![]() |
Re: 4tuning day
Quote:
cred k de la aia ma durea p mine capul a 2-a zi :lol::lol: |
Nu a expirat topicu' asta?
|
ba da mai carcota... :D
da-l mai las deschis, doar ca nu mai e sticky |
HAI CA SE REPETA ....TREZIREA :))):lol: ce ? cum? cand ? cine?
https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/33424-tuning-days-29-martie-1-aprilie-2007-a.html |
poate reusesc sa ajung si eu pe acolo.....dar putin probabil.....se vede dupa varsta de ce.....poate reusesc sa il conving pe silver_xxx sa mearga si el.....dak nu asta e....stam si ne uitam la tv....:???:
|
Eu vreau sa vin da din anumite probleme[nu banii,transportul,etc] nu stiu daca pot veni...
|
aleks: anu' asta ne vedem ? :)
|
poate imi fac si eu aparitia cu un M5 2006 :lol:
|
Quote:
|
wai deci pana la urma cum se pleaca
????? |
Quote:
|
da are careva idee unde se face?
|
metro otopeni!!!
|
care ma ia si pe mine?pun bani la benzina...motorina....si alte cheltuieli...da luatima si pe mine:D :peace: PLS
|
o sa fie super jmecher la buc pakt k nu imi pot expune si eu masina :(
|
nu te stresa, mergi sa ai cu ce-ti clati ochii, e suficient :)
|
chiar ai cu ce clati ochii :shock: . cine stie cunoaste (aleks)
|
sefu' am inteles k ai fost contactat ieri pt spatiu, sa-mi dai si mie un semn sa-mi spui cum sta treaba...
|
iti spun eu.
e 40 de euro metru am avut o intentie sa parcticip, dar avand in vrdere ca urmeaza salonul auto BAcau, vreau sa fac ceva deosebit aici, plus ca imi concentrz partea financiara asupra curesi de anul asta si a organizarii unui tuning show cum au fost cele de la Cluj, Bucuresti si altele. Asta cu ajutoru lui ZZ Misu, cristi si altii |
Quote:
Silviu, am inteles ca expunerea masinii e gratuita ... asa scrie pe site ... E posibil ca taxa sa fie pt firma de tuning, pt ca automat asta ar insemna reclama ... :rolleyes2 |
da, dar daca vrei sa stai cat de cat cental acolo au prioritate cluburile sportive, si firmele dapa aia publicul cu masini individual
|
voi stiti ceva de zona noastra....prezinta si moldova ceva spectaculos pe 1 aprilie?? sau ca de obicei WSR-ul e in top:D
|
Silviu ... pregatesti ceva pt 1 Aprilie ?:) la focusul tau ?
|
Pai sunt destul de multi daca stam sa ne gandim:STW[Audi A4,dar nu stiu daca va fi inauntru masina],ZOZ[VW Golf V,la fel nu stiu daca va fi la expozitie masina],Cristi[Peugeout 407,el a spus ca nu va avea masina inauntru :(],Florin[Ford Focus,nu stiu...mai multe] si cred ca mai sunt dar nu sunt "in the mood" sa fac o astfel de prezentare.
|
Cineva tot o sa fie si din bc..Stati calmi :)
|
oare cate masini de BC vor fi acolo? mai mult sau mai putin participante? crapa bucurestiu' de ciuda.
|
Quote:
:lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: invadai-ar provincia!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
|
LOng live BACAU!!!
|
Cine stie cand e salonul auto la bacau ?
|
anul trecut a fost imediat dupa 4tuning day... silviu stie, k a fost expozant...
|
Asa asa dati-mi motiv sa mai vin si eu home k nici nu mai stiu cum arata Onestiul si Bacaul. Cand s-au pus la punct detaliile v-as ruga sa faceti publica data,ora si locatia ca sa vin la "semnat condica" si in Bacau.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning