![]() |
Re: E39 - black bmw
Ce culoare va fii :shock::shock:?
|
aceeasi culoare .. si asa a trebuit sa deschid proces ca sa imi accepte revopsire totala... .. dupa ce o vopsesc cred ca o colantez toata... ca sa protejez vopseaua.. si poate o fac rosie din colant... sau alb matt... astept sa vad cum iese a lu marean ...
|
Quote:
|
in 2 sapt ar trebuii sa fie gata si a mea ... !
cat o costa o colantare alb matt sau un rosu frumos la al meu e39 ... ? oricum la tine vin cand e sa o colantez.. si mergem aman2 sa alegem culoarea ! |
Quote:
|
Quote:
|
o sa ai o mare surpriza daca o colantezi, pe langa ca o sa iasa sub asteptari, cand dai colantul jos e posibil sa observi ca ai ramas si fara lac si culoarea matuita, si tre sa o revopsesti, cel putin asa am inteles de la cineva care si-a decolantat masina
|
Eu cred ca colantul e o improvizatie ieftina !
Lasa masina neagra ca arata bine , vezi masina lui Alex ce frumos arata ! Ai mare grija cum itreti vopseaua proaspata ! |
Quote:
Quote:
Quote:
cred ca as putea sa vb cu astia d la service sa imi dea alta nuanta de negru... care negru oem ar da cel mai bine ? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sau imola red ... da grav pe e39....
|
am luat in calcul si varianta asta... dar eu am decat vopsit exterior si o sa se cunoasca pe la praguri , portbagaj , capota etc....
|
Nu te lua dupa astia de pe aici,astia traiesc viata pe 4tuning,vorbesc si ei ce aud. Eu am service auto,80% din taxiurile din Roman vin la mine la service,95% din ele sunt colantate,nu iti vine sa crezi cum arata masina pe sub colantul ala,zici ca e noua ;) Pe aici e in jur de 7-8 mil. de colantat,si-a colantat cineva un X6 cu 10 milioane.
|
frumoase achizitii cristi!sa le montezi sanatos!hai ca in primavara trebuie sa vina inca o generatie de masini frumoase!!:workout:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
on: pana la urma fa cum crezi crysty, eu ti-am dat doar un sfat |
crysty.bobok ai uitat asa de repede nr B-79-UFD ??? dezamagireeee iti dau un indiciu (stadion) :evil:
|
Quote:
Da e misto cu colant ca la taxi ... cand deschizi usa se vede minunat plagul ......:shock: Defapt el e ala care traieste pe 4tuning :shock:viseza cu ochii deschisi ! On topic: fa masina cum iti place tie ! Parerile sunt impartite !! Daca vrei caut si iti dau un link sa vezi metode de protejare a vopselei ca sa ramana ca noua mult timp ! |
Salut, am vazut ca se vorbeste despre colant.Cand am vopsit masina alba si eu am luat in considerare colantul.Am apucat sa colantez bara fata dupa care am vopsit masina.Colantul nu are nici o legatura cu vopsirea, cat dai, atata face
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Vezi topicul asta http://www.bmwclub.ro/forums/index.p...pic=90749&st=0
si citeste sfaturile de la postul 102 http://www.bmwclub.ro/forums/index.p...=100&start=100 Omul e profesionist ! |
Stiu de cine zici sax ! Am auzit ca lucreaza bine de la intalnirile bmw club brasov ... cu siguranta o sa apelez la el dupa ce vopsesc masina .. mai ales ca stau in brasov !
|
Eu nu am vrut sa atac pe nimeni,imi cer scuze daca am zis-o cam aiurea sau a sunat ciudat. Da,intr-adevar,imi traiesc viata pe 4tuning,vorbele astea vin gura unor oameni care ma cunosc si stiu ce fac eu. Tatal meu detine un service auto de vreo 8 ani,nu eu.
|
Quote:
|
fane fane :P
intr-un timp il vedeam pe un om in mai in varsta cu masina ta prin titu?probabil era tatal tau.... |
Quote:
|
ce se mai aude ?
|
Eu sunt la facultate si astept vesti de acasa .... :D
Teoretic maine ar trebuii sa iasa d la vopsit .... Practic ramane de vazut ! ... |
Quote:
|
Quote:
|
ha ha ha ... bn ca imi amintesti... :???:
|
1 Attachment(s)
Eu am auzit ca va fii portocalie cu jante pe 20 !:shock:
|
si trebuia sa dezvalui tu tot misterul :( acum ce farmec mai are.....
|
Asteptam asteptam pozele mane!!:D:D:D
|
Quote:
|
Azi am fost sa vad masina , a iesit foarte foarte bine ... din pacate nu am primit acceptul de plata de la euroins ei imi asigura doar 10 % din suma totala asigurata .. adica in jur de 1300 de euro ... si reparatia costa 110 mil !
Quote:
Quote:
|
E gata ?:shock: Vezi sa ai mare grija cum intretii vopseaua proaspata !!
|
E gata ... dar nu imi dau acceptul de plata... maine ma duc la service si sper sa ma lase portarul sa ii fac cateva poze !
Trb sa avd cum fac sa intretin vopseaua ... mai ales acum pe timp d iarna cred ca o sa o tin in garaj un timp si dupa aceea apelez la tipul ala din brasov .... |
Auzi ma.. urmatoarea investitie eu zic sa fie schimbarea firmei de la casco! :lol: Nu de alta dar e bataie de joc.... Asteptam cu mare interes pozele.
PS: la portaru ala da-i si tu o bere sa vezi ca iti face si poze daca vrei :lol: |
Quote:
Urmatoarea investie clar trebuie sa fie toba finala... se vede ca dracu acu... Cu portarul ma descurc eu :p |
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning