Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

Snoopy 03-05-06 17:10

Re: Satu Mare ?

Strandul stiam ca nici nui deschis...poate nu stiu bine..La Oradea merem ..vine careva? 4tuning Day Revange :). Ceilalti cum mai sunteti? Ne mai adunam?

ben23half 03-05-06 18:15

deci zilele orasului satu mare se pare ca vor fi la sf lunii mai! mai exact in jurul 25-26-27 mai! mi-a zis cineva din pramarie!

Spark 03-05-06 21:48

sincer ... asa am auzit si eu ... 26-27 mai ... ca o se tzina zilele orasului ...

ben23half 03-05-06 21:58

sper sa se organizeze ceva fain...liniutze indemanare! ar fi fain...si ar fi suoper daca ar putea fi convinsi astia cu porsche si viper si corvette sa concureze si ei! dar is soinalesc masinile astia din pacate!

Criwar 03-05-06 22:07

atunci se tin...dar nush ce se va organiza...dak nu se ocupa cineva...nu va fi nush ce miscare...

ben23half 03-05-06 22:14

speram ca se va ocupa cineva! o organizatie dinasta de vitezomani! daca nu ghinion

ben23half 04-05-06 13:07

ghinion cristi! incet aparaem toti in ziar...pt eroism!

Criwar 04-05-06 13:23

aici suntem...:)...destul de rau k o sa apari in ziar...toata lumea se leaga...adevaru e k si cam facem prostii prin oras...si eu am mers azi k nebunu pe pod...am trecut pe rosu si am tras un slaif si in a 2a...vreo 10m m-am dus in slaif...mi-o iesit fain :)...noroc k nu era pol...sper sa nu te puna totusi...dah cine te-a reclamat?

Criwar 04-05-06 13:38

loool...dar nu ziceai k ti masina intr-un garaj si asteapta sa fie vopsita? :)...ink nu ai vopsit-o? atata bai sa fie...bine k nu ti-o zis politia nimic :)...

Spark 04-05-06 13:50

la faza cu stersu` userului ... esti cam singur ... :oops:
si noi vrem sa fie pus la comunitatzi locale ... da` mai degrama mai stai ... si mai insisti ... decat sa il stergi .. parerea pea ...

Spark 04-05-06 14:00

pai .. din 2 milioane si ceva de oamnei ... sigur o sa se caseasca mai multi care sa fie pasionati de asa ceva ... ma refer de tuning .. curse si din astea ...
satu mare e un oras mai mic ... si poate ei nu vad ca merita merita si el atentie ... sau importanta ..

Snoopy 04-05-06 14:00

Pai scuze..dar ca este deocamdata.Lasa ca incetu cu incetu vor prinde miscare si alte orase...da Doamne sa fim si noi Sm printre ele :)

Criwar 04-05-06 14:03

si maicata se plimba cu polo-ul? :)...ce bashtana e ea :D...
in legatura cu useru...io nu mi-l sterg...dar o sa mai fac scandal sa fim si noi auziti...k incepem sa crestem...vedem ce putem face...

Spark 04-05-06 14:07

dak tot conduce o masina super ... stie da` slaifuri cu ea .. sau face ceva scheme ? :) :) :)

Criwar 04-05-06 14:32

baieti...am o veste f buna...se pare k de maine vom fi la comunitati locale...abia astept...tre sa bagam material de acuma si sa mai strangem lume...tre sarbatorit maine...cu ce udam? :)

Criwar 04-05-06 14:40

adunare adunare...dar din cate vad eu numai noi 2 postam la greu...si astia fara masini :)...restu toti is pe la servici si intra numai seara pe forum...dar avem telefoane...si cred k ne putem strange maine...makr 10 masini...si facem iarasi show...

Snoopy 04-05-06 14:45

Da o veste buna. Fain istoric Juana :).Grea boala asta.. :).

Spark 04-05-06 14:55

super mishto ... am ajuns insfarsit la comunitati locale ... ;) .. sau ajungem in foarte putin timp ...

Criwar 04-05-06 14:55

asa te vrem :D...

Criwar 04-05-06 15:03

si eu stau mult pe net...toata ziua is pe net...:D...oricum nu conteaza...eu is de acord sa fie juana_man...

Snoopy 04-05-06 15:04

Si eu il propun ..are tot dreptu ,el o venit cu idea de a infinta un club.

Spark 04-05-06 15:13

oky ... acuma esti sau o s fi si moderator pe aici ...
si dak tot ai club ... No Limit`s Racing team ... de ce nu il inregistrezi ei pe ala pe forum ...
cum e NSL (No Speed Limit), WSR(west side racers) and so on ....

Criwar 04-05-06 15:39

stati mai nu va si visati sus...asa mi s-a spus k pe maine poate o sa avem comunitate...trebe sa se vorbeasca cu moderatorii...si sa accepte...dar cred k o sa ne faca pt k deja suntem destui...si clubul nu tare are membrii deci mai e pana acolo...

Spark 04-05-06 15:51

eu zic ca un clum nu trebuie sa aiba nusht cat de multi membrii ...
dak sunt catziva acum e bine ... pe parcurs .. o sa mai apara si altzii ... nu ?

Gabi 04-05-06 16:17

Satmarenilor, aveti sectiune :wink:

Skma 04-05-06 16:19

Bravo voua :D

Criwar 04-05-06 16:20

multumiiiiiiiiiiiiim mult de tot...

Spark 04-05-06 16:23

:dance: acuma chair ca avem motiv sa sarbatorim ...
:drunk: cu ce udam aceasta realizare ? ;)

Criwar 04-05-06 16:24

cu apa =))...k suntem cu masina :P...de acuma...lume sa vina...am inceput de vreo 3 luni si uite unde am ajuns...rapid ne dezvoltam...pun pariu k pe la vara o sa fim mai multi de o gramada...sa speram..

Spark 04-05-06 16:27

ink nu am incercat ... da` am auzit ca berea fara alcool e cam najpa ..
sa speram ca o sa fim mai multzi ... si probabil asa o sa si fie ...

Snoopy 04-05-06 16:27

Haha Criwar tu esti cu masina.... :)) Eu si Spark venim pe jos de e ceva de sarbatorit :).
Numa bine.

Spark 04-05-06 16:34

sau o sa vin si eu cu masina ... dak o primesc si e libera ...
nu e cine stie ce ... da macar e ceva ... :)
dar in principal .. cam asa e ... mai mult .. cu permisu` doar in buzunar ...

raul_rebelul2005 04-05-06 22:49

Salutare....cam mult scrieti....daca facem ceva la sfarsit de sapt.dati un tel.ca eu nu prea am timp sa intru pe net....

holdo 05-05-06 12:26

salutare fratilor!!! din pacate am lipsit cam mult :( Intre timp am ajuns la comunitati locale? Asta ar trebui sarbatorit! Daca va ganditi sa faceti ceva in wheekend anuntati-ma! da numa prin tel. ca nu am acces la net :( Salutare la toata lumea si eveti grija de permise ca pol s-o cam pus pe treba in ultimul timp! Si sper sa ne vedem in curand! :)

ben23half 05-05-06 15:39

si pe mine sa ma anuti holdo.... daca si tu la randul tau esti anuntat...

Criwar 05-05-06 16:17

nah mah ce facem amu seara? mergem pana in BM? ne intalnim sau mergem aici la o miscare? sau ma duc sa beau?

Criwar 05-05-06 20:20

bah...ma cam dezamagiti..am facut sensu de vreo 15 ori azi...acuma ma doare capu...:)...
sa va povestesc o faza...am lasat masina in parcare la catedrala...si un preten o fumat si era geamu lasat si am uitat sa il ridic si am mers sa ne plimbam prin parc...si knd am venit la masina am vazut k e deschis...mi-o stat inima...si ce credeti...nimik nu o disparut...nu s-o atins nimeni de ea...si traim in Romania...deci nu e cum spun strainii...
dapoi sa vedeti ce masini...va pica fata

Snoopy 06-05-06 13:42

Fratilor nici o miscare.Unde ati disparut o parte din voi? Juana??

SoundIdentity 06-05-06 19:55

mai baietzi!!! o intrebare!!! e buna zona aia unde e spalatoria service si magazinu lui oliver????ca acolo vreau sa deschid magazinul de HIFI sisteme audio profesionale???

raul_rebelul2005 07-05-06 12:09

SoundIdentity,da pot sa spun ca ii buna zona,daca deschizi acolo Oliver pica:),nu chiar de tot,noroc ca are spalatoria si service-ul....alta zona mai buna nu ai gasit??undeva mai in centru orasului zic eu ca ar fi mai bine,undeva unde sa fie mai vizibil magazinul respectiv....cam in cat timp o sa-l deschizi,cam in 2 sapt.?cam asa ai zis.....bafta sa ai....salut...

All times are GMT +2. The time now is 03:53.

- Copyright 2026 4Tuning