![]() |
Re: Concurs
ok
propun o regula noua pozele sa fie facute in modul urmator fata spate lateral poza artistica la alegere va rog frumos sa specificati daca sunteti sau nu de acord cu aceasta regula postant (NU AICI) un comentariu la poll(care va fii gata la ora 2 (sper...) ULTIMA STRIGARE! |
mie mi se pare o idee bune, pt ca sunt pozitiile perfecte din care poti observa liniile si detaliile masini :) deci eu sunt pentru :)
|
nu vad cine ar putea avea ceva impotriva. Mi se pare o idee foarte buna,astfel impacand si pe cei care au o problema cu fotografiile realizate cat mai bine,si pe cei care au o problema cu masinile modificate cat mai frumos.
|
|
incetati sa va mai certati ca doi copii
faceti schimb de ID-uri si imprietenitiva daca doriti sa imi explicati situatia facetio prin PM aici se posteaza doar masini si sfaturi atat... |
skyZZo vad ca ai postat foarte mule poze cu mai multe MITSU-ri dar parerea mea ultima Evo X alia albastra cu alb mi se pare cel mai cel destul de unitar toate treaba graficuri sreet racing si bodikit extrem, frumos.
Puncte minus ai la: -Un pic mare buza din fata domina prea tare, de lai retrage cu 10-15 cm ar fi perfect si la jante am inteles ca sunt 2 tipuri dar dc fiindca nu e masina de drift ca pe spate sa schimbi des anvelopele si de leai pus 2 tipuri atunci macar fale de culori diferite si ar fii si mai armonios, ar merge beton albastru ala pe rotile din fata si sa le les albe pe spate. Sper ca acest post nu provoaca cearta fiindca nu e de intentie negativa dar asa am inteles ca pe topic aci nu ne certam dar ne sfatuim si ne comentam masinile bafta. |
accept cu bucurie orice sfat
o sa incerc sa fac cum ai spus tu sa vedem ce iese ;) |
domnilor pe vitor adica la urmatoarele concursuri pot sa particip si eu ?
|
Quote:
|
Cu cat mai multi cu atat mai bine!Esti bine venit la urmatorul concurs!Se pare ca poll-ul e cam strans!
|
Aham ok baieti atunci va multumesc sa sunem asa de primire
Sa speram ca va iesi cat mai bine ;) Cand se organizeaza concursurile ? |
Daca ai sa citesti regulamentul vei afla majoritatea raspunsurilor de care ai nevoie pentru participarea la concurs.
|
Pai poll-ul se va inchide in data 10 februare si tema urmatoare va fi data de castigator!:twisted:
|
hey vreau sa ma bag si eo in concursuri de tuning...da vreau sa stiu akm ce masina tre sa fac...
si cum fac poze? |
De unde oare picati toti asa pe diferite topicuri punand intrebari stupide . . . Cititi si voi paginile anterioare, pe acolo veti gasi si regulamentul care trebuie citit daca participati.
PS: este chiar asa de greu de citit regulamentul ? |
auzi ANDRE31 hai sa facem un topic cu regulile sa ramana sticky si sa fie inchis ca sa nu mai avem probleme cu toti "lauzi si uitucii"
@rappa-vezi ca in partea dreapta sus ai un buton print screen cu ala faci poze si porma intrii in paint si dai paste;) |
Quote:
nu prea ai cum sa faci sticky :rolleyes2 intro lume frumoasa,ideal ar fii sa intram si noi la virtual tuning,dar poate dupa ce o sa ne strangem mai mult chestia asta chiar are potential...pana atunci...ne descurcam cum putem.. PS:andrei,spuneai ceva de reguli noi sa ma cauti pe mess sa discutam si sa facem un regulament definitiv... |
Bun, am vorbit cu Marius si am decis sa dam ca tema Nissan Skyline R34.
Spor la tunat! Voi posta iar regulile pentru ca sa nu mai apara alte discutii. Daca participati cititi-le !!! REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze (fata, spate, lateral, optional) prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) @ daca vor fi date ca tema doua modele ale aceleiasi masini, useri vor trebui sa aleaga doar unul dintre acele modele si sa posteze pozele dupa cum scrie mai sus -daca un user nu indeplineste regulile, acesta poate fi descalificat -realizarea poll-ului de votare se va face de catre skyZZo sau ANDR31, pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema. PS: incercati sa nu mai faceti off topic. |
Quote:
|
Quote:
|
ok ok ms mult guyz
|
Ma bag si eu.... :D
P.S: Voi cu ce faceti pozele??? :?: |
Printscreen sau F12 in PhotoMode.
P.S:Salut!:lol: |
4 Attachment(s)
Quote:
Scuzati calitatea fotografiilor....cu PrintScreen nu ies prea clare.. |
o fi si de la paint...da si claritatea pozei e praf rau :D...scz ca zic asta :D
|
Parca trebuia una din fata, una din lateral, una din spate, si una cum vrem noi...
|
Quote:
Cat despre poze, sunt cat de cat cum ar trebui 1-3-4-2 |
4 Attachment(s)
Ma bag si eu cu al meu Nissan Skyline verde ca lamaia :)
(intr-adevar, lamaile sunt galbene, dar eu ma gandesc la cele necoapte :D) |
da mai, fata, spate, lateral si una optionala (la pozele din fata si spate puteti prinde si putin din lateral dar nu intreceti masura) daca nu stiti cum mai bine faceti pozele ca emh ;) ...
|
Acuma m-am pus sa-mi descarc Nfs Underground2.....Imi ziceti si mie cum sa fac poze mai clare??? :|
|
5 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
Cand postati fiti si voi mai atenti!:rolleyes2 Care e termenu' limita? |
pai, pana joi, pentru ca am dat tema miercurea trecuta, dupamasa si nu stiu cati au vazut atunci postul . . . ce ziceti, e bine?
|
Eu zic ca e suficient de bine. In fond cat de mult poate sa dureze personalizarea unei masini?
Eu in maxim 30 de minute o fac... |
4 Attachment(s)
am reusit sa schimb rezolutia,va rog nu luati in seama primele poze si imi cer scuze ca sunt asa un incepator.
FLACARA VIOLET Reloaded Attachment 1318824Attachment 1318827 Attachment 1318829Attachment 1318832 |
4 Attachment(s)
NEXT...
|
4 Attachment(s)
Car: Nissan Skyline R34 GTR
Engine: Nissan RB26DETT Suspensions: Blistein Adjustable 7.0" inches Paintjob: by Maryus_x90 |
Pe seara voi posta si eu masina, deci don't rush!
|
se face si pollul azi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning