Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

tataru24 30-12-09 20:17

Re: DJ 02 NUE

superba dacioara arata bine din toate punctele de vedere....o masina cu gusturi...bafta cu jantele;)

RRedman 31-12-09 00:11

1 Attachment(s)
Merci frumos.Masina este inca departe de ceea ce vreau eu sa fac.Dar se fac toate, pe rand...
Ultima achizitie....cu numai 30 de lei....super-oferta....urmeaza si alarma cu telecomanda...

tataru24 31-12-09 09:41

ai dreptate si in aceeasi situatie ma aflu si eu dar unde exista pasiune, cu timpul se fac toate......chiar k ii super oferta sa o porti sanatos:-)

B.B.Y 31-12-09 09:54

ideea cu acele jante e bestiala.....abia astept sa o vad incaltata ....foarte frumos proiectu...bafta in continuare

RRedman 31-12-09 11:01

Merci frumos pentru aprecieri...si eu astept sa o incalt si sa ii fac toate cele....problema mea principala este reprezentata de timp...facultate...licenta...proiecte...si este destul de greu sa iti faci timp si pentru masina...sper in viitor sa prind cate o fereastra de timp...sa lucrez mai mult la ea.In plus vreau sa ma ocup si de a doua masina...sper sa imi fac timp si pentru ea.

RRedman 02-01-10 21:52

Maine intra in teste si al doilea subwoofer....o sa il pun in paralel cu cel care este montat pe masina de ceva timp....200 w rms...impreuna cu cel de 250 rms SAL, cu finalii modificati...
Modificarea acopera si optiunea de masaj in scaune...deci bass si masaj in scaun, 2 in 1.:D

razZvanelSpeed4U 03-01-10 10:38

of topic :D mar interesa si pe mine o inchidere daia ieftina asa,mai intra si u pe mess sa vb...

RRedman 03-01-10 14:46

1 Attachment(s)
Teste cu cel de-al 2 lea subwoofer....se aude destul de bine...te maseaza in scaun ca o thailandeza....450 de w rms numai bass....dar am nevoie de un amplificator suplimentar....

b08ygs 03-01-10 14:57

auzi da tie ti-sa blocat aparatu pe alb negru??:)) ca numai poze alb-negru ai tot pus in ultima vreme:lol: sau ai dala cu film old school asa :lol:

RRedman 03-01-10 15:09

1 Attachment(s)
Ce ai cu aparatul meu?
E ultimul model de la Fuji....cu stabilizator optic....si prelata.....
Uite-o!....ca sa fii invidios pe mine!:lol:

gaby_net 03-01-10 15:50

salut...de unde ai luat inchiderea??

GJ 64 GAB 03-01-10 15:52

Eu nu am niciun subwoofer şi tu ai două! > : P

Egoistule > : P ... :lol: Am glumit!... Bārăie tabla, a? :twisted:

RRedman 03-01-10 15:54

Inchiderea am luat-o de la Selgros....de unde am cumparat mai multe produse pe firma...si am primit reducere la unele...Era cam ultima de pe acolo....

@GJ 64 GAB...Se aude destul de profund bassu', dar in mod ciudat, tabla nu bazaie pe ea, doar numarul, trebuie sa ii mai bag inca un strat de folie de parchet in spate....tot sunetul este pastrat in interior....presupun ca straturile de antifon date din fabrica isi fac bine treaba.

b08ygs 03-01-10 20:59

subufar iti trebuia ma???? subufar?? iti plange masina de pasaje inca 2 jante dublate + altele si tu iei iei subufar?????????????? URAT DIN PARTEA TA.....urat:lol:

RRedman 03-01-10 21:07

O las sa planga pana la primavara...pana atunci strang toate piesele....pasaje...jante dublate fata....arcuri taiate...amortizoare intarite...dar...imi fac si eu de cap...un un "subufar":lol:...o alarma...o inchidere...pana atunci sper sa trag niste ats-uri si pe corsar..si un kit de admisie k&n+ chip...am mai multe in plan....
Daca esti cuminte te las sa faci o poza cu aparatul meu....sa iti pozezi masina alb-negru...:lol:

b08ygs 03-01-10 21:10

in loc de ats-urile alea nu vrei 4 jante de la mie:D?

ai uitat sa precizezi ca ai nevoie si de 4 gume calumea si destul de late

RRedman 04-01-10 11:26

5 Attachment(s)
Offtopic.

Cam astea sunt jantele pe care le vreau pe corsar....ats-urile....tipic germane....cu cauciucuri late...putin trase...o sa arate frumos.
Urmeaza sa ii fac si modificari la motor(chip, admisie, evacuare, bla bla), precum si un upgrade la sistemul audio.

b08ygs 04-01-10 12:27

janta din prima poza ar merge mult prea bine pe dacia ta(asta daca ai avea trecere in 4 prezoane) iar pe corsa as vedea mai mult janta din a doua poza:D cu gume dalea penale de 196/40/r15 sau chiar 175/50/r15:D oricum posteaza masina si pe sectiunea opel:D poate primesti idei in plus, oricum din cele doua sunt fan dacia:D tot DACIA e baza:lol: asa ca lasa corsa pt fetite:lol:

p.s. nu vreau sa fiu rau dar are cam culoare de fata:oops:

RRedman 04-01-10 12:54

Culoarea nici pe mine nu m-a atras prima data, dar m-am obisnuit cu ea.Nu e o masina prea masculina, dar m-a atras dinamica ei, este inca o masina la moda, are destul de multe dotari.
Pe viitor vreau sa ma ocup special de ea, dar mai intai sa fac Daciutza.Pentru corsar, vreau sa adopt un stil pur german, iar toate piesele care o sa fie montate si toate modificarile o sa fie in acelas spirit.Dar toate la timpul lor, cand am sa ma ocup de ea, o sa fie postata la sectiunea Opel.:D

Revenind la Dacie, am gasit un carburator de pe un Renault, mai concret, Solex32x34 Z13, ma duc sa-l vad zilele astea, sper sa fie in stare buna.Si sa vad ce modificari trebuiesc facute pentru montajul lui.Nu cunosc prea multe date despre el.

P.S. Cristi, am luat din nou legatura cu tipul cu Mertzurile, cat de curand ma duc sa le vad, chiar acum ma intalnesc cu el.

GJ 64 GAB 04-01-10 15:00

Să ne povesteşti şi nouă ce rezolvi cu tipul ăsta!

Hai baftă!

RRedman 04-01-10 15:14

1 Attachment(s)
Offtopic:
Este vorba de doua Mercedes-Benz model 1954(din cate sustine persoana respectiva), care au stat pe bara ceva timp.Masinile sunt originale, dar deteriorate din cauza timpului.Maine cred ca o sa pun si poze, astept sa ma intalnesc cu persoana respectiva.
Amandoua sunt negre, au suicide doors(usi care se deschid invers), radio, motoare originale, din cate stiu, in mare parte originale.Ceva in genul "Mertzului" din poza.Astept si eu sa le vad.
Pretul este confidential.

tibby 05-01-10 00:30

pls cat ai dat pe jante? apropo a iesit super masina si abia astept sa o vad incaltata cu jantele alea :)abia astept sa o vad

RRedman 05-01-10 10:31

Merci, de abia astept sa o vad si eu, ai pm.

RRedman 06-01-10 16:08

6 Attachment(s)
Masina a primit astazi si un sistem de alarma Thor, care o sa mearga impreuna cu inchiderea Pilot.Sper sa prind o zi libera sa chem un electrician bun sa le monteze.Am atasat si poze cu Nue, care doarme linistita de cateva zile.

Offtopic:
Pentru cei care au fost curiosi de subiectul, cu cele doua Mercedes-Benz, am atasat cateva poze.Modelul nu era ca cel, la care speram eu.Masinile nu se afla intr-o stare prea buna, este mult de lucru la ele, dar sa speram ca macar una dintre ele va circula din nou.Nu o sa ma ocup eu de partea de restaurare, sper sa gasesc pe cineva care sa faca treaba asta.

GJ 64 GAB 06-01-10 21:56

Păi şi pānă la urmă cāt cerea pe ele?

RRedman 06-01-10 22:09

3000 de euro, amandoua.Mi se pare un pret mai mult decat ok pentru ele, desi nu sunt intr-o stare prea buna.Am vazut modele asemanatoare pe retromobil,ro cu 4500 euro, bucata, intr-o stare asemanatoare.

RRedman 16-01-10 15:41

2 Attachment(s)
Ultimele cumparaturi!...de 6.5 J....deci..8.25 spatele si 6.5 fata....Urmeaza achizitionarea cauciucurilor, intaritul amortizoarelor, arcurile taiate....etc...

D.Allecs 16-01-10 15:51

Ba da ce repede le gasesti... de 2 luni caut si eu pe net si nu gasesc:(
Arata bine, astept sa vad cum stau pe masina, spor la treaba:)

crazyfornova 16-01-10 16:00

Frumoase jenti...:X parca ar fi cele de pe fosta dacie a tatalui meu

RRedman 16-01-10 16:14

Merci pentru aprecieri, de abia astept sa pun cauciucurile pe ele...sa incalt masina, dar pana atunci, mai este...in primul rand as vrea sa le sablez, vopsea...etc...;)

razZvanelSpeed4U 16-01-10 16:58

Forjare Lenta ;)) mai Adriane...snt super jantele,ce culoare o sa fie?

RRedman 16-01-10 17:04

Quote:

Originally Posted by razZvanelSpeed4U (Post 2983470)
Forjare Lenta ;)) mai Adriane...snt super jantele,ce culoare o sa fie?

Merci,
Dupa ce o sa sablez jantele(daca gasesc unde), o sa aiba buza polisata, iar centrul jantei negru si peste, cateva straturi de lac.
Ma mai gandeam si la un negru lucios integral.Inca nu m-am hotarat.

razZvanelSpeed4U 16-01-10 19:49

o sa arate chiar foarte bine..spor la treaba :D

b08ygs 16-01-10 20:59

Quote:

Originally Posted by D.Allecs (Post 2983285)
Ba da ce repede le gasesti... de 2 luni caut si eu pe net si nu gasesc:(
Arata bine, astept sa vad cum stau pe masina, spor la treaba:)

"jucariile" astea nu le gasesti pe net:) le gasesti cautant mult dupa ele:) prin diverse locuri, cunostinte, multe intrebari, rabdare...

redman:D ma bucur ca iti plac:) si sper sa fi multumit de ele:) ma bucur ca am putu sa fiu de ajutor, sa le vedem pe masina pasaje suspensie tot tacamul, hai ca pana in vara ai treaba:D

RRedman 16-01-10 21:16

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2984122)
"jucariile" astea nu le gasesti pe net:) le gasesti cautant mult dupa ele:) prin diverse locuri, cunostinte, multe intrebari, rabdare...

redman:D ma bucur ca iti plac:) si sper sa fi multumit de ele:) ma bucur ca am putu sa fiu de ajutor, sa le vedem pe masina pasaje suspensie tot tacamul, hai ca pana in vara ai treaba:D

Pe aceasta cale...ii multumesc lui Cristi pentru ajutorul acordat pentru gasirea unor astfel de jante, a raspuns prompt la intrebarea "De unde iau frate si eu doua jante de 6.5 J, de canada?";)omul a intrebat in stanga si in dreapta...si le-a gasit.
Sunt mai mult decat multumit si de abia astept sa o vad pe "curva" de NUE, incaltata cu ele.
Abia astept sa vad si DLV-ul gata, exact cum ti-ai propus sa il faci.

Ovyx 17-01-10 17:12

tot respectul pentru munca ta...

RRedman 17-01-10 17:59

Quote:

Originally Posted by Ovyx (Post 2986470)
tot respectul pentru munca ta...

Merci frumos, Ovidiu, mai am inca mult de lucru la masina...deocamdata imi strang piese...
Imi pare rau ca trebuie sa iti vinzi masina, era frumos daca, continuai cu modificarile la NCB.

sandor406 17-01-10 18:19

spor la munca in continuare rredman!;) usor usor faci o "treaba"minunata!;)bafta!!!

RRedman 17-01-10 18:27

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 2986662)
spor la munca in continuare rredman!;) usor usor faci o "treaba"minunata!;)bafta!!!

Merci, dar sunt curios: de ce ai pus ghilimelele la "treaba"?

sandor406 17-01-10 18:31

:))) la treaba ma refeream la masina, dar nu stiam cum sa zic altfel!:)) nui nimic deosebit!:)))

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning