Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/13979-virtual-4tuning-challenge-2006-inscrieri-participanti.html)

RA_2fast4u 29-03-06 14:35

Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti

smf in el net :(( nu am avut net pana ieri si am ramas rau de tot in urma...
azi dimineata am inceput...si de atuncea lucrez ... nu am fost la scl (is racit nu de alta :)) ) din pacate nu prea am timp sa o fac asa cum vreau eu...dar sper sa iasa ceva....sper sa apuk sa trimit mailul...asta in caz ca nu imi pica cumva netu :|

Ace Axel 29-03-06 14:37

castigatorul va fi ales in functie d voturile celor kre se duc la 4tuning day si atat!? knd vor fi afisati castigatorii si unde!?

Gabi 29-03-06 19:12

Din cauza crizei de timp, nu se vor mai face poll-urile pe forum, ci se vor hotari castigatorii direct la Prisma, de catre un juriu format ulterior, nu cei care viziteaza salonul auto vor vota pentru deciderea castigatorilor!

Dupa 4tuning day, toate lucrarile vor fi postate pe forum, pentru ca toata lumea sa le vada.

Cei ce nu pot veni la 4tuning day nu vor fi descalificati sau tratati incorect (la jurizare), iar daca unul dintre castigatori va fi absent, premiul aferent si-l va primi fara nici un fel de problema.

Grabiti-va, mai e putin pana expira dead line-ul!

Ace Axel 29-03-06 19:23

presupun k dak cer o lista cu cei d al kre ai primit mailu e prea mult nu!?

pana la urma cand are loc premierea!? si concurentii mai cumpara bilet sa intre la salon!? :P

frost_dani 29-03-06 19:57

ma sar putea sa vin shi yo nu sunt sigur.........dar in legatura cu biletul noi il mai cumparam?

frost_dani 29-03-06 20:00

shi inca ceva noi nu vom mai vota?doar cei din juriul?

cassyus 29-03-06 20:01

mda ......o lista ceva ..........sa vedem si noi din toti care sau inscris cati.au mai ramas

Gabi 29-03-06 20:02

Ace Axel: nu am vazut cine a trimis si cine nu mailul.

frost_dani: cred ca esti cu capu', mai nene. In mesajul anterior am spus ca PE FORUM NU SE MAI VOTEAZA!!! La Prisma, in cadrul salonului, va fi un JURIU care va decide castigatorii!

Cat despre bilete, da, le platiti si voi !

Ace Axel 29-03-06 20:14

firar... si cand are loc premierea!? sa stiu knd sa vin... sa vad si eu castigatorii ...

frost_dani 29-03-06 20:55

pai mah cam in cat se incadreaza pretul biletului k sa stiu cat sa ii cer lu' mama.....:):)

cassyus 29-03-06 21:10

cam dubios,se voteaza pe forum,se voteaza la prisma,cred ca in astea 20 de zile trebuia sa va ganditi,mai clar, asa din seriozitate pt oameni care au ''frecat''ceva timp .........nu mai zic din respect,suntem in romania si sunt obisnuit cu faze din astea.
pai sa postati macar lucrarile pe forum la fiecare sectiune in parte sa vedem ce am facut in astea 20 de zile,nu cred ca toata lumea va ajunge acolo ........la prisma ..........sa le vad ''live'',si cred ca mai sunt asa ca mine in situatia asta.

Ace Axel 29-03-06 21:15

pai au zis k va fi un juriu kre va vota castigatoru... si k vor fi postate si p forum :P

o rugaminte totusi...knd are loc premierea :-s

frost_dani 29-03-06 21:23

mah da prisma in bucuresti in c sector vine mai exact shi unde?k nu vreau sa ma pierd p acolo.........:):)

Gabi 29-03-06 22:11

cassyus: se intampla nereguli MARI, atat in Romania, cat si in restul lumii, iar tu acuzi ca nu se mai voteaza pe forum. Da, stiu, s-a intarziat foarte mult, da' nu cred ca tre' facut atata tam-tam doar pentru ca nu se mai fac poll-uri pe forum.

Ace Axel: TOATE lucrarile vor fi postate pe forum dupa jurizarea lor la 4tuning DAY, adica - cel mai probabil - duminica.

frost_dani: iti dau cuvantul meu de onoare ca, din partea mea, n-ai sa mai primesti in veci raspuns la intrebarile (stupide, de altfel) pe care le pui. Toate detaliile necesare (mai putin programul) pentru 4tuning DAY sunt disponibile pe sectiunea special creata pentru acest eveniment (click aici). Anyway, biletul costa 100.000 ROL (10 RON), iar Complexul Comercial Prisma II se situeaza pe DN1 (adica Drumul National 1) Bucuresti-Ploiesti, la aproximativ 20-25 km de Bucuresti.

Ace Axel 29-03-06 22:16

LOL... langa mcdonaldsu ala din pustietate!? :D

premierea nu are loc in weekendu asta, in cadrul 4tuning day!?

blowwind 29-03-06 22:17

gata...am terminat masina :D ... si am trimis`o :) sunt happy :D ...

Gabi 29-03-06 22:26

Da' cand crezi ca va fi jurizarea, de Craciun ? :roll:
Quote:

Originally Posted by Gabi
[...]

Ace Axel: TOATE lucrarile vor fi postate pe forum dupa jurizarea lor la 4tuning DAY, adica - cel mai probabil - duminica.

[...]

Ace Axel 29-03-06 22:29

aaaa..... cred k sunt kior.... nu am inteles c ai scris... desi am citit... scuzele mele... ok .. atunci n vdm duminik copii

Alex2Fast4U 29-03-06 22:59

Am terminat shi eu... n-o iesit nu stiu ce k nu am avut timp numa ieri sa fac ceva pe ea... multa bafta tuturor.. may the best ones win..

metal_militia 29-03-06 23:06

gata si eu...acu am trimis-o
la lateral am cam grabit-o...per total a iesit ok...da mie nu-mi place c mi-a iesit...
dar totusi pe bilete bifati in dreptul nickului meu:lol: ;)

cassyus 30-03-06 00:27

[QUOTE=Gabi]cassyus: se intampla nereguli MARI, atat in Romania, cat si in restul lumii, iar tu acuzi ca nu se mai voteaza pe forum. Da, stiu, s-a intarziat foarte mult, da' nu cred ca tre' facut atata tam-tam doar pentru ca nu se mai fac poll-uri pe forum.

man ........nu acuz ,sorry daca am fost inteles gresit,din partea mea votul poate fi ori unde ,pe forum ,la prisma sau la dreku in praznic,am cerut doar putina ''organizare''....atat ,cer prea mult? ............eu nu cred .

si cu aceasta ocazie le doresc tuturor concurentilor BAFTA, fie ca cel mai bun sa castige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ad1 30-03-06 06:02

mai am si io cateva randari de facut in max..pana la ce ora se strang lucrarile?

ad1 30-03-06 09:22

ps.am am renuntat la advance si freehand...n-am avut timp,ca le faceam cu multa placere...bafta tuturor!
sa ne vedem sanatoshi!

lupu 30-03-06 10:43

mey io ma gandeam sa se afizese lucrarile pe forum cutot cu clasament...adica cam cat de votat a fost fiecare in parte....numai asa din curiozitate ... ;)

si o intrebare: nu prea am inteles faza aia cu ..sa nu contina elemente cum ar fi logouri...nickuri...bla bla...eu unu am folosit niste personaje prin background si plm la paintjob...oare voi fi descalificat(dar "nu am folosit logouri sau nickuri cu numele meu"...caracterele acelea sunt pur si simplu de design) :-??

Gabi 30-03-06 10:49

cassyus: timpul nu ne mai permite sa afisam lucrarile pe forum pentru votare, inaintea jurizarii oficiale de duminica. Am gresit ca am intarziat si ne asumam raspunderea. DAR, dupa jurizare, cel tarziu luni sau marti, toate lucrarile vor fi postate aici, pe forum, ca toti userii si vizitatorii forumului sa le poata vedea.

ad1: pacat! :(

lupu: lucrarea nu trebuie sa contina elemente indetificatoare, atata tot. Din ce-ai spus tu, pare totul ok.

ALXutz 30-03-06 11:36

No offence, n-am nimic cu lupu si stiu ca nu a facut-o intentionat, dar hai sa incepem sa ne descriem cu totii lucrarile ca sa poata fi identificate..
Later edit: si hai sa le mai si postam in linkul de la semnatura :?

blowwind 30-03-06 11:47

Quote:

Originally Posted by ALXutz
No offence, n-am nimic cu lupu si stiu ca nu a facut-o intentionat, dar hai sa incepem sa ne descriem cu totii lucrarile ca sa poata fi identificate..
Later edit: si hai sa le mai si postam in linkul de la semnatura :?

aici ai foarte mare dreptate...i`am zis lui gabi de acel link... puii mei :)

Gabi 30-03-06 13:19

Intr-adevar, lupu nu a respectat regulamentul concursului (mai exact, publicarea lucrarilor pana la jurizare).

http://sp2.fotologs.net/photo/18/60/...43301953_f.jpg

In cursul acestei zile vom hotari daca va fi sau nu eliminat din concurs (sanctiunea normala aceasta ar fi).

Sper sa nu mai existe astfel de cazuri!

TazAless 30-03-06 13:42

pai da... sanctiunea normala asta ar fi ca acuma stie lumea a cui e masinuta roz si poate incep iar voturile dupa localitate, sosete purtate, etc
(no offence lupu)

mihai134 30-03-06 13:51

Quote:

Originally Posted by TazAless
pai da... sanctiunea normala asta ar fi ca acuma stie lumea a cui e masinuta roz si poate incep iar voturile dupa localitate, sosete purtate, etc
(no offence lupu)

mah io zic ca aia care voteaza o masina oarecare, o fac(ar trebui) pt ca le place. ;)
oricum decizia nu ne apartine:rolleyes2

TazAless 30-03-06 13:58

Quote:

Originally Posted by mihai134
mah io zic ca aia care voteaza o masina oarecare, o fac(ar trebui) pt ca le place. ;)

exact, ar trebui insa nu toti fac asa ;)

blowwind 30-03-06 14:15

Quote:

Originally Posted by Gabi
Intr-adevar, lupu nu a respectat regulamentul concursului (mai exact, publicarea lucrarilor pana la jurizare).

http://sp2.fotologs.net/photo/18/60/...43301953_f.jpg

In cursul acestei zile vom hotari daca va fi sau nu eliminat din concurs (sanctiunea normala aceasta ar fi).

Sper sa nu mai existe astfel de cazuri!

Gabi...dar mai intai e bine sa verificatzi daca nu participa cu alta varianta la concurs decat cea expusa pe acel site...
am vazut ca sunt mai multe acolo...si daia spun sa verificatzi..ca poate mai are 3 varianta :P

HoricutzWSR 30-03-06 16:25

ma retrag :( ...

GolfuletzS 30-03-06 16:27

inca unu :(

bumbu iulian 30-03-06 16:28

2-10...proba

TazAless 30-03-06 16:35

Quote:

Originally Posted by bumbu iulian
2-10...proba

ce, nu aveai ce sa zici ? :lol::lol::lol:

Ace Axel 30-03-06 16:45

ma intreb din aia 100 kre erau la inceput... kti vor mai fi in final?!

frost_dani 30-03-06 17:00

probabil vreo 80.....cam asa ceva k numai la advanced sau retras 6 shi cu ceilalti.....dar oricum ar fi fost mai tare dak ramaneam toti....asta e se mai intanpla....

frost_dani 30-03-06 17:38

MAH PT TOTI CARE VIN SAMBATA la prisma ce ar fi sa stabilim un loc in care sa ne intalnim cu toti shi asa vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine c ziceti

ps:scuze d off-topic

lupu 30-03-06 17:48

lol..:))) mah ce dilai ....ce tare..
pe www.fotolog.com/lupu_vitezomanu.....nu alea sunt masinile finale....loOl...confuzie.....mey..da stiu ca fost o greseala...dar...repet nu e masina pt concurs....daca nati observat erau piese dedicate pt niste persoane..si erau vreo 3..diferite...si oricum ... plm recunosc ca am gresit...dar sfatuiesc...organizatorii sa verifice lucrarea mea...si eu am sa sterg pozele de pe fotolog..chiar azi..

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning