![]() |
https://www.4tuning.ro/upload/golf_lateral.jpg
cam cat sunt jante cum le are asta pe spate ? ...dinalea as vrea eu sa-mi pun pe Astra Caravan |
1 Attachment(s)
stai ma ca inca nici carnet nu ai :P
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
astea is pe EBAY la 13o $
|
1 Attachment(s)
frumos
|
1 Attachment(s)
sectiune de poze nu?? ceva mihjto :twisted:
|
wob
scuze ca te contrazic dar ziceai mai sus de golfurile alea 2-a cabrio ca is g3 ,ei bine nu e chiar asa...spatele e intr-adevar de g3 dar ambele sunt g4 cabrio,care are stopurile de pe spate si asa de g3 :)) deci e g4 tuning :Ppp |
|
Re:
Quote:
|
ba nu, am impresia ca primul este 3 si al doilea 4 :roll:
|
3 Attachment(s)
ceva concept care m-a uns la suflet...
|
arata foarte bine ... :D 907 a ?
|
cica ar trebui sa aiba un V6 de 3.0... 500 CP :wink:
|
stati sa vedeti voi ce o sa va arat
ce jante imi pun pe furie |
1 Attachment(s)
pt piry ..de la mine si wob
poate te face sa mai uiti de vecina aia a ta ... :eyebrow: :chick: :bunch: :hug: ........................ :crazy: |
loool...neatza ana... :wink: itzi place forumu'
|
2 Attachment(s)
...enjoy
|
3 Attachment(s)
ceva ce imi place
|
super poze mai ales golfu ala 2 de langa golful 1
|
nice poze:) si io is fan peugeot desi acuma fac tuning pe golf 3:)
|
1 Attachment(s)
911 turbo, varianta de curse :wink:
|
1 Attachment(s)
X-Type bonspeed
|
1 Attachment(s)
burn baby burn!!!
|
ai de **** mea asta ii poza lunii !!!!!! sa vedem asa ceva la romani si eu personal chem pro tv-u :))))))
super beton |
2 Attachment(s)
Bah nu stiam ca Skoda 120L pot sa o faci meseriasa...Chiar am avut una si am vandut-o! :(
In poza pacat de eleron galben etc...daca era in culoarea caroseriei,ar fii fost super meseriasa... |
120l RS... :) poate ca ii fan octavia RS si nu o avut bani de ea... asa ca so descurcat baiatu
|
ioi ioi...es super Octavia RS...Facut o tura cu ea, am ramas cu o impresie super buna ...plus am zis ca nu e pentru mine,pentru romania, e buna de germania pe autostrada de unde a si venit...acolo ai loc de alergat cu ea.
Oricum treaba buna facuta de baiat cu 120l :D |
|
1 Attachment(s)
Hello people! :D :D :D
Cica modernizare :)) |
mdeh tu ce cauti aicea ? :lol:
poza ii faina da nu`i reala . |
Cum ce caut aicea ... pei nush ... da tu ce cautzi? :)
Apei sjtiu ca nui reala poza da ii misjto nu? Shi ii cam tare ideea ... oricum am auzit ca se baga masini tari prin politzie, nush daca shi la noi da la bulgari o bagat un 911 turbo coupe la americani cika lamborghini ... da nu cred ca la noi se pune problema :P cel putzin deocamdata ... sper ... |
1 Attachment(s)
No sa va arat io o poza shi sami zicetzi voi cu ce seamana ...
|
seamana cu un avion... cu eleron de Evo 5 :lol:
parerea mea ii ca ii opel astra |
1 Attachment(s)
... cika un ursuletz adevarath ...
|
shi ce ii asha tare la el? o bara fatza care mai mult opreshte aeru decatii aerodinamica... sa ziceem ca ar ave turbo shi are nevoie ded priza de aer dee pe mijloc pt racire... da' oricum is prea mari...
|
are dungi :lol: :lol: :lol: merge mai tare ... idol , rebel ....
oricum vopseaua arata bine pe ea vad ca ii facuta aicea la noi la bloc probabil ii masina lui varuto din oradea sau ce tii ala ...... |
va zic eu ca ii nice masina:) ca eu am vazut-o in oradea.. stiu unde sta tipul si poate masina aia destule :) ;)
|
1 Attachment(s)
Saracu.... yaht
|
|
2 Attachment(s)
hmmm oare ucm mi-ar sta la volanla un saab deasta de... 750cai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning