![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
Quote:
Quote:
Quote:
Va salut cu respect! |
nu trebuie sa o iei acuma in nume de rau....doar am intrebat si eu!la cate concursuri am umblat eu si mai ales bigu,din ceea ce stim si noi despre competitiile car audio ..... ne intrebam si noi asa aiurea cum s-a facut masuratoarea,ca nu am mai vazut pana acuma ca la un concurs de spl sa nu se masoare cu termolabu! atata tot,acuma am inteles!
|
Quote:
Quote:
La Roman poti sa ne pastrezi de pe acum minim 10 locuri(doar ptr CTR Onesti ca din Brasov nu cred ca vine cineva) .UNUL LANGA ALTUL...ca la Piatra au parcat aia cu nova si cu dubitza si noi am fost imprastiati... Morpheu , Alex multumim pentru gazduire si cuvintele de lauda....Oricand va vom onora cu prezenta...Dar pentru anul acesta evenimentul de la Roman(pregatiti cupele ptr sound:D) va fi ultimul la care vom partcipa......Morpheu stie de ce.... Poate totusi tragem una mica la Bacau intre cei de acolo , voi si noi...ca pe vremuri.... Numai bine... |
@morpheusmaster : eram curios pentru ca trebuia sa fi supermen ca sa intelegi din ce s-a scris. era de ajuns un simplu raspuns cu: jurizarea s-a efectuat subiectiv. ...BRO.... si ca o remarca , lasa aerele si grandomania ca nu ajungi nicaieri, spor. felicitari baiatului cu bora!!!
|
Quote:
|
cat de bine il cunosti ? :))))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
Si in felul asta putem spune ca si la un tuning exterior/interior orice jurizare este "dupa ureche", atat timp cat nu il pui pe Chip Foose, pe Ryan Friedlinghaus si Boyd Coddington in juriu, intelegi unde vreau sa ajung? Oricum nu vreau sa mai continuam sa comentam pe subiectul asta. Nu vreau as isc antipatii sau altele...pun pariu k esti un om ok si atunci eram si eu intr'o pasa mai vulcanica...asa ca hai sa o lasam cum a fost si sa vorbim de altcva. Va salut cu respect, numai bine |
recordurile nationale se stabilesc la etape oficiale, nu demo. si din cate stiu la sv nu a fost etapa oficiala. as a fact ;)
|
Quote:
Multa bafta si felicitari baiatului cu bora. Iar in privinta CNCA-Campionatul National de Car Audio-sectiunea SPL- cred ca Bigu este in masura sa va dea detalii cu caracter oficial:).La Suceava anul acesta nu a fost nici o etapa.Etapele au fost la :Bucuresti-4tuningdays,Bucuresti-Tibco,Cluj KOE, si FINALA la Pitesti.(rezultatele la aceste etape se considera oficiale...restul sunt informative:) .Sunt unele persoane care au fost la toate cele 4 etape si aiici inseamna disponibilitate si ca bani si ca timp de a merge prin tara la etape.Poate ca daca anul viitor la Suceava se va face o etapa oficiala...rezultatele localnicilor care merg doar la etape locale vor putea fi considerate oficiale..si motiv de mandrie NATIONALA prin recorduri .Parerea mea.... Inca o data,bafta in concursurile de SPL si cat mai multe participari in etape OFICIALE CNCA. p.S. "Bicule".. nu mai rade :p..stii bine ca e prietenul meu cel mai bun |
ati cam dat-o in off topic
|
Quote:
Tu din posturile tale pe 4tuning ce aport ai ?Te rog sa imi raspunzi pe PM. Membrii clubului cu sisteme car audio sunt asteptati si in CAMPIONATUL NATIONAL DE CAR AUDIO in etape oficiale pentru a-si MASURA sistemele pe baza unui regulament pus la punct. E acum daca o spun sub alta forma sunt ONTOPIC?(incercam sa vad cam care ar fi topicul) Ce sa ii faci,daca topicul este STICKY mai intra si altii din afara clubului sa mai scrie pe topic ,una alta,sfaturi....Ma scuzi ca am postat. |
Te felicit pentru tot ce tine de informatii pe partea de audio,cred ca omul nu a facut referire strict la tine si se referea la tot tacamul ala de discutie, vad ca e "agitatie" pe forum dar nu in sensul pozitiv care il dorim, iar daca impart cartonase o sa fie lumea imbufnata ca am ceva cu ei si ca ma cred buricul pamintului in rolul de moderator, deci cu alte cuvinte, discutiile in fara topicului hai sa le mutam unde trebuie!
P.S. Ma astept sa intelegi sensul mesajului si sa nu o dam in polemici cum am patit mai devreme cu cineva care a primit un galben si si-a adus aminte din copilarie ca am eu ceva personal cu el... |
intalnire ctr brasov azi sau maine ?
|
Quote:
din cate am inteles de la spike,ramane pe maine(sambata) la ora 20:00:!:;) |
se anunta careva pentru Roman pe 8 sau pe 15 noiembrie?Indemanare , exterior , interior , audio etc???
|
sambata ramane adunarea;)
|
nu cred ca ajung azi :(
|
In seara asta ora 20 adunare CTR in parcare la tekzen:-)
|
sorry baieti ca nu am venit ,scuza a fost o ''excursie'' pana in moldova
|
nici o problema adi;) baietzii as vrea sa facem o adunare si in timpul saptamanii:D una pe joi si adunarea de sambata sa o mutam duminica. sambata ati vazut ca nu vine multa lume. deci una joi la ora 20 in parcarea subterana la real si duminica ora 20 tot la real in spate. VA ROG veniti civilizat fara impresii si frana de mana si plecati la fel cum ati venit, asta daca mai vrei adunari la caldura;).
|
Deci saptamana asta se va tine o adunare Vineri ora 20 in parcare la real si una Duminica tot ora 20 tot la real de saptamana viitoare ramane batut in cuie Joi ora 20 si Duminica ora 20 la real
|
|
s-ar putea sa avem o problema cu intalnirile de joi
coincid si ziua, si ora, si locul cu intalnirile vwforum |
no problem noi intr-un colt ei in altu;) ne vedem de ale noastre, si am si eu vw deci nui problem:))
|
nu prea merge cu colturile, sunt multi, ocupa cel putin 2 randuri in spate, exact unde stam si noi
|
hai ca nus asa multi;)
|
vw au avut intalnire azi .. k am trecut prin real si erau stransi acolo
|
1 Attachment(s)
au intalnire saptamanal joia
spike sa nu zici ca nu ti-am zis |
ok ok atunci ramane una miercuri una duminica dar saptamana asta este vineri adika astazi
|
Deci GATA este prea mare abureala si bataie de cap adunarea ramane sambata si ramane numai una Sambata ora 20 adunare ctr brasov in parcare la real ora 20 daca este caldut si nu bate vantu la tekzen
|
deci azi nimic,,????ca ale-am zis baietzilor cu Borele sa treaca pe acolo....:(
|
baietzii m-au sunat si le-am spus ca numa sambata, o sa organizam si una in timpul saptamanii sa isi faca si ei prezenta dar intai sa imi termin treaba la masina si dupaia avem timp:D
|
ceva noutati???????
|
3 Attachment(s)
poze de sambata
|
hehe o mica parte din membrii:D
|
sa prezint si eu foarte pe scurt masinutza mea.....Golf 1 GTI Cabrio 115.cai...poze maine...
|
daca totul merge cum trebuie AM O MICA SUPRIZA PENTRU VOI sambata!
|
le faci baietilor un drift taxi????
|
supriza = supriza
deci sa veniti cat mai multi sambata! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning