Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :) (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/14464-tuning-intrebati-veniti-oferte-caz.html)

Mariomagic 09-01-07 17:04

Re: TUNING ? Intrebati sau veniti cu oferte ...dupa caz :)

Quote:

Originally Posted by peter (Post 690506)
mah..cum intri in ovidiu..mergi pana spre iesire..inainte de pod...vezi o vulcanizare e dreapta...vis a vis de hotel ovidiu..si faci dreapta acolo la vulcanizarea aia....si il vezi..;)

Dup[a vulcanizare mai mergi vre-o 100 de m...trust me, i know my village :))

Mai pun si eu pt a nustiu cata oara o intrebare mai veche careia nu i-am gasit raspuns Pt montarea unei prize de aer pe capota se face gaura si se moneaza priza de jos in sus dupa care se chituieste si vopseste....sau se aplica priza direct peste capota si se face gaura ulterior?

Daniel_DRV 09-01-07 20:00

multumesc mult, la amandoi.:D

CT-07-APV 09-01-07 22:36

Mariomagic parerea mea e ca nu prea e logic sa dai gaura dupa. In primul rand mi se pare incomod sa o dai dupa pentru ca (parerea mea) poti sa avariezi priza. Deci gaura o dai inainte de a pune priza. Nu stiu sigur dar asa gandesc eu. Si continuare la intrebarea ta pentru ca am auzit la unii e posibil vara ca din cauza caldurii atmosferice plus a caldurii de la motor sa se inmoaie sau topeasca priza? Si cea facuta din fibra si cea din plastic?

CT-84-DiN 10-01-07 01:47

daca e o priza de capota falsa... logic ar venit peste capota dupa care chituiesti

GABBY_ 10-01-07 08:52

of cati bani risipiti pe prize de aer :((( .coboara masina din suspensii si efectul va fi mult mai tare.poti da amortizoarele tale la schimb cu unele deja facute ,doar platesti diferenta .

quick_5hifter 10-01-07 22:41

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 691841)
of cati bani risipiti pe prize de aer :((( .coboara masina din suspensii si efectul va fi mult mai tare.poti da amortizoarele tale la schimb cu unele deja facute ,doar platesti diferenta .

gabby, unde se poate face un astfel de schimb? ca ma intereseaza si pe mine (da un PM daca poti)

GABBY_ 10-01-07 22:51

de ce ma iei la misto acum ?dar ca sa vezi ca am dreptate intra pe site-ul daciilor si acolo vei gasii baieti care fac asa ceva in bucuresti.gandeste-te la toate daciile din bucuresti cu arcuri tari si garda joasa ,toate sunt facute de priceputi

ERY 11-01-07 09:03

Sigur nu te-a luat la mishto pt ca el chiar vrea sa isi cumpere...dar pt Tico nu pt dacie.

GABBY_ 11-01-07 11:16

vb cu SGM din bucuresti.la el dadeai amortizoarele ,ti le modifica si plateai doar manopera,ori avea el unele deja facute .pretul stiu ca era destul de rezolnabil

X-Ray-Eyes 11-01-07 13:59

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 693695)
vb cu SGM din bucuresti.la el dadeai amortizoarele ,ti le modifica si plateai doar manopera,ori avea el unele deja facute .pretul stiu ca era destul de rezolnabil

500 de mii pe amortizor ... tot la Bucuresti ... cu supapa dubla ...
Mai ieftin de atat ?

Mariomagic 11-01-07 15:34

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 691841)

Nu vreau sa cobor masina pt ca afecteaza confortul si mai urci o bordura mai dai intr-o groapa,stiti si voi cum e pe la noi...vroiam sa aplic o priza de aer(nu falsa) pt filtru. Am incercat sa duc filtru pana in bara dar nu incape.
Deci sa inteleg ca: Dau gaura dupa ce masor interiorul prizei dupa care aplic priza cu vre-un adeziv sau suruburi sau holsuruburi sau popnituri dupa care chituiesc si vopsesc si gata. Bun, Multumesc de raspuns.

quick_5hifter 11-01-07 18:57

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 693180)
de ce ma iei la misto acum ?dar ca sa vezi ca am dreptate intra pe site-ul daciilor si acolo vei gasii baieti care fac asa ceva in bucuresti.gandeste-te la toate daciile din bucuresti cu arcuri tari si garda joasa ,toate sunt facute de priceputi

sub nici o forma nu te-am luat la misto, dar chiar nu stiu unde gasesc sa-mi intaresc amortizoarele, si am nevoie de asta, la 15" pe tico :rolleyes2 (vorba aia: degeaba e mare, daca nu e si tare ;) )

pana acum am aflat doar ca ar fi cineva prin Brasov, dar n-are nimeni numarul lui, iar SGM-ul am auzit ca are si face doar pentru Dacie, deci eu ma exclud din schemele lui :D in afara de asta, amortizoare cu ulei la Tico nu prea mai are nimeni, si nu stau sa dau bani sa le iau noi pe toate 4, ca sa le intaresc...ale mele sunt pe gaz toate 4, si nu cred ca merg intarite...

daca are cineva informatii CONCRETE, un numar de telefon, un id, raman dator...eventual si orasul unde se intampla asa ceva

multzam!

PS: Andrei, n-am zis ca ar fi scump 500 mii pe amortizor, dar nu cred ca face si la Tico...poate are cineva nr. lui de tel.

Psycho 20-01-07 16:54

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 693901)
500 de mii pe amortizor ... tot la Bucuresti ... cu supapa dubla ...
Mai ieftin de atat ?

vb cu andrei k am auzit numai lucruri bune despre el .. si / sau ceres

LKS 21-01-07 17:03

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
iar SGM-ul am auzit ca are si face doar pentru Dacie

...nu`i adevarat ...a facut si pt un hyundai accent ...si nu numai ... vb mai bine cu el si intereseaza`te

Psycho 30-01-07 20:56

Shifter .. vezi k s-au scumpit .. la mosu .. face cu 600 ;)

quick_5hifter 31-01-07 01:39

:lol: asta sa fie problema :lol:
care "mosu" ? SGM??

cristivw 01-02-07 22:26

2 Attachment(s)
imi face si mie cineva o bara fata din fibra, ca cea din imagine? :) oferte prin PM.

CT-07-APV 01-02-07 22:53

Ai incercat in Ovidiu?

cristivw 02-02-07 13:08

daca e vorba de service-ul acela super frumos, unde fac si vopsitorie si fibra, mi-au zis ca au nevoie de matrita... :( deci nu fac...

CT-07-APV 02-02-07 13:23

Nu stiu ce service frumos zici tu ca e intr-o curte cu vreo 2 garaje... si nu cred ca zicea el asa ceva.. dar ma rog... Eu acolo am facut pleoapele si nu mia trebuit matrita, si acolo o sa fac si bara fata

Most_Wanted 02-02-07 21:47

Quote:

Originally Posted by cristivw (Post 727320)
daca e vorba de service-ul acela super frumos, unde fac si vopsitorie si fibra, mi-au zis ca au nevoie de matrita... :( deci nu fac...

daca vii la oradea se face EXACT....dar e cam departe si nush daca merita

Daniel_DRV 04-02-07 11:05

la ala din Ovoidiu iti poate face si din poze si lucreaza foarte bine dar cam costa.

CT-07-APV 04-02-07 11:19

Quote:

Originally Posted by NasuL (Post 730159)
la ala din Ovoidiu iti poate face si din poze si lucreaza foarte bine dar cam costa.

Iti zic ceva: am cautat sa imi fac bara fata pt logan peste tot am incercat la firme din Constanta Bucuresti Oradea firme cunoscute si.. am ajuns la concluzia ca ce vroiam eu nu puteau sa mi le faca sau puteau dar ma costa mult prea scump si ma complicam eu.. pe cand aici e si aproape lucreaza si bine si face dupa poze daca ii dai.. Eu am incheiat cu postul asta discutia ca deja ne lungim cam mult.. Ramane sa alegi tu ce iti place si cum vrei sa faci

CeReS 04-02-07 15:45

Quote:

Originally Posted by cristivw (Post 726502)
imi face si mie cineva o bara fata din fibra, ca cea din imagine? :) oferte prin PM.

O bara de tuning ca aia nu e mult mai scumpa decat una facuta de x sau y. Si ai garantia ca o sa cada perfect pe masina si nu crapa dupa 1-2 ani. Treci pe la Prototype Project cand ai timp si ne uitam pe cataloage

cristivw 05-02-07 08:57

Quote:

Originally Posted by CeReS (Post 730618)
O bara de tuning ca aia nu e mult mai scumpa decat una facuta de x sau y. Si ai garantia ca o sa cada perfect pe masina si nu crapa dupa 1-2 ani. Treci pe la Prototype Project cand ai timp si ne uitam pe cataloage

pai eu as fi vrut initial o bara de firma, sau cel putin sa vad cat costa. mai aiurea este ca m-am uitat pe la mai multi producatori, si nu am gasit modelul respectiv. asa ca m-am gandit sa ma profilez pe fibra... nu stiu, inca mai astept o oferta. oricum le voi lua in considerare pe toate.

x-28-TRA 05-02-07 19:45

em eu nr lu mosuu amortizor de la bv. ce datzi pe el???

CT-XX-CDA 18-06-07 22:14

Stie careva pe undeva un meseriash care monteaza deschideri din telecomanda la usi actionate cu bobine? - eliminand din schema manerele de ushi - la noi in orash?

CT-84-DiN 19-06-07 09:30

am eu un electrician bun care ar putea sa-ti faca asa ceva...daca vrei iti las nr lui pe privat

CT-XX-CDA 19-06-07 14:22

Quote:

Originally Posted by CT-84-DiN (Post 955407)
am eu un electrician bun care ar putea sa-ti faca asa ceva...daca vrei iti las nr lui pe privat

M-ar interesa nr de telefon si daca cadem de acord cred ca o comit.

Most_Wanted 27-06-07 14:54

cezarica scoti manerele ?

cristivw 27-06-07 16:52

ofer 1 mil pt folie auto llumar, fara autorizatie, montata pe un opel astra g in 2 usi. si pe fata vreau. ma puteti contacta prin mesaj privat. oferta valabila pana maine.

CT-XX-CDA 27-06-07 21:53

se pare ca nu gasesc meseriash ptr facut asa ceva pe la noi .... ma si cand ma hotarasem si eu ....

peter 28-06-07 00:13

gasesti mah..vb pe mess

CT-XX-CDA 05-07-07 23:13

Haide ma mancav-ar tata, ca nu am ferarri am o rāca de dacie. nu elimina nimeni manerele ca sa le faca la buton in orashu asta ?
inca mai sunt interesat .... dar nu stiu inca ptr cat timp ....

quick_5hifter 05-07-07 23:32

Quote:

Originally Posted by CT-XX-CDA (Post 984130)
Haide ma mancav-ar tata, ca nu am ferarri am o rāca de dacie. nu elimina nimeni manerele ca sa le faca la buton in orashu asta ?
inca mai sunt interesat .... dar nu stiu inca ptr cat timp ....

Daca gasesti pe cineva, sa anunti si aici, ca ma intereseaza si pe mine.

CT-XX-CDA 09-07-07 23:00

problema e ca in curand am sa bag masina la vopsit si vreau sa o rezolv pana atunci ....

leonard 10-07-07 12:16

nu l-ai intrebat pe apv sau pe lyv unde shi-au astupat incuietorile de la portbagaj??....ma gandesc ca e cam acelashi lucru

CT-07-APV 10-07-07 16:35

Alea le pot astupa si eu ca nu e greu cu fibra de sticla se fac destul de repede. Problema este instalatia electrica si cum sa se deschida. Cu toate ca daca stau sa ma gandesc ar merge ceva in genu cum am eu din buton pentru portbagaj. Cred

DUTZU 10-07-07 18:43

Care stie scorurile de la astia care pun folie omologata ? si ma intereseaza daca imi pun shi pe geamurile laterale fatza.....

CT-XX-CDA 10-07-07 22:59

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 984160)
Daca gasesti pe cineva, sa anunti si aici, ca ma intereseaza si pe mine.

Am gasit shiftere daca te intereseaza da-mi privat ca sa vorbim ... am chiar 2 oferte. Acum sa vedem care e mai valabila....
DIN ... merci mult am vorbit cu omu ...

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning