![]() |
Re: Machetele mele - Alex230
13 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult...
|
Superbe pozele!:shock:
Mare pacat ca nu se mai gaseste aproape deloc GT3 RS(996),imi placea la nebunie,mai ales ca detin si urmatoare generatie:D |
Quote:
Se gaseste varianta 996 GT3 RS doar ca e destul de scumpa si rara. Sunt destul de vechi pozele cu seria GT3. Intre timp a mai intrat de ceva timp in colectie si varianta 2010. :-) |
Era şi timpul să mai postezi şi tu ceva :D Frumoase machetele ...şi pozele :D mai aşteptăm 8)
|
Numai porci frumosi si felicitari pentru poze:!:
|
Din primul set de poze pe care nu le-am vazut la timp, grupul Gt3... cel mai mult imi place 996 Gt3 yellow, este frumos foc. O sa-l iau si eu cand o sa am ocazia, s-a ivit o data ...dar am pierdut trenul la limita.
Iar in al 2-lea set am sesizat macheta pe care o detin si eu, anume: Carrera S (997) de AUTOart, esti prima persoana la care vad modelul acesta (de welly am mai vazut). Poze superbe, machete la fel. Spor la colectionat Porsche. |
O foarte frumoasa revenire :-) Chiar acum cateva zile neavand ce face m-am uitat de la A la Z peste threadul tau ... si uite acuma, poze noi ! Foarte frumoase, si pozele si machetele :D
Data viitoare cand mai mor threaduri cu machete frumoase, o stiu sa ma uit peste ele, ca asa poate o sa revina "proprietarul" cu niste poze :lol: |
Ai o colectie impresionanta, felicitari
|
Acum am vizualizat tot topicul ! Numai piese de piese ! Succes in continuare!.
|
Te asteptam cu prezentari la noile achizitii ca sunt convins ca s-au strans multe8). Poze frumoase faci, machete spectaculoase ai ... doar timp si chef pentru prezentari iti mai trebuie.
|
Extraordinara colectie.Felicitarile si respectele mele.Esti un adevarat fan Porsche.a fost o placere sa ma uit le thread_ul tau.911_le vechi is fenomenale.Spor in continuare.
|
pur si simple bestial...
|
Frumoasa colectie ..se vede ca esti fan inrait Porsche :p
|
Superbe Porsche-urile:lol:8):rolleyes2
Alex...zi si mie cum e realizat GT3 galben. Ca trebuie sa-mi vina si mie unul si sunt curios:D |
996 Mk.I GT3 CS de la AA...hmm...pt o macheta de acum 5 ani e foarte ok realizata .
Lipsesc geamurile laterale la usi si balamalele sunt de tip dog-leg ,dar daca treci peste astea ,e o macheta foarte ok. Uita-te si tu peste poze ,ca e prezentat mai pe la inceputul topicului. Cele bune. |
M-am uitat. E frumos...nu prea ma intereseaza ca are dog-legs. Adica nu ca nu ma intereseaza, dar pot trece cu vederea chestia asta. Abea astept sa-mi ajunga:lol:
Merci fain;) |
impresionanta colectie.
frumaose poze |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning