Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/128931-intalnirile-comunitatii-4tuningro-craiova-duminica-ora-17-00-aeroport.html)

gbry_el_05-RSG 06-07-09 12:57

Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova

poi vedem...daca e nunta mergem la kaufland in craiovita, daca nu ramanem acolo.

donbaxter 06-07-09 16:22

cand o sa fie data viitoare? ca unii dintre noi se apuca de pregatiri pt 12 iulie..... sper sa ne int pe 12 sa vedem care unde ce greseste dintre cei care ne dam,ca e cu oltean,dacie sau 120hp ...wish us all good luck! :P

Gabi 06-07-09 16:25

Duminica viitoare, la 21:00. Pānă la ora aia se termină şi cursa, şi premierea, şi tot.

donbaxter 06-07-09 16:27

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2465951)
Duminica viitoare, la 21:00. Pānă la ora aia se termină şi cursa, şi premierea, şi tot.

ne vedem acolo... :P vii cu asistenta :D de dimineata

sezione91_blue 06-07-09 16:39

eu lipsesc...:( plec la mare :???:
Spor la intalnit si BAFTA celor care se baga la VTM !

cecilia 06-07-09 18:41

cei care vor sa participe la vtm-ul de pe 12 iulie sunt asteptati marti seara la ora 20.00 la petromv la hanul doctorului

este de preferat sa veniti pentru a putea lua niste decizii impreuna
daca nu veniti nu cred ca aveti motive de comentat dupa

ME.Beast 06-07-09 18:53

Nu se poate face ca această īntālnire să aibă loc, unde am sugerat ?! Mai exact pe lāngă liceul demetrescu, cel care duce spre caracal?

giny 06-07-09 20:11

Quote:

Originally Posted by gbry_el_05-RSG (Post 2465335)
poi vedem...daca e nunta mergem la kaufland in craiovita, daca nu ramanem acolo.

sau in parcarea de la gara ar mai fi o varianta...?!ce ziceti si de variata asta...?

Cataaa_ 06-07-09 21:22

pacat , din ce in ce mai putini , comunicare de CACAT !!!!! cand am ajuns la kaufland erau in plm 3 grupuri ... am trecut si am vorbit cu fiecare in parte .... asta e , cum rezolvam cu timizii astia ? :-?
mersi pentru stickere gabi !!!

donbaxter 06-07-09 21:43

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2466647)
pacat , din ce in ce mai putini , comunicare de CACAT !!!!! cand am ajuns la kaufland erau in plm 3 grupuri ... am trecut si am vorbit cu fiecare in parte .... asta e , cum rezolvam cu timizii astia ? :-?
mersi pentru stickere gabi !!!

exceptand faptu ca ai trecut pe langa mine de am crezut ca ma iei pe capota :) ...cred ca a fost billa :P si timizii...am observat ca se fac grupuri grupuri...da...adevarul e ca nu ne cunoastem intre noi...si in parerea noasta cei cu masini prea mici pt voi...gen oltcit...nu stiu cat va vine sa ne bagati in seama ...cel putin asta am observat la unii care nu dau nume... oamenilor..suntem un grup care indiferent de ce conducem cu totii avem aceeasi pasiune... Sportul cu Motor! Sper data viitoare sa fie mai bine

Cataaa_ 06-07-09 22:05

Quote:

Originally Posted by donbaxter (Post 2466707)
exceptand faptu ca ai trecut pe langa mine de am crezut ca ma iei pe capota :) ...

adica???????? si n`a fost billa , eu nu am ajuns la timp la billa ;) eu am fost la kaufland in craiovita ... exista o mica posibilitate sa ma confunzi

si apropo , nu face nimeni diferente intre useri , nu ne intereseaza cine ce masina conduce , conteaza persoana mai mult ..... ;)

donbaxter 06-07-09 22:07

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2466773)
adica???????? si n`a fost billa , eu nu am ajuns la timp la billa ;) eu am fost la kaufland in craiovita ... exista o mica posibilitate sa ma confunzi

si apropo , nu face nimeni diferente intre useri , nu ne intereseaza cine ce masina conduce , conteaza persoana mai mult ..... ;)

intradevar...posibil sa fii unul din cei ce nu a uitat de unde a plecat..sau care stie ca nu toti au acelasi buzunar chiar daca pasiunea e aceeasi...oricum..eu am plecat ieri de la billa pe la 21:30 ( ma grabeam )

Cataaa_ 06-07-09 22:11

deci pentru faptul ca era sa fi luat pe capota ( la figurat presupun :-s ) ar trebui sa injuri alt user , eu nu am ajuns la billa ...

dupa cum am mai spus , personal , pt mine conteaza mai mult soferul decat masina ... poate altii apreciaza mai mult fierul .............

Gabi 06-07-09 22:45

Bai Cata, intelege ca nu se poate sa stea toti la un loc :lol:

PS: pentru a nu stiu cata oara, cu placere (pentru stickere :-P) !

Cataaa_ 06-07-09 22:58

eu unul m`am simtit ok de fiecare data , singurul lucru mai nasol e ca de fiecare data mai scade numarul celor prezenti ....

mistreku 06-07-09 23:18

eu am fost la munte duminica, as fi venit..

ME.Beast 06-07-09 23:36

Cataa, eu unul am avut nişte treabă, mai toată săptămāna, am plecat ieri de la 12:30 de acasă şi am ajuns la 6:10 azidimineaţă...
Nu ştiu ce s-a īntāmplat la Billa, dar eu unul nu pot să vă adun pe toţi la o laltă, pur şi simplu, nu am nici maşina şi cunosc decāt īn numar maxim 10 de pe forumul acesta..Gabi, Savage, Laure ,Donbaxter, giny, electric_style şi īncă cāţiva.
De venit la īntalniri, am venit mereu cānd am putut, chiar dacă nu am permis, am acelaşi sentiment ca şi voi, pentru maşinii.

Crede-mă că nu īmi este ruşine să vă adun pe toţi la un loc, am ţipat prin centru de m-au luat durerile de cap, 3 zile la rānd..pentru festival..de ce mi-ar fi ruşine să vă adun şi să stăm toţi să vorbim ?
Dacă rămāne īntālnirea īn parcarea de la peco, de pe strada de duce pe caracal, o să mă ocup eu de aceste "grupuri"...daca nu rămāne acolo, trebuie să văd cine m-ar aduce şi pe mine, plm..

Aici nu e chestia că tre să vă strāngă cineva ci voi trebuie să vă strāngeţi singuri...
Vedem..

donbaxter 07-07-09 08:08

Quote:

Originally Posted by cecilia (Post 2466270)
cei care vor sa participe la vtm-ul de pe 12 iulie sunt asteptati marti seara la ora 20.00 la petromv la hanul doctorului

este de preferat sa veniti pentru a putea lua niste decizii impreuna
daca nu veniti nu cred ca aveti motive de comentat dupa

se mai tine? daca da..eu imi anunt participarea cu mare interes....ne vedem acolo!

ME.Beast 08-07-09 19:34

Gabi, scuză-mă, dar m-a sunat şefa azidimineaţă, şi mi-a zis că s-a ivit altă promoţie...care cade vineri, sāmbătă şi duminică..
nu pot să vin nici la īntālnirea asta..!
plm

t1grul 08-07-09 19:38

eu sunt prezent de data asta...

cecilia 08-07-09 21:12

si eu

Gabi 08-07-09 21:28

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 2471548)
Gabi, scuză-mă, dar m-a sunat şefa azidimineaţă, şi mi-a zis că s-a ivit altă promoţie...care cade vineri, sāmbătă şi duminică..
nu pot să vin nici la īntālnirea asta..!
plm

Hahaha ! Ce nebun ! Pune mana si fa bani, pune-i deoparte, du-te la mare si distreaza-te, si lasa prostiile (stii tu despre ce e vorba) :wink:

PS: si eu sunt prezent :-P

RideTheRiddle 08-07-09 21:33

poate de data asta o sa pot sa vin si eu. duminica trecuta am fost la bucuresti.
sa ziceti si voi ceva sigur cu o zi doua inainte( locatie ora etc etc )

ME.Beast 08-07-09 21:48

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2471790)
Hahaha ! Ce nebun ! Pune mana si fa bani, pune-i deoparte, du-te la mare si distreaza-te, si lasa prostiile (stii tu despre ce e vorba) :wink:

PS: si eu sunt prezent :-P

Păi, am zis ca să ştii, să nu zici că-s vre-un nesimţit etc..ştii despre ce e vorba.. :D
Dar, sāmbătă s-ar putea să vin la Bucovăţ...că vrea şi tata să vină...
Duminică mă poate lua şi pe mine cineva ?
Savage...Gabi ? :D

Gabi 09-07-09 07:34

N-ai ce cauta sambata la Bucovat. Poate vrei sa vii in parcarea de la stadion. Cat despre duminica... mergi cu mine :wink:

gbry_el_05-RSG 09-07-09 08:27

hai sa veniti sa faceti galerie. ori o facem ori nu o facem....oltcit rullz!

ME.Beast 09-07-09 21:29

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2472451)
N-ai ce cauta sambata la Bucovat. Poate vrei sa vii in parcarea de la stadion. Cat despre duminica... mergi cu mine :wink:

Păi sāmbătă nu este nimic la Bucovăţ ? Că eu aşa stiam....şi la ce ora in parcarea de la stadion, că, am serviciul de la 7-8 poate chiar 9 ..pānă tārziu..

Gabi 09-07-09 22:19

Duminică e cursa, iar sāmbătă e verificarea tehnică, īn parcarea de la stadion, şi un fel de miniexpoziţie auto (maşinile care vor participa la cursă). Dacă eşti de la 7-8, pānă la 21 la servici, mai mult ca sigur pierzi tot ce se īntāmplă sāmbătă. Dar nu e problemă. Ce trebuie văzut, e duminică :wink:

sezione91_blue 10-07-09 15:54

deci in final ramane in parcarea aia de pe centura unde e hotelul ala la ora 21:00 ?
Era mai bine la billa...sau la Kafland in Craiovita...nu a zis nimeni nimic...

ME.Beast 10-07-09 21:41

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2474426)
Duminică e cursa, iar sāmbătă e verificarea tehnică, īn parcarea de la stadion, şi un fel de miniexpoziţie auto (maşinile care vor participa la cursă). Dacă eşti de la 7-8, pānă la 21 la servici, mai mult ca sigur pierzi tot ce se īntāmplă sāmbătă. Dar nu e problemă. Ce trebuie văzut, e duminică :wink:

Gabi, azi am aflat cam cum stau lucrurile. Normal erau 3 ore. Dar noi nici o oră nu am stat...pentru că terminăm repede...
Māine tot pe seara s-ar putea să fiu, şi tot repede s-ar putea să termin. Duminică ..sper că mai merg cu tine, căci tata este tura 2-a :(

alex_v2you 10-07-09 23:08

sambata ,la ce ora in parcare la stadion pentru vtm?
bafta participantilor la acest eveniment inedit.
bafta

Gabi 11-07-09 01:02

De la ce oră, n-am reuşit să aflu. Cert e că pānă la ora 20:00 parcul de service va fi deschis.

myky99 11-07-09 01:06

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2477237)
De la ce oră, n-am reuşit să aflu. Cert e că pānă la ora 20:00 parcul de service va fi deschis.

15:30 ;)

sezione91_blue 11-07-09 01:12

si la ce ora o sa vina publicul la VTM?:D
Ceva legat de intalnire nu ziceti ? :o

myky99 11-07-09 01:16

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2477247)
si la ce ora o sa vina publicul la VTM?:D
Ceva legat de intalnire nu ziceti ? :o

startul e la 10 ....deci ....:)

sezione91_blue 11-07-09 01:18

aham. Ok.:-P tnx

alex_v2you 11-07-09 02:24

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 2477250)
startul e la 10 ....deci ....:)

daca STARTUL e la 10:00 ,asta inseamna ca e bine si la max 09:30 pe traseu,...
bafta ... si fara evenimente

sezione91_blue 11-07-09 14:16

si cu intalnirea cum ramane ???? :evil:

cecilia 11-07-09 20:22

am vb cu organizatorul:
la 8.30 se inchide circulatia, dar oricum nu puteti parca masinile pe bucovat

Robert_MNW 12-07-09 22:47

Acum am aflat si eu de threadul acesta...shame on me:oops:...o sa vin si eu la intalniri cu Matizul din dotare, mai e cineva cu Matiz sa facem inca o bisericuta:-P
Apropo azi e duminica....a fost undeva intalnirea sau nu?!

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning