![]() |
Re: accidente in bacau
2 Attachment(s)
jalecu bay-ul...
nici nu era achitata masina integral, abia o luase de la proprietarul anterior, si nici casco nu avea... aici e si accidentul de la sascut, urat de tot... http://www.ziaruldebacau.ro/index.php?articol=14935 |
Casco?Ce-i ala?La ce trebuie?dai 1000 de euro aiurea/an asa?
Lasa ma ca doar no sa patesc chiar eu ceva,merg atent vad eu... Din ce in ce mai multi soferi cu masini scumpe implicati in accidente vad,care nu isi fac CASCO.Asta se intampla deobicei cand iti iei masina de toti banii. |
asa este ...
nu imi pot da seama cum unii chiar daca au masini ce depasesc 10000 de euro sa zicem nu au casco sau poate sub banii astia la asa masini casco e intotdeauna binevenit |
nah... k sa faci casco, tre' sa ai acte pe numele tau...
el nu avea inca... |
daca e moldovean... ishi ia masina cand vrea el... stii prea bine aleks cum sunt moldovenii.
|
da, pana la urma era masina lui? ca eu auzisem ca era masina altcuiva......
|
Quote:
M-am saturat de atatia inconstienti pe sosele cu permis care se considera prea buni sa faca EI accident,sa li se intample lor,stapanesc prea bine masina ca sa pateasca ceva. Daca vrei viteza dute frate pe circuit si sinucide-te singur,nu trebuie sa omori si pe altii odata cu tine. |
Quote:
|
mai aleks nu e vb de asta
cine stie care a fost treaba degeaba vb noi acuma si zicem ca a fost asa si pe dincolo cand poate de fapt a fost altceva .... in fine alte accidente ati mai gasit ... ? ================================================= stiu exact despre ce e vorba, sunt prieten cu baietii, nu speculez aiurea- aleks |
socant...........cu totii erau din Onesti (pe cativa ii cunosteam personal sau din vedere) DUMNEZEU SA-I IERTE :sad: --------> despre accident http://www.expres.ro/article.php?artid=271344
tot despre accident ----> http://www.gardianul.ro/2006/09/08/l...s84015.html#vt filmuletz accident http://www.realitatea.net/index.php?stire=16407 poze + numele celor decedati si celor ramasi in viata din microbuz http://blynx.radiolynx.ro |
vai de capul lor... numai despre ei s-a scris si s-a vorbit azi in toata presa...
ce prostie... ce nenorocire... |
Naspa cu accidentul ala. Dumnezeusa-i ierte. s-au facut praf.....:(
|
da eu am citit ca au murit 13 persoane o adevarata tragedie
Dumnezeu sa-i ierte |
ieri a murit si a 13 persoana (proprietarul masinii de 51 de ani). abia am venit de la inmormantare.............jale mare :(
|
1 Attachment(s)
asta e o poza d multisor, acum am gasit-o, din intamplare :p
|
ieri faza tare in parcare la metro. Mergeam linistit prin parcare si scriam un mesaj si deodata incepe sa tipe una la mine ca ce stiu despre faptul ca masina ei era intrata cu spatele intr/o duba si pe lateral raschetase o alta dacie. Cand m/am uitat la ea...blonda. Cred ca uitase sa o bage in viteza sau sa traga frana de mana
|
pai...............................era blonda :lol:
|
imi pare rau ca nu mai am cablu de date la tel ca sa vedetzi
ce am vazut eu miercuri in fatza la mashini unelete un om la vreo 50 anii sub o duba de la agricola dar nu a murit calcat ci a nimerit cu capul in oglinda foarte naspa sa vezii o faza din asta live omu a murit pe loc |
Quote:
isi trantesc fetele masina numai sa se bage in seama cu tine :lol::lol::lol: |
2 Attachment(s)
accident relativ recent!dak dati zoom pe jeep veti vedea o blonda la volan:D
|
l-a dreglat rau de tot pe sarucul pejo... jeepul nu prea are "leziuni" mari.
|
eu tot nu am inteles ce a vrut sa faca aia cu jeep ul ..
a vrut sa faca la dreapta ?sau a iesit de undeva si nu sa asigurat ? |
Quote:
|
nu a acordat prioritate si a vrut sa-l ocoleasca pe un care venea dinspre piata si cand a intrat pe centru l-a izbit pe ala cu pejoul
|
urat accidentul de azi de la narcisa, intre un aro cu remorca, de galati, si o dacia break...
accident frontal, echipa de descarcerare, curiosi cat cuprinde, nshpe masini de politie, trafic deviat, etc, etc.... n-aveam camera la mine :| poate a facut cineva poze...? |
accidentul de la narcisa s-a intamplat in fata mea!! tipul cu break-ul a trecut pe rosu, iar pe langa aro a mai lovit o dacie!!soferul era beat!!
|
varza masinile, si acum sunt tot in acelasi loc, trase langa bordura....
|
akuma dacia e urcata pe bordura :)
|
ati vazut accidetul de acum cateva ore din fata de la latin ?
|
7 Attachment(s)
dap, l-am vazut, si am si poze :)
priviti-le si voi |
2 Attachment(s)
tot in acelasi timp, in fata la decebal a mai avut loc un accident
|
si a mai fost inca unul azi cu 3 masini. 2 passaturi si o vectra
la ala de mai sus venise salvarea si l/a luat pe ala cu solentza |
da ce a fost ieri mai ???
de sau intamplat atatea accidente ? bine macar nu au au fost victime.... |
in ambele cazuri factorul decisiv a fost viteza prea mare :rolleyes2 :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
Hai pe bune?? Eu am inteles ca in cazul accidentului cu espero acesta a intors ... pe dubla linie continua ... deci ... care ar fi factorul decisiv ? viteza sau intoarcere cu durere in ... ... Cea mai frecventa cauza a accidentelor e prostia, marlania sau neatentia la volan ... nu viteza ... Parca nu ar fi site de pasionati de masini si de viteza ... |
poi nu e asa ...
viteza nu o folosesti in oras ...in felul cum a folosito ala ... inteleg ca trebuie sa mergi mai repede dar nici chiar asa ...si rezulatatul l ati vazut cu toti .. crezi ca ala cu espero nu sa uitat inaite sa intoarca ? ca doar acolo parcheaza de atata timp si stie care e treaba in zona ...dar a zis ca are timp si ca trece nu sia dat seama ce viteza poate avea bmw ul oricum daca asta nu ar fi intors nu s-ar fi intamplat nimik acum nu stiu ce sa zic .... dar de luat ii ia pe amandoi ... unul pt intoarecere pe linie continua si pe celalat pt viteza neadaptata... |
Quote:
si aici sunt n cazuri mai ales in privinta motoarelor... |
Hai ca-ti spun eu ... in ce circumstanta SIGUR nu avea loc accidentul ... si anume daca NU intorcea cel cu espero ... pt ca e posibil sa mergi cu 50 la ora si sa intoarca un idiot in fata ta si sa intri in el ... dar ... e imposibil sa mergi cu 50 la ora sau cu 200 si sa nu intoarca nimeni si tot sa intri in acel nimeni ce nu a intors .... got it? ;)
Si faptul ca sta pe acolo si ca intoarce des pe linie continua nu e in favoarea lui ... din contra ... Pe drumuri nu se conduce dupa cutuma ci dupa lege ... Asa ... pai hai ca beau si eu la volan ... ca, conduc atent ... si ... am mai condus beat la volan asa ca stiu cum sta treaba ... ce zici ... suna bine? eu zic ca nu. |
si azi ink doua accidente..., din care unul cam... neplacut: un papuc a lovit pe mioritei un scuter, eu am ajuns tarziu dar dupa cum arata scuterul de stramb si botul daciei de infundat nu prea cred ca a iesit usor din asta motociclistul... :|
|
Quote:
dar este adevarat ca daca ala nu avea viteza aia accidentul nu se intampla? si ca poti sa mergi si cu 50 si sa intoarca unu asta e altceva ... in fine ... stie cineva ce masuri sau luat cu soferii ? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning