![]() |
Re: Masini
nu vrei sa mi-o freci tu? ...... termina cu prostiile ca oricum astea nu te ajuta nici la shofat ...nici la tuning .... si nici in viata de zi cu zi!!!
Si per total sorry dar suntem si offtopic .... Piry un pic de curatenie daca se poate .... pt dl avocat! |
taceti toti si bagati masini orice OFFTOPIC ce apare dupa acest post va fi....salvat? Nu...nu prea cred
|
ma sughi bughi!! FREACA-TI **** doar atat alceva nimik nu am zis!! si din cate stiu eu ti-am mai spus nu mai imi da tu lectii de viata ca esti degeaba!!!!
cu acest post pun punct!! nu te mai atac dar te rog frumos nu mai baga si tu strambe ;) si ink ceva era sa uit termina cu treaba cu "avocatu" ca ma supara!!;) |
3 Attachment(s)
ati mai vazut asa ceva facut pe o dacie?
|
Quote:
|
daca ai grija de ea si nu umbli iarna cu ea sa bage sare la greu la aripi....si o ti numa in garaj noaptea si asa......si o tot pigalesti iti spun io ca te tine mai mult.....
|
Una de iarna si una de vara de parca ar sta pe toate gardurile
|
tu vezi-ti de masina ta:D:D
|
parerea mea ii ca sunt bani investiti degeaba.... :| adica nici macar nu se imbina bine culorile verde cu foc (rosu portocaliu) si plus ca nu stiu care-i scopu paintului dar nici creatia de pe ea nu ii foarte stralucita, probabil sensul metaforic este "masina dat a dracului" :))
plus ca are flacarile alea de viteza pe ea....de parca ar merge mai tare de 80 :| |
omu a zis ca masina nui gata... o sa continue desenul pe toata masina deci verdele o sa dispara:D.....si scopul paintului ii sa aiba o dacie unicat in romania.....asa zice omu...bine macar ca nu si-a lipit colante cu nike si dacia turbo sport pe ea....
ps: cine sti ce motor bazat are sub capota:D:D:D |
hai cu un disc de flex si cu dacia ta la mine si ti fac io dacie unicata fara multi bani :)) (pe care ii pierzi cand vinde romanu cu cheia pe langa mashina ca i ciuda ca ii mai faina ca si a lui)
|
ma....paintingu ii mijto....dar: 1.nu se potriveshte cu masina zic eu (mai bina arata fara aratarea:D aia, numa cu foc) si 2. nu merita dacia asa veche atata efort daca nu schimbi tabla pe ea(in cazu de fatza nu cred). Da paintingu ii fain:D
|
1 Attachment(s)
oare cati bani a bagat in cromare????....oricum arata :yikes::yikes::yikes:
|
si tu crezi ca poza asta ii reala nemodificata pe calc?
|
poate poza nu e adevarata dar vopsea de genu asta exista numa ca ii interzisa in europa
|
poza e 100% adevarata check www.renntechmercedes.com ... photo gallery
|
1 Attachment(s)
General Lee!
|
vopseaua aia costa mult , euro cu multe zerouri
|
1 Attachment(s)
dezmembrez bmw 325 ix.trapa el,geamuri el,servo,abs coupe,inchidere centr,din 88
aicea am pus anuntul ca vad ca nu aveti rublica bazar. tel 0746-177770 |
daca erai mai atent ai fi vazut ca este un sub forum numit bazar
intra aici https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc.html innainte sa apesi...spune sesam deschidete, si sigur se va deschide bazaru :P |
1 Attachment(s)
dOMY tARI BEMEWEURI FACI TU MAI ....
PANA UNA ALTA DeLorean DMC |
ma doare inima ce tarei :)
DOMY ai refacut bmw-u albastru? ca l-am vazut in cluj |
l'o refacut ... se pare ca o sa fie vizibil pe8 pe aeroport daca am intzeles bine ..
|
era mai fain daca era INVIZIBIL :) ce mod de exprimare ciudat ai ma :P
|
Prima Masina??? Primul Succes????
1 Attachment(s)
NO.. what i spot with my little eye... by accident
COX no 6 2006/ pag25 |
imi place ce scrie sub poza
|
gabi ,asa este si in cluj a apraut si prima data am vazut pe oltcitu ala albastru
|
1 Attachment(s)
un passat din Iasi
|
1 Attachment(s)
cu dedicatie speciala pentru wob :lol: uitati-va la numar :P
|
Quote:
MAjoritatea VW au la numar WOB cand ies de pe poarta fabriciii pt ca SURPRIZA .. orasul unde este fabrica se numeste Wolfsburg :D... De acolo vine WOB si daca te uiti putin prin revistele cu tuning de pe afara .. tate VW au WOB la numar ..... so .... i have 01 :D in CJ ........ all tha best |
Quote:
|
deci ceva.........absolut superb, idei geniale, foarte bine facut, incredibil
CAZAN >> http://people.freenet.de/dimeticon/opel.html |
mno asta da treaba, frumoasa masina, multe idei traznite, mijto treaba cu canistra si cu masca de gaze
|
|
no asta ii chiar culmea :)
|
nota 10 pt ambele masini
|
exceptional
|
1 Attachment(s)
datzi-va cu parerea ! io as da masina actuala pt asa ceva :
(e virtuala sper ca va dati seama) |
haha , asta-i super tare. De-ar fi adevarata....wow
ii trabant?!!? :D |
:lol: aia de pe capota zici ca ii orga =)) ...dar in rest tot respectul pentru masina... arata bestial... desi pentru ca sa o faci in realitate cred ca ar trebui schimbata toata tablaria de pe masina.. da la cum arata chiar merita :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning