![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Vai... asta e dura treaba cu desfacutu... nu vreau sa te fac sa te razgandesti, dar e migaleala si tre sa ai rabdare :) bea o cafea inainte. daca o faci cum trebuie, dupaia iese chiar marfa... n-am facut la mine, desi as vrea, dar a facut un tovaras si era sa ramana fara un far, dar rezultatu final a fost fain. spor la treaba.
|
am incercat eu azi o fortare ceva, dar nici vorba sa mearga. Robert are dreptate, trebui incalzite ca se "topeasca" siliconul acela si asa iese usor, dar nustiu daca se merita mai ales ca treaba grea este la lipire, ca daca nu se lipeste bine mai bine il lasi asa decat sa se abureasca:(
B-99-SAA: ai vreo poza ceva ca sa vedem si noi cum a iesit? |
la dezlipire poti incerca sa incalzesti tot cu feon...iar la lipire schimbi siliconu..pui silicon din nou...;)
|
din pacate nu am, a vandut masina de atunci, si nu mi-a dat prin cap sa fac o poza ceva atunci. poti sa faci cum a zis johnsonxxl, asa e cel mai indicat, adica ar iesi cel mai bine... daca te-apuci sa faci poze sa vada si ochiu nostru :D
|
inca sunt in dubi...pentru ca este o treaba destul de grea sa zicem asa si nustiu daca se merita..cu feonul cred ca merge..dar clar trebui un feon destul de puternic si dupa aceea un silicon care nu face figuri in timp, dar mai ales..o sa zica ceva la itp?..mai ales ca eu trebui sa il fac cat mai curand posibil...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am , dar inca ceva in plus la nota de plata :))....dar logic nu ar fi sa se ia:| entru ca este o reflexie dar ma rog sa vedem..ca ma bate gandul sa pun si xenon cu lupa(ca in poza) sa mai strang niste bani...si daca era le desfaceam odata si le faceam pe amandoua...
|
Quote:
|
Merge si cu un feon normal, doar sa fie bun... si sa ai rabdare multa, altfel spargi geamul farului. Incalzesti, desfaci putin, iar incalzesti portiunea urmatoare, iar desfaci... si tot asa pana iese geamul de tot. La lipire incalzesti iar siliconul vechi, pui geamul, si pe margine pui cu degetul silicon nou, ca sa fi sigur ca etansezi perfect. Folosesti un silicon sanitar care sa prinda bine pe plastic... si sa nu uiti sa fie suprafata curata cand pui siliconul nou pe margini.
Rama aceea interioara e doar de design, nu are legatura cu oglinda farului, exact ca si la Cielo. Vopsita arata foarte bine... negru (mat) sau culoarea masinii. |
multumesc Geo_ZGA am inteles...parca tu ai facut nu?..ai avut probleme la itp?
|
Da, am facut... gasesti poze pe topicul meu "Cielo 2006", ca sa-ti faci idee cum arata. Mie imi place. Si tot acolo o sa gasesti si ca am spart un geam de far, fiindca mi-am pierdut rabdarea la al 2lea... :lol:
ITP-ul nu l-am facut, mai am pana in august 2010, dar nu vad de ce ar fi probleme... nu afecteaza iluminarea cu nimic. |
Nu ai mai facut nimic, nici vopsit nici folii? Aveai atatea planuri..
|
deocamdata nimic nimic
in primul rand bani sunt o problema si masina momentan numai prezinta un interes prioritar..dar nu se stie niciodata cum mai cade cate ceva si pe ea |
8 Attachment(s)
am zis sa mai inviorez putin topicul cu ceva poze...
benzile de sub masina pe post de neoane, inca rezista si foarte bine, sunt mai putine la numar ca le-am pierdut :))...dar nici unul nu s-a ars:D..si au mers aproape in fiecare zi 1-2 ore.. p.s as vrea sa stiu si eu unde gasesc o toba sport pentru matiz? un pret? si mai ales cum se aude? multumesc. |
care poate sa imi spuna unde gasesc si eu motorasele acelea pentru stergatoare fata?, dar ceva mai ieftin? ca asa am gasit pe net la 200 ron:|:|:|
|
am rezolvat si cu stergatoarele..
o intrebare, intre xenon de 6000k si 8000k care recomandati? eventual si niste poze cum bat ambele atat faza scurta cat si faza lunga. multumesc! |
nici una :lol: 4300 sau 5000k.
Vezi ca s-a discutat pe forumul asta de 100000 ori problema asta... da-i si tu un search si vezi ce si cum. |
merci Geo_ZGA da nu imi plac cele de 4300 sau 5000k( am vazut pe un touareg si nu m-au impresionat ca efect cel putin deloc si ca vizibilitate era nu zic, dar la 6000 cred ca este mai bine..
eu vreau intre 6000 sau 8000 dar nustiu de care pana nu vad niste poze reala, nu gen youtube. |
O sa mi-o iei in nume de rau, dar... esti cocalar? :lol: Tu iti pui xenoane doar ca sa fie "cul", sau ca sa ai mai multa vizibilitate?
Eu am de 5000k si lumina este alba alba, farul se vede frumos... dar au o luminozitate buna. cu cat urci mai sus, la 6-8000k, cu atat pierzi vizibilitatea... treaba ta, in cazul asta mai bine iei 6000k. |
pe amandoua le vreau si vizibilitate si aspect, da cred ca ca 6000k va ramane am vazut la coman_razvan si arata super
si daca este sa o luam asa pe forum nu cred ca au mai multi de 5000 decat de 6000+ deci nu cred ca suntem chiar asa de multi cocalari astia cu 6000+ |
Razvan are de 5000k spunea asta intr-un post la mine pe topic! Daca iei de 6000k credema ca o sa regreti, bat mai bine halogenele pe ploaie si ceata sunt total ineficiente! Asculta sfatul nostru si pune de 5000k sau 4300k ;) Citeste topicul meu chiar daca e inchis, ultimele pagini si ai sa vezi parerile despre xenonul de 6000k, dupa aceea sa imi zici ce ai hotarat!
|
Da, ai dreptate Robert! Am de 5000k, cele de 6000 nu se pupa cu Matizu deloc!
|
Sincer, ca 'proprietar' de kit xenon 5000k, recomand 4300k :) Da-o incolo de treaba... nu iti place cum arata? WTF? Pune un 12000k verde sau ce culoare o avea, poate e mai cool :) Xenonul e ca sa vezi! Dar totusi sa ai si farurile reglate bine astfel incat sa nu ii deranjezi pe cei cu care te inalnesti :)
|
eu am 6000 si sunt multumit :lol::lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
xenonul mai asteapta momentan pana ma hotarasc care sa fie. Si in legatura cu xenonul am vazut diferente enorme intre aceleasi temperaturi 6000k de exemplu, la UZU se vede spre verde putin. ma rog mai astept sa vad care, o sa ma intalnesc cu niste baieti care au diferite xenoane sa vad ce si cum.desi cred ca va fi 5000k dar mai astept putin sa ma mai documentez
pana atunci vreau sa ma apuc de bara fata, joi sau vineri ma duc sa o cumpar(bara stock) si o sa o fac ca in poza de mai jos p.s. mai are cineva vreo poza cu acest matiz? mi-ar prinde bine! poze spate eventual lateral ceva sau chiar fata mai clara. ms |
4 Attachment(s)
Ia de aici...dar nu e nimic de el...
|
1 Attachment(s)
chiar ca nimic:-? bara fata imi place:X astept sa se faca mai cald afara ca sa fac o treaba frumoasa ca asa imi ingheata kitu in mana, eu ma asteptam ca si bara spate sa aibe ceva gen cu plasa, dar vad ca tot simpla e:(
astazi am pus folie 3M carbon pe cadranul de la ceasuri. Poze putin mai tarziu ca nu mai merge aparatu foto:( |
3 Attachment(s)
pozele promise...+ alte chestioare
p.s. nu pot sa colantez manere:( nu vrea sa se lipeasca!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Pe manere incearca cu premier sau ceva gen prenandez. |
Foarte tare frate!
Pustiu, cred ca iar ma iau dupa tine, trebuie sa fac si eu asta... :oops: La tine, FUG, textura e cu patratele mici, arata bine, la BLU e cam exagerat colantul. :???: |
2 Attachment(s)
lipsa de ocupatie:D rama casetofon si un telefon ce am gasit prin casa:D 1110 carbon edition acum:)))
BLU:ms de ideea cu prenandezul chiar nu ma gandisem:-) nustiu m-am gandit si eu, dar nustiu daca merita investitia, dupa ce voi face manerele interior si cele din exterior ma voi gandi si la intreaga consola:-? RZD: bafta la colantat:lol::lol: orice nelamurire sti unde ma gasesti:D |
Quote:
|
Este in relief autocolantul? Cat costa metrul? Ciudat ca nu se lipeste, eu am folosit la manere si a mers dar e dinala batranesc :-) nu e desta in relief si s-a lipit super! Chiar si parasolarele sunt imbracate cu el si tine...
|
eu? eu nu prea am avut relief:D decat la ala de la faruri. in jurul a 160 lei m2
|
Nu, m-am exprimat eu gresit, este texturat autocolantul? Cam scump, ma gandeam ca poate il schimb pe ala de pe plafon dar mai bine pun folii!
|
depinde, uite de exemplu eu am dat pe o bucata de 45x25 , 22 de lei:D
da este texturat se simte si la mana, nu este doar vizual:lol: si daca vrei sa faci plafonul cu asa ceva:shock: vei fi de invidiat:lol::lol: BLU:poti pune mai multe poze cu consola? si din alte unghiuri? chiar mai facut curios:-) |
Pai ma gandeam de mult la plafon, dar stiam ca e cam 200ron m2, si la plafon imi trebuie 170/125 daca imi aduc aminte bine si costa destul de multicel asa ca mai bine il las asa si pun o folie:-)
|
te duce cam mult, dar si efectul:X ai niste poze cu parasolarele te rog? ca mi se pare o idee buna:D si sunt curios cum arata:D
|
Maine pun poze calumea, acum nu am decat una de cand le am facut dar nu montate pe masina daca vrei o pun pe aia aici sa iti faci o idee!
|
1 Attachment(s)
da, chiar te rog:d, chiar mai facut curios cum arata ca astazi ma uitam in masina si ma gandeam ce as mai colanta dar sa fie frumos nu sa dau in exagerare!! + inca o idee sper sa nu o dau in cocalareala:D, ca in poza vreau doar ca fac pe albastru:D astept pareri:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning