Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

VBogdan 29-07-09 13:49

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

Treaba cu sponsorizarile mai la urma.degeaba gasesti sponsori daca nu ai locatie.eu am scris si in alt post.in parcare la dedeman sa fie un traseu de indemanare/drift , in functie de posibilitati.Si langa sa fie si expozitie.

BT-01-KAW 29-07-09 14:27

O sa merg zilele astea pana la DEDEMAN sa vad exact cum arata parcarea si eventual sa vad daca pot vb cu cineva din conducere sa vad daca ar fi macar cat de cat interesati. o sa ne trebuiasca si sonorizare dar asta se rezolva.....am pile. :P Chiar daca sa zicem nu reusim sa facem ceva anul asta macar stim ce e de facut pt anul viitor. Cu respect!!!!

skimpy 29-07-09 15:06

parcarea de la plus de la gara e mica, nu?

zet105 29-07-09 16:23

de autogara ce ziceti?:shock:

BT.04.BMB 29-07-09 17:16

Quote:

Originally Posted by zet105 (Post 2520668)
de autogara ce ziceti?:shock:

da, cred ca or sa inchida astia autogara ca sa ne dam cu masinile :)))))))) asta`i buna

zet105 29-07-09 17:17

Quote:

Originally Posted by BT.04.BMB (Post 2520793)
da, cred ca or sa inchida astia autogara ca sa ne dam cu masinile :)))))))) asta`i buna

Inchizi si primaria bani sa ai!!!

BT.04.BMB 29-07-09 17:17

Posturile radio si tv locale vor face reclama, daca de asta tine"sponsorizarea", da bani garantez 101% ca nu veti scoate

vlad87 29-07-09 17:20

Autogara ...nu cred,slabe sanse sa ti se permita asa ceva acolo.
Sponzorizari se mai pot face de la magazine de piese auto / tuning nu neaparat local ,care pot fi invitati la eveniment.

skimpy 29-07-09 17:20

cupele si diplomele sunt cea mai mica problema in acest moment.

trebuie vazut in primul si primul rand ce acte trebuie si cat costa

Tzapo0 29-07-09 18:12

posibile locuri ar putea sa fie si prin zona industriala pe la fabarici cu posibile parcari mari sau fabrici vechi care au fost daramata:rolleyes2(zona industriala e mare si trb cautat bn:D)..si eu as fi dipsus sa umblam dupa sponsori aprobari etc defapt cred k maj oamenilor din HSD ar fi:-)..oricum e bn k lumea chiar vrea sa facem cv si sunt sanse mari sa reusim;)..si BMB fati un thread aparate si vb singur,te certi singur;)..numai bn!

vlad87 29-07-09 18:19

De vazut ca si terenul sa fie in buna conditie.Sa nu plece omul cu scutul in mana.:)
Anul acesta ,eu zic o perioada cea mai buna ar fi in luna septembrie.

VBogdan 29-07-09 20:23

pai oricum nu cred k mai avem cand altcandva.si aprobarile alea dureaza, nu asa una doua gata stampila. dak nu se poate la dedeman proba de drift -desi din cate stiu eu este destul loc-sa incercam macar in poligon o proba de indemanare si acolo langa ternurile de fotbal sa fie o expozitie ceva.alte opinii?
haideti sa ne intalnim mai multi in timpul zilei undeva si sa ne impartim-unii sa mearga sa vada de locatie, unii de aprobari pe la primarie, politie etc. , unii pe la sponsori- si sa ne organizam.

skimpy 29-07-09 21:02

eu vin invitat de onoare bineinteles.
asta daca pot sa imi iau liber de la serviciu in acea perioada ;)

Tzapo0 30-07-09 00:48

sincer nu prea ai unde sa te desfasori in parcare la Dedeman..si la poligon este cam distrus asfaltul nuj cati or sa vrea sasi incerce masinele acolo...acuma nah..sper sa ma insel:D

BT-01-KAW 30-07-09 10:12

Este timp sa ne interesam si de organizare. Acum urgent pentru mine ar fi finalizarea site-ului HSD si legalizarea clubului. Apoi vom putea sa mergem cu pieptul deschis la sponsori avand in vedere ca clubul va fi legalizat. Nu are rost sa ne grabim si sa iasa ceva urat. Cu respect!!!!!

3Xtreme 30-07-09 11:00

Si eu zic sa mai asteptam pt ca tocmai a fost cel de la SV si nu e bine chiar unul dupa altul in aceeasi zona. Prin septembrie ar fi ok. Pana atunci sa ne interesam de locatie si de actele necesare.

ESPinoza 30-07-09 15:13

citind despre ce vrei sa oraganizati am stat si eu sa ma gandesc la parcari si nu`mi trece nimic prin cap, singura cred ca era cea de la altex, prin zona industriala chiar daca o sa gasiti nu cred ca suprafata o sa fie in conditii bune, si nu poti sa chemi oamenii sa`i bagi cine stie pe unde.

poate ar trebui sa va ganditi si la posibilitatile inchiderii unei portiuni de drum pt o cursa de drag (care oricum atrage mai mult oamenii din tara) . stiu ca suna prea indraznet avand in vedere cum sunt vazuti tinerii din spatele volanui de politia rutiera, dar merita macar sa va ganditi la posibilitati.

pana la urma drumuri s`au inchis de multe ori pt diferite activitati, deci nu ar fi asta o problema, acuma depinde cum e vazuta treaba asta de autoritati. veniti si voi cu niste idei de campanie gen "viteza ucide" sau "politia rutiera incurajeaza cursele.... doar cele legale" :) ideea e sa`i faceti sa creada ca au de castigat ca imagine in fata cetatenilor si daca reusiti sa`i convingeti de asta eu cred ca veti fi sprijiniti.

oricum succes si vorba lui kaw nu e nici o graba. chiar daca anu asta nu o sa reusiti castigati experienta pt anul viitor ;)

BT.04.BMB 30-07-09 15:48

a si inca ceva, ca sa fie toate bune, ma retrag de pe forum. Respect !

zet105 30-07-09 16:30

:lol:HSD in threadul vostru maine poimaine va veti trezi si cu anunturi de matrimoniale sau servicii funerare.

@espinoza
Intr-adevar ar trebui convinsi cumva si domnii militieni ca decat sa se faca curse ilegale pe strada mai bine sa acorde sau sa ia in considerare si faptul de a se aranja toata chestia asta legal ca un spectacol.Daca sunt atatia doritori care vor sa se manifeste, organizarea pe cale legala ar fi cea mai indicata.Dar cum vorbim de Moldova->Botosani, in speta mentalitatea care este cred ca va fi f. greu, dar merita incercat.

3Xtreme 30-07-09 18:13

Sincer m-am gandit si eu la 400m, dar era in plan si drift in parcarea de la Altex, iar 400m pe straduta de langa (Victoriei parca), cea care trece prin fata la Fidelio, dar e greu de obtinut acolo autorizatie si mai ales ca nu e parcarea valabila am renuntat la idee.
Daca am face 400m ar fi o chestie destul de interesanta pt ca stiu si politistii ca valul asta incepe sa cuprinda si Romania si ar putea atrage pe cei din toata tara care organizeaza asa ceva ilegal sa participe legal la asa ceva. Ar fi o idee super sa facem in Botosani o chestie de genul. Cea mai buna strada unde sa vina si publicul ar fi pe Bulevard, portiunea cu pavele, cea de pe langa Unirii, pt ca lumea oricum se invarte in acea zona si e si foarte usor de inchis avand in vedere ca si ei o inchid des pt concerte.
Daca mai e cineva de acord cu asta sa spuna aici si poate ne apucam sa organizam.
Am putea sa facem si expo de tuning pe o bucata din strada, masinile fiind aliniate in spic de o parte si cealalta a strazii, ca doar nu se foloseste toata.
Ce ziceti? Incercam?

L.E.: Ma scuzati! 402m, asa e corect. Pentru cei ce au vazut si se pregateau sa ma critice.:-)

eu_nasu 30-07-09 19:04

ar fi o varianta buna pe bulevard ;)

zet105 30-07-09 19:26

Parerea mea ca bulevardul pica din start.Nu cred ca va da nimeni aprobare datorita faptului sigurantei spectatorilor....
pt400 m intr-un loc asa de public nu va autoriza nimeni.

VBogdan 30-07-09 20:53

in primul e nevoie de siguranta pentru pietoni-nu ai asa ceva pe bulevard, daca se intampla ceva o sa fie urat.Trebuie un loc destul de spatios.
in al doilea rand nu da nimeni aprobare pe bulevard fiindca sunt pavele si se distrug
in al treilea rand drag-urile nu se fac pe pavele.trebuie aderenta.
as fi zis de la bazar spre rompetrol dar problema e ca e o portiune de drum deestul de importanta.in alta parte in care s-ar putea organiza ar fi la pacea.

3Xtreme 30-07-09 21:53

Cred ca pe la bazar s-ar putea, cu conditia sa se circule doar pe un sens si celalalt sa fie pt 402m. Strazi pt asta se pot gasi usor, dar trebuie sa fim hotarati ca asta vrem sa facem. Deci, ne bagam la 402? Hai sa ne hotaram si sa incepem sa organizam ca sa avem pana in septembrie si noi un eveniment.

VBogdan 30-07-09 23:00

am sa ma mai interesez maine ce acte si aprobari trebuie.

vlad87 30-07-09 23:03

Ok.Asteptam vesti de la tine. ;)

Tzapo0 30-07-09 23:40

dap..cred k momentan cel mai indicat ar fi o "liniuta":)..unde nuj dar trb cautat bn..nu trb automat numai in orash..poate gasim cv pe langa orash:-?..dak o sa organizam,sunt sigur k vot veni multi doritori;)

3Xtreme 31-07-09 10:17

In afara orasului ar trebui pe drumuri neutilizate pt ca daca inchizi o portiune din E58 (spre SV), nu ai alta alternativa pentru trafic. La fel pe orice strada. In al doilea rand nu stiu cat public ar veni in afara orasului.
Acum cred ca e mai bine sa facem 402 pt ca avem si noi o bestie de testat cu rivali adevarati.;)

VBogdan 31-07-09 12:36

am fost azi doar la politia judeteana sa ma intersez de siguranta publica ce acte trebuie etc. si mi au spus ca cel care a infiintat clubul trebuie sa mearga la primarie si la politia rutiera sa ceara aprobari si apoi sa daca mai este cazul sa mai mearga inca o data la politie.

3Xtreme 31-07-09 12:39

Deci mai intai trebuie sa legalizam clubul ca sa putem organiza? Pare din ce in ce mai greu.

VBogdan 31-07-09 12:54

dap.dar pana in septembrie ma gandesc ca o sa fie totul ok.

3Xtreme 31-07-09 12:57

Ne vedem diseara la banca dupa cum am vorbit pe mess, ca sa vorbesti si cu restul, sa le spui detaliile. Bafta!!!

Tzapo0 31-07-09 16:46

diseara vin si eu la bancutza:D..asta dupa o pauza de 2 zile:shock:

Kenzo4Boss 31-07-09 19:47

sal all !!! am cam citit ce ati scris pe aici , si vad ca aveti initiativa, si k sunteti uniti la chestii din astea! sunteti tari,tinetio tot asa . De unde fac si eu rost de un parasolar cum aveti voi ? eu am pisicutza visinie cu numar EDY. bafta!!!!

Tzapo0 31-07-09 23:49

pai vino intro seara la bancutza si vb acolo;) si ms pt incurajari:)

ManuPIO 01-08-09 10:43

sunt Dudu si dati-mi si mie add la id-ul de mess livisor_18:P

Tare de tot HighSpeedDrivers (HSD)8)

ManuPIO 01-08-09 10:46

sorry am gresit topicul :P dati add la livisor_18 :P

BT-01-KAW 01-08-09 11:10

Hopa.....Dudu si-a facut cont. bine ai venit pe forum. In ultima perioada te-ai cam tinut de treaba si ai fost alaturi de membrii HSD. Cu respect LLZ!!!!!

3Xtreme 01-08-09 16:10

Helău Dudu;) Bine ai venit si tu pe forum. Ti-am dat add. Bafta!!!

ManuPIO 02-08-09 10:00

Si am sa ma tin in continuare si nu am sa dezamagesc HSD-ul am o conserva de masina care face treaba:P si o sa vina si motorasul turbo o sa faca si mai multa treava atunci:P cu respect :X

All times are GMT +2. The time now is 20:56.

- Copyright 2026 4Tuning