![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu...HAIDE FRATILOR, au nevoie de noi..nu de aia care sunt tari in claxon..si altceva, pauza! :) Ne strangem undeva toti din galerie si ne aratam sustinerea! :twisted:
|
Slab publicu adica am fost putini, poate oamenii n-au stiut ca de nu toti stie de forumul acesta pentru ca daca stiau veneau va zic eu ca nu se intalnesc mereu cu eveniment de genu-l asta .Au fost mai mult spectatori data trecuta in care a fost prima editie de drift tot la moll , o sa vedem maine cum o sa fie,mie unu mia placut si masinile de afara si din inauntru.Am observat au fost ceva certuri cu cei de la night angheles nustiu dece .Bafta maine tuturor si in legatura cu spl(audio) baiatu cel cu range rover daca nu ma insel a fost cel mai bun a scos 154 daca nu ma insel .
|
multi nu situ ce inseamna sa faci un drift si vorbesc si ei asa sa se afle in treaba , eu am inceput sa nu ii mai iau in seama cand fac glume de genu ,cum ati zis si voi "pot si eu cu dacia " , oricum sper ca maine sa fie mai multa actiune , mai multe drifturi ceva mai multe masini pt concursul de SQ si SPL .
|
Quote:
|
Pikolo
cine are ceva de reprosat la partea de organizare,sa isi aduca aminte de ce sa intamplat in septembrie la carfour(mi se rupe ca nu se scrie asa) cand niste oameni nu siau primit cupele meritate cine te acuza pe tine de proasta organizare ,sa zicem ca merita jignit evenimentul mi sa parut demntial,si maine o sa fie si mai si ;) RESPECT! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da a fost cel mai tare in vara a avut o membrana daia DD acum are doua si am vorbit cu el ca ma cunoaste si a zis ca isi mai pune inca doua azi avea 2 si saptamana asta ii vine si restu (2 membrane)o sa rupa omu cu ea.
|
Quote:
|
Pikollo felicitari pentru organizare foarte frumos show , public cam prost asta e adevaru dar a iesi minunat... gurile rele nu le mai lua in seama totusi "BHA A FOST DE *** EVENIMENTU" -Da de ce ? "NAI VAZUT BHA TIGRA CU GTR" Frate nu va place nu va uitati,nu veniti,asta e a fost mai cocalar baiatu sau i sa parut ca e mai frumoasa masina cu gtr pe bot aia e acum ...cand vedetii dacii cu M3 pe spate in trafic ce faceti nu mai scoateti masina pe strada ? Si inca ceva sunt multi care vorbesc de tigra ala fara sa aiba o masina cat de putin modificata pai ce faci tati ne plimbi cu bicicleta da te iei de ala ;)
RESPECT! |
Quote:
A avut un difuzor, nu o membrana. Incinta va avea 4 difuzoare mai pe scurt. |
mama ce "tunata" este tigra aia :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
picollo....lasa baiat ca a fost super frumos si asa.....muzica a fost mai buna decat ma asteptam....fetele senzatie,,,,tengu a fost nebunie....sa nu vorbesc de ursi.....nu prea am prins io faza cu robotu...dar....a fost ok si ala......ne vedem si maine....
|
"....pai ce faci tati ne plimbi cu bicicleta da te iei de ala..." cam ai dreptate gusturile nu se discuta :D
|
Mâine sper să fie mai multă lume ca azi..
Da ce nu a fost vremea frumoasă? |
Cine are filmari cu robotu ca n-am mai stat am venit la 11 jumate am plekat la 5 si ceva
|
eu cred ca va agitati prea tare din cauza unei pareri partizane, parere data pentru asumarea importantei.
ideea este ca cine judeca, se erijeaza in "cunoscator, priceput, expert, deasupra, etc". dar sa lasam asta ca si data trecuta, baietii de la Full-Speed au fost la inaltime si numai frigul a limitat intr-o oarecare masura participarea. daca ploua, erau si mai putine masini, si atunci pe cine mai dadeam vina? la Baneasa, la Finalele pe tara, a plouat torential ambele zile. Sunetul s-a amanat si se tine acum, la Pitesti, la Euromall daca va spune ceva.... sunt acolo multe masini de exceptie, cele mai bune din toata tara, asa ca aveti ce vedea, dragilor, nu va intalniti des cu masini de recorduri nationale. La tuning, la Baneasa, din cauza ploii au fost maxim 10 masini. cine a fost de vina? asa ca astazi am vazut si la tuning, la Pitesti mai multe masini decat credeam ca o sa vina pe frigul asta, si au batut unele din ele sute de kilometri frumos ar fi sa ii laudam pe cei care au facut drumul si suporta frigul, si care completeaza atat de frumos un eveniment tuning-caraudio-drift nu lipseste nimic, si le multumim tuturor pentru efortul depus. oricum, daca este cineva nemultumit, ii dam banii inapoi, nu? felicitari tuturor pentru aceasta prima zi frumoasa si pentru primirea calduroasa pe care ne-au facut-o tuturor. iar publicul... este usor sa judeci... publicul sta in frig si are rabdare sa vada si sa invete. nu intelege poate ca daca aplauda se mai incalzeste. si daca nu intelege... de ce sa ne suparam? au fost momente in care au aplaudat, si eu vreau sa tin minte aceste momente inca o data, multumesc tuturor, inclusiv publicului... |
o sa vin eu maine si o sa fac cat 100 de spectatori va promit :P cel care e cel mai bucur de atmosfera facuta de masinile voastre ..eu sunt :D . eu imi doream sa ajung din seara asta.....dar deh ..maine dimineata sunt acolo..! o sa fiu un spectator de neuitat:))
|
Rezultatu si clasifica spl cand se afiseaza?!?:)
|
Quote:
nu este al meu in schimb ale mele sunt desenele :X foarte frumoase pozele reusite..maine ajung i eu pe acolo mersi si daca poti sa imi da in privat id tau de mess sa iau si eu pozele te rog :D |
Maine prezente si 3 masini de la Targoviste. Sa fie vremea cu noi !
|
Maine venim si noi in jur de 20 de persoane sa facem galerie echipei de drift...daca cei din pitesti nu apreciaza motorsportul,macar sa il apreciem noi...cei care batem drumu pana la pitesti din alte localitati. Haideti sa aratam ca ne pasa de cei ce vor sa ne simtim bine...maine sa aplaudam cum se cuvine...
multa bafta tuturor,felicitari fullspeed pentru organizare |
Prezent şi eu mâinee..
|
Quote:
sincer , in afara de sigla aia cu GTR (cu care a cumparat masina si INCA nu a dat-o jos) , eu persoanl nu am ce sa ii reprosez tigrei aleia : exterior custom , interior custom , muzica , motorul frumos cosmetizat / decat sa comentezi ca sa te afli in treaba , mai bine te abtii ... @pikollo : doar antonyo a bagat tico-ul inauntru :)) oricum , felicitari pentru origanizare si tie si lui nikola |
Destul de frumoase pe acolo masinile, maine sa speram ca sunt mai multe..unde e adevarat show!!!
Bafta si felicitari organizatorilor !;) |
35 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine.Super organizare !!!Felicitari Picolo si tuturor organizatorilor !
|
lol frate:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))masina mea nu are de aface cu tuningu:)))))))))))))))))))))))))st sub masa de ras ma jur:))))))))))))))))))oricum ms.....:)
|
Quote:
|
e bine macar ca pot ajunge cu ea la mall si maine ca am ambreiaju facut praf:)))))))))))50 maxim........on topic.....marfa show si masini.
|
Un show frumos, multumim baietilor de la drift pt. prezenta.
Cateva masini frumoase, cele din inauntru foarte frumoase. Mi-a placut in special Punto. In shimb afara cateva pe care crapa chitul. Felicitari si pentru organizare, mi s-a parut ok. PS. Ce ma deranjeaza sunt panaramele cu motociclete care imi sparg timpanele/capu/creierii dupa ce le tureaza 10 minute. Am inteles se aude, dar ajung 2 - 3 limitari. |
si azi au fost prezenti cativa membri addicted ..
iara maine o sa fim prezenti aproape toti ..si multi alti din slatina |
Fain show-ul....cred ca ajung si eu maine sa va vad .....succes!!
|
Felicitari organizatorilor si multumim pentru ajutor
|
Baietii cu galeria , unde ne adunam maine sa stim un punct de reper :D ?
|
sa ziceti la lume unde va adunati k poate vin si eu (de fapt vin sigur) :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning