:

AnDrEiCa 10-09-11 23:46

Ce tare:))))

PSD-ul 11-09-11 10:39

Da... si din pacate mi-am schimbat impresia in totalitate despre Banica JR asta. Un infatuat,un basinos,un.. nu are rost sa-l calific insa e etichetat.
Au fost si in Libertatea,Click sursa fotografii Night Team Racers,click-ul punand watermark si asumandu-sile.... so: WTF :)
http://videonews.antena3.ro/action/v...or-in-capitala

DJBOSS 11-09-11 21:44

Quote:

Originally Posted by PSD-ul (Post 4578435)
Da... si din pacate mi-am schimbat impresia in totalitate despre Banica JR asta. Un infatuat,un basinos,un.. nu are rost sa-l calific insa e etichetat.
Au fost si in Libertatea,Click sursa fotografii Night Team Racers,click-ul punand watermark si asumandu-sile.... so: WTF :)
http://videonews.antena3.ro/action/v...or-in-capitala

acum e vedeta:D

cangri 12-09-11 23:25

Ma speriasem.Credeam ca ia-i dat de ai julito :)
Lasa mai Tony.Tu sa fi sanatos.Si masina in stare exceptionala.

PSD-ul 13-09-11 00:39

Multumesc maestre...

andreibadea 26-09-11 18:18

4 Attachment(s)
Felicitari Tonny!!!...Number one baietzii!!!...

Felicitari pentru cupe si pentru munca depusa!!...

PSD-ul 26-09-11 18:38

Multumim frumos maestre si ne bucuram ca v-am avut alaturi de noi atat in cadrul evenimentului cat si la intoarcere, prea frumoasa coloana si foarte placuta conferinta intre 01.02.03.04.05,"Prietenii" stiu de ce :)

andreibadea 26-09-11 18:40

Quote:

Originally Posted by PSD-ul (Post 4608007)
Multumim frumos maestre si ne bucuram ca v-am avut alaturi de noi atat in cadrul evenimentului cat si la intoarcere, prea frumoasa coloana si foarte placuta conferinta intre 01.02.03.04.05,"Prietenii" stiu de ce :)

Prietenii raman prieteni... Nu te uit cu invitatia facuta si nu astept decat un semn din partea ta. O sa ai un pm de la mine cu tot ce trebuie.

PSD-ul 26-09-11 18:42

Receptie 01,over :)

PSD-ul 30-09-11 11:19

10 Attachment(s)
Am participat cu Calibra PSD-ul la Salonul Tuning Auto-Moto Rm Valcea la Centru De Expozitii si Evenimente Sofianu organizat cu sprijinul Shadow Racing Team.

In urma participarii am obtinut un rezultat mai mult decat multumitor pentru palmaresul PSD-ului si al clubului Night Team Racers, locul I la Best Interior si Best Engine NTR-ul locul II.

Ne-am simtit minunat in cadrul evenimentului,a fost ecaterinca maxima iar drumul de intoarcere demential cu sprijinul lui GAD-u,Dark-ul si Adi-Celica. Mergem mai departe pentru a deveni mai performanti. Multumim d-nului Sofianu,staff-ului Shadow Racing Team,baietilor de la bar,fotografii .....

Daniel_Toa 30-09-11 16:12

Felicitari pentru cupele obtinute , si la mai multe :) Sper cand mai ai drum pe la Turnu Magurele , sa ma cauti pentru o sarma :) , ca sa vad si eu masina . Felicitari pentru ea , este extraordinara la toate capitolele .

andreibadea 30-09-11 23:19

Quote:

Originally Posted by PSD-ul (Post 4615469)
Am participat cu Calibra PSD-ul la Salonul Tuning Auto-Moto Rm Valcea la Centru De Expozitii si Evenimente Sofianu organizat cu sprijinul Shadow Racing Team.

In urma participarii am obtinut un rezultat mai mult decat multumitor pentru palmaresul PSD-ului si al clubului Night Team Racers, locul I la Best Interior si Best Engine NTR-ul locul II.

Ne-am simtit minunat in cadrul evenimentului,a fost ecaterinca maxima iar drumul de intoarcere demential cu sprijinul lui GAD-u,Dark-ul si Adi-Celica. Mergem mai departe pentru a deveni mai performanti. Multumim d-nului Sofianu,staff-ului Shadow Racing Team,baietilor de la bar,fotografii .....

A fost onoarea mea sa fac parte din caterinca gramada facuta de toti:-P:-P... Cu ocazia evenimentului am gasit niste baieti cu caracter de milioane!!!...

Sper sa mai putem repete 01,02,03,04,05 si la mai multi:-P:-P...

ZaNe94 01-10-11 23:11

frumoasa foc :X:X mai ales din poza aia de la spate...
totusi ce-i cu bandourile alea? parca-s suflecate:???:

Andy09 02-10-11 14:07

+1 chiar arata bine :)

PSD-ul 13-10-11 15:55

Proiectul continua !
01. - Comandat husa baterie !

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning