Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dexter_20 11-06-06 12:24

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Lasa Spark, si mie mi-a zis ex k vrea sa ne luam, k eu sunt ales, bla bla bla and shit like that, dar.....uita k am ramas solo si cu pompa de sange sparta, dka ma intelegi.

Spark 11-06-06 14:02

yep ... i get it ... :(

valentinno 11-06-06 17:30

Eh, dragii moshului, eu m-am fript de "n" ori. Cum sa uiti pe cineva pe care ai iubit la nebunie?... E GREU! La mine a tinut aproape 6 ani! Dar timpul le rezolva pe toate. Nu am uitat ce a fost frumos, dar acum persoana cu pricina mi-a devenit indiferenta. Pentru ca nu ura este opusul iubirii, asa cum ar putea crede unii, ci INDIFERENTA! Si asta nu vine cu una, cu doua, si nu ti-o poti impune. Te asezi intr-un colt, si-astepti sa-ti treaca.:paper: :workout: :chew: :dance: si tot asa....

dexter_20 11-06-06 19:33

Am o problema f grava care vreau sa se termine cat mai rpd!!!
Eu am mai postat aici ceva care.....pana la urma erau niste minciuni.Acum k a iesit adevarul la suprafata vi-l spun si voua.
Ea mi-a spus k pur si simplu vrea sa fie cea care era inainte sa fie cu mine, adica o fata care sa nu-i pese de nimeni si de nimic.....adica face rau la lume si pur si simplu nu-i pasa. Acum ce mi-a spus mie: mi-a spus k regreta tot ce a fost intre noi, ca regreta ziua in care m-a cunoscut si a iesit cu mine, si ca daca ar putea sa intoarca timpul ar sta in casa, sa ma vada,sa nu poata iesi......Adica dupa 1 an si 2 luni pur si simplu o doare fix in fund de mine! Chestia e k eu momentan nu am puterea sa trec mai departe dupa cate mi-a spus. Si mai e o chestie: am vb si cu maica-sa si ce mi-a spus ea? Las-o in pace si gata. Asta am facut-o, dar azi am sunat-o macar sa-i aud vocea si cand colo...."sun-o pe mama ca vrea sa vb cu tine". O sun si ce-mi zice femeia.....s-o las in pace, bla,bla,bla si se mai auzea si vocea "tatalui socru" "zii s-o lasa in pace k ii crap capul daca nu! ii crap capul!". Toate chestiile astea au reusi sa ma.... faca o leguma.Nu mai am chef de nimic, si acum cand tst acest mesaj abia ma abtin sa nu plang.....sper sa-mi iasa. i need incurajari!

Spark 11-06-06 21:02

ma intreb oare ea ce le-o zis la ai ei ... dak si ei au o asemenea reactie ...
srry de tot ...

legat de incurajari .. :) da-o dreq ... ca nu merita ... a venit si alta ... poate care sa merite ... si o sa iti fie indiferent de asta ...

dexter_20 11-06-06 21:47

ufff! sincer e pe cale sa vina (mi-a zis k mai vb noi) dae cam micutza. Ea e cls a 9-a, eu anu 1 de facultate....E chestia aia k ma simt k o leguma....

Spark 11-06-06 21:56

hmm ... mda ... exact aceeasi diferenta de ani o am si eu ... eu a12a ... ea a8a ..
si nah` .. e fata de treaba ... da` acuma nu simt ceva foarte special ... asa ca ma gandesc sa trec la altceva ... dar dupa ce termina cu examenele ...
dar dak la tine merge ... incearca ... ca nu cred ca ai nimic de pierdut

dexter_20 11-06-06 22:02

POI logic k am sa incerc, k doar omu tre sa se bucure si de "placerile carnale" ale dragostei.....dak ma intelegi.Daca fata sta si ii place it's a keeper.

Spark 11-06-06 22:04

oky ... atunci bafta ... ;)

dexter_20 11-06-06 22:10

10x a lot. Da nuj, eu inca o vreau pe ex. Asa cum e ea.Nuj de ce dar o vreau.

Spark 11-06-06 22:15

crede-ma .... ca stiu foarte bine sentimentu` ...
si acuma ca in intr-o relatzie de ceva vreme ... dupa cum ti-am zis .. la asta parc ii lipseste acea sclipire .. nsuh` ... si dak ar fi ... m-am impaca cu exa intr-o secunda ... desi .. cred ca intre timp ne-am schimbat mandoi intr-un fel sau altul ...
probabil prea repede asta nu o sa iti treaca ... mie imi tine asta de 6-9 luni de zile ... da` nah` .. am invatat sa traiesc cu asta ... si intre timp imi mai ocup timpu` cu alte chestii .. ;)

dexter_20 11-06-06 22:24

WOW la mine dureaza de...azi.Dar chestia stii k e mai veche de vreo 3 sapt de cand ma ducea cu zaharelu. Am stat si eu si leguma tot vreo 6luni pt una dar...am cunoscut-o pe ex si cu timpul am uitat-o.Bine k in primele 4 luni knd eram cu ex inca mai vroiam sa ma impac cu ex ex, dar dupa ai mi-a trecut. Acum astept sa treaca timpul si sa agatz cat mai rpd,nu una mai multe.

Spark 11-06-06 22:27

spor la treaba atunci ... ;)

dexter_20 11-06-06 22:30

10x man. Am ajuns la concluzia k in viata tre sa te mai si distrezi nu numai" te iubesc", " mor fara tine", and shit like that.

Spark 11-06-06 22:34

pai .. mda .. asta am zis si eu ...
doar ca cu teorisa stau bine .... practica ma cam omoara ... :(

Mustang 12-06-06 09:07

1. practica ne omoara mai pe toti ;)
2. dexter ... acum chiar nu mai vad rostul in a incerca sa mai vorbesti cu ea ! nici macar buna/pa ... incearca sa o faci geloasa ca dupa aia sa ti se rupa nitel de ea ...

asta e parerea mea ;)

dexter_20 12-06-06 13:06

SA traesti man! S-a notat in carnetel!

aleks 15-06-06 01:41

mustangule, ai devenit foarte sigur p tine...
imi place cum gandesti ;)
he heee...si ai doar 10 luni pe forum..;)

BlueEyes 15-06-06 03:20

in viata totul se invata ! nu poti sa fii mare pana nu esti mic !!!

Mustang 15-06-06 06:51

Quote:

Originally Posted by aleks
mustangule, ai devenit foarte sigur p tine...
imi place cum gandesti ;)
he heee...si ai doar 10 luni pe forum..;)

merci...sunt trecut prin ele ;)
si exact asa trebuie sa fie orice om - sigur pe el ;)

Leutzu_ 15-06-06 12:36

Revin si eu la subiectul asta desii nu am mai scris de ceva tipm in el; cred ca nu este un etalon, daca pot spune asa, despre cum sa uiti o persoana iubita, totul depinde de la om la om,.

aleks 15-06-06 13:59

si la concret voiai sa spui ca.... ????

Leutzu_ 16-06-06 10:23

Ca nu exista o anumita cale care trebuie urmata pentru a uita pe cineva. Fiecare om poate uita o persoana la care a tinut in feluri diferite, daca unii prefera sa stea si sa sufere in "coltisorul lor" altii fac tot posibilul sa isi gaseasca alte ocupatii.

dexter_20 16-06-06 11:29

Mie imi iese dak nu o vad, dak nu o aud, dak nu imi zice cineva ceva despre ea....ca si cum ar fi moarta si gata.Nici macar numele sa nu-l mai pronunt, si gata! K doar ochii care nu se vad se uita, nu-i asa?

Mustang 16-06-06 14:07

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Mie imi iese dak nu o vad, dak nu o aud, dak nu imi zice cineva ceva despre ea....ca si cum ar fi moarta si gata.Nici macar numele sa nu-l mai pronunt, si gata! K doar ochii care nu se vad se uita, nu-i asa?

ochii care nu se vad se uita...este adevarat...
da' daca stai sa te gandesti la ea ... nu o sa treci niciodata peste ;)

Leutzu_ 16-06-06 14:12

Asa este...

dexter_20 16-06-06 16:46

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
ochii care nu se vad se uita...este adevarat...
da' daca stai sa te gandesti la ea ... nu o sa treci niciodata peste ;)

Da nu ma gandesc la ea.Ma gandesc la altceva, la cum sa agatz alta, la alte chestii.

accord2.0ex 16-06-06 20:13

mah fartilor imi pare rau sa vad k exista si altii in aceeasi situatie ca mine... nu vreau sa detaliez doar sa va incurajez si eu cum ma incurajeaza si pe mine altii!!! asa k ... din cate am auzit nici nu merita sa suferi ca un caine dupa ea, pt k din mom ce te-a facut sa suferi inseamna k nu-i pasa... si celebra zicala: balta e plina de peste!:)
din pacate si eu trec printr-un soc si nici pe mine nu ma ajuta cu nimik toate cuvintele astea! asa k bafta voua si sanatate...ca-i mai buna dekat toate!!! :)

dexter_20 16-06-06 20:30

Pe sprijinul meu poti conta! Trebuie sa fii tare,sa stai cat mai mult cu cei apropiati si sa nu pomenasca cineva despre ea! De preferinta e ca tu/voi sa va comportati ca si cum ea nu ar exista pe planeta asta. Daca reusesti lucrul asta, esti cel mai bucuros. Ai putea sa mergi in club sau disco si sa te dai la cat mai multe fete. Sa verzi ce satisfactie o sa ai! La mine asa este. Totul e sa-i arati k nu sufer din cauza ei, cu toate ca in interiorul tau e altfel. Asta e viata.Inca ceva: pt numele lui Dumnezeu nu va apucati sa beti sau sa va taiati sau....sa va urcati pe ceva si sa amenintati k va dati drumul k nu se merita. Intotdeauna vine alta mai buna!

bodyspeed 16-06-06 21:30

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Da nu ma gandesc la ea.Ma gandesc la altceva, la cum sa agatz alta, la alte chestii.

pai si asa o uiti ....poate pe moment.... ;)
cel putin asa se intampla la mine... nu ma gandesc la ea ci la o fata .. care tocmai trece prin fata mea....trec cateva secunde si zboara gandul...ups tot la ea:oops: si cica eu am uitat-o;)

dexter_20 16-06-06 23:07

Oricum din minte iese mai greu,dar totusi dak nu o vad e mult mai bine.Daka nu merg in locurile care imi trezesc amintiri,iar e bine. Stau mai mult cu prietenii si vb despre altceva. Oricum imi iese,macar pe moment.

accord2.0ex 17-06-06 01:55

mah oricum eu zic sa schimbati numele topicului cu "cum sa uiti persoana pe care o iubesti" :)
dexter_20 tu esti norocos k inca mai ai un loc kare nu-ti aduce aminte de ea... cel mai naspa e k eu inca nu am gasit locul ala...si la mine in casa nu pot sta k totul imi aduce aminte de ea...
astept si eu sa-mi gasesc coltul ala de lume unde sunt numai eu!sper sa existe :)

dexter_20 17-06-06 09:06

Lasa ca la faza cu locurile care imi aduc aminte stau si eu mai...slab.Totul este sa gasesti puterea si taria de a te kk in tot ce a fost intre voi 2.Stiu k suna aiurea,dar asta e! Inca o metoda ar mai fi sa gasesti ceva la ea ce nu ti-a placut de la inceput. Gasesti tu: par in diferite locuri,injura cam mult,mers ciudat,comportament in diverse imprejurari. La mine si asta merge. Faptul k nu poti sta in casa se poate rezolva. Cine zice ca trebuie sa stai in casa? Iesi la plimbari de-ale...nesimtite de 2,3 chiar 4 ore pe jos si sa vezi cum ai sa te simti! Eu asa mai fac,dar cand sunt in Brasov. Trebuie sa fii tare man! Fii tare k roata se intoarce si va veni ea la tine! Si daca nu, vine alta. Si tot tu vei fi in avantaj. Nu vad unde e problema? Toate vor trece.Totul e sa nu arati lumii k suferi.Sufera in interior k e mai bine.

accord2.0ex 17-06-06 11:37

merci! usor de zis... greu de facut! eu de azi sunt hotarat sa aplic metoda indiferentei... si chiar sunt curios s vad kand se va intoarcea ea la me!
dexter merci ink o data de sfaturi!

Spark 17-06-06 11:46

hmm ... tocmai am patzit o faza ...
cine o zis ca sinceritatea ajuta la ceva ...
deci ... m-am despartzit de prietena ... ca o aflata ca inca tzin cat de cat la fosta ... dupa care am fost mort ...
ca actuala fosta ... mi-a zis ... ca potzi sa ai incerdere in mine ... sa imi zici tot ce simt ... eu ca bou` ... i-am zis ...
si dupa aia ... ca dak ink tzii la ea ... atunci d c esti cu mine ... si multe altele .. si a zis ca e mai bine sa ne despartim ..
oricum cu fosta ai la care tzin nu pot fi ...
da` nu dispr ... ca mai sunt si altele ...

ps ... sper ca ati inteles ceva ... :)

dexter_20 17-06-06 12:49

Quote:

Originally Posted by Spark
hmm ... tocmai am patzit o faza ...
cine o zis ca sinceritatea ajuta la ceva ...
deci ... m-am despartzit de prietena ... ca o aflata ca inca tzin cat de cat la fosta ... dupa care am fost mort ...
ca actuala fosta ... mi-a zis ... ca potzi sa ai incerdere in mine ... sa imi zici tot ce simt ... eu ca bou` ... i-am zis ...
si dupa aia ... ca dak ink tzii la ea ... atunci d c esti cu mine ... si multe altele .. si a zis ca e mai bine sa ne despartim ..
oricum cu fosta ai la care tzin nu pot fi ...
da` nu dispr ... ca mai sunt si altele ...

ps ... sper ca ati inteles ceva ... :)

Eu te-am inteles! Las-o in treba ei! Sa va spun ce zicea bunicul meu (Dumnezeu sa-l ierte!) cand nu imi convenea ceva:" Mah! tu stii ce a zis Stalin? EU-nu! A zis "Cui ni-i convine, sa nu vina dupa mine!" Si eu muream de ciuda....Ai putea sa0i zici asta sau...."Nu-ti convine, PA!"Dar asta sa i-o spui cu toata seninatatea pe fatza! Am incercat si merge! Si la faza cu sinceritaatea.....asta e! Problema ei k nu are creier sa gandeasca.Mie mi se pare ceva normal sa mai tii la ex dupa ce ti-a dat papucii sau invers.

accord2.0ex: indiferentza e bine. Daca mai vrei sfaturi, cu cea mai mare placere, pt k nu mai vreau sa treaca cineva prin ce am trecut eu.Ai putea sa cauti si alta fata. Ce daca mai tii la ex? Ai putea sa te prefaci.SI nu uita! DACA NU VINE EA LA TINE, INTOTDEAUNA VINE ALTA. Rabdare iti trebuie,nimic mai mult.

Leutzu_ 17-06-06 14:46

Quote:

Originally Posted by accord2.0ex
merci! usor de zis... greu de facut! eu de azi sunt hotarat sa aplic metoda indiferentei... si chiar sunt curios s vad kand se va intoarcea ea la me!
dexter merci ink o data de sfaturi!

Chiar daca se intoarce, nu o mai accepta langa tine. Daca ti-a facut asta o data iti spun in mod sigur ca se va mai intampla si a doua si a treia oara. Sunt patit, crede-ma. Oricat de greu iti va fii, oricum va fii mai bine fara dupa ce treci de socul asta emotional. Incet incet iti vei gasii pe altcineva si ea nu va mai conta nici cat jegul de sub unghie pt tine, decat ca "o alta" in calendarul de iubite. Eu am patit-o dupa 4 ani si 3 luni, iar acum mi-e mai bine fara ea decat mi-a fost vreodata cu...

dexter_20 17-06-06 15:28

Corect.NU o mai primi.Pt ea va zice.... "lasa k ma iarta fraerul" .Ai putea sa o primesti doar s-o lasi apoi cu ochii soare,k sa te razbuni,dar nici asa nu e bine. Lasa k o sa treaca.

Mustang 17-06-06 21:53

SAU...poti sa o accepti ... si sa ai mai mereu treaba ;)

Leutzu_ 17-06-06 23:42

LOL...deci treaba cu primitul este doar pentru masochisti...mie unul mi-a trecut si daca se va mai repeta sigur nu as mai accepta o impacare dupa ce ea a plecat.

All times are GMT +2. The time now is 09:49.

- Copyright 2026 4Tuning