![]() |
Re: Team CSR
Ciccione...fiat punto...138.8 db in db drag....felicitari cici!!!...ce zici la urmatorul incercam un 140+?
|
aham:P.........
|
mda..si felicitarile mele. stim noi cum au fost treburile cu organizarea... pt noi esti invingator!!! hai cicione..
inca ma mai doare capul de la bass :d sister is zback:P bro' |
era sa uit... avem de facut un montaj dragalas cu ce ne-am chinuit sa filmam pe drum "tim csr" in actiune. sunt sigura ca va iesi traznet
luni noaptea masinile care s-au intors de la bucarest au facut un show de show peste tot... eu m-am distrat f bine.. sper sa mai luam un brat de statii "uachi tachi" si data viitoare sa fie si mai lunga coloana, pentru ca avem cu ce sa ne dam pe strazi. y wanna thank..( rade cine stie |
:)))....eu stiu:D:D:D
|
I wanna thank era..of of.. geografia asta ;))
cici..pe cand e gata filmarea!!?? |
pai filmarea e gata montajul insa nu am idee ....sa primesc placa de captura apoi ne apucam de treaba:D
|
o sa puneti montajul aici pe forum?
|
probabil de ce nu !
|
unde sunt poze de la 4 tuning cu trupa csr?
|
peste tot :))
|
unde?un link
|
10 Attachment(s)
cateva poze cu Team csr si calauzele-prietenii din Bucuresti
|
4 Attachment(s)
more pics from bucale
|
ce-l tai pe alex ...pozele astea is publicate fara acordul meu
mai sunt poze dar nu reusesc sa le atasez.. putin mai tarziu le pune alex;)) pt nerabdatori:P.. |
mama ce cu spor haleam:))
|
de ce intrebi?????
|
daca va uitati in poza a 4 a de la postul 333 se vede marimea unui mic pe langa un telefon mokia 35i
|
Quote:
|
au avut un statut mai special:)
au fost in stand la MNC asa ca nimeni nu sa luat de ei. |
bine zici alex ...:D vii la cluj sau nu???? ca am gasit un loc unde sunt mici mai mari ca la Catalin
|
mai mari ca la catalin nu stiu ce sa zic:P
|
inca nu se stie.
mici mai mari ca la catalin?? zi sincer cat dai spaga sa uneasca 3 din aia mai mititei:) |
:)))))))))) asa a fost buna..
|
Quote:
Matizul a fost expus ca masina demo MNC, la fel si Ford-ul lui Sammy, amandoua fiind echipate cu instalatii MNC si au stat pe metri patrati PLATITI, ca de altfel TOATE masinile prezentate in standuri de firma. Prezenta lor era discutata pentru acel stand inca inainte de show. Din nou, cei ce au fost stiu, cei care au ratat momentul presupun dupa bunul plac. Danutzu'... cei ce vor sa stie exact ce se intampla pot sa-si satisfaca curiozitatea prin prezenta, ca si marea majoritate care pana la urma, conteaza. "Aia de la salon" saluta efortul tuturor celor implicati. Pentru ultima data, cei ce au fost stiu, cei care au ratat momentul presupun dupa bunul plac. |
Quote:
te inteleg perfect! dar eu asa auzisem ca Gratzian le-a cam bagat .....in gura la cluburi! pt firmele prezente! |
E... Una e ce auzi, alta e ce se intampla. Nici un club nu a platit nimic pentru prezenta. Firmele au platit spatiul si au facut posibila existenta show-ului dar si a prezentei cluburilor. Cine omite costurile organizarii unui eveniment de dimensiunea asta nu stie pe ce lume traieste. Mai mult nu stiu ce sa spun.
|
Quote:
mah eu atat pot zice...si firmele au facut show-ul vorbind pe plan financiar, dar cluburile au fost crema ,pt ca oamenii au venit sa vada masini "facute" nu sa vada democaru de la firma x sau y care nu e facuta din banii unui om de rand...dupa parerea mea masinil cluburilor au atras vizitatorii! |
Quote:
all the best from SmokeDesign , Smoke out |
Quote:
|
deci cine merge la debretzen?
matizuk e prezent acolo.driveru dimineata merge acolo si florinu e la fel acolo ..altii?????????? la ora 6 e plecarea oricum masini modificate sunt putine ..a fost si o etapa din campionatul national de drifturi..din cate am inteles asteptam poze |
5 Attachment(s)
silviu_gsi.....tot respectul pt ajutoru dat in noaptea dinaintea plecarii la bucuresti. uite aici poze cu loganu la care m-ai ajutat ...ca tot ai intrebat
chiar la plecare in OMV pe Turzii |
7 Attachment(s)
...seara pe deal :) cu Laju :)
|
7 Attachment(s)
azi cu restu pe platoul de la sala sporturilor
|
7 Attachment(s)
Team csr a fost si la "ROD and CUSTOM show" in Ungaria la Debrecen
matizul ca si participant si driveru ca fotograf cu telefonul a fost si o etapa de drifturi din ceva campionat al Ungariei ..poze |
9 Attachment(s)
poze .......................................:d
|
restul pozelor sunt pe la topicul de la sectiunea cluburi
|
baaai.. mie nu mi-a multumit nimeni ca am spalat geamul la logan...macar mi-ati pus poza :))
... si legat de inscrierile in club.. de mine a cam uitat lumea.. au mai ramas posturile de pe forum, nu am eu cuvant in csr. sa spuna restul cum e cu inscrierile p.s. cine mai are poze cu polski.. va roooooog... imi plac la nebunie. daca nu pe forum macar pe privat..pliz pliz pliz pliz..... |
pentru intrari in club va rog sa luati legatura cu laju cuoresportivo_jts sau ufo : cj82ufo...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning