Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

ab79fly 11-03-07 13:49

Re: Alba Iulia

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 792012)
eu sunt optimist ca lucrurile incep sa intre pe un fagas bun si ca incet incet ne conturam ideea unui club :). mai ramane sa ne asumam si responsabilitatile.

sa vezi ce multi o sa fim ca nu avem loc in OMW , planul B pt locatie care e ??? :)

hoinar 11-03-07 13:50

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 792021)
cred ca asta-i cea mai importanta problema....ca admiratori,privitori,doritori,etc...etc sunt destui!ar fi frumos....iti dai seama cate oportunitati ar fi si cu celelalte cluburi deja existente!!!sa dea domnul din plin!!....scuze de postul dublu dar nu puteam edita!

auzi, am asa un feeling ca cel mai greu va fi sa punem pe picioare structura juridica a clubului. ca dup'aia lucrurile vor curge mult mai usor. important e sa afle lumea de noi ca existam. si vor veni si membri. feelingul era mai mult de partea a doua, aia pozitiva :)

hoinar 11-03-07 13:50

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 792028)
sa vezi ce multi o sa fim ca nu avem loc in OMW , planul B pt locatie care e ??? :)

in parcarea din spate la OMV, evident :)

ab79fly 11-03-07 13:52

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 792032)
in parcarea din spate la OMV, evident :)

ma imbrac bine ca e FRIGGGGGGG , si sunt mort de somn :((

silk' 11-03-07 13:53

[QUOTE=ab79fly;792026]eu o aduc nu stiu daca prietenu vine .. o sa il sun .. oricum conteaza pasiunea nu masina[/QUOTE
ai dreptate!...asa e...ideea e ca si masina te caracterizeaza umpik...la o adica e o parte din tine...in sensul asta am zis sa nu ma intelegi gresit!...o sa ma interesez umpik si de chestiunea asta.......mai am pe cineva de pe site cu care am mai vorbit de legalizare de club si chestii de genu...poate ne mai ajuta si el!ia stai sa vad ce zice legea de treaba asta.!?

ab79fly 11-03-07 13:54

[QUOTE=silk';792038]
Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 792026)
eu o aduc nu stiu daca prietenu vine .. o sa il sun .. oricum conteaza pasiunea nu masina[/QUOTE
ai dreptate!...asa e...ideea e ca si masina te caracterizeaza umpik...la o adica e o parte din tine...in sensul asta am zis sa nu ma intelegi gresit!

:-P si pe mine cum ma caracterizeaza ?????

silk' 11-03-07 13:59

[QUOTE=ab79fly;792041]
Quote:

Originally Posted by silk' (Post 792038)

:-P si pe mine cum ma caracterizeaza ?????

pfhoaii!!!.......iti spun cand ne vedm ca ar fi mult de scris.....sa nu-mi zici ca nu esti multumit de ea ca-mi schimb parerea!!.....e de inteles ca daca am fi avut si noi situatia financiara mai ....''roza'' .....sa zic asa am fi avut probabil alte masini......iar cei ceilalti ar face din cele existente ceva mai bun,mai pe placut ochiului....cred ca ma intelegi ce vreau sa spun!

ab79fly 11-03-07 14:04

[QUOTE=silk';792048]
Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 792041)

pfhoaii!!!.......iti spun cand ne vedm ca ar fi mult de scris.....sa nu-mi zici ca nu esti multumit de ea ca-mi schimb parerea!!.....e de inteles ca daca am fi avut si noi situatia financiara mai ....''roza'' .....sa zic asa am fi avut probabil alte masini......iar cei ceilalti ar face din cele existente ceva mai bun,mai pe placut ochiului....cred ca ma intelegi ce vreau sa spun!

sunt mai mult decat multumit ... ce am facut cu ea ... daca era alta masina nu rezista 4 ani in mainile mele :)) cat despre schimbari .. o sa intre si manta in maxim 1 luna ..2 ... la ultima schimbare ... :) ca alta nu ii mai fac UNA SI BUNA :)

silk' 11-03-07 14:11

vezi mah?.......toate se invart cam in jurul banilor....ma chinuie si a mea dar n-am ce-i face.....deocamdata....va trebui sa mai astepte ca am alte planuri dar o fac eu si pe asta mah....nu ma las nici sa mor........sunt dependent!!e in sangee!!...hoinare!?...mai zi ceva tata!

bogdan100 11-03-07 14:22

sal all
@hoinar te astept la fara un sfert in statie :P

hoinar 11-03-07 14:28

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 792068)
vezi mah?.......toate se invart cam in jurul banilor....ma chinuie si a mea dar n-am ce-i face.....deocamdata....va trebui sa mai astepte ca am alte planuri dar o fac eu si pe asta mah....nu ma las nici sa mor........sunt dependent!!e in sangee!!...hoinare!?...mai zi ceva tata!

bruuuuuuuuummm... brrrrrrruuuuuuuuuuuummm... :) incalzesc deja motorul si pregatesc cd-ul cu nfs... :) sa urle "duios" muzica :) bogdane, ready, steady, go! la fara 15 sunt la tine.

ultimul pitic pe creier la mine de cateva zile: unde-mi gasesc niste manusi de piele neagra, fina, din alea fara degete, pt condus?

bogdan100 11-03-07 14:32

la virus sport :D daca mai exista ...sunt p bicicleta dar sunt bune si pt tn :))

bogdan100 11-03-07 14:33

ooo am "implinit" 100 de posturi :)

silk' 11-03-07 14:37

acum cobor si eu jos sa pun stikerul cu 4tuning pe luneta:))))ne vedem acolo......salutare!

hoinar 11-03-07 17:18

Quote:

Originally Posted by silk' (Post 792116)
acum cobor si eu jos sa pun stikerul cu 4tuning pe luneta:))))ne vedem acolo......salutare!

da, frumos, sticker, n-am ce zice :) multzam de suc, da' mai ales de pahare. fara ele nu stiu ce ne faceam :))

hoinar 11-03-07 19:47

ramane stabilita prima varianta de nume la Night Shadows? Daca da, propuneti alte doua variante de rezerva. si sa vedem cu siglele cum le facem.

ab79fly 11-03-07 20:13

Oricum vreau sa spun ceva foarte foarte important Primul om cu care am stat de vorba si cu care am planuit sa fac acest CLUB a fost PLITEA MARIUS cel mai bun prieten al meu care din pacate a plecat dintre noi anul trecut in Noiembrie in urma unui cumplit accident rutier in Petresti ... si multumesc tuturor care au venit astazi sa punem la cale pentru ca poate unora li se pare o prostie .. sa juri .. dar mi-am jurat sa fac ceva in memoria lui ceva ce stiam ca ii place si iubeste la nebunie (masina) si ceva ce povesteam in fiecare seara dupa ce ne prosteam cu masinile prin oras (Un Club), masina cu care l-am cunoscut era o dacie rosie sport cu nr de Hunedoara ..... in fine oricum .. astea nu sunt prea importante pentru voi ci pentru sufletul meu .. important este ca .. , cu ajutorul vostru o sa incerc sa pun visul lui .. visul meu .. si visul altor pasionati la categoria INDEPLINIRI ... Multumesc INCA ODATA CELOR CARE AU VENIT AZI

silk' 11-03-07 22:42

mah....sincer......am fost foarte impresionat de ce s-a intamplat azi!........ma bucur ca v-am cunoscut...imi pare bine......sunteti nishte baieti de gasca.......va respect......si sper din tot sufletul sa iasa ceva......si eu mi-o doresc mult.... sa ne intalnim cat de des posibil.......fly...stiu ce simti....tot respectul pt ce faci........esti un adevarat......va promit ca o sa va sustin si o sa fiu alaturi de voi!....va multumesc si eu si .....hai sa traim!

hoinar.....te rog din tot sufletu sa ne ti la curent cu tot ce se intampla!Ne vedem duminica!sau poate chiar mai repede!

silk' 11-03-07 23:19

sti la ce ma gandeam eu cand am citit topicul asta azi?zic mah........la cata lume s-a anuntat sa vina...o sa fie plin de impresiari si mai stiu eu ce fel de oameni......am zis ca vin eu cu opelutzu meu si fac astia mishto de mine ca vezi doamne ..eu nu am banii lor sau nu ma ridic la nivelul lor......chestii de genu...Dar se pare ca m-am inselat foarte tare......nu ma asteptam sa dau peste asa fel de oameni cu caracter.......sunteti de milioane toti....
cand am vazut ca au venit si din sebes si cugir......ce sa mai zic....acum sper sa iasa totul bine si sa ne tinem de cuvant,sa nu mai dam inapoi!

hoinar 11-03-07 23:26

se pare ca o sa facem o echipa pe cinste :) merita sa punem si de-o bere (sau un chef) ca sa sarbatorim! fara impresari!!! :)

banditule, ti-am spus eu ca o sa iasa treaba asta pana la urma? nici nu vreau sa ma gandesc si sa-mi imaginez unde o sa ajungem intr-un an doi (optimismul meu incurabil isi spune cuvantul) :)

serifu_gun 12-03-07 00:42

bai fratilor si eu ma bucur ca am reusit sa vin azi in alba nu credeam ca ajung la timp,am intarziat 20 min dar am ajuns cu un pic de indemanare si viteza ca doara mo tinut masina,mancaoar tata de racheta,eu acum numa am terminat cu cheful si am intrat sa vad ce mai ziceti.eu sunt pentru club nu ma dau inapoi chiar daca timpul ma preseaza,fac tot posibilul sa vin la meeting-uri.ce sa zic despre team pana acum nu ma asteptam sa avem si o fata printre noi,jos palaria,as provocao la o linie dar totusi mie frica de bmw.in rest totul e ok,poate cand mai ajung prin alba am sa va mai sun sa ne mai intalnim la un omv sau schit.

silk' 12-03-07 00:48

Quote:

Originally Posted by serifu_gun (Post 793116)
bai fratilor si eu ma bucur ca am reusit sa vin azi in alba nu credeam ca ajung la timp,am intarziat 20 min dar am ajuns cu un pic de indemanare si viteza ca doara mo tinut masina,mancaoar tata de racheta,eu acum numa am terminat cu cheful si am intrat sa vad ce mai ziceti.eu sunt pentru club nu ma dau inapoi chiar daca timpul ma preseaza,fac tot posibilul sa vin la meeting-uri.ce sa zic despre team pana acum nu ma asteptam sa avem si o fata printre noi,jos palaria,as provocao la o linie dar totusi mie frica de bmw.in rest totul e ok,poate cand mai ajung prin alba am sa va mai sun sa ne mai intalnim la un omv sau schit.

stai linistit........am mai stat umpik doar pt cei care nu au ajuns la timp sa zic asa......vezi ca-i tare fata....are ceva curaj in ea.....sa vezi ce-i dadea la semafor dupa banditu'...se tine bine tipa n-am ce zice......

Quattro27 12-03-07 01:38

mai po****tie de pe alba, daca se intampla ceva club vreau sa fac si eu ceva pe acolo. daca va pot ajuta cu ceva anuntati si la mine dingo_lupul e idu de mess, si salut Banditu ca numa pe tine te-am recunoscut din multime. Peace out brothers :D

ab79fly 12-03-07 08:21

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 793020)
se pare ca o sa facem o echipa pe cinste :) merita sa punem si de-o bere (sau un chef) ca sa sarbatorim! fara impresari!!! :)

banditule, ti-am spus eu ca o sa iasa treaba asta pana la urma? nici nu vreau sa ma gandesc si sa-mi imaginez unde o sa ajungem intr-un an doi (optimismul meu incurabil isi spune cuvantul) :)

:) cu cat vinzi kg de optimism ?? ca vreau si eu vreo 50 de kile :))

hoinar 12-03-07 08:24

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 793249)
:) cu cat vinzi kg de optimism ?? ca vreau si eu vreo 50 de kile :))

pt prieteni gratis, ca e molipsitor. se ia de la mine si se transmite fara sa bagi de seama. mai am niste rezerve infinite puse deoparte, stai linistit, ca o sa ajunga la toti :)

hoinar 12-03-07 12:12

am ordonanta 26 / 2000 actualizata, cu privire la asociatii si fundatii. este actul care reglementeaza constituirea si functionarea asociatiilor, adica ce ne intereseaza pe noi. o sa incerc s-o pun intr-un word s-o cititi toti.

hoinar 12-03-07 12:38

1 Attachment(s)
iaca si actul normativ atasat. cititi si vedeti ce avem de facut. intre timp, incerc sa fac rost de un model de statut si act constitutiv.

bogdan100 12-03-07 13:31

hu hu ce scurta ii :))

bogdan100 12-03-07 13:45

alte nume?hmm
Red Fury

bogdan100 12-03-07 14:01

nu mai am alte idei..

ab79fly 12-03-07 14:22

bag ceva in ei politiciei cu articole .. subarticole .. litere si alte chestii .. barbierit de aseara .. si mi-a crescut barba pana la ultima pagina

bogdan100 12-03-07 14:33

:))) asa ii :P

hoinar 12-03-07 14:43

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 793834)
bag ceva in ei politiciei cu articole .. subarticole .. litere si alte chestii .. barbierit de aseara .. si mi-a crescut barba pana la ultima pagina

man, citeste cu atentie ca ne apucam de o treaba serioasa. asta suna la toata lumea. tre' sa fim responsabili, ca deja nu ne mai permitem. o sa avem o firma de care tre' sa avem grija sa creasca, o sa trebuiasca sa fim responsabili pt veniturile ce le realizeaza si pt ceea ce cheltuim banii si asa mai departe. asa ca, repet indemnul, puneti mana si cititi toti legea. e in folosul nostru.

p.s.
bani de lame de ras hai ca punem mana de la mana si nu te lasam ca "preacuviosul stefanie" :pppppppppp

bogdan100 12-03-07 14:48

acum m-am apukt de citit

hoinar 12-03-07 14:50

cred ca nu mai trebuia sa mentionez sa nu cititi si partea referitoare la fundatii :p ca ceea ce facem noi e o asociatie :)

bogdan100 12-03-07 14:53

pfuuuu ce tampenie...nu putea s fie ceva scurt si la obiect?

hoinar 12-03-07 14:57

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 793900)
pfuuuu ce tampenie...nu putea s fie ceva scurt si la obiect?

bogdaneeee, jurist facem din tine, ca vad ca ai talent :p si-asa trebuie un secretar si ala, de preferinta, trebuie sa fie jurist. asa ca... o sa-ti fac o tematica bibliografica beton de tot: iti incep cu codul fiscal modificat (vreo 200 pag) si codul de procedura fiscala (si ala cam tot pe acolo). sunt utile pentru activitatea noastra si numai bine te documentezi un pic :)

bogdan100 12-03-07 15:02

:)) ca secretara nu pot...ca tre sa fie o fata ca sa fie si banditu fericit...:)) da nu ma atrage acest domeniu (jurist,avocat)....

bogdan100 12-03-07 15:07

laura nu pui pozele cu manta lu' banditu?

ab79fly 12-03-07 15:25

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 793917)
:)) ca secretara nu pot...ca tre sa fie o fata ca sa fie si banditu fericit...:)) da nu ma atrage acest domeniu (jurist,avocat)....

adica de ce sa fiu eu FERICIT ?? bogdane ??? :)

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning