Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009 (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/125089-2-faster-more-show-baia-31-2009-a.html)

RinSpeed Z B G 19-06-09 23:14

Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009

nu sti dece dar baietii de la CTR nu au fost pe acolo. am vazut decat 2 masini CTR in afara aeropotului din satu mare.
sa speram totusi k daca se va mai face in baia mare sa fie pe aproape ce a fost in satu mare.
ce nu mi-a placut in BM a fost k nu te-ai putut da cu masina decat de 2 ori cel putin de atatea ori m-am dat eu cu grupa mea, ceea ce in schimb in satu mare m-am dat pana am ramas fara gume si motorina. oricum si aici in BM a fost super ochei pt cei ce se stiu distra mi-e mi-a placut .

vladpvs 20-06-09 00:23

Pai la Satu Mare a fost la fel ca si in Ungaria, intrii, te inscrii si te dai pana iti crapa masina, ti se inregistreaza cel mai bun timp cu care te califici mai departe in finale. NU trebuie sa se dea pe rand fiecare grupa, sa se regrupeze, sa se intoarca, sa se astepte pana se aliniaza urmatoarea grupa etc etc. Asta se facea in 2003 2004.....de atunci se putea lua exemplul celor din Ungaria foarte bine.

RinSpeed Z B G 20-06-09 11:30

poi asa e si bine sa te dai pana nu mai poate masina k doar de aceea ai mers acolo :D

morghen 22-06-09 10:48

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 2421703)
doua vorbe as spune si eu. satu mare nota 10 cu felicitari si baia mare 0 in ce priveste organizarea,se vede unde este pus suflet si unde este numai interes.mie personal mie scarba de ce sa intamplat in baia mare pe parte de organizare si sper ca cineva sa puna capat acestor excrocherii.nu vorbesc de faptul ca nu au fost toalete,ca nu au fost cosuri de gunoi,ca biletelesau anuntat la 15lei si acolo au fost 20,ca biletele nu au fost inregistrate(fara serie),ca sau busit masinile intre ele, ca motociclistul saracu a intrat intrun bmw,dar sa nu ai salvare echipata complect pt. interventii asta a pus capac la toate. a stat saracu baiat cu piciorul rupt pe pista pana a venit salvarea din oras si nici aia nu a putut trece de masinile care din prea buna organizare nu a putut intra in aeroport decat foarte tarziu. pentru cine nu stie nu am vrut decat sa dau o replica acestui baietas de bani gata , care a avut multe critici la adresa mea,atunci cand am organizat cu roby de la prostret primul eveniment care a fost cat de cat in baia mare,am avut si noi lipsuri, dar am pus mult suflet.daca am fost prea rau asta e,dar tinand cont ca este la al doilea eveniment trebuia sa fie mult mai bine,asa ca daca vreti sa vedeti ceva din pasiune veniti la satu mare totusi.

intradevar faptul ca salvarea nu a fost aproape e un minus...dar faptul ca multzi din baia-mare se comporta ca niste tzarani nu potzi sa il pui ca si minus al organizarii....si la satu mare puteai sa te dai cu motoru prin parcare...si la satu mare puteai sa faci tot ce s-a facut la baia-mare...dar oamenii nu s-au comportat asa...au fost civilizatzi....ar trebui sa va analizatzi comportamentul propriu inainte de a arunca cu noroi pe altzii.
Cat despre baiatul cu motorul...ce sa zic...pacat ca s-a accidentat dar asa ii trebuie..dracu l-a pus sa se dea ciumeg cu motocicleta prin parcarea de masini....la fel si restul care s-au tamponat....invatzatura de minte...poate data viitoare o sa se comporte civilizat.

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2421984)
Deci Barracuda i-ai dat masina la CostelTBO??? :D

nici un raspuns pana acum..

marcmarian 23-06-09 19:58

de minutele care au trecut pana a venit salvarea putea sa depinda viata unui om.Daca pt. tine nu este decat un minus,foarte grav.La fel frauda care se face a doua oara daca pt. tine este ok,la fel de grav.In ce-i priveste pe baimareni sa stii ca sant niste oameni foarte cumsecade,si foarte civilizati asa ca nu stiu al cui comportament lasa de dorit.Faptul ca am curajul sa critic frauda si falsa pasiune pt. aceste evenimente nu cred ca denota un comportament inadecvat.iar "ciumegul cu motocicleta"sa dus pe aeroport ca sa aiba "taranii din baia mare", si taranii ca si tine ce sa vada,asa ca mai gandestete cu comportamentul

brummy 23-06-09 21:55

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 2431802)
de minutele care au trecut pana a venit salvarea putea sa depinda viata unui om.Daca pt. tine nu este decat un minus,foarte grav.La fel frauda care se face a doua oara daca pt. tine este ok,la fel de grav.In ce-i priveste pe baimareni sa stii ca sant niste oameni foarte cumsecade,si foarte civilizati asa ca nu stiu al cui comportament lasa de dorit.Faptul ca am curajul sa critic frauda si falsa pasiune pt. aceste evenimente nu cred ca denota un comportament inadecvat.iar "ciumegul cu motocicleta"sa dus pe aeroport ca sa aiba "taranii din baia mare", si taranii ca si tine ce sa vada,asa ca mai gandestete cu comportamentul

cine dracu vrea sa vada motociclistii cum se dau printre masini si oameni?? daca esti simpatizant al baiatului, nici o problema, te respectam.. dar uitate si tu la evenimentele de genu unde lumea se poarta civilizat.. ce a cautat el cu motorul pe pista cand nici macar categorie de motociclisti n-a fost?
cum ar zice un bun prieten de al-meu: "te manca-n cur, te scarpini cu carbit"

morghen 25-06-09 11:59

un eveniment organizat inseamna ca organizatorii stabilesc cine si ce face...daca motociclistul nu a respectat aceste reguli si s-a accidentat a facut-o pe raspunderea sa...nicidecum a oricarui alta persoana.

cine dracu s-ar fi gandit ca in parcul rece...unde stau masinile parcate...va veni un motociclist care se va deplasa cu viteza...?
ce sa faca salvarea acolo? sa umble dupa motociclisti ca dupa copii mici?
hop tzop cu punga poate isi arunca matzele pe afara.

sa fim seriosi...nu mai incerca sa scotzi lumea...asta a fost comportamentul si speram ca lumea evolueaza...nu vreau spun prin asta ca vai doamne cat de superiori suntem noi...dar trebuie sa se invetze lumea...daca nu de vorba buna atunci pe pielea lor.
Am mai dat odata exemplul de la Satu-Mare si il mai dau pana cand o sa-tzi intre in cap ca acolo nu s-au intamplat astfel de incidente pentru ca oamenii au intzeles ca nu e voie cu motorul pe acolo si ca nu e voie sa te dai pizdos...ai venit la curse pentru doua lucruri: 1 sa participi sau 2. sa privesti.

Jeff 25-06-09 15:37

Alta gafa organizatorica la Baia Mare, care ma implica direct: mi s-a promis din partea sponsorului S.C. CRISADA TYRES S.R.L. din Chitila un set de anvelope Toyo CT01 235/45/17, premiu special acordat la 2 Faster More Show celei mai rapide masini. Am asteptat o saptamana dupa care am sunat la Crisada - mi s-a spus ca anvelopele au fost puse la curier de catre un "coleg", care urmeaza sa-mi dea AWB-ul. Desigur ca nu m-a cautat nimeni, gumele nu au fost expediate. Am sunat din nou, am fost aburit din nou. Am luat legatura cu Ionut (organizatorul curselor) care s-a scuzat ca treaba il depaseste, nu are cum sa controleze actiunile sponsorului.
In ceea ce ma priveste, Ionut Pintea nu va mai beneficia de participarea sau sprijinul meu la nici o cursa organizata la Baia Mare. Mai grav e ca in loc sa ridice nivelul curselor el a ales o abordare superficiala. Unele lucruri pot fi scuzate de catre timpul nefavorabil, altele nu.
Despre Crisada Tyres: no comment.

marcmarian 25-06-09 18:55

stai linistit ca si premiul cu interiorul de piele de anul trecut,sa dat prin parcare in PECO.Anul tercut nu am comentat nimic,pentru ca a fost prima data,si am zis ca lucrurile vor evolua data viitoare,dar din pacate au involuat.Eu zic daca ai nevoie de cauciucuri sa-ti cumperi ca dupa cum spune acest ionut
(care este principalul organizator),lucrurile il cam depasesc. El stie sa vorbeasca frumos la tv.ce mare show,ce buna organizare,desi nu il intereseaza dacat sa isi umple buzunarele.Pacat ca nu se gaseste si la Baia-Mare cineva cu multa pasiune si multa responsabilitate sa organizeze acest fel de evenimente,pt. ca sant foarte multi pasionati.

brummy 25-06-09 19:23

deci.. no comment

doar o sesizare la spusele lui marcmarian: din curse de accelerare nici odata nu o sa faci bani, asta garantez! din cauza asta e nevoie de sponzori

IonutzMFF 25-06-09 19:44

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 2437597)
stai linistit ca si premiul cu interiorul de piele de anul trecut,sa dat prin parcare in PECO.Anul tercut nu am comentat nimic,pentru ca a fost prima data,si am zis ca lucrurile vor evolua data viitoare,dar din pacate au involuat.Eu zic daca ai nevoie de cauciucuri sa-ti cumperi ca dupa cum spune acest ionut
(care este principalul organizator),lucrurile il cam depasesc. El stie sa vorbeasca frumos la tv.ce mare show,ce buna organizare,desi nu il intereseaza dacat sa isi umple buzunarele.Pacat ca nu se gaseste si la Baia-Mare cineva cu multa pasiune si multa responsabilitate sa organizeze acest fel de evenimente,pt. ca sant foarte multi pasionati.

Doar pentru ca ai luat o gramada de premii cu loganul nu inseamna ca peste tot vei avea ...Invata sa si pierzi .
Pentru informatia ta , am iesit in minus cu destule zeci de milioane , lucru care ma afecteaza pe mine , nu pe spectatori sau participanti.
Si in ultimul rand ....CINE ESTI TU DE SA COMENTEZI ?? AI VREUN PALMARES CUMVA IN ORGANIZARE , SAU CREZI CA DACA AI LOGAN FACUT DE ALTCINEVA AI DREPTUL SA MA CRITICI PE MINE SAU ORGANIZAREA MEA .

IonutzMFF 25-06-09 19:49

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 2431802)

SINCER NICI NU MA INTERESEAZA CE CREZI TU . VIZAVI DE TERMENUL FRAUDA , POATE TE TREZESTI CU UN PROCES PENTRU CALOMNIE SI DECLARATII NEFONDATE

RinSpeed Z B G 25-06-09 21:26

sincer va spun ca a fost bine si in baia mare si in satumare , in BM nu sau dat gumele pt locul 1 dar nici in SM nu sau dat gumele pt locul 1 , cel putin domul cu audi A5 care a castigat la grupa S6 nu a primit nici-o guma,
bine ca se organizeaza si evenimente de astea ori care ar fi conditiile, pt k daca Ionut se supara sau se lasa de treaba cu organizatul o sa fie ca si cu organizatul de RALLY National pe traseul gutai cavnic adica nimic.

IonutzMFF 25-06-09 21:28

Quote:

Originally Posted by RinSpeed Z B G (Post 2437990)
sincer va spun ca a fost bine si in baia mare si in satumare , in BM nu sau dat gumele pt locul 1 dar nici in SM nu sau dat gumele pt locul 1 , cel putin domul cu audi A5 care a castigat la grupa S6 nu a primit nici-o guma,
bine ca se organizeaza si evenimente de astea ori care ar fi conditiile, pt k daca Ionut se supara sau se lasa de treaba cu organizatul o sa fie ca si cu organizatul de RALLY National pe traseul gutai cavnic adica nimic.

Fratioare , lasa ca sunt altii ca domnul MARC care vor organiza sau ca ISTVAN , pentru mine sincer a fost ultima cursa care o voi organiza .

Calin_UKU 25-06-09 21:32

Ionut acuma nu are rost sa iei in considerare toate vorbele, si la faza cu gumele, naspa din partea celor care au zis ca ofera un set de gume si pe urma s-au tirat ca soarecii

RinSpeed Z B G 25-06-09 21:38

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 2421703)
doua vorbe as spune si eu. satu mare nota 10 cu felicitari si baia mare 0 in ce priveste organizarea,se vede unde este pus suflet si unde este numai interes.mie personal mie scarba de ce sa intamplat in baia mare pe parte de organizare si sper ca cineva sa puna capat acestor excrocherii.nu vorbesc de faptul ca nu au fost toalete,ca nu au fost cosuri de gunoi,ca biletelesau anuntat la 15lei si acolo au fost 20,ca biletele nu au fost inregistrate(fara serie),ca sau busit masinile intre ele, ca motociclistul saracu a intrat intrun bmw,dar sa nu ai salvare echipata complect pt. interventii asta a pus capac la toate. a stat saracu baiat cu piciorul rupt pe pista pana a venit salvarea din oras si nici aia nu a putut trece de masinile care din prea buna organizare nu a putut intra in aeroport decat foarte tarziu. pentru cine nu stie nu am vrut decat sa dau o replica acestui baietas de bani gata , care a avut multe critici la adresa mea,atunci cand am organizat cu roby de la prostret primul eveniment care a fost cat de cat in baia mare,am avut si noi lipsuri, dar am pus mult suflet.daca am fost prea rau asta e,dar tinand cont ca este la al doilea eveniment trebuia sa fie mult mai bine,asa ca daca vreti sa vedeti ceva din pasiune veniti la satu mare totusi.

inteleg ca ai ceva personal cu ionut nu ca ias lua partea dar daca nu au fost toalete nu au fost pt ca na, cosuri de gunoi nu au fost nici la satu mare nu au fost, treaba cu busiturile din parcare sincer daca te dai smecher in fata altora o incasezi, si treaba cu tipu cu motoreta daca nici un motorist nu a mers pe acolo el sa crezut mai smecher?!.
sincer nu am nimic cu persoana ta doar ca ar fi bine sa nu mai aruncam vb in vant ca la urma urmei cine stie sa se distreze se distreaza.
si treaba cu biletul ca sa scumpit cu 5 lei nu e o problema si sa stii ca a fost marcata stanta de evidenta pe el.

IonutzMFF 25-06-09 21:49

Quote:

Originally Posted by RinSpeed Z B G (Post 2438028)
inteleg ca ai ceva personal cu ionut nu ca ias lua partea dar daca nu au fost toalete nu au fost pt ca na, cosuri de gunoi nu au fost nici la satu mare nu au fost, treaba cu busiturile din parcare sincer daca te dai smecher in fata altora o incasezi, si treaba cu tipu cu motoreta daca nici un motorist nu a mers pe acolo el sa crezut mai smecher?!.
sincer nu am nimic cu persoana ta doar ca ar fi bine sa nu mai aruncam vb in vant ca la urma urmei cine stie sa se distreze se distreaza.
si treaba cu biletul ca sa scumpit cu 5 lei nu e o problema si sa stii ca a fost marcata stanta de evidenta pe el.

Fratioare , toaletele au fost ...cum intrai pe pista mica in stanga , 4 toalete , doar ca lumea sa concentrat pe curse si nu le'au observat :)

RinSpeed Z B G 25-06-09 21:53

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2438049)
Fratioare , toaletele au fost ...cum intrai pe pista mica in stanga , 4 toalete , doar ca lumea sa concentrat pe curse si nu le'au observat :)

sincer nu le-am observat asa cum ai zis tu am fost concentrat pe curse dar sincer iti spun nu a fost o foarte mare problema :D pt k am avut si io nevoie si am mers un pic pe camp k doar nu se sperie nimeni de un pic de .......................:))))))

RinSpeed Z B G 25-06-09 22:00

si asa sper ca se incheie discutiile pe aceasta tema cei mai buni sa demonstreze prin o organizare cat mai rapida pt ca abia astept sa mai merg la un pic de distractie , si pt toti proprietarii de logan as vrea sa organizez o intalnire candva si undeva in baia mare cei interesati sa ma anunte si nu numai proprietarii de logan orice masina ai avea esti bine venit sa ne mai dam mari cu ce avem :))))) mi sa tot spus ca in maramures este logan care sa il bata pe Z B G asta ramane de vazut, oricum nu prea cred k este acel cineva :))))) hai sa fiti cuminiti :D

Jeff 25-06-09 22:27

La Satu Mare s-a dat un singur set de gume pentru locul 1 de la clasa Street AWD, asa cum s-a si promis (Porsche 997 Oradea). Restul concurentilor au intrat deja in posesia premiilor sau sunt pe cale sa le primeasca.

vladpvs 26-06-09 00:55

Pacat.....un gest foarte urat din partea organizatorilor, mai bine nu promiteau nimic si erai mult mai impacat cu ideea. Ati salvat 4 cauciucuri, si ati pierdut participarea uneia dintre cele mai rapide masini din tara. Felicitarile mele

IonutzMFF 26-06-09 09:15

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2438533)
Pacat.....un gest foarte urat din partea organizatorilor, mai bine nu promiteau nimic si erai mult mai impacat cu ideea. Ati salvat 4 cauciucuri, si ati pierdut participarea uneia dintre cele mai rapide masini din tara. Felicitarile mele

Nu o lua asa , nu putem controla sponsorii , mai ales daca sunt din alte localitatii precum acesta , din Chitila .Noi ne'am facut partea de contract , adica am mediatizat firma respectiva , pe afise , pe net ...in consecinta si noi am luat tzeapa si JEFF

brummy 26-06-09 09:54

IONUT... nu merge cu ceva amenintari la adresa firmei?? contractul semnat totusi inseamna ceva, nerespectarea unui contract atrage consecinte

marcmarian 26-06-09 21:37

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2437714)
Doar pentru ca ai luat o gramada de premii cu loganul nu inseamna ca peste tot vei avea ...Invata sa si pierzi .
Pentru informatia ta , am iesit in minus cu destule zeci de milioane , lucru care ma afecteaza pe mine , nu pe spectatori sau participanti.
Si in ultimul rand ....CINE ESTI TU DE SA COMENTEZI ?? AI VREUN PALMARES CUMVA IN ORGANIZARE , SAU CREZI CA DACA AI LOGAN FACUT DE ALTCINEVA AI DREPTUL SA MA CRITICI PE MINE SAU ORGANIZAREA MEA .

eu sant cel care tia dat tie 20de lei pe un bilet facut la xerox si fara serie,anul asta si anul trecut 25 lei fara sa primesc nici atat,iar pentru cultura ta generala care ma asteptam sa fie alta,atat timp cat am platit o suma oricare ar fi ea pt. a putea fii spectator la acest eveniment,am tot dreptul sa te critic pe tine si organizarea ta.Da niste pagini inapoi,si aduti aminte cat de vehement ai fost in critica cu PRO STREET TUNING EVENT,si nu te-am intrebat nici macar cine esti pt. ca fiecare om are dreptul la o parere,ei vezi aici este diferenta dintre noi,si daca tu crezi ca imi pierd vremea scriind cateva randuri pt.ca am si eu un amarat de loganel sau nu stiu ce palmarese,nu faci decat sa imi confirmi ca nivelul tau de inteligenta lasa de dorit.Deci sa sti ca eu sant cel care isi permite sa critice "Maria Ta" oridecate ori vor fii comentarii la evenimentele organizate de tine.Am uitat sa-ti spun ca eu sant cel care scrie,cei care comenteaza sant vreo 80

marcmarian 26-06-09 22:23

Si acuma pt.alta grupa de inteligenti. Ce ar fi insemnat ca pe toti cei care au avut critici la adresa evenimentului organizat de mine si roby,care a fost primul in baia mare unde sa putut vedea ceva, si care a fost platit din banii mei jumatate si restul din incasari,cum era sa-i iau pe toti la amenintari cai dau in judecata,ca cine sant ei sa ma critice, ca ce palmarese au ca de fapt cum isi permit asa ceva ca eu sant buricul pamantului ,ei nu am tacut si am incercat sa invat din critici,si vreau sa vad daca este o SINGURA persoana care imi spune Marian minti.Sant ferm convins ca a doua oara luam toate paginile unde au fost comentarii si incercam sa rezolv problemele. Din pacate asta a fostnu am mai incaput dupa aia de alti PASIONATI.Acuma ca m-am descarcat eu as zice HAI SA DAM MANA CU MANA SI SO FACEM LATA anul viitor ca ne-au luato satmarenii inainte.Ionut daca te-ai suparat,are fiicamea o vorba {ti-a trece pana te vei insura} de 3 ani fierb asa ca poate ma intelege si pe mine cineva.
]

IonutzMFF 26-06-09 23:07

Quote:

Originally Posted by marcmarian (Post 2440882)
Si acuma pt.alta grupa de inteligenti. Ce ar fi insemnat ca pe toti cei care au avut critici la adresa evenimentului organizat de mine si roby,care a fost primul in baia mare unde sa putut vedea ceva, si care a fost platit din banii mei jumatate si restul din incasari,cum era sa-i iau pe toti la amenintari cai dau in judecata,ca cine sant ei sa ma critice, ca ce palmarese au ca de fapt cum isi permit asa ceva ca eu sant buricul pamantului ,ei nu am tacut si am incercat sa invat din critici,si vreau sa vad daca este o SINGURA persoana care imi spune Marian minti.Sant ferm convins ca a doua oara luam toate paginile unde au fost comentarii si incercam sa rezolv problemele. Din pacate asta a fostnu am mai incaput dupa aia de alti PASIONATI.Acuma ca m-am descarcat eu as zice HAI SA DAM MANA CU MANA SI SO FACEM LATA anul viitor ca ne-au luato satmarenii inainte.Ionut daca te-ai suparat,are fiicamea o vorba {ti-a trece pana te vei insura} de 3 ani fierb asa ca poate ma intelege si pe mine cineva.
]

Nu zic ca n'ai undeva dreptate , anul acesta au fost greseli multe intradevar ..lucruri care n'au fost anul trecut si s'au rezolvat acum si invers ce a fost anul trecut nu a fost acum ...normal ca toti invatat din greseli ...Sincer la vreo 10.000 ron NOI in plus cat am platit anul acesta in plus , banii facuti de mine prin firma mea , nu ajutor de la parinti ...nu prea imi mai arde sa organizez . DAM MINA CU MINA doar daca aeroportul scade taxa , asa nu ne ajuta nicidecum in campania impotriva accidentelor auto ...cred ca teoria lui Mircea Man suna asa ..: '' Lasa'i sa faca accidente pe strada , asa sparg mai repede masinile si cumpara altele , de acolo iese ciubuc '' :))) si asa e actionar la mai multe reprezentante

RinSpeed Z B G 26-06-09 23:27

marian daca tot te gasesc pe aici si vad ca ai si un logan vreau sa te intreb daca esti cumva si pe forumul logan club? nu de alta dar vreau sa facem cumva si sa punem de o intalnire undeva in baia mare pt proprietarii de logan si pasionatii de masini. nush daca ai fost la vre-o intalnire de genu si as vreau sa facem una si in baia mare. cu respect ceaoo

marcmarian 28-06-09 17:27

Nu stiu cum naiba se face ca peste tot in tara,in lume,si unde mai vreti voi se organizeaza evenimente de acest gen,mai mult de atat un pic de sprijin primesc si de la autoritati,numai la baia mare daca nu este aproape imposibil,este foarte greu sa poti organiza asfel de evenimente.Atata lume pasionata,atatia baieti care multi dintre ei fac eforturi mari financiare pt.asi imbunatatii performantele masini,ca la urma sa bati tara asta in lung si lat sa te poti da undeva si tu cateva ture cu masina. Poate nu santem nici noi destul de interesati,sau nu stim inca exact la ce usa sa batem.

RinSpeed Z B G 29-06-09 09:44

bine pt inceput putem sa facem o intalnire de asta mai simpla cum sa zic sa ne adunam o trupa de baieti si sa dam o tura 2 prin oras si pe sfarsit sa ne intalnim in ceva parcare daca trebuie luam si tichet de parcare sa nu ne de-a astia amenda :D ca nu avem tichet

All times are GMT +2. The time now is 15:29.

- Copyright 2026 4Tuning