Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

KrushX 26-07-04 21:33

hai ca ne-ai facut praf :) de curioshi .... zi-ne ca nu mai putem... :roll:

tekno 26-07-04 23:33

bine ai revenit... :wink:

GEF style 27-07-04 15:58

:twisted: GEFu` ii printre voi....

tekno 27-07-04 16:00

lool... nu se aude... :roll: :lol: :lol: :lol:

Piry 27-07-04 22:33

Re:

serus si tie

CJ-01-WOB 28-07-04 21:14

....

uaaa geffff uaaaaaaaaaaa

Piry 28-07-04 22:20

Re:

cine o zis ca matizu nu-i masina ? =))

hg 29-07-04 23:12

mai oameni buni, acuma am intrat in casa :))
o fost super la mune, cand mai facem o intalnire undeva pe o terasa?
ha?

tekno 30-07-04 14:18

WB... noi am mai tot fost... :wink: probabil ca o sa mai mergem...

Theba 30-07-04 17:18

mmmdeh...pe mine sa nu va mai bazatzi...:((
acum sunt o fata maritata si am de indeplinit unele promisiuni...
sorry guys...a fost alegerea mea,sa speram ca nu o sa regret mai tarziu!
kiss ya all

tekno 30-07-04 18:11

casa de piatra... have a nice life...
chiar daca eshti maritata potzi sa mai ieshi la o bere/suc cu amicii... :wink: doar ca o sa fie cam greu cu BB

Theba 30-07-04 18:24

o sa`l aduc si pe el,nu`i stress...ca doar el a fo primul pe 4tuning,are mai mult drept ca si mine :))

tekno 30-07-04 20:02

mmmdeah... shi noi cu el ne intzelegem bine shi suntem preteni sau cu tine? :P :lol:

Piry 30-07-04 20:48

Re:

Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"

si news flash mio zis fratemio ca o vazut azi adica vineri la antena 1 reportaje si filmari de la astia care o fost in C si so despartit de noi ... ei or fost la ira la poligin si au facut pentru televiziune cerculete burnouturi si vrajeli de alea .. plus ca au dat o gramada de reportaje si ziceau aia ca .... masinile lor nu`s de curse si ca is numa masini de serie putin modificate si de alea .... bla bla ... nu stiu ca nu am vazut ca eram la lucru ! :x

Theba 30-07-04 22:35

Re:

[quote=\"Piry\"]Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"

asha...si?? :?: daca pot...ce`i rau in asta?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tekno 30-07-04 23:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
Niste manele ... \"esti fitoasa ... daca iti pasa ... cu ce masina meri desear` acasa !\"
si news flash mio zis fratemio ca o vazut azi adica vineri la antena 1 reportaje si filmari de la astia care o fost in C si so despartit de noi ... ei or fost la ira la poligin si au facut pentru televiziune cerculete burnouturi si vrajeli de alea .. plus ca au dat o gramada de reportaje si ziceau aia ca .... masinile lor nu`s de curse si ca is numa masini de serie putin modificate si de alea .... bla bla ... nu stiu ca nu am vazut ca eram la lucru ! :x

lool... interesant... ce mashini ai vazut peacolo? s-au fratet-o care atzi vazut....

Quote:

Originally Posted by \"Theba\"
Quote:

Originally Posted by \"Piry\"

asha...si?? :?: daca pot...ce`i rau in asta?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ca sa dau un citat... \"money's the root of all evil\"

Piry 31-07-04 01:35

Re:

Please give a round applause for my man tekno :punch: :peace: :rockon: :ihearu: :blahblah: :2gun: :bored: :drunk:

CJ-01-WOB 02-08-04 18:33

lol kids

alexufo 03-08-04 00:46

looool

Piry 03-08-04 01:06

Re:

bha tekno ala blond din caruta tu esti ? .... tu esti ma cand ati mers la linie ! ...

tekno: daca nu bagai un msg deasta nu erai tuh...

CJ-01-WOB 03-08-04 10:43

lol kids ..partea 2 :))

KrushX 07-08-04 14:25

fratzilor ce mai facetzi?? ce e linishtea asta nashpa pe aici??? tekno unde eshti man ai disparut fara sa ne zici shi noua??? e sambata hai la o berica ceva... pana mea

Ciclistu 07-08-04 18:13

tekno, momentan nu are calculator, nu si-a gasit procesor.
Vio, ti-am vazut azi Matiz-ul in service, chici ce avea \"aruncat\" peste difuzorul din bancheta ???...........aparatorile de noroi care vin la aripile din fata de la masina........:)))))))))))))))))

Piry 07-08-04 19:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrushX\"
e sambata hai la o berica ceva... pana mea

:roll: p`la mea ...

Cali...nV6 07-08-04 22:09

baieti, nu stiti pe cineva care face numere REFLECTORIZANTE ,AUTOCOLANTE ??
Are careva dintre voi asa ceva ? Se leaga militia de el?

Eu vreau sa-mi fac unu' de aceeasi lungime cu nr normal, insa mai ingust.

CJ-01-WOB 07-08-04 22:47

cali vezi topiku : ;) https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=1071
incearca la spider ;)

Cali...nV6 07-08-04 22:52

..am uitat de search :roll:

Piry 07-08-04 23:34

Re:

La spider iti face .. am fost eu saptamana trecuta ! te costa 400 de mii PARCA nu mai stiu exact ! ;)
http://users.pandora.be/eforum/emoti...ic/musik13.gif

hg 08-08-04 16:13

vai mah, nu v-am vazut azi la transilvania offroad,......
daca-ti stii cate ati pierdut, sa vedeti cum se rasturnau mashinile in noroi..... (s-o tzinut langa Luna de sus) Alea de acolo erau mashini adevarate :), Mashini distruse, geamuri sparte, cardane rupte, toate sub un strat de noroi destul de gros :) pacat de ele, mercedes G class, terano2, patrol ,landrover, freelander, unimog, de toate :)

Ciclistu 08-08-04 17:05

Pacat ca nu am stiut si eu, ca dadeam o fuga.

Theba 08-08-04 17:36

am pierdut ceva? cum a fost joi ? lasa ca de acum o sa fiiu pe faza,ca s`a cam terminat cu plecarile...

Theba 08-08-04 17:56

mah...a fost careva la raliu,la sibiu? daca da...dati detalii va rog...is foarte curioasa...am auzit ca`i super fain acolo

Laju 09-08-04 01:12

Mai baietzi, femei si fete...am si eu o intrebare...Care-i cea mai finutz tunata masina din cluj(in afara de nui,laj,gef,drv,hvw,ufo)...Serios!
Hmm?

KrushX 09-08-04 05:51

laju-le cum dau de tine azi sa vorbim cate ceva de o incinta ca am adus un amplif shi trebe sa imi cam faram jucaria shi sa refac multe in ea... ce zici te bagi?

CJ-01-WOB 09-08-04 08:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Laju\"
Mai baietzi, femei si fete...am si eu o intrebare...Care-i cea mai finutz tunata masina din cluj(in afara de nui,laj,gef,drv,hvw,ufo)...Serios!
Hmm?

ori nu stau eu in Cj ori is pe spate cu \"noutatile \" ce masini is alea?????
ma rog , dupa parerea mea cea mai finutza masina tunata <<era>> un G3 cu nr CJ 13 PYT care acuma nu cred ca mai e prin cluj , acum imi place tuningul de pe Calibra rosie (nu dtiu ce nr are , poate e dintre cele de mai sus) si G2-u din Gilau cu motor VR6 precum si vento albastru recent modificat ! respecte

Laju 09-08-04 09:39

Krushule...fa rost de nr meu de la GEF sau NUI...si da un call...

KrushX 09-08-04 10:54

tzi-ash dau un cal dar am decat 50 shi asha sunt pitzini :))) dar daca imi dai un privat aici cu nr de tel poate te sun. ok?

samy 10-08-04 00:32

G3 cu nr CJ 13 PYT era verde metalizat?...anul trecut era unul verde.tipu al cui era a intrat intr-un sant a rupt ceva spoilere care erau facute in germania dupa care l-a facut si la vandut nus unde ca nu l-am mai vazut prin cj

samy 10-08-04 00:45

inca ceva g2 cu vr6 dupa cunostintele mele nu mai exista,motorul de pe el cred ca la vandut deja si ultima data cand l-am vazut golful acu vreo 4 luni era pe butuci chiar mi s-a rupt inima de el :)) si asa arata ceva in special interiorul bord g3 volan mic scaune cu centuri sport in care intra numai cine trebuie impanzita de tevaraie si pe plafonul interior avea un tribal...de cand are veto cred si eu ca nu mai baga banii in el sa-l puna pe roti

CJ-01-WOB 10-08-04 08:44

g3 CJ 13 PYT era unu negru , cu un tuning foarte finutz pe el , si la un moment dat avea inscriptia firmei \"FULL TUNING\" pe parasolar! din cate stiu , s-a vandut in alta localitate ! Cat despre g3 verde metalizat inchis , intradevar arata mortal si ala , , cel mai meserias avea capota fatza peste faruri ..... ala avea nr (parca) CJ 06 FIF sau FYF si era parcat pe la MOONLIGHT :) ...DE FAPT CHIAR IN CURTE :))

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning