Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

aleks 03-09-06 12:40

Re: accidente in bacau

2 Attachment(s)
jalecu bay-ul...
nici nu era achitata masina integral, abia o luase de la proprietarul anterior, si nici casco nu avea...

aici e si accidentul de la sascut, urat de tot... http://www.ziaruldebacau.ro/index.php?articol=14935

to_the_limit 04-09-06 13:23

Casco?Ce-i ala?La ce trebuie?dai 1000 de euro aiurea/an asa?
Lasa ma ca doar no sa patesc chiar eu ceva,merg atent vad eu...

Din ce in ce mai multi soferi cu masini scumpe implicati in accidente vad,care nu isi fac CASCO.Asta se intampla deobicei cand iti iei masina de toti banii.

Al3xxx 04-09-06 17:13

asa este ...
nu imi pot da seama cum unii chiar daca au masini ce depasesc 10000 de euro sa zicem nu au casco sau poate sub banii astia
la asa masini casco e intotdeauna binevenit

aleks 04-09-06 23:24

nah... k sa faci casco, tre' sa ai acte pe numele tau...
el nu avea inca...

mertan 04-09-06 23:26

daca e moldovean... ishi ia masina cand vrea el... stii prea bine aleks cum sunt moldovenii.

varu21 04-09-06 23:30

da, pana la urma era masina lui? ca eu auzisem ca era masina altcuiva......

to_the_limit 05-09-06 09:04

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 543097)
nah... k sa faci casco, tre' sa ai acte pe numele tau...
el nu avea inca...

Bine,bine....acte n-avea,casco n-avea da 120 sau cat avea prin oras printre blocuri stia sa-i dea.
M-am saturat de atatia inconstienti pe sosele cu permis care se considera prea buni sa faca EI accident,sa li se intample lor,stapanesc prea bine masina ca sa pateasca ceva.

Daca vrei viteza dute frate pe circuit si sinucide-te singur,nu trebuie sa omori si pe altii odata cu tine.

aleks 07-09-06 11:17

Quote:

Originally Posted by to_the_limit (Post 543506)
Bine,bine....acte n-avea,casco n-avea da 120 sau cat avea prin oras printre blocuri stia sa-i dea.
M-am saturat de atatia inconstienti pe sosele cu permis care se considera prea buni sa faca EI accident,sa li se intample lor,stapanesc prea bine masina ca sa pateasca ceva.

Daca vrei viteza dute frate pe circuit si sinucide-te singur,nu trebuie sa omori si pe altii odata cu tine.

to_the_limit, citeste cu atentie, noul proprietar al masinii era la o petrecere, cel care o conducea o "subtilizase", luase keile ca sa aduca un cd, si a si plecat la plimbare cu ea, bonus

Al3xxx 07-09-06 21:58

mai aleks nu e vb de asta
cine stie care a fost treaba
degeaba vb noi acuma si zicem ca a fost asa si pe dincolo cand poate de fapt a fost altceva ....
in fine alte accidente ati mai gasit ... ?
=================================================
stiu exact despre ce e vorba, sunt prieten cu baietii, nu speculez aiurea- aleks

Bmw_Rulllzzz 07-09-06 22:26

socant...........cu totii erau din Onesti (pe cativa ii cunosteam personal sau din vedere) DUMNEZEU SA-I IERTE :sad: --------> despre accident http://www.expres.ro/article.php?artid=271344

tot despre accident ----> http://www.gardianul.ro/2006/09/08/l...s84015.html#vt

filmuletz accident http://www.realitatea.net/index.php?stire=16407

poze + numele celor decedati si celor ramasi in viata din microbuz http://blynx.radiolynx.ro

aleks 08-09-06 00:40

vai de capul lor... numai despre ei s-a scris si s-a vorbit azi in toata presa...
ce prostie... ce nenorocire...

varu21 08-09-06 00:42

Naspa cu accidentul ala. Dumnezeusa-i ierte. s-au facut praf.....:(

bc_04_aju 10-09-06 14:32

da eu am citit ca au murit 13 persoane o adevarata tragedie
Dumnezeu sa-i ierte

Bmw_Rulllzzz 10-09-06 15:41

ieri a murit si a 13 persoana (proprietarul masinii de 51 de ani). abia am venit de la inmormantare.............jale mare :(

aleks 13-09-06 12:35

1 Attachment(s)
asta e o poza d multisor, acum am gasit-o, din intamplare :p

WoW 14-09-06 21:42

ieri faza tare in parcare la metro. Mergeam linistit prin parcare si scriam un mesaj si deodata incepe sa tipe una la mine ca ce stiu despre faptul ca masina ei era intrata cu spatele intr/o duba si pe lateral raschetase o alta dacie. Cand m/am uitat la ea...blonda. Cred ca uitase sa o bage in viteza sau sa traga frana de mana

Bmw_Rulllzzz 14-09-06 22:42

pai...............................era blonda :lol:

bc_04_aju 15-09-06 18:45

imi pare rau ca nu mai am cablu de date la tel ca sa vedetzi
ce am vazut eu miercuri in fatza la mashini unelete un om la vreo 50 anii
sub o duba de la agricola dar nu a murit calcat ci a nimerit cu capul in oglinda
foarte naspa sa vezii o faza din asta live
omu a murit pe loc

aleks 16-09-06 13:45

Quote:

Originally Posted by WoW (Post 554167)
ieri faza tare in parcare la metro. Mergeam linistit prin parcare si scriam un mesaj si deodata incepe sa tipe una la mine ca ce stiu despre faptul ca masina ei era intrata cu spatele intr/o duba si pe lateral raschetase o alta dacie. Cand m/am uitat la ea...blonda. Cred ca uitase sa o bage in viteza sau sa traga frana de mana

vezi ce inseamna sa iti iei masina noua?
isi trantesc fetele masina numai sa se bage in seama cu tine :lol::lol::lol:

DASCALUGABRIEL 17-09-06 14:11

2 Attachment(s)
accident relativ recent!dak dati zoom pe jeep veti vedea o blonda la volan:D

mertan 17-09-06 16:12

l-a dreglat rau de tot pe sarucul pejo... jeepul nu prea are "leziuni" mari.

Al3xxx 17-09-06 20:56

eu tot nu am inteles ce a vrut sa faca aia cu jeep ul ..
a vrut sa faca la dreapta ?sau a iesit de undeva si nu sa asigurat ?

mertan 17-09-06 22:04

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 557179)
eu tot nu am inteles ce a vrut sa faca aia cu jeep ul ..
a vrut sa faca la dreapta ?sau a iesit de undeva si nu sa asigurat ?

e blonda......................

varu21 17-09-06 23:01

nu a acordat prioritate si a vrut sa-l ocoleasca pe un care venea dinspre piata si cand a intrat pe centru l-a izbit pe ala cu pejoul

aleks 23-09-06 02:17

urat accidentul de azi de la narcisa, intre un aro cu remorca, de galati, si o dacia break...
accident frontal, echipa de descarcerare, curiosi cat cuprinde, nshpe masini de politie, trafic deviat, etc, etc....
n-aveam camera la mine :| poate a facut cineva poze...?

marius_lox 23-09-06 08:13

accidentul de la narcisa s-a intamplat in fata mea!! tipul cu break-ul a trecut pe rosu, iar pe langa aro a mai lovit o dacie!!soferul era beat!!

aleks 24-09-06 05:22

varza masinile, si acum sunt tot in acelasi loc, trase langa bordura....

w00p 24-09-06 23:59

akuma dacia e urcata pe bordura :)

Al3xxx 28-09-06 23:38

ati vazut accidetul de acum cateva ore din fata de la latin ?

w00p 29-09-06 00:03

7 Attachment(s)
dap, l-am vazut, si am si poze :)

priviti-le si voi

w00p 29-09-06 00:08

2 Attachment(s)
tot in acelasi timp, in fata la decebal a mai avut loc un accident

WoW 29-09-06 00:30

si a mai fost inca unul azi cu 3 masini. 2 passaturi si o vectra

la ala de mai sus venise salvarea si l/a luat pe ala cu solentza

Al3xxx 29-09-06 12:52

da ce a fost ieri mai ???
de sau intamplat atatea accidente ?
bine macar nu au au fost victime....

w00p 29-09-06 20:26

in ambele cazuri factorul decisiv a fost viteza prea mare :rolleyes2 :twisted: :twisted: :twisted:

SFW 29-09-06 20:41

Quote:

Originally Posted by w00p (Post 569768)
in ambele cazuri factorul decisiv a fost viteza prea mare :rolleyes2 :twisted: :twisted: :twisted:

Hai pe bune??

Eu am inteles ca in cazul accidentului cu espero acesta a intors ... pe dubla linie continua ... deci ... care ar fi factorul decisiv ? viteza sau intoarcere cu durere in ... ...

Cea mai frecventa cauza a accidentelor e prostia, marlania sau neatentia la volan ... nu viteza ...

Parca nu ar fi site de pasionati de masini si de viteza ...

Al3xxx 30-09-06 01:14

poi nu e asa ...
viteza nu o folosesti in oras ...in felul cum a folosito ala ...
inteleg ca trebuie sa mergi mai repede dar nici chiar asa ...si rezulatatul l ati vazut cu toti ..
crezi ca ala cu espero nu sa uitat inaite sa intoarca ? ca doar acolo parcheaza de atata timp si stie care e treaba in zona ...dar a zis ca are timp si ca trece nu sia dat seama ce viteza poate avea bmw ul
oricum daca asta nu ar fi intors nu s-ar fi intamplat nimik acum nu stiu ce sa zic ....
dar de luat ii ia pe amandoi ... unul pt intoarecere pe linie continua si pe celalat pt viteza neadaptata...

Al3xxx 30-09-06 01:15

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 569792)
Hai pe bune??

Eu am inteles ca in cazul accidentului cu espero acesta a intors ... pe dubla linie continua ... deci ... care ar fi factorul decisiv ? viteza sau intoarcere cu durere in ... ...

Cea mai frecventa cauza a accidentelor e prostia, marlania sau neatentia la volan ... nu viteza ...

Parca nu ar fi site de pasionati de masini si de viteza ...

si inca ceva daca ala cu bmw ul nu ar fi avut viteza aia sigur nu s-ar fi intamplat acest accident
si aici sunt n cazuri mai ales in privinta motoarelor...

SFW 30-09-06 02:42

Hai ca-ti spun eu ... in ce circumstanta SIGUR nu avea loc accidentul ... si anume daca NU intorcea cel cu espero ... pt ca e posibil sa mergi cu 50 la ora si sa intoarca un idiot in fata ta si sa intri in el ... dar ... e imposibil sa mergi cu 50 la ora sau cu 200 si sa nu intoarca nimeni si tot sa intri in acel nimeni ce nu a intors .... got it? ;)

Si faptul ca sta pe acolo si ca intoarce des pe linie continua nu e in favoarea lui ... din contra ...
Pe drumuri nu se conduce dupa cutuma ci dupa lege ...

Asa ... pai hai ca beau si eu la volan ... ca, conduc atent ... si ... am mai condus beat la volan asa ca stiu cum sta treaba ... ce zici ... suna bine? eu zic ca nu.

aleks 30-09-06 03:26

si azi ink doua accidente..., din care unul cam... neplacut: un papuc a lovit pe mioritei un scuter, eu am ajuns tarziu dar dupa cum arata scuterul de stramb si botul daciei de infundat nu prea cred ca a iesit usor din asta motociclistul... :|

Al3xxx 30-09-06 11:36

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 570156)
Hai ca-ti spun eu ... in ce circumstanta SIGUR nu avea loc accidentul ... si anume daca NU intorcea cel cu espero ... pt ca e posibil sa mergi cu 50 la ora si sa intoarca un idiot in fata ta si sa intri in el ... dar ... e imposibil sa mergi cu 50 la ora sau cu 200 si sa nu intoarca nimeni si tot sa intri in acel nimeni ce nu a intors .... got it? ;)

Si faptul ca sta pe acolo si ca intoarce des pe linie continua nu e in favoarea lui ... din contra ...
Pe drumuri nu se conduce dupa cutuma ci dupa lege ...

Asa ... pai hai ca beau si eu la volan ... ca, conduc atent ... si ... am mai condus beat la volan asa ca stiu cum sta treaba ... ce zici ... suna bine? eu zic ca nu.

de acord cu tine ...
dar este adevarat ca daca ala nu avea viteza aia accidentul nu se intampla?
si ca poti sa mergi si cu 50 si sa intoarca unu asta e altceva ...
in fine ...
stie cineva ce masuri sau luat cu soferii ?

All times are GMT +2. The time now is 00:18.

- Copyright 2026 4Tuning