![]() |
Re: Prezentati-va!
Quote:
|
Nume: Tudor
Nick: Tudor Yo Hobby: Masini, femei Autoturism: Dacia Logan 1.4MPi 2004 |
Quote:
|
Salut
Nume: Razvan Porecla: darkul Masina:Peugeot 406, 1.8, 16v Ocupatie:vand alarme si sisteme securitate(urmarire) prin satelit |
Salut , bine ai venit ! Ceva poze cu leul ? E albastru ?
|
sal ... sunt dan
masina renault 11 turbo ..participant curse pasiuni legale,pescuit,tuning poza cu masina ..pune ufo ca eu nu am |
Quote:
curse zici ? cand ? unde ? :D |
Nume...Tomy
Ocupatie...elev pt moment Masina...golf 2 Hobby...masini+fete |
https://i140.photobucket.com/albums/r...0/07042007.jpg
https://i140.photobucket.com/albums/r...7042007003.jpg https://i140.photobucket.com/albums/r...7032007022.jpg golfuletzul meu....under construction..:D |
frumusel golfu...exept that snake..nush..am ceva cu serpii :P...BUN VENIT si sa te simti bine pe forum si la cat mai multe posturi ;)
|
1 Attachment(s)
eu sunt mare pasionat de golfuri dar sarpele ala sau cobra tre sa plece in vizuina :D in rest e frumos rau de tot.ii tre o grila fara logo vw si o sa fie si mai interesant.dupa mine asa ar trebui sa arate un golf
|
Peste o luna pleaca la plimbare mr.cobra :D vopsesc masina in 2 culori...si dupa vine si grila...angel eyesuri....spoilere..etc....:D:D:D
|
salut sunt noua pe forum si asta deoarece doar de curand mi-am achizitionat masina...si de aici a rezultat interesul pt ea si deci pt forum.
Nume: roxana ocupatie: student masina:audi 100(tip a6) sunt incepatoare si atat de putine stiu despre masini....:( sper sa gasesc aici raspunsuri si poate ajutor daca va fi nevoie.Mersi! |
cum sunteti putine fete.. sa te astepti la multe mesaje private, enjoy si fa selectie,... cat despre masini... gasesti'' ceva informatii si raspunsuri''.
all the best from SmokeDesign , si welcome |
Smoke ai pus punctul pe J ca i deja stie toata lumea .....:woowoo: :woowoo: :woowoo:
welcome roxana scris invers!:lol: |
exact smoke deja e pre combinatii=))))
bine ai venit! |
bine ai venit AnaxoR..multi hormoni dezlantuiti aici, dar o sa te obisnuiesti u...:) One advice, nu te intimida ;)...
|
la cat mai multe fete,e frumos sa vezi la volan si o soferita care te face sa simti adrenalina ,bafta cu masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum o intrat o femeie pe forum........hop toti masculii cu "Bun venit" si de alea:lol: ............INCLUSIV EU!!! :)))))))))))))
Ceva normal,asta e!!!........Oricum BUN VENIT Roxana! P.S: Cere si ti se va da ;-) :lol: |
2 Attachment(s)
salut ... sunt redman
car....... astra f pasiuni...masini tuning etc etc |
Quote:
|
Salut
Ma cheama Zoli Profesie: medic veterinar Pasiuni:masina mea, familia si ciini Masina:Renault 5 normal la care i-am montat un motor R 5 GTT |
stai cumva pe traian mosoiu sau general milea?
ai cumva un R1 alb sau ceva culoare deschisa? sau te confund? oricum bine ai venit! |
Dacia WRC
Sal. Stau in zona centrala si ii un R 5 gri metalizat. Multumesc de urari |
welcome ... :D
|
Nume:- Anca
Porecla:- pichy, vrajmasul, snoopy (de la caz la caz) Masina: - Golf II- albastru(proprietate) si dacia 1310 Kittutza- mandria familiei) Ocupatia::suspiciou in campul muncii .....novice pe forum....dar ....invat repede...;) |
Quote:
ceva poza cu golfuletul? pe cand? |
poate saptamana viitoare
cand va fi scoasa din service ca acum e bolnavior l-a lovit in spate o dacie condusa de un incepator la semaforul de la sora |
Nume : Sebi
Masina : Renault Megane 2 Bicorp 1.6 16v 116 cp Ocupatia : Reprezentant Ursus Pe forum sunt de cativa ani , dar nu am postat , doar am urmarit ce se petrece pe aici , bine v-am gasit . |
Quote:
|
yep..bun venit tuturor...sfat:nu fiti timizi
|
1 Attachment(s)
Eu sunt Dorin...si aceasta este masina mea...Vw New Beetle
|
bine ai venit.....
faina "broasca" :lol: |
1 Attachment(s)
Masina Mea
|
Bun venit tuturor :) si o experienta cat mai placuta pe 4tuning. Sa nu fiti intimidati de unii colegi forumisti, si sa mergeti innainte cu incredere :). Va stau la dispozitie cu pt orice intrebare legata de forum. :)
|
3 Attachment(s)
Si Inca Cateva Poze
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nume: Calin
ocupatia: student masina: Dacia SuperNova (underconstruction, poate ma ajuta care cu ceva idei in leg cu ceva modele de spoilere: preturi) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning