![]() |
Re: Peugeot 206
ce-s nebun... :)
|
Quote:
Apropo ... Ionutz ... nu te-am uitat ... distractie placuta si te asteptam acasa ... TE IUBIM .... :lol: :lol: :lol: |
:cry: A plecat ionut si ne-a lasat...fara el nu mai e Bacaul la fel.. :cry: :lol: :lol: :lol:
Si nici sa mai jucati PS :twisted: |
...........trebuia sa apui u ceva,Al3xika.....:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
just joking...:lol: :lol: |
....Apropo ... Ionutz ... nu te-am uitat ... distractie placuta si te asteptam acasa ... TE IUBIM ....
__________________ .....si eu...p langa ei..... |
''Si nici sa mai jucati PS..''
...si u,Alexika..... t bucuri de nu mai poti,nu? |
Quote:
Mai blackangel...de unde stii tu de al3xika si ce treaba ai tu cu al3xika...:x Mistouri de astea nu permit oricui...asa ca ai grija:!: :!: :!: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: Al3xika e marca inregistrata :lol: :lol: :lol: Violent mai esti domne ... urat din partea ta :lol: |
pai ce plm daca toti se trezesc ca au de spus aiureli...oricum masina ta mishule e praf..sincer :)
|
Quote:
:wave: :wave: :wave: :bunch: |
poi da....ce sa fac si u SWF , tie ti`o fi usor cu Audi.....:lol::lol::lol:
doar esti constient k polo e mai tare nu??? :lol::lol::lol: |
Nasol...Tare SHASHA Y...Gandesti ca mishu
|
Quote:
Quote:
|
Bai tocilarule....daca eu sunt om de nimic tu de ce mai existi ma?il vrei pe bunicu pe portiera ca pe bunicuta ai sters-o:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ahahhahah ce`mi plac oamenii astea......kre sunt rupti total de realitate.......:lol: esti dus rau baiatule......revino cu picioarele pe pamanat....sau cel mai bine...vezi`ti de treaba ta....:lol:
|
Quote:
Cat despre bunicutza ... nu glumi ... si mi-a scris pe masina doar buni ... nu a apucat sa scrie tot (cu piatra :???: ) ca am prins-o ... si a scris pe portbagaj, nu pe portiera ;) @Sasha_Z ... Al3xika glumea ... asa ne aratam noi afectiunea ... :shock: |
Bay... ia mutati discutia pe alt topic :)
|
Quote:
NU (10 caractere) |
Quote:
eu imi vad tot timpul de treaba mea...mi-e mai rau de oamenii care se baga in seama ca musca in lapte...FUCK OFF bafta :twisted: |
.......offff...mey,Al3xika...u inca nu ti-ai dat seama k nici p forum nu scapa lumea de mine??:-)
|
:rolleyes2 Depinde si ce lume ...:lol:
|
Gata ma cu off-topicul pe threadul meu... numai discutzii legate de masina...
|
si ce se intampla daca nu vreau?....:bat: :twisted:
|
Esti banata:lol:.Sau face andrei reclamatie.Nimic nou la masina andrei??
|
Astept sa vina cineva din vacantza sa imi cumpar DVDul si sa-mi montez Playstation 2-ul :D
|
Asteapta ps3 sau wii sau puneti un xbox360 ca e mai misto:D.Si PS2 oricum,satisfactie garantata.Sau puneti calc in masina,dar trebuie o investitie serioasa:lol:
|
cat te-a costat toata modificarea?
sa pui te rog poze cu playstation-ul sa vad si eu cum arata dupa ce il pui, oricum felicitari, e super tare masina |
:yikes: Cel mai tare 206...din moldova:rolleyes2 :D
|
am observat ca-l vinzi...asta e momentu cand ai sparge o banca:lol: ...bafta la vanzare...
|
Yap! Este "FOR SALE" pt ca vreau sa imi iau o alta masina ;)
|
si cam ce ai de gand?:D
|
645 i te-ar multumi? :D
|
Am si eu o rugaminte pentru moderatori. Am vandut masina si vreau sa se stearga topicul asta...
mersi anticipat ;) |
Quote:
succes cu urmatoarea |
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning