![]() |
Stai calm mah ca nu-s io buricu nimanui, da' vad ca iti place sa arunci glume d-astea de *** de parca tu ai fi vreun buric.
Stiu ca e naspa cand vine cate unu si nu va mai ridica in slavi, da' asta e trebe si d-astea. In rest sa fi sanatos si tu si masina. |
CAND O SA TERMINATI ODATA CU CEARTA ASTA?
|
Re:
[/quote]Aaa si inca ceva,apropos de BMW, ala a lu \"gery\" nu e M3, e un seria 3 mai vechi facut de Toli si are un kit rieger pe el.
Asta de care zic io e unu argintiu cu numere de germania[/quote] M3 ala argintiu cu nr de germania este a lui Toli sau a lui frati-su Oricum el il conduce |
Matrix eu mi-am spus parerea si atata tot. Daca te deranjeaza nici o problema poti sa spui dar u nu esti de acord cu nimeni si nimic pe acest forum si daca u crezi ca eu al consider pe andrei(sadsau wrc ptr tine)cel mai bun si ca masina lui e cea mai tare te inseli amarnic baiete.Eu in general nu ma iau de cineva pe canal si nu m-am luat nici de tine dar vad ca te dai prea destept si ca stii multe ...poate asa e dar pana acum nu ai facut decat sa te iei de unu si de altu si cum ati spune cineva ceva incepi ca u spui adevaru si ca noi nu-l suportam ca noi ii ridicam in slavi pe cei de la x-team ca andrei e shefu nostru etc. Sincer la fazele astea ai mancat c@c@t cu gura plina...si te sfatuiesc sa citesti mai bine ce ai scris si cine s-a luat de tine sa te iei si u de el dar intr-un stil elevat ca banuiesc ca esti baiat destept si nu gaina care sta si sparge seminte pe bordura asteptand baietii sa-i faca pana de la bicicleta pegas cu ciunshpe viteze . Si apropo ma cheama Gabi ca sa stii si sa nu te mai chinui sa-mi spui DMX-ule
|
DEci io zic ca ajunge cu atata \"galceava\" ca nu-si are rostu.
Ceres, din cate am inteles eu, un machedon a luat M3-u, insa se poate sa fie doar vorbe. Oricum e belea rau de tot, cel putin cutia aia SMG face o gramada. DMX - Gabi, ai dreptu la pararea ta, insa la faza cu : te uiti prea mult la 2f2, si asta ca eu am zis ceva de genu \"m3-u a luat spectatorii burnoutului\", si de aici s-a ajuns la altele...... Deci eu inchei aici totu' , si propun sa scriem de curse de acum incolo. |
eu unu nu stuu de ce m3 e vb :? si in curind sadule s-ar putea sa te fac o liniutza :twisted: :twisted: :twisted:
|
Ok matrix. Respect. Asteptam mah tra-ule....si daca ai sa-l faci :shock: :shock: :shock: desi nu cred :D :D :D
|
Re:
Quote:
In fine ... Cat vrei avans ? Matrixu ... mi-am facut ambreiajul ... Poate il gasesc pe GNT-ul sa dau una mica cu el ... ca acum nu mai patineaza ... Si inca o chestie te rog ... nu te mai certa cu oamenii pe forum si foloseste te rog un limbaj mai adecvat ptr cei 22 sau catzi ani ai ... mersi. |
ma scuzatzi domnu sadu .dar nu intzeleg ce cuvinte urite am folosit eu aici .apropo poate potzi sa imi si spui despre felu in care am vb cu exemple
|
Re:
Quote:
cu ce mata masina sa te faci tu ma cu sad`u ... ??? :) :) :) cu TRA`bantu` tau ???? :) :) :) poate doar el sa se dea cu spatele ... si tu cu fatza ... :) si asa e nasol ... esti handicapat .. :) ce pot sa mai zic .. :) hai ca mai vb noi. |
poate cu alta masina , cu Dacia , poate sa-i puna si motor de ferarri ca tot nu are cum sa-l faca :oops:
|
Re:
Quote:
O sa fie ceva interesant de vazut. Quote:
|
Re:
Quote:
In fine. |
Bai sadule da' vad ca tu tot nu vrei sa o terminam, d-aia am zis no comment.
Am zis gata cu cearta cu vrajeli cu ciutanisme si cu totu'. Deci gata incheiem cu cearta si cu tot, ca sa nu mai aud ca ma cert io cu toata lumea. Asteptam rezultatu'! |
Da ce sari asha de popou in sus ?
te-am intrebat ceva normal ... nu te-am atacat , nu am continuat cearta . Ciutanisme ... nu stiu ce sa inteleg ... In fine .. Ai sa vezi si rezultatul. |
mi`e lene sa cetesk .... ce screetzi voi ... sad`ule .. hai sa ne facem si noi .... k am schimbat si eu ... ambreiaju ` k a facut POC :D
|
OMG! da' voi nu sunteti sanatosi.. de 8 pagini vad ca va \"atacati\" cu remarci.. nu duce nicaieri cearta asta..
ON-TOPIC: ieri nu stiu ce a fost.. probabil s-au vorbit toti sa se intreaca.. la ora 22 am plecat de pe langa primarie.. pe jos (mai am de asteptat luna asta pentru returnarea permisului :D) pe tomis.. 3 dacii rosii cu geamuri fumurii se intreceau.. sau asa lasau impresia.. mai merg putin, trec 3 cielo rosii fiecare cu peste 120 km/h (dar nu unul langa celalalt.. erau diferente mici de interval de timp).. deja ma ofticam.. in fatza la \"napoli\" sau asa ceva, vad un BMW (cred ca seria 5 de prin '98 ) si un mercedes (cred ca c-classe tunat.. au trecut mult prea repede ca sa imi dau seama.. cert e ce se auzea mercedesul ca si cum ar avea evacuare sport).. erau masini parcate si pe o parte, si pe cealalta a bvd-ului in fata la cate un club.. bmw pe banda lui, merc. pe contrasens.. s-au tinut mult asa.. pana a trecut merc. in fatza.. dar deja era departe.. nu prea mai vedeam nimic.. nu stiu cati dintre voi au mai avut crize ca mine.. adica.. sa nu ai permis.. si sa te oftici atat de tare incat sa-ti vina sa sari in fatza alora sa te ia si pe tine :D .. merg mai departe.. doua motoare se intreceau in fatza la spital.. ajung in fatza la lic. 4 si se face verde la semafor la victoria.. veneau spre lic. 4 in ordinea plecarii.. cred: un saab 9-3 cabrio (de prin '97 sau ma insel eu), subaru cu 555 si un bmw mai vechi.. cred (asa mi-a zis un prieten, eu aveam impresia ca e toyota celica veche).. pana in fatza la fantana din parc, subaru luase avans in fatza saab-ului.. nici nu vad cum ar fi putut sa-l impiedice :D ajung la semafor, trec bvd, mai merg putin.. se face iar verde la semaforul din sens invers.. subaru la datorie :D a facut un slalom superb printre restul masinilor din fatza lui.. m-am speriat eu.. nu stiu cum se simtea ala din dreapta :D in incheiere: am ajuns in casa si m-am jucat nfs underground cateva ore :D |
Moa pav chiar ma faci sa ma duk la buc pe baneasa sa`i vad pe aia :P, abia astept sa vina 7 nov. :P
|
da nenea ala cu Subaru 555 mai mereu face slalom printre masini ... si se aude marfa
|
ba da ce noroc avetzi voi :evil: .. eu nu le vad niciodata cum se intrec .. :cry: :cry:
|
hmzzz ... pav .... alea 3 nove cu geamuri fumurii erau 1 nova si 2 solenze :) hihihi ... si nenea ala cu 555 la anu o sa aiba ink 100 de calutzi :)
|
e clar ... la catzi cai mai are + inca 100 moarte curata ...
|
:)) :oops: :oops: face 440 de cai :?: :P
|
pai nu are deja 400?..................e nebun omu.NOS nu are?
|
inca nu
are 340 hp deocamdata |
e cu oameni dinastia sa pleci la drum lung :)
|
super tare iti dai seama cum alearga masinuta CeReS tu cati caluti ai pe masina ? chiar sunt curios respect
|
daca nu si-a pus nik pe la motor are 265 parca
|
eu cred ca mai mult de atat poate pe la 340 ..... asteptam raspuns din partea proprietarului :P
|
:) 305-310 ... stiu eu :)
|
sti bine lolek
|
si ca sa nu mai fim offtopic hai sa za povestesc o cursa la care am luat parte acum vreo 3 zile (ca spectator :lol: )
- distanta dintre primele 2 sensuri giratorii din Mamaia - traseu total 7 ture , cu ocolirea ambelor sensuri - protagonisti : Seat Leon si Renault Megane , ambele 1.9 tdi - ora 10 seara, destule masini in trafic :cry: :cry: cine credeti ca a castigat ? :lol: :lol: :lol: |
Leon ?:)
|
leon 90 cp, 1300 kg
megane 100 cp, 1100 kg |
eu zic megane avand in vedere cai si kg-le :P :))
|
Daca soferu a fost OK io zic ca Leon a castigat.
Muult mai stabila si \"fasneata\" decat megane-u! |
leon 90 cp :?: :lol: :lol: :wink:
|
Megane , dar masina a contat maiputin avand in vedere traficul si lipsa regurilor (adica au avut voie sa-si taie fata unul altuia)
oricum a fost o cursa tare :lol: |
pai asa-i frumos.. :lol:
|
Am vazut azi un Corvette negru care a impachetat un Mercedes. Superba masina. Ma intreb cam catzi bani o costa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning