![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
2 Attachment(s)
New and shine la 2mil660 cu tot cu curier
|
Le mai faci negre? Cred ca ar arata mult mai bine pe negru ca alea vechi tinand cont ca sunt noi.
|
gata...?!acu trebuie sa le desfacem si pe astea...:rolleyes2
|
Quote:
|
vezi sa ai grija de ele ca a 3a oara nu ti le mai fac...traiasca vecinu ca daca nu te lovea ala in use nu aveai acu bani so faci:lol:merita o bere...
|
Quote:
|
folia de care ziceam nu afecteaza deloc vizibilitatea. E doar o 'pojghita' subtire ca sa protejeze un pic farul. Cei care se ocupa de polishari au si asa ceva. e 25 de lei de far polisharea :) farurile de plastic nu prea se merita la noi :) oricat de multa grija ai, cele care nu sunt stock, tot se vor matui usor. la fel am si eu semnaliarile si cam asta e soarta lor... :) dar eu zic sa nu iti faci probleme legate de asta, eu zic ca tin lejer un an si ceva - doi. doar sa nu fie prastie rau, dar nu prea cred asta :) hai, fa-le negre si pune poze cu masina la linie iar :lol:
|
Quote:
nu ma loveste si pe mine sa imi fac aripa de spate unde ma lovit bou ala in parcare si a fugit?!:twisted: |
Iti dau eu de veste cand pleaca cu masina si intri in parcare atunci ca nu are cum sa te evite
|
Quote:
|
Eu te-as sfatui sa nu le mai desfaci! Lasa-le asa ca sunt noi si arata bine!
|
Si eu sunt de aceeasi parere, lasa farurile asa;) acum depinde doar de cum iti place tie sa arate masina! Eu unu le as lasa asa si cu semnalizari clare ar da mult mai frumos!
|
Cu ele asa masina pare mai stilata, mai finuta. Cu ele inegrite, da un pic spre 'bad boy', un tuning ceva mai indrazne, mai ghetto daca mi se permite expresia asta. E ciudat cat poate schimba masina un tip de far. Le avusesem si eu inegrite la un momentdat si cam asa vad eu problema :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
wow.... ce misto...:D
|
Ce e drept pare ceva mai tinereasca asa :) Eu initial din a mea am vrut sa scot ceva mai sobru, dar am ajuns la jante cu buze, umflat aripi, plafon negru, etc :D Simt al bunului gust am vazut ca ai, deci iese ok in final, oricum alegi :)
|
Quote:
cum seamana cu tine?cine ti-a inegrit ochii?!:lol: |
Quote:
on-topic: arata mai bine innegrite, dar ai grija sa nu plangi dupa ele... sa nu le spargi sau sa iti intre umezeala in ele dupa aceea. |
Quote:
on:nu o sa intre nimic in ele ca o sa le etansez bine la fel ca data trecuta da sa aiba grija de ele sa nu le mai sparga ca ii dau cu ele in cap daca le mai sparge si pe astea si a 3a oara nu i le mai fac...:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Astazi ii indreptai ochelarul ca doar ala se strambase,o grundui,ii pusai farurile si masca.Imi mai trebuie masca ca asta e indoita rau,intaritura de spoiler,chit de fibra pentru usa si inca o vreme frumoasa ca asta.Daca stie cineva sau are intaritura de spoiler si masca sa imi zica si mie
|
Ce are masca asta?? in poza pare sa fie ok!
|
Este cam ondulata,mai ales la farul din stanga unde a fost incasata lovitura
|
https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...oo-espero.html
incearca aici vezi poate rezolvi ceva ;) |
1 Attachment(s)
Mia venit o idee,sa astup spatiul acolo unde se pune numarul si sa il pun ca la alfa 156 intr-o parte.Cine poate sa imi faca si mie un virtual cu nr in partea dreapta si badboy look
|
Iti spun inainte de virtual tuning ca nu o sa ii stea bine... stiu ca o sa ma injuri ca sunt contra :D ;)
|
Quote:
|
Pai... nu ai vazut nici un Espero facut asa pentru ca nu ii sta bine :D Crezi ca esti singurul care s-a gandit la treaba asta? v-a venii prea aproape de far, iar daca il lasi mai jos vine peste proiector!
|
sunt de espero asa cum vrei sa faci...unu de beharca;)) si unu de dj...
probabil sunt mai multe... |
1 Attachment(s)
Altul care a gandit ca tine, nu zic cine :P Am poze si cu produsul final pe masina, dar nu am numarul pus.
E de munca sa stii. Trebuie sa tai suportul, pui plasa metalica pe spate, dai un strat de chit fibra, pui (stiu ca suna ciudat, dar la randul meu am luat ideea de la un om care se pricepe) plasa de constructii de pui la colturi (imi ceri poza daca e nevoie) si dupa mai dai un strat de chit cu fibra. La final dai cu chit de finisaj si freci pana iti ies ochii din cap :) |
Cred ca faza cu acoperitul proiectorului cam asa e...Va fi ori prea aproape de far, ori peste proiector un pic.
Mie personal mi-ar placea si sunt sigur ca nu ar arata rau, insa nu stiu daca se poate sa stea la fix, cum trebuie. Si probabil nu va trebui sa freci pana iti ies ochii din cap, ci doar pana iti ies din orbita... In alta ordine de idei: ce parere aveti de un eleron tip "M", cum avea NDY pe Espero lui ? V-ati lua asa ceva? |
sau daca nu sta bine intr-o parte il pui mai jos intre proiectoare...sau ai putea sa tai spoileru pe din doua si sa-i faci o prelungire intre ele sa vina mai jos...atunci chiar va sta bine intr-o parte,nu ar mai exista posibilitatea sa incurce faru sau proiectoru...
|
Quote:
|
Quote:
|
Off!!! cand se hotari ora??? ca io ma uitai pe craiovforum si nu era nimic stabilit.... si de atunci tocmai acum mai aprinsai calcu' ca nu fusai acas! Asta e.... si pe asta am ratat-o!
|
5 Attachment(s)
Deci astazi imi intrara in sfarsit banii pe asigurare,pun niste poze cum arata in momentul de fata si cum o sa arate pana la sfarsitul saptamani
|
Quote:
|
asteptam sa vedem ce va iesi la sfarsit!
bafta multa in continuare si spor la treaba!!!;);) numai bine! |
Fain un set de jante nui iei?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning