Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131883-renault-r12-america-transformat-dacia-1300-a.html)

Cosmin-SNR 20-04-10 08:33

Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300

cu inimile de cheder eu zic sa nu te grabesti,ca nu-s usor de montat...adica trebuie sa dai geamurile jos,dar AMERICA este tara tuturor posibilitatilor... BAFTA

alex55 20-04-10 11:28

nu dai nici un geam jos, trebuie ai putina imaginatie si inimile de montat ,normal :evil:

sr_cristi 20-04-10 18:47

eu cand am schimbat inimile nu am dat nici un geam jos.... si sunt chiar usor de montat....

TzucuNY 20-04-10 18:57

E treaba de jumate de ora cu inimile de cheder. Dar mai important, ce ziceti voi de cigarette lighter ala nou nout? 8)

Cosmin-SNR 21-04-10 07:18

cool!!

TzucuNY 22-04-10 05:08

5 Attachment(s)
Am schimbat side marker lights, stopurile cu cele de Dacie, Made in Romania 8) si farurile cu halogene. Bataie de cap cu farurile ca toate suruburile erau ruginite, dar la noi in AMERICA avem tot felul de scule speciale cu care se face treaba: surubelnita, patent si WD40 ;) Am inceput sa schimb si inima de cheder dar nu am apucat sa fac decat o parte ca sa intunecat...ramane pe maine

TzucuNY 23-04-10 22:55

1 Attachment(s)
Am primit un set de ceasuri noi din Romania :)

Cosmin-SNR 24-04-10 10:22

am si eu :D sunt identiceeeeee! sa le folosesti cu placere!

Buga 24-04-10 14:05

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3299900)
dar la noi in AMERICA avem tot felul de scule speciale cu care se face treaba: surubelnita, patent si WD40 ;)

:lol::lol::lol:

Spor in continuare !

TzucuNY 26-04-10 22:09

5 Attachment(s)
Am fost sa schimb cauciucurile, cele care erau pe masina aveau vreo 10-20 ani si unul din ele inca avea camera!! Am fost sa ma interesez cat ma costa sa faca teava de esapament de la motor pana in spate, mi-au cerut $280...asa ca masinuta o sa faca galagie pana gasesc alta solutie :x Se poate vedea in poze inima de cheder noua.

b08ygs 26-04-10 22:14

Da aripa stanga ce a patit de e in halu asta? Asa ai cumparat masina? Pe aripa si usa stanga ce ei ? E rugina sau a fost vrun actipild sau bandou?

TzucuNY 26-04-10 22:34

Asa am cumparat masina, suportul de faruri nu este crapat, dacat aripa si ornamentul este putin indoit. In orice caz, astept sa-mi vina din Romania, pe vapor, doua aripi in stare foarte buna, fara rugina, de pe o Dacie din '76 tinuta in garaj. O sa dureze cam 60 de zile pana le primesc, dara asta e. Cum le-am primit ma apuc de vopsit. In acelasi timp mai vine si un ornament de far cromat aproape nou, doua oglinzi cromate, chedere mai bune, becul pe plafon care zice Made in Romania :D si alte maruntisuri. Pe aripi si usi este lipici cu putin cauciuc ce a mai ramas de la bandou, o sa dau si ala jos ca sa arate mai clean. Rugina nu are decat la aripi, sub parbriz si putin langa roata din spate. Am puso pe lift si m-am uitat dedesubt, 0 rugina, asta fiind ca a stat in garaj pana al luat-o eu.

eurostyledacia 27-04-10 05:54

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3305299)
Am primit un set de ceasuri noi din Romania :)

man i need two of these where did u get them/ do they plug right in>?

eurostyledacia 27-04-10 05:57

ok i can not take it anymore what the hell is CHEDER?

DarkShadow 27-04-10 06:26

Cheder = black rubber band that seals the door, trunk and not allow water to enter

And to be on topic: Nice car. You must be proud to drive that Dacia in New York. Well...when will be a Dacia.

Cosmin-SNR 27-04-10 20:54

un sfat TzucuNY,cand primesti piesele din Romania nu le monta imediat pe masina,ca dupa ce o vei vopsi si unele sunt crapate,zgariate etc,nu vei mai vrea sa le pui pe masina ca dau urat,asa cand le primesti iei o cutie maaare si le aduni pe toate acolo pana vei vopsi masina...nu uita e doar un sfat

TzucuNY 28-04-10 18:18

3 Attachment(s)
Montez doar strictul necesar si ce e usor de montat, restul pieselor stau pana cand o sa o vopsesc. Cateva poze, una cu aripile care le astept, un volan superb de pe o Dacie 1100 si un N.O.S.-new old stock muffler system care vine din Florida, m-am targuit cu vanzatorul si mi la dat la $120 cu transport cu tot.

Cosmin-SNR 28-04-10 20:29

sa le stapanesti sanatos,dar stii ce nu inteleg eu? unde e finala?

Cosmin-SNR 28-04-10 20:41

Quote:

Originally Posted by eurostyledacia (Post 3313887)
man i need two of these where did u get them/ do they plug right in>?

man I don't understand why you dont speak Romanian? a few pages you speak Romanian,Shit it so difficult language Romanian? please answer.

Sorry for my english,I have some little mistakes:rolleyes2 Good Luck!

Cosmin-SNR 28-04-10 20:58

Quote:

Originally Posted by eurostyledacia (Post 3313891)
ok i can not take it anymore what the hell is CHEDER?

You dont know what is the CHEDER?? oohh f...k,the "CHEDER" is something who use for cars at windscreen,whith this "CHEDER" is set up the windscreen...Do you understand? I have 14 years old and I not speak the english too good,has not yet made the english in my school I speak how can well :oops: sorry for my bad's Good Luck

eurostyledacia 28-04-10 20:58

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3318633)
man I don't understand why you dont speak Romanian? a few pages you speak Romanian,Shit it so difficult language Romanian? please answer.

man iao incet ma frate , mi sa fost spus ca utilizatorii acestui site inteleg engleza 90% si citeodata nici nu ma gindesc cum scriu asa ca daca teai suparat cumva o sati treaca, eu sint aici de 22 de ani iti dai seama ca romineste nu vorbesc asa des si neam invatat cu engleza zilnic asa ca tre sa intelegi si tu mai jumate pe romana mai jumate pe engleza si asa impacam pe toti... :)

Cosmin-SNR 28-04-10 20:59

Quote:

Originally Posted by DarkShadow (Post 3313914)
Cheder = black rubber band that seals the door, trunk and not allow water.

Yes :D:D I have a little mistake into this prahse and I tasted edit sorry again:oops::oops::oops::oops:

Cosmin-SNR 28-04-10 21:01

Quote:

Originally Posted by eurostyledacia (Post 3318683)
man iao incet ma frate , mi sa fost spus ca utilizatorii acestui site inteleg engleza 90% si citeodata nici nu ma gindesc cum scriu asa ca daca teai suparat cumva o sati treaca, eu sint aici de 22 de ani iti dai seama ca romineste nu vorbesc asa des si neam invatat cu engleza zilnic asa ca tre sa intelegi si tu mai jumate pe romana mai jumate pe engleza si asa impacam pe toti... :)

NU-I PROBLEMA,DAR AM CREZUT CA NU PREA VORBESTI ROMANA SI DE ACEEA AM SPUS,INTELEGI TU...SI AM DE ASTA TE-AM INTREBAT DACA ROMANA E PREA GREA...INTELEG ENGLEZA CA AM SI EU RUDE IN AMERICA NU M-AM SUPARAT;)

razvaneluu 28-04-10 21:03

foarte tare frate ... nu am ce sa zic , am ramas fara cuvinte :| nu stiu ce sa zic bravooooooooooooo !!!

Cosmin-SNR 28-04-10 21:04

Quote:

Originally Posted by razvaneluu (Post 3318698)
foarte tare frate ... nu am ce sa zic , am ramas fara cuvinte :) nu stiu ce sa zic bravooooooooooooo !!!

la ce te referi??

razvaneluu 28-04-10 21:06

pentru ca a dus masina acolo si plimba o masina romaneasca pe strazile Statelor unite ..

eurostyledacia 28-04-10 21:06

yes la ce te referi

razvaneluu 28-04-10 21:09

am scris mai sus
Code:

pentru ca a dus masina acolo si plimba o masina romaneasca pe strazile Statelor unite ..

eurostyledacia 28-04-10 21:10

Quote:

Originally Posted by razvaneluu (Post 3318707)

nu am aduso eu ci a fost aici din anul 73 iar celelalte leam achizitionat renaulturi r12 de pe aici care au mai ramas caci nu multe sau vindut in america de francezi si au ajuns multe la fier vechi dar mai dam si noi pe ici si colo de cite una care merita salvata

eurostyledacia 28-04-10 21:11

man voi toti sinteti pustani numa eu mai in virsta . dar tot parca sint de 20 de ani

razvaneluu 28-04-10 21:11

oricum man , e un lucru foarte frumos ce faci ...

Cosmin-SNR 28-04-10 21:16

Quote:

Originally Posted by razvaneluu (Post 3318707)

:lalala: mai bine nu mai citeam postul asta :paper: ce naiba indrugi acolo?? cum Dumnezeu ducea o DACIE din Romania in U.S.A ???? era nebun la cap? sa vina pana in Romania sa ia o dacie si sa o duca acolo decat sa ia un Renault 12 si sa il transforme in dacia 1300 cum face acum??:bat: citeste te rog tot topicul...MULTA BAFTA

Cosmin-SNR 28-04-10 21:18

putea sa o duca,dar nu se merita crede-ma,scuze pentru postul de mai sus..

P.S: hai sa terminam cu off topicul ca este topicul lui TzucuNY si se supara pe noi....sa nu fim rai :D O seara buna salut

eurostyledacia 28-04-10 21:21

man lasa ca e ok altii nu se gindesc ca cumva a scapat una din tara pe ici sau pe colo . dar nu se gindesc ca francezii au exportat renaulturi 12 asemanatoare cu dacia in special aici in mexico linga arizona dar erau diferite de dacie asa ca sint peste toata lumea, dar singura dacie e in usa care o am eu aia rosie, scrie pe geamuri SECURIZAT si data fabricatiei si pe stopuri si alte chestii mici scrie elba poti vedea ca e dacie nu gluma

TzucuNY 29-04-10 00:06

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3318633)

Cosmine te rog nu mai comenta pe topicul meu, numai prostii vorbesti. Topicul este aici ca sa vada lumea ce fac, sa-mi dea sfaturi si sa ma ajute cu piese, nu sa te iei tu de prietenul meu ca de ce scrie in Engleza si alte prostii care zici tu acolo. Nu vreau sa devieze topicul de la subiectul Dacia 1300 asa ca KEEP YOUR MOUTH SHUT AND MIND YOUR OWN BUSINESS!!
@razvaneluu- i-ti multumesc pentru comment, ma bucur nespus cand primesc mesaje de genul asta. Apropos, suntem doi in State care avem Dacii, a lu eurostyledacia e intradevar adusa din tara si este singura Dacie originala in State. O poti vedea pe topicul lui, mai are si doua Renault 12.

eurostyledacia 29-04-10 01:15

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3319271)
Cosmine te rog nu mai comenta pe topicul meu, numai prostii vorbesti. Topicul este aici ca sa vada lumea ce fac, sa-mi dea sfaturi si sa ma ajute cu piese, nu sa te iei tu de prietenul meu ca de ce scrie in Engleza si alte prostii care zici tu acolo. Nu vreau sa devieze topicul de la subiectul Dacia 1300 asa ca KEEP YOUR MOUTH SHUT AND MIND YOUR OWN BUSINESS!!
@razvaneluu- i-ti multumesc pentru comment, ma bucur nespus cand primesc mesaje de genul asta. Apropos, suntem doi in State care avem Dacii, a lu eurostyledacia e intradevar adusa din tara si este singura Dacie originala in State. O poti vedea pe topicul lui, mai are si doua Renault 12.

merci Edi merci, intradevar nu are rost sa ne certam aici pentru alte prostii, vorbim de dacii si renouri iar daca nu facem thread de certuri sa vedem ce iese nu?

Cosmin-SNR 29-04-10 19:01

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3319271)
Cosmine te rog nu mai comenta pe topicul meu, numai prostii vorbesti. Topicul este aici ca sa vada lumea ce fac, sa-mi dea sfaturi si sa ma ajute cu piese, nu sa te iei tu de prietenul meu ca de ce scrie in Engleza si alte prostii care zici tu acolo. Nu vreau sa devieze topicul de la subiectul Dacia 1300 asa ca KEEP YOUR MOUTH SHUT AND MIND YOUR OWN BUSINESS.

imi pare rau,mi-am cerut scuze pentru OFF-TOPIC,daca nu vrei sa mai postez la tine pe topic spune-mi te rog :???:

TzucuNY 30-04-10 14:49

1 Attachment(s)
Custom plate

andreigame 30-04-10 20:08

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3323270)
Custom plate

frumos..... imi place maxim :D si eu daca as pleca in state mi-as lua si masina cu mn sa faca senzatie pe acolo :D
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3318750)
:lalala: mai bine nu mai citeam postul asta :paper: ce naiba indrugi acolo?? cum Dumnezeu ducea o DACIE din Romania in U.S.A ???? era nebun la cap? sa vina pana in Romania sa ia o dacie si sa o duca acolo decat sa ia un Renault 12 si sa il transforme in dacia 1300 cum face acum??:bat: citeste te rog tot topicul...MULTA BAFTA

si pe tine nu te-am inteles niciodata.....tu postezi doar de dragul de a posta? ca mereu aberezi si parca ti-am mai zis asta odata.....:rolleyes2

Cosmin-SNR 30-04-10 22:41

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3323866)
si pe tine nu te-am inteles niciodata.....tu postezi doar de dragul de a posta? ca mereu aberezi si parca ti-am mai zis asta odata.....:rolleyes2

Nu mai conteaza....
@TzucuNY frumoase numerele sunt facute pentru masina?? adica ai inscris-o sau doar ai facut placutele?:?:

All times are GMT +2. The time now is 09:36.

- Copyright 2026 4Tuning