![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
ma "demonule" tu ai facut o obsesie pt eMH?...orice zici la sfarsit sau la inceput il adaugi si pe eMH...tu nu vezi ca el nu te mai baga in seama....sau deasta continui sa zici ca nu te mai baga in seama...esti ca o fetita de gradinita pe care nu o baga in seama colegu ei si atunci incepe si ii strica jucariile ca sa o bage in seama:rolleyes2nu te-ai saturat?....astia 2 se cearta aici pe probleme importante:lol:tu vi si te bagi peste ei e treaba lor lasa-i sa-si rezolve problemele singuri ca amandoi au trecut de 18 ani se descurca;)....
|
poate s-a indragostit de eMH:)))
|
bai frate daca el scrie de mine? eu nu ma bag in seama dar sa nu mai scrie de mine vezi cum vb ca nu s fetita ma intelegi? poate cine stie daca esti baiat sau fata:))))) cred ca esti fata din punctul meu de vedere ca te comporti ca una nu te baga unde nu iti fierbe oala;)ma intelegi ca nici eu nu ma bag intre voi
|
Nu cred ca aveai curaju sa i zici ce ai zis acolo fata in fata;)
PS: se baga cineva acuma? |
sunteti ca tigancile=))
|
ma e un topic referitor la und2 si la server de drift...de ce sa primesc zilnic 999 de mailuri ca nu stiu cine a postat si cand intru vad cum il pupi tu undeva pe eMH ca nu te baga in seama...m-am saturat sa primesc 999 de emailuri cu cearta dintre voi doi...ai o problema ai mesa privat...o problema mai mare discuti cu el...ai o problema cu mine?te poftesc sa vorbesti fata in fata....eu doar am zis ce am de zis....tine minte ca tu nu ai numa 13 ani lumea isi da seama cum gandesti tu ca dintr-o treaba ca asta tu pui sandu ciorba sau guta si te rogi cantand sa-ti maora dusmanii(eMH)si dupa vi sa ne povestesti noua....e offtopic cearta voastra asa ca lasa-ne...PA...:rolleyes2
|
auzi ? tu nu sti ce mia spus eMH pe mess asa ca taci ;)'
ma omule ce ai tu cu mine ce tiam facut eu tie de imi spui chesti deastea?? sa plec sa va las adica ce vb e asta? adica ma dai tu afara dupa 4tuning sau cum? sunt un simplu jucator care a intrat si el in campionat ce ai cu mine ce tiam facut eu tie nu mai discut si imi pare rau ca zic numele lu eMH si gata. |
era singura problema a mea cu tine ca ce ti-a zis el pe mess nu intereseaza pe nimeni...umpli un thread degeaba cu problemele tale referitoare la ce ti-au zis altii pe mess...ti-a zis pe mess discuta cu el pe mess nu umple threadu degeaba si sa primim noi 100 de emailuri ca tu ii tot repeti ca nu mai vb cu el....lasa-ne cu certurile si cu povestile tale,nu ti-am zis sa iesi de pe 4tuning doar ca sa termini cu chestiile astea si daca vrei sa scri ceva fi la subiect nu pe langa(insemnand pe langa subiect cearta voastra)...nu o mai lungim...lasa-o asa;).
|
Daca mai continuati , eu ma las de jucat cu voi. Macar un moderator sa vina sa faca curat si pe aici ca pe fostul topic.
Succes la offtopic! Cine vrea sa ne dam acum , sa ne dam , fac server. eu cu mihai world! |
Asa e demone ,nu te mai baga peste toata lumea ,nu vezi ca nu vorbesti nimeni cu tine .Scuze ca ma bag dar vad ca ies unele scandaluri din cauza ta.
|
ok ok nu mai zic nimic doar cand trebuie si nu ma mai bag intre nimeni si nu mai fac nimic si gata ho hopa
|
Bataie ,sange ,morti ,raniti ,v-ati ticnit iar ma ?!? e un joc ce dracu ma parca aveti 5 ani las-o dracu de treaba ce atata cearta cine se da se da de placere n-are rost sa va certati ca x a scos cu 2 puncte mai mult ca y si invers ,exact din cauza asta am renuntat si eu sa ma joc si cred ca asa va ramane cel putin pana dovediti putina maturitate ,nu sa va certati ca la usa cortului ,hai mult succes in continuare si va astept cu provocari pt week-endul asta ;) D v D is back ,si as dori si eu sa stiu care e faza cu bananele daca se poate bineinteles :D
|
Quote:
Care se baga acum? sau cel tarziu pana la ora 9! |
cine se baga la 9 jumate sa ma contacteze pe mess :me.raul
|
Ora exacta la campionat si data puteti sa mi-o spuneti?
|
Nu e nimic sigur. Inca nu se stie daca va exista un campionat si cine participa. Sau cel putin mie nu mi s-a adus la cunostinta nimic.
|
as vrea sa patricip si eu....trebuie sa ma incriu undeva?:D
|
Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri. Soferul scoate capul pe fereastra si tipa:
- Fii ba atent!!! Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba: - De ce? Dai inapoi? |
Demone aici nu e sectiune de divertisment , ai gresit sectiunea!
|
dar am spus si eu un banc ma ce aveti cu mine :((:|
ok ok imi cer scz si pentru asta nu mai zic nimic nimic nimic am fermoar la gura siiiiii:-# |
ba demone mai taci ba vorbesti cand esti intrebat ca vorbesti prea mult
ma scoti si pe mine din pepeni... eu nu zic nimic si am 17 ani nu sunt nici eu mare da stiu in mortii mei cand sa tac :| am sute de mailuri numa de la gura ta X( termino :twisted::twisted: |
Quote:
|
da cineva acuma?
in 10 min i gata srv ROMANIA , sunt eu cu Craxy |
Popescu Dragos Alexandru; ToReEtO
junker_hp m-a adus patricip si eu |
Enache Radu -> Xeler8
Ma bag si eu ... ;) Hav3 FuN! |
deja mia crescut inima cand am vazut ca acest forum este si din ce in ce este mult mai vizitat abea astept campionatul acela sper sa nu ies pe 8 :))
|
ma vere pana la urma
pe cat e sa stim draq sa ne mai antrenam ceva... inainte de start.. o incalzire a pneurilor :D |
Demonul – Adelin
Emh – Mihai R3chin- Adi World_cars – Mihai Gantza Pitiku13- Andrei Kenzor- Andrei Craxy – Alex GT’s – George D_v_D – David (ala cu bananelele) Ingerasul99 - Sergiu RomanianDK - Alex cT10aLn - Alin Junker_hp - Raul ToReEtO - Dragos Xeler8 - Radu daca am uitat pe cineva sa-mi ziceti |
Se inmulteste lumea pe aici :)) :D : :D:pistoles:
|
sa ne spuna cineva cand este campionatul acela ca se inmulteste lumea pe aici si sunt din ce in ce mai mult :))) asta imi place nu conteaza cine castiga sau cine nu castiga conteaza sa fi acolo in joc si sa joc alaturi de prieteni tai
|
Daca citeati de la inceput tot ce sa scris pe aici sau daca aruncati o privire cand a fost facut postul de catre ingerasul zicea asa
" Campionatul se va tine pe data de 20.02.2010 ora 20 :30 pe serverul de Plan . Pana pe data de 15 pute-ti sa va dati pe server de hamachiriftLeague in scopul de a exersa . Cursele se vor tine pe plansa Stadium Dritft 2. Va veti da cu o singura masina de-a lungul campionatului , ca sa nu fie discutii . Inscrierile se fac pana pe data de 12.02.2010. Nuu conteaza ce tractiune are masina , atata timp cat va veti descurca cu ea si veti scoate un scor bun. Fara agresari in timpul unui versus, adica cei 2 concurenti sa se loveasca intentionat, cei care vor fi surprinsi ca fac asemenea gesturi vor fi descalificati. Nu se face deosebire intre un jucator vechi si nou ,cunoscut printre noi sau nu . Vor vi 2 persoana care vor supraveghea fiecare versus. E doar un simplu joc , un campionat sa vedem cine a mai invatat sa stapaneasca jocul. Succes! Va astept in numar mare! " Sper ca mai e valabil |
aloo pe mine m,`atzi uitat :(?
si eu mam inscris uitete la inceput :oops: trece acolo no_sp33d_limit18 - EdY |
ok deci va fi pe data de 20 2 2010 ok pana atunci aveti timp sa va antrenati cu concurenti succes! la toti si fara ciocniri;)
|
Demonul – Adelin
Emh – Mihai R3chin- Adi World_cars – Mihai Gantza Pitiku13- Andrei Kenzor- Andrei Craxy – Alex GT’s – George D_v_D – David (ala cu bananelele) Ingerasul99 - Sergiu RomanianDK - Alex cT10aLn - Alin Junker_hp - Raul ToReEtO - Dragos Xeler8 - Radu no_sp33d_limit18 - EdY |
3 Attachment(s)
Cred ca cu acest nissan ma prezint :D
|
o o o o o e faina masinuta ;) sa posteze si restu masinile lor cu care vor concura?:twisted::twisted:
|
Rechin te-ai dat pe nissan acum :)) ?
|
4 Attachment(s)
masinile mele preferate :X:X:X
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
merge jale nissanu mai ales pe parkade 6 la curba aia in joc cand o cobori ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning