![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
Cred ca ar trebui Ploiestiul sa se gandeasca serios sa organizeze o legala :D
Experienta este;).....locatie sigur se gaseste:D Cat despre intratul printre garduri chiar de la sosire s-au vazut "preferintele" organizatorilor....cand ne-am inscris pe mine si pe Jakal ne-au dat inapoi ca sa nu blocam intrarea cica in alea 2 minute cat dura sa completam foile....iar cand am dat sa intram am stat ca fraierii dupa un M6 pe care binenteles l-au lasat in poarta fara sa zica nimeni nimic..... In concluzie....ne vedem la Ploiesti la un gratar cum a fost vinerea trecuta:D;) |
Quote:
cand ti-a oferit baietii de pe acolo 1000 pe ea ai refuzat.....:lol: ti-o dadeam pe a mea cu 1400....ce sa-ti fac acum.... si a lui ady a fost estimata corect ...1500...... ati refuzat ofertele , gata......... ramaneti cu cotelele...:)))) poate facem o legala sambata la ploiesti..;) |
ar fii super :lol::lol::lol: deja aveti un spectator de la bucuresti jakale !!!! :!::!::!:
|
Quote:
te sun mai tarziu |
din pacate eu nu mai sunt in parametrii :sad: o sa incerc sa o dreg :rolleyes2
|
ai luat bataie de la un sfi mai greu :P si acum cand vine asta "usor" te dai lovit? :lol:
|
sper sa o rezolv si eu cu electrica....nu am platit factura...:))
sa vad cum o rezolv cu alimentarea......dar pe caldurile astea am un chef.....:???: |
inca unu care se da lovit... :P :lol:
|
Quote:
te-ai umflat ca te dai cu slikuri si pleci bine...?.....:lol: sti bine cum pleaca fulda de pe loc ca ai si tu.....:-P |
Ma dau eu cu astia cu Opeluri, cu slicuri..fara slicuri cum o fi :)))
|
pai ce sa ii faci...cand s-a dat data trecuta cu mine si avea fulda se vaita ca il bat ca nu are plecare...
acum o arde in slikuri pe 15, jante tabla....eu cu fulda pe 16...deh.. |
vezi ca diseara avem treaba.....mi-am pus odorizant now....vundeeeer baum:twisted:
|
Quote:
diseara ii pun acetona d-aia de oja in loc de benzina....:lol: |
ba esti nebun....nu ma face sa trishez...ca arunc si io doua borduri de la videanu in portbagaj ca bobi....pardon...pe capota...ca la mine trage fatza:lol::lol:....apropo....daca-l chemam si pe adi viteza....ar trebui sa-l chemam de pe acum....ca pana ajunge ala se face noapte:lol:.....poate mai descopera vreo ruta noua....pe la brasov eventual:lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S sunt pe 14 :P |
ba ... sfi`u mai greu il bat ;) stai linistit ca in cel mult 2 saptamani .. iti poti pune slickuri si la motor.. ca tot in spate vei fi :lol: in seara asta lipsesc... am facut`o de merge ca o opinca :x mor de nervi ... dar aia e :cry:
sunt bx`u turbat :lol: am postat de pe alt id |
Quote:
vs e30 2,6.......2-0 vs e30 2,7..1-1 vs passat vr6..2-0 felicitari ursului din campina care a rupt norma in seara asta...masina chiar trage bine... |
Quote:
:peace:Ms Jaka, tot aici e mai frumos,lumea nu se oftica "rau" :)) asfaltu` e marfa,grataru` tine destul.Ne vedem la urmatoarea iesheala :D cu respect! |
Quote:
De vazut ne vom vedea peste 2 sapt...joi plec la Hungaroring unde in wk am doua curse... Pana atunci distractie maxima va urez:D |
Quote:
sakale esti ursar 100% vb numai de ursi. dar era si un kadett de 150cp de a imprastiat bmw de 2.7 2.8 czt voon si cu tine...ai refuzat cu ursul 2.5 24v 1-2 data viitopare poate mai aduc o honda vti si un clio rs casa fioe mai mult divertisment mai vin si baietii de la bucuresti......sa fie forta |
Dc nu as fi zis inainte ca sunt probleme la masina mai ziceam...si pana la imprastiat mai e cale lunga, dar pe 400 ai fost in fata si asta conteaza.
Am rezolvat problemele ce le aveam si te astept. Bafta!! |
Quote:
totusi un URS ti-a spulberat visele...;) |
Quote:
tare faza , invins prin abandon! |
Quote:
|
Quote:
masina ta trage bn pt 150cp 800kg soft tobe si slicuri ca e pacat sa nu insir modificarile pe care le-am vazut personal,deci nu mai are 150cp. hai bafta si te mai asteptam la start... |
Quote:
mai incercam ....oricum numai la ploiesti vin sa ma dau k in alta parte lumea e cu figuri oricum felicitari pt urs. e cel mai rapid cu acre m-am dat pana acum p.s nu are 800kg are cat ursul tau 1050kg cantarit , si eu am ramas uimit dar asta e |
Quote:
Pai in cazul asta e 1-0 si pt mine :)))) cu amandoi :))) Ne vedem in weekend ! |
Quote:
|
Pai avand in vedere ca dupa 400 am fost in fata nu se cere formula si sa nu imi spui ca ai franat ca stiu ca nu ai asa lux la masina :-P :-P :-P
Jaka scuze pt off pe topicul tau. E ultimul, promit. |
Quote:
hai k se anunta dezmat mare in week saka si al meu e ultimul off |
wk-ul asta sunt plecat dar in viitorul wk sper sa ne intalnim....sunt din ce in ce mai curios sa ma dau si eu cu bas-ul:D
|
Quote:
|
sa speram ca nu ploua....avem un invitat special in week de la bucuresti...dany LAF cu un E30 "stock"....:lol::lol:
deci vorba cuiva...."bai nene" caterinca va fi maxima..:lol: |
Quote:
|
pentru weekend-ul asta, la ploiesti, are cinva mai multe detalii?
|
facem un gratar diseara?...e simpul...unu vine cu carnea....altul cu bautura..si eu vin cu fratimiu:twisted:....hai bine....aduc si un chibrit
|
Quote:
trebuie sa bag carbuni si acetona.........:)) |
nebunie de masina :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning